Şimdi Ara

Kargolarda Oluşan Rezilliğe Bir Dur Diyelim! ANKET EKLENDİ - Mutlaka Katılın (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
12
Favori
63.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
902 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flyer_mig

    Once kargo firmalarin calisanlarina insan muamelesi yapilmasi lazim. Uzaktan davulun sesi hos gelir,ver parayi yolla kargoyu gerisi cokta fifi oyle olmuyor. Adam 12 saat esek sudan gelinceye kadar ne mola ne izin ne yemek verilmeden kar kis sicakta it gibi calisiyor asgari ucrete isini duzgun yapar mi ? Yapmaz,gelecek yok,kariyer imkani yok gunu kurtariyor sabikali hayattan bir beklentisi kalmamis insanlari aliyorlar.



    Klavye basindan yazmasi kolay isin icine girince goruyorsun neden sistemin boyle oldugunu. İs yetistirme telasi , alet edavat kaldirac yok calisan napsin ? Ups ve ptt kargo disinda kurumsallasmis duzgun firma yok. Elestiriye gelince herkes elestirir ama kimse elini tasina altina koymaz,yapici olmaz.
    Afedersin de ne sacmaliyorsun sen? Calisma sartlarini biz mi duzeltecegiz kabilede mi yasiyoruz gitsinler hukumete yansinlar dertlerini madem. Bastan 7000 maas 6 saat mesai diyipte sanki sonradan asgari ucret verdiler. Calisma sartlarini bilerek girdiler ise.



    Bu ulkede kim hakkini aliyorki zaten? Polislerin calisma sartlarini biliyor musun sen? Onlarda gece gunduz uykusuz calisiyorlar o zaman bi olay oldugunda amaaan banane ne halleri varsa gorsunler desin polislerde. Veya burger kingde calisan birisi. 12 saat ayakta e gitsin o da yemeklere balgam atsin hakkidir tabi sonucta kotu calisma sartlari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bunun tek çözümü bu işi doğru yapan bir firma kurulmasıdır. Başkada hiç bir çözümü yok.
  • Kesinlikle başlatılması gereken bi hareketti. Faydalı olmasını umuyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ups i de ekler misin insanları eve hapsediyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya biz her seyi boyle zorla tepelerine vura vura mi yaptiracagiz, nereye kadar ya? Biz yapacaksak bunlar ne diye o koltukta bir yerlerini buyutuyorlar diyecegim ama ulkenin insani cakal insani. Insani cakal olunca yonetenleri de cakal oluyor, kargocu firmasi da cakal oluyor, kargo calisani da cakal oluyor. Herkes birbirinden bir seyler koparma derdinde. Kimse el ele tutalim, isimizi iyi yapalim, birlikte kazanalim derdinde degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşide de açsak ya bu konuyu? Üyeliği olan yok mu
  • arkadaşlar bu konuyu gostere bildiginiz her yerde gosterin( facebook,ekşi ,igs , tweet ) heryerde paylaşın.
  • Bir firmanın kalitesi iş ilanı verdikleri zaman aradığı özelliklerden bellidir.
  • Arkadaşlar bizim ülkede böyle hak aramak falan fazlasıyla geri dönüyor. İnternette AKN kalksın dedik BTK kulak verdi kaldırdı güya. Bugün Türk Telekom'un sınırsız tarife fiyatlarını gördüm başımdan kaynar sular döküldü. Siz misiniz hak arayan. Alın size hak demişler resmen. O yüzden aman diyim gelin yol yakınken vazgeçin bu protestodan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YuRYTR

    Özellikle MNG kargo rezilliği söz konusu aslında
    Aynen hocam bende aynı kargo firmasından muzdaribim sorunum hala çözülmedi.

    https://forum.donanimhaber.com/mng-kargo-urunumu-teslim-etmiyor-lutfen-yardim-edin--135942904#135942904
  • Mühendis Kafası kullanıcısına yanıt
    linç yemeyeceksem ben yurtiçi kargo'dan çok memnunum
  • İmza.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sebastian vettel

    Ofisim Beşiktaş'ta Aras Kargo ile gelen kargolarım İstanbul içi olmasına rağmen 5-6 günden önce teslim edilmiyor. Aliexpress'ten aldığım kargo 15 günde Çin'den gelirken aynı şehirden aldığım kargoyu 1 hafta da teslim edilemiyor.
    Yurtiçi desen büyük hırsız, Ankara'dan dosyayı 23 TL'ye taşıyorlar. Gidip elden alsam daha ucuza gelecek.
    Sürat Kargo hiç gelmeden bulamadık diyor. Evime gelmiyor. Şirket mesai saatleri içerisinde kesinlikle bulamama gibi durumları yok.
    MNG'de üçünün harmanlanmış hali, hepsinden az az var.

    Başka bir anım, Hepsiburada sitesinden bir alışverişim olmuştu. İçindeki ürün kırılmış bir halde kapıya bırakıp kaçmışlardı. Ne hepsiburada ne de yurtiçi kargodan bir sonuç alamadım. Sağolsunlar iki firmayı da kullanmamak gerektiğini öğrettiler.
    Ürünü aldığınıza dair bir imza atmadan nasıl almış gibi kabul ettiler hocam. O nasıl olabilir ?




  • Kadıköy sürat kargo tam bir rezillik. Kargo gelmediği gibi şubeye gitseniz ürünü bulamayacak kadar dağınık sistemsiz düzensiz bir yapıda.

