Şimdi Ara

D4D CRUISE CONTROL Ü HAKETMEYECEK NE YAPTI? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
7.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acu___men

    katlanır sinyallerin poşetini çıkarın ama.

    olmaz, çamur olurlar...
  • makyajlı corollada aynalarda sinyal olacağını tahmin ediyorum zira makyajlı auris fotoğraflarında bu özelliğin eklendiği görülüyor. ama katlanan ayna olur mu orasını bilemem.
  • ya cc gelirse bize de düşer mi ben onu merak etmekteyim.aynaları geçtim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecz_mel -- 20 Ekim 2009; 23:13:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soldier_of_fortune


    quote:

    Orijinalden alıntı: acu___men

    katlanır sinyallerin poşetini çıkarın ama.

    olmaz, çamur olurlar...


    Bakıyorumda fırsatı kaçrmamışsın acu___men . Çaktırmadan poşetlilere göderme yapmışsın. Ama haklısın poşet ne yav...







  • bizim 2006 model 1.6 avensiste bile yok bırak corollayı çok saçma olmaması ya millet nerdeyse b sağmet arabaya koyacak toyota her zman donanım fakiridir
  • Yeni Avensis'te eklediler sanırım, yenilenen Auris'te de aynalar sinyalliydi galiba Otomatik kapanmayı eklemezler diye düşünüyorum.
  • aurisin iç mekan fotoğraflarına zoom yapınca otomatik kapanan aynanın olmadığı görülüyor, buna karşı gösterge ışıkları değişmiş ki bence çok güzel olmuş. büyük ihtimalle blutooth eklenecektir tabi tüm bunlar corolla için de geçerli olacaktır.

    ama hala en önemlisi dizellere cc eklenip eklenmeyeceği. ayrıca benim için önemli olan bir diğer özellik de tüm camların tek dokunuşla açılıp kapanabilmesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webcin

    Bence uzun yolda cc ne kadar gerekliyse, şehir içinde de kapanan aynalar o kadar gerekli. Kesinlikle işin artistliği değil.
    rahan ın dediği gibi dar alanlarda mecburi park ettikten sonra sağ aynayı kapamak eziyet...

    ya niye öyle diyorsun? artistik kısmı işte.şık şık kapanacak ayna.Toyota aynayı otomatik kapatmak için elegant donanımı şart koşar. elegant a da 1 milyar fark koyar :)
  • ayna demeyin geçen annemi beklerken yanıma hyundai i30 parketti aynalar otomatik kapandı falan adamda hava 1500
  • ecz_mel kızma öyle hemen yav! Dediğin doğru işin artistik kısmı illaki var, ama ben gereklilik yanını anlatmak istemiştim. Hani çok yol yaptığından senin için cc olmazsa olmaz ya! işte benim içinde aracımı şehir içinde çok kullandığımdan otomatik katlanan aynalar olsaydı çok iyi olurdu.
    Mesela ben yılın 9 ayı neredeyse hep şehir içi kullandığımdan aracımdaki cc yi bu dönemlerde hiç kullanamıyorum! Bilmem anlatabldim mi?
    İşte benim gibi düşüneler için en azından donanımlara opsiyon olarak koymalı Toyota... Opsiyon da olsunda bin TL fazla alsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webcin -- 21 Ekim 2009; 23:47:58 >
  • doğru aslında. cc gelse bende bin tl veririm. Aptallık olur ama veririm.Sinir oluyorum bütün gün gaza bas dur.Hele bir de ekonomi yapayım dediğim günlerde ağlayasım geliyor. Ya cc gelsin yada yaylı bir mekanizma yapsın toyota, sağ ayağımı kaldırırken bi düğmeye basayım pedal öyle takılı kalsın hatta bide fren pedalı için mekanizma yapsın düğmeye basınca frene bassın bende bağdaş kurup oturayım.
  • az kaldı az bu başlık 122 kere daha tıklandığında yanında alev yanacak.O zaman çok pişmiş olacak. d4d cruıse control yazdığınızda ilk bu başlık çıkacak google da. Belki bir gün evet evet bir gün bir yetkili cruıse d4d yazacak ve bizim ne kadar sevgi dolu olduğumuzu görecek. Belki bir gün evet evet d4d ye cc gelecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecz_mel

    Ya cc gelsin yada yaylı bir mekanizma yapsın toyota, sağ ayağımı kaldırırken bi düğmeye basayım pedal öyle takılı kalsın hatta bide fren pedalı için mekanizma yapsın düğmeye basınca frene bassın bende bağdaş kurup oturayım.

