Şimdi Ara

Opet Yanlış Yakıt Dolumu Sonrası Yaşanan Süreç Ve Ödeme Yapılmaması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
5
Favori
36.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öne çıksın.
    Umarım mağduriyetiniz giderilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

    Ellemesinler ayaklarıyla dokunsunlar sanayide o zaman problem olmaz

  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

    çok komikmiş küçük kardeşim hadi zil çaldı dersine gir. allah zihin açıklığı versin.

  • Geçmiş olsun, 1 gün içinde toplam 4-5 telefon görüşmesiyle başlaması gereken süreç OPET 'de ne hallere gelmiş, rezillik ötesi.

  • Aynı opet'te bende sorun yaşadım. Pompacı depo dolmasına rağmen benzin koymaya devam edip motosikletimi ve kıyafetlerimi mahfetti. Kendisinden şikayetçi oldum, başarı opet pişmanlıktır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vay Opet vay, işer çıkarım bundan sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman pompacıya benzin dolacak diye en az 2 kere söylerim, bazıları garip garip bakarlar hatta. Basiret bağlanması diye bir durum vardır her zaman hata olabilir. İşinizi sağlama alın yoksa böyle rezil ederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok üzüldüm dostum, iyi bir avukat ile ağlatırsınız ama 2-3 yıl sürer. Geçmiş olsun. Destek verelim yukarıda tutalım opel yetkilelerine duyuralım hem burada hem ekşide.

  • Şu sorunu da çözemediler gitti arkadaş... Pompa tabancalarının ağızlarını anahtar kilit modelinde yapıp çözseler ya artık şu olayı.

  • Styric kullanıcısına yanıt

    Ne belli ağlatacağı, pompacı mahkemede, müsteri, benzin koy dedi, benzin koydum arabasını bilerek patlattı, bizden tazminat almak istedigi icin böyle bir sey kurguladı, bizim sucumuz yok, müsteri ne dediyse onu yaptık dese ve hakim ben olsam, sesli kamera kaydı gibi bir delil de yoksa, sahit de yoksa, 5 kurus tazminata hükmetmezdim.. Keske milleti mahkemelerde ağlatmak böyle kolay olsaydı herkes herkesi ağlatırdı, ağlayan ağlayana giderdi..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Mayıs 2024; 11:36:57 >
  • Koç ların opet fb den dolayı zaten uzak duruyordum artık sadece işemeye... girer çıkarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suç kimde?


    Bu iş dolum yapan personelin dikkatine bırakılamayacak kadar mühim bir durum. Sonuçta günde 100 defa doldurma yapan, açık havadan etkilenen, sağından solunda trafik akan bir insanoğlundan bahsediyoruz. Kim olsa hata yapabilir. Buna önlem alması gereken iş veren olarak akaryakıt istasyonudur. Dolayısıyla bir hata olduğunda da zararı karşılama sorumluluğu istasyonda olmalıdır.


    Gel gelelim akaryakıt istasyonu açılırken, OPET ismini alabilmek için bir çok şartı yerine getirmesi gerekiyor. Sonrasında da denetleniyor. Bu standardı sağlamak için istasyon bir çok para ödüyor. Güvenlik kriterleri dışında tuvalet temizlenme sıklığına kadar bir çok protokol var. Mesela istasyon bu duruma önlem almak için pompa uçlarını mavi ve kırmızı diye boyasa, ceza da yer, isim hakkını kaybetmesine de sebep olabilir. Kendi kafasına göre bir şeyler yapamaz yani. Dolayısıyla bu sebeple de sorumluluk bir üste yani OPET gibi akaryakıt markasına geçer, geçmeli.


    Madem gerekli önlemleri almamışlar, o zaman bu nadir gerçekleşen durumlarda da zararı karşılamalılar. O kadar az yaşanıyor ki (yüzdesel olarak), yatırım yapmaya değmeyecek bir problem, biraz uğraştırır sonra da tazminatı neyse veririz diyor olabilirler.


    Tahminim: Bence böyle haberler çıkacağına yeni bir otomobil bile verirler ama bu durumun kötüye kullanılmasından çekindikleri için bu kadar süründürüyor olabilirler. Yoksa onlar da biliyor benzer durumlarda mahkemelerde nasıl sonuçlar alındığını. Ama her arabası eskiyen, nakite ihtiyacı olan pompacıyla anlaşıp yanlış dolum ayağına tazminat istemesin diye böyle yapıyorlar.