    İlla birşeyler dibine kadar rezilleşmeden müdahale edilmeyecek mi yani ?
  • MNG Kargo tam rezil. Arkadaş ilk defa Amazondan sipariş verdim. 4.gün hala kargo ne zaman gelicek fikrim yok. Telefon numaralarından ulaşmak imkansız. Çünkü açmıyorlar. Benim adresime bakan şubeden önce diğer 2 şubeye yollamışlar. Bilerek aktarma yapa yapa geciktiriyorlar. Böyle saçmalık görmedim. Nerden sipariş vermiştim Amazon gibi bir firma nasıl böyle yetersiz bir firma ile iş yapıyor aklım almıyor sırf kargo firması yüzünden daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum.
  • Alın size bir örnek ;

  • Selamlar,

    Daha geçen hafta yaşadığım yurtiçi kargo rezilliğini sizler ile paylaşmak isterim.

    1 Aralık 2018 Cumartesi 08:06 tarihinde sipariş verdiğim firma tarafından kargom 4 Aralık 2018 Salı 19:38 günü şahsıma teslim edilmiş gibi gözüküyor. Cumartesine kadar kargom gelmedi yoğunluktanda online işlem merkezi üzerinden kargomu takip edemedim. Cumartesi günü takip kodu ile kontrol ettiğimde 4 Aralık 2018 Salı 19:38 tarihinde ve saatinde bana teslim edildiğini yazan bir ibareyle karşılaştım. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Direk web sitesinde ki online chatten Mehmet isimli müşteri temsilcisiyle görüştüm. Adam resmen teslim edilmediyse git şubeden al seninle mi uğraşıcam gibi bir tavırla beni başından savdı. Çağrı merkezini aradım cumartesi günü Müşteri temsilcisiyle görüştüm fakat oda beni başından savmaya çalışınca çağrı merkezi yetkilisi Remziye hanımla 1 saat 55 dakikalık bir görüşme yaptım. Çağrıyı hiçbir şekilde sonlandırmadım ve sonunda şunu öğrendim. Biz onu öyle işaretledik teslim edildi gibi gösterdik ama size bugun getirecektik dediler. İstanbul anadoludan İstanbul Avrupaya gelen bir kargo bu.

    4 Aralık 2018 Salı 19:38 tarihinde teslim ettik diye gösteriyorlar. Ben aramasam kargoyu getirmiyorlar. Cumartesi günleri adreste olmadığımı söylediğimde ise bana tepkileri o zaman gider siz yine kargodan alırsınız şekilde oldu. 1 saat 55 dakika Remziye hanımı çağrıda tuttum sürekli şubeyle görüşüyorlardı ve bi anda kargoyu teslim ettik dedi Remziye hanım hiç tanımadığımız bilmediğimiz biryere teslim etmişler. Sorun 1di 2 oldu şimdi. Remziye hanım en sonunda İstanbul Bölge Müdürlüğü ile görüştü şube çalışanları pazartesi günü kargoyu gidip teslim ettikleri yerden alıp bana geri getirdiler. O pakete birşey olsaydı durdukları yerde beni maddi zarara sokacaklardı.

    Arkadaşlar çağrı merkezini en ufak sorunda darlayın bunların başları yanmassa çağrı merkezını sıkıştırın onlar en azından direk genel müdürlüğe baskı yapabilirler.
    Kargolarda Oluşan Rezilliğe Bir Dur Diyelim! ANKET EKLENDİ - Mutlaka Katılın




  • lost in turkey kullanıcısına yanıt
    Hocam en azından safımız belli fiyatlar çok geldiyse bunu çıkarına kullanmayan firmaları tercih ederek tepkimizi göstereceğiz bu saatten sonra . En azından istenilen oldu şimdi ikinci aşama başlıyor,başlarda her konuda fiyat yüksektir. Bu teknolojide de aynıdır. Bunlar yeni bir sisteme geçip bize lütufta bulunduğunu sanıyor ancak biz burada doğru adımı atıp tüketicinin yanında olan şirketlere destek verirsek paylarındaki düşüş emin olun diğer iss leri deli edecek ve mecburen hesaplamalarını yeniden yapacaklardır. Umarım herkes bu konuya gereken ehemmiyeti gösterir. Unutmayın internet taşıma konusu çok kolay. İnternetiniz kesilmiyor bile. Şimdi bizim firmalara darbe vurmamızın tam vakti aman Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın moduna girmeyelim yeter. Her şey yoluna girecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetyasinakturk -- 12 Aralık 2018; 14:33:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo taşımacılığı ile ilgili adam gibi bir yönetmelik çıkarılması ve uygulanması lazım, bu kargoların rezilliğine son verilmeli.
  • Hocam sonuna kadar haklısınız. Güzel bir konu açtınız. Herkesin başına gelen bir olay sanırım. Ama sorun X Kargo firmasında diyemeyiz aynı kargo firmasının A Şubesi süperken B Şubesi berbat oluyor. Aslında kendi bünyelerinde şubeler düzeyinde denetleme inceleme yapmaları lazım.Gelen ürün ne kadar sürede dağıtıma çıktı. Şube ile ilgili ne kadar şikayet var . Telefonlarına bakıyorlar mı ve de ne kadar tutanaklı ürün teslim edemediler zamanla düzeleceğini umut ediyorum . Ama bir insanın işini düzgün yapması içinde emeğinin karşılığını alması gerekir belki de bu yüzden kargo çalışanları gerekli özeni göstermiyorlar ürünlerimize haklılar mı bu şekilde davranmakta elbette değiller ama insanlar sinirini bir yerden çıkarıyor buda bize yansıyor malum. İnşallah iyi bir ses getirir.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.