Şimdi Ara

Opet Yanlış Yakıt Dolumu Sonrası Yaşanan Süreç Ve Ödeme Yapılmaması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
5
Favori
36.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende benzer bir olayı geçen sene haziranda yaşadım,

    Devamlı yakıt aldığım istasyondan uzakta olduğumdan 500 liralık atayım, akşam fullerim dedim. Başakşehirde shell istasyonuna yanaştım, henüz 18-20 yaşlarında bir çocuk verdi yakıtı ve aracı çalıştırıp yola devam ederken yaklaşık 50 metre sonra müthiş bir mazot kokusu gelmeye başladı, yakıt hortumu falan patladı herhalde deyip durup baktım ama bişey yok neyse dedim hayırdır inşallah. 50 metre sonra marketten bişeyler almak için durdum, çalıştırırken biraz zor bastı, 20-30 metre daha gittim motordan şakırtı sesleri gelince çektim depoyu açtım ve benzin kokusu geliyor, hemen fişe baktım dizel araca benzin koymuş.

    Neyse istasyona gittim durumu izah ettim, kayıtlara cart curt baktı doğru bizim kusurumuz hemen aşağıda renser yetkili servis var oraya çekiciyle alalım yaptıralım dedi. Aracı çekiciyle servise aldık, istasyon yetkilisi benden önce gitmiş servis elemanını da fitlemiş yok efendim bayram sonrası çıkar zaten yoğun falan filan, bana da işte abi bizim sanayide ustamız var hemen alırsın arabanı beklemez derken kesinlikle olmaz dedim ve servise bıraktık, bırakmaz olaydık.

    130k masraf çıktı (arabanın piyasası 600k) pompa, enjektörler, yakıt deposu, cart curt bisürü şey değişti ama parça yok fransadan gelecek 3 ay sonra aracı alabildik. Tüm masrafları ödedi istasyon ve ilk 2 ay araç kiralama masraflarını da aldık.





  • okurken içim acıdı çok geçmiş olsun.

  • Bende alışkanlık oldu yakıt alırken pompacı hangi pompadan dolduruyor diye göz ucuyla bakarım sonra markete geçer ödememi yaparım. Böyle büyük bir firmanın hatayı telafi etmek bir yana üstüne özür mahiyetinde hediye çeki vs vermesi gerekirdi. Hukukun güçlü olana yaptırım gücü bile kalmamış çok yazık. Geçmiş olsun.

  • Avukatım aynı olayı benim de bir müvekkilim yaşadı, opetle davamız devam ediyor. Opet bizim olayımızda da hiçbir şekilde mağduriyetimizi giderme yolunu tercih etmemişti.

  • Çok geçmiş olsun. Umarım zararınız tazmin edilir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aklım almıyor avukata danıştınızmı çatır çatır yaptırmaları lazım nasıl hiç birşey yapmadılar en kötü bir haber kanalının whatsapp hattına yazsaydınız daha çok ses getirir mecbur yaparlardı..

  • Çok geçmiş olsun Bende herzaman fişe bakarım marş basmadan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzeri durumu az kalsın P**** ***si isimli istasyonda yaşıyordum. Kapakta "no bio-diesel" yazısı yer alıyor. Bunu gören görevli de ben bu yazıyı no dizel diye anladım diyor. Pompaya birkaç defa bastı ama sistem vermedi, neyse ki bu konuda korumaları net. Ben de o arada fark ettim ve uyardım. Her zaman pompaya bakarım ama bazen akıldan çıkabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhnyrn kullanıcısına yanıt

    Kayıtlıyken hata varsa demek ki plakayı yanlış girmiş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adalet mülkün temelidir sözü akepe ile rafa kalktı maalesef, öttürülmesi gerekirdi şimdiye kadar sorumluların adil bir ülkede

  • Rezillik bundan sonra Opet'ten ne yakıt alırım ne marketine girerim beş kuruş kazandırmam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 10 Mayıs 2024; 4:43:52 >
  • "birkaç gün içinde opet suçu istasyon sahibine," saçmalık burda. Sen opetsen müşterinin tüm zararını ve fazlasını karşılar sonra istersen istasyon sahibine tüm zararı rücu edersin. Kurumsallık bunu gerektirir. Değilse istasyonlara kocaman opet levhaları astırmayacaksın. Bundan sonra opetten yakıt alırken aslında opetten değil hilminin yerinden yakıt alıyormuşuz gibi dikkatli olalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DiagraM kullanıcısına yanıt

    Servis petrolü dolandırmak icin 130k'lık parca degistirmistir, fransa'dan parca falan getirtmistir servise yaptırmasaydın arabayı daha cabuk alırdın

  • Antocio kullanıcısına yanıt

    Sökebiliyorsan yazıyı sök

  • neal1 N kullanıcısına yanıt

    O zaman bu istasyona ugramayalım

  • boykot ab ali koçtan bir şey almam zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeen kullanıcısına yanıt

    o istasyonun bir günlük cirosu o arabadan fazladır..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Mayıs 2024; 8:18:5 >
  • Türkiye de yargı süreci çok uzun en basit dava bile yıllar sürüyor geçen seçim gelen şikayetler üzerine Cumhurbaşkanı 6 ay dan fazla sürmeyecek davalar dedi ama doğru çıkmadı söylediği maalesef hatta şuan borcu olan şanslı yıllar sürdüğü için enflasyon nedeniyle kazançlı çıkıyor borcunu ödemeyen adam alacaklı adam ise mağdur durumda hem parasının değeri eriyor hem yıllarca mahkeme takip ediyor o yüzden Türkiye diyorum özetle adalet aramak genelev de bakire aramaktan farksız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • opet'in sadece wc'sini kullanmaya devam. deniz kabuğundan şaşma agaaaa.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 10 Mayıs 2024; 9:8:32 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

    tanıdık güvendik ustası yoksa kimse arabasını yetkili servis dışında elletmek istemez.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.