Şimdi Ara

Turkcell hat devir sonrası numara taşımaya izin vermiyor! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
6
Favori
41.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 1 ay mı geçmesi gerekti heral

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e1ektronick

    Türkcell müş. hiz.'ne şikayet e-postası göndermiştim bu konuyla alakalı, ertesi gün tarafıma döndüler sağolsunlar ve aralık ayı sonu itibari ile hattımı diğer servis sağlayıcı firmaya taşıyabileceğimi söylediler. Kullandiğim paketler var bitsin bir an once hattımı taşıyacağım. (Konu takip..)

    evet artık bende devir işlemi yaptıktan sonra Turkcell'i bırakanlardanım, geçtim diğer operatöre keyfini sürüyorum..
  • https://www.youtube.com/watch?v=C2iIsX5IIl8









    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertMeteAlp -- 19 Mart 2014; 5:44:07 >
  • şimdi nasıl oluyor arkadaslar hat numarasını üstüme almak için 49 lira istediler benden turkcellde bu işlemden hemen sonra numarayı taşıyabiliyor muyuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OvercastSky

    şimdi nasıl oluyor arkadaslar hat numarasını üstüme almak için 49 lira istediler benden turkcellde bu işlemden hemen sonra numarayı taşıyabiliyor muyuz

    Biz o parayı verip taşıdık, şimdi hattı Avea'ya taşıyamıyoruz. Ya 90 gün süre geçerli veya 1 Ekim 2014, bilmiyorum.
  • Arkadaşlar hat taşınmıyor onu anladım ama ben babamın üstüne hat onla direk vodafone geçsem freezone lu olabilir miyim 26 yaş altı istiyor gireceğim kampanya şu An

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Turkcell aynı sıkıntıyı bana da yaşattı. BTK sizlerinde dediği gibi konuyla hiç ilglenmedi yazdığım mesajı direk turkcell e yönlendirdi onlardan gelen mesajda da gene cevap hep aynı oldu kanuni süre 90 gün dolmasına rağmen hat taşımaya izin verilmiyordu. Bu davranış sadece turkcell e özel bildiğim kadarı ile (avea ve vodafone bayilerinden aldığım bilgi) . Ben hiç üşenmedim tüketici masasına gidip durumu anlattım sözlü olarak benim haklı olduğumu ve bir dosya hazırlayarak resmi müracaatta bulunmamı istediler bende dosyayı hazırladım ve tüketici masasına teslim ettim 06.11.2013 tarihinde, evet süreç biraz uzun sürdü 23.06.2014 tarihinde lehime sonuçlandı ve ben hemen hattımı başka bir firmaya taşıdım. Karar No:2014/2703 Karar Tarihi :23.06.2014

    Sizlere önerim hiç üşenmeyin gidip tüketici masasın şikayette bulunun ve turkcell in bu keyfi uygulamasına boyun eymeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagdur -- 8 Ağustos 2014; 18:26:43 >




  • ben hiç bişi anlamadım bu yazdıklarınızdan beyler biri ücretli demiş öteki ücretsiz demiş şimdi ben Vodafonedaki Faturalı Hattımı Turkcell Faturasız hatta taşıyıp devir almak isteyince ilk çıkış hattım olan aveadan artık icazet almak gerekmiyor o kısmı anladım fakat 60 tl gibi bir ücret ödemem mi gerekiyor bu durumda hat sahibi ile birlikte gideceğim içinde 3 ay geçiş yapamayacağım o kısmıda anladım...ama bu açık devir ve ücretli ücretsiz olayı kafamı karıştırdı şimdi bu devir işlemleri ücretlimi ücretsizmi?
  • Bugün denedim, BTK da hala eski hat sahibinin adı var.
  • Kontor yüklemediğim için deaktif olan numaramı bulunduğu operatörden avea ya taşımak istedim numaram iptal edilmediği halde avea bayileri önce turkcell den asgari yükleme yapmamı hattı aktif hale getirmemi aksi halde taşıma yapamayacaklarını söylediler. Bende kolaynt.com dan numara taşıma formu doldurdum numaram taşındı. Bayiler tok satıcı gibi davranıyorlar internetde araştırmasak hat iptal olacaktı.
  • TCJUDAS T kullanıcısına yanıt
    bu yazdığınız siteyi ilk kez duydum. ne kadar güvenilir bir site bu.. ıslak imza olmadan nasıl işlem yapıyorlar. sizin numaranız taşındı mı sim kartınızı yolladılar mı ?
  • selocan5 S kullanıcısına yanıt
    Türksel kalitesimi güldürmeyin beni
  • bende taşıma da 3 ay beklerim diye düşünmedim daha sonra bi gittim hat taşımak için 3 ay bekelyeceksn dediler
  • Yıllardir kullandigigim avea hatti baskasi uzerine kayitli cikti. Sim karti yenilemem gerekiyo ama izin vermiyo bayi. Hat sahibi lazim diyo. Lutfen yardimci olun .Ne yapilabilir. Tesekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.