Şimdi Ara

Polo BlueMotion 1.4 TDI 75 PS (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
39.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şöyle ki tam depo dolu uzun süredir test etmedim ancak illa ki arada fark oluyor. Bir de şuna dikkat etmek lazım araç yol bilgisayarında gidebileceği yol 0 km görünürken yani depo boş görünürken hala yol alınabiliyor ben şahsen 40 km'ye kadar tecrübe ettim geçmişte daha fazlasını bilemiyorum yalnız. Dolayısıyla yol bilgisayarı hem artı hem eksi yönde yanıltabilir, en yaklaşık sonucu depoyu tamamen boşken tamamen doldurduğunda km.yi sıfırlayıp ona göre ortalama değeri hesaplamak verebilir. Gerisi duruma göre yeri gelir 100 km bile sapma yaratabilir zira bunun genleşme deposu mevzusu var daha...
  • aslında denemek lazım fakat dizel araçta yakıt bitmesini çok sağlıklı görmüyorlar. Enjektörler vs hava alırsa epey masraf açabileceğinden bahsediliyor internet aleminde. Ondan dolayı denemek biraz riskli gibi :)
  • Selam arkadaşlar bende sıfır polo 1.4 tdı dsg 90 hp comfortline aldım. araç 1 hafta içerisinde teslim edilecek. bayide benzinli aracı test ettirdiler. kullanan birisi varmı, araçtan memnun kalırmıyım, yokuşta kasma yaparmı bilgi verirseniz sevinirim. iyi günler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkred311

    Selam arkadaşlar bende sıfır polo 1.4 tdı dsg 90 hp comfortline aldım. araç 1 hafta içerisinde teslim edilecek. bayide benzinli aracı test ettirdiler. kullanan birisi varmı, araçtan memnun kalırmıyım, yokuşta kasma yaparmı bilgi verirseniz sevinirim. iyi günler.

    Hocam merhabalar. 1.4 tdi 75bg 210 nm torkluk polo sahibiyim. Bundan önceki aracım hyundai elantra idi. 1.6 - 107 bg benzinli modeli. Yokuşlarda hyundaiyi sırtımda taşıyorum hissi oluyordu. Ama polo keçi gibi çıkıyor. Yokuşta ivmelenmesi tatmin edici. En azından beni tatmin ediyor benzinli araçtan sonra. Daha önceki aracınız nedir bilmiyorum ama muhtemelen memnun kalırsınız.
  • İnşallah. Polo yakıtıda iyi dediler. Bundan önceki aracım 207 dizel idi, araç yakmıyordu. Birde DSG şanjımanda sıkıntı yaşayanlar olmuş bazı yorumlarda gördüm umarım Volkswagen bu sorunu çözmüştür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkred311

    İnşallah. Polo yakıtıda iyi dediler. Bundan önceki aracım 207 dizel idi, araç yakmıyordu. Birde DSG şanjımanda sıkıntı yaşayanlar olmuş bazı yorumlarda gördüm umarım Volkswagen bu sorunu çözmüştür.

    Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde binin hocam. Yakıtı az çok paylaşmaya çalışıyorum. En son deneme amaçlı kasarak 3.3 lt ortalamaya kadar düşürmüştüm. Yakıt anlamında üzeceğini sanmıyorum.
  • sagolasın. 3.3 çok iyi
  • Peugeot 207 aracınız eğer dizel ve yeni modellerdense VW Polo'nun onu yakalaması biraz güç olur ama yaklaşır. (Kendimden örnek vereyim araç şu sıra 4.2 lt/100 km civarlarında, İstanbul şehir içi kullanım araç 76.000 km'de)Peugeot bildiğim ve kullandığım kadarıyla en cimri motorları üretiyor yakıt anlamında. Diğer yandan DSG ile ilgili duyduklarınızın haklılık payı var ama asıl sorun Türkiye'de distribütör/bayi/servislerin alınan ürünün arkasında durmaması yoksa illa ki seri üretimde hata çıkacaktır. Siz de tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun oluruz, DSG dizel yakıt sarfiyatını merak ediyorum açıkçası.
  • bu aralar bir araba alma durumum var ancak çok kararsızım
    polo 1.4 tdi 75 ps bluemotion mu yoksa
    polo 1.4 tdi 90 ps bluemotion motorlu comfortline paketli mı
    hız yapan biri değilim öyle arabadan çok büyük beklentim yok az yaksın yeter
  • 1.4 tdi 75 ps bluemotion paketi için yeterince performanslı ve fazlasıyla tasarruflu diyebilirim. Diğeri hakkında yorum yapamayacağım...
  • aras kullanıcısına yanıt
    Selam. Aracımı aldım çok şükür iki aydır biniyorum. Konfor olarak araçtan memnunum, DSG ayrı bir zevk veriyor. Uzun yolada çıktım, virajlı, yokuşlu yollarda da sürdüm. Muhteşem araç. Motor açılmadığı için yakıtı 207 göre fazla gönül rahatlığı ile aracı herkese tavsiye ederim.
  • 1.4 tdi 90 ps bluemotion dsg şanzımanı tavsiye ederim.
  • Aracımda aralıklarla hata kodu yanıyor (sesli ikazla beraber), servise götürdüğümde eleman sadece teypten kayıt alanına bakıyor. Ne kadar hatayı yakalar bilemiyorum...Son olarak da Vw araçları çağırıp yazılım güncellemesi yapacakmış. Daha geçen sene yaptınız dediğimde gereksinim artmış olabilir dediler.1.4 dsg 2015
  • 2015 1.4 75ps bluemotion paket bir araç aldım arkadaşlar ama yol bilgisayarı ile pompa ölçümü arasında 1lt kadar fark çıkıyor bu iki depo test ettim. Sıkıntı neden olabilir acaba 806km yolu 38.6lt yanı 100km/4.7lt yakıt ile gittim ama yol bilgisayarı 3.8lt gösteriyor.
     Polo BlueMotion 1.4 TDI 75 PS

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bLind

    2015 1.4 75ps bluemotion paket bir araç aldım arkadaşlar ama yol bilgisayarı ile pompa ölçümü arasında 1lt kadar fark çıkıyor bu iki depo test ettim. Sıkıntı neden olabilir acaba 806km yolu 38.6lt yanı 100km/4.7lt yakıt ile gittim ama yol bilgisayarı 3.8lt gösteriyor.
    Pompadan pompaya hesapladığınız değeri esas alın. Zira depolar 45 lt. pompacıların yedek diye doldurmaya kalktığı genleşme deposunu kesinlikle doldurtmadan iki dolum arasında yaptığınız birkaç alımın ortalaması gerçek değeriniz. Maalesef yol bilgisayarında benzer sonuçları bende aldım, o yüzden fazla itibar etmemek lazım.




  • 1.4 TDI 75 HP Trendline olan motor rölanti sesi sizce de çok sarsıntılı ve sesli değil mi ?

    Sanki çok titreşimli gibi ? Normali böyle mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aras kullanıcısına yanıt

    Sorunu çözebildiniz mi

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.