    Bu işin sonu aşağıdaki arabaya benzemesin!
     D4D CRUISE CONTROL Ü HAKETMEYECEK NE YAPTI?





  • akvaryuma hasta oldum.Ben sigara içimiyorum kemeri de takıyorum taktırıyorum. Demek oluyor ki çakmaklık gözü ve kemer ikaz lambasını söksem küçük bi akvaryum eder oraya. Bide piranha attım mı süper olur.Kapımı çat diye kapatanların parmağını akvaryuma sokarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecz_mel

    doğru aslında. cc gelse bende bin tl veririm. Aptallık olur ama veririm.Sinir oluyorum bütün gün gaza bas dur.Hele bir de ekonomi yapayım dediğim günlerde ağlayasım geliyor. Ya cc gelsin yada yaylı bir mekanizma yapsın toyota, sağ ayağımı kaldırırken bi düğmeye basayım pedal öyle takılı kalsın hatta bide fren pedalı için mekanizma yapsın düğmeye basınca frene bassın bende bağdaş kurup oturayım.


    Traktörlerdeki gibi el gazı koysunlar bari
  • BENCE CRUISE CONTROL KOYMAMALARINDAKİ NEDEN

    BAKTILAR TOYOTACILARIN ÖNÜNE NE KOYSAK BASTIRIP PARAYI ALIYORLAR
    NE KOYACAĞIZ BUNCA ZAMAN HIZ KONTROL SİSTEMİ OLMADAN KULLANMIŞLAR
    BUNDAN SONRADA KULLANMAYA DEVAM ETSİNLER
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecz_mel

    Demek oluyor ki çakmaklık gözü ve kemer ikaz lambasını söksem küçük bi akvaryum eder oraya. Bide piranha attım mı süper olur.Kapımı çat diye kapatanların parmağını akvaryuma sokarım.

  • Yaklaşık 4 yıl kullandığım megane aracımda CC vardı. CC'nin bazı kötü taraflarıda var. CC kullanırken haliyle ayaklarınızı pedallardan çekiyorsunuz.Önünüzdekiyle takip mesafenizde ölçülü güzel güzel gidiyorsunuz.Tak diye kamil tabir ettiğimiz bir şöför yönetimindeki araç ikinizin arasına giriyor.Bu olayın çok seri gerçekleştiği durumlarda fren pedalını bulmak zor olabiliyor. Yine CC ile giderken gözünüze tatlı gözüken bir viraj aslında aracınızı savurabilecek keskinlikte olabiliyor. Bu ve benzeri sebeplerden ötürü özellikle yüksek hızlarda CC kullanımı kaza riskini arttırmakta diyebilirim.Önünüze aniden çıkabilecek engeller ve dış faktörlerden kaynaklı olarak.
  • Bir dahaki aracımda CC de kezmez, adaptif CC olur inşallah

    Yeni E serisinde işi biraz daha ileriye götürüp CC'nin şehir içinde de kullanılması sağlanmış. Şehir içinde sistemi aktive ettiğinizde öndeki araç durunca duruyor, kalkınca kalkıyor. Sıkışık trafik için harika bir çözüm, size sadece direksiyonu tutmak kalıyor
  • arkadaslar simdi 100 200 adam bulsak su irlanda da takan adamları davet etsek cc taktırmaya nasıl olur? bi arkadas demisti irlanda da yapılıyo falan diye baska yolumuz yok cunku
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.