  • Demek dizel ibaresi olunca yetiyor.. Hakim buradan cıkarak karar veriyor bunu delil kabul ediyor.. Tabii tabii öyledir..  

  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

    geldi bi pompacı savunmaya.. Sen yanlış yönlendirsen bile o doğru koymak zorunda. Her cacığıda biliyorsunuz ya.

  • gozcelik G kullanıcısına yanıt

    Zararı ancak firma müsteri memnuniyeti dogrultusunda karsılar. Öyle gidip veririm mahkemeye ağlatırım diyenlere itibar etmeyiniz.. Firma müsteri memnuniyeti gözeterek hasarı karsılayabilirdi fakat yapmamıslar sorun o yani..


    Firmaya hicbir sey yapamazlar ayrıca müsteri 1 avukatla girer, adam 50 avukatla savunur.. Üste de müsteriyi firma karalamak, ticari itibar zedelemek ve iftira gibi suclardan suclu cıkartıp, tazminatı ona ödettirirler.. Müsterinin eti budu ne koskoca Koc'u falan ağlatabileceklerini sanıyorlar.. Bizim millet Forumlarda sosyal medya sitelerinde vurur, kırar, ağlatır ağlatırlarsa o sekilde ağlatırlar.. haha..


     




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Mayıs 2024; 12:4:23 >
  • he ya yav he.. Stellantis şirketide koçun biz nasıl kazandık ya ? 3 yıl sonra dökülen kapıdan. Bunun gibilere bakıpta korkmayın. Koç bünyesinde çalışan biri işte..


    Avukat yoksa istanbuldaysan bu işi yapan arkadaş var. 5 kuruş vermeden halledersin. Hiç endişeniz olmasın.


    @Headlong Into Carnage


    Stellantis otomotiv hangi markaları kapsar, Ferrari, Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram ve Vauxhall


    Ben bunlarla uğraşmışım sen bi petrolden mi korkacaksın ? çoluk cocuğun lafına bakma. Yok 50 avukatmış bilmem ne Mahkemeye bile gelen yok stajyer yolluyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 10 Mayıs 2024; 11:56:32 >




  • Yıllar önce benim de başıma gelmişti dizel araca benzin koydu araci çalıştırmadan fark etti usta çağrıldı depo boşaltıldı sorunsuz kurtulduk çok mu zor dizel ile benzin pompa ağzını değiştirmek birini üçgen yap kare yap yıl 2024 olmus bu nedir ya ? Yada bırak musteri kendi doldursun sorumluluğu alsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onyargisiz kullanıcısına yanıt

    Bakın burada mesele ne biliyor musunuz? Müsteri 2014 model yani 10 yıllık eski araba kullanıyor, fakat servis diye de diretiyor, 10 senelik arabayı zaten sanayi paklar.. Sonra istasyon sahibini, servis güzel bir kazıklamak istiyor, istasyon sahibi de, müsteriye buyrun sanayi'de tamir ettirelim servis kazıgı yemek istemiyoruz diyor, müsteri servis diye diretince, adamlar biz o kazıgı yemeyiz diyorlar.. Bütün mevzu bu sekilde.. Yazıyı okuyup önemli kısımları anlamak yeterli zaten.. Burada adama cözüm yolları sunulmus zaten müsteri kabul etmemis.. Her sey müsterinin istedigi gibi olmaz böyle bir kural yok.. Orada müsteri tamam diyecek, adam cekecek arabasını götürecek kendi ustasına, belki 2 tane parca degisecek motorda ve arabası yürüyecek fakat kabul etmiyor, 10 senelik külüstür arabaya servis diye diretiyor adamlar da kazık yemek istemiyorlar.. Bence burada müsteri ikinci kez haksız..


    Bizim internet kullanıcısı zaten, genelde cocuklardan olusuyor, internette hazır kıta bekliyorlar, haklı haksız bir olay olsa da, lince katılsak stres atsak falan.. Yani konu neymis, değilmis, anlamaya falan gerek yok.. Değerlendirmeye gerek yok.. Ellerine klavyeyi alıp dısın dısın vurmaya baslıyorlar, aha yakaladım iste o pompacı, dısın dısın vurdum onu, adalet sağlandı, abla nesquikimi yaptın mı diye sesleniyorlar iceriye okula gec kalıyorum falan diyorlar..  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Mayıs 2024; 12:39:30 >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.