Şimdi Ara

Vestel VESplus manyetik kireç önleyici 44.99 Kargo Ücretsiz (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
1
Favori
12.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bugün Vestel müşteri hizmetleri beni aradı. Bu cihaz sadece vestel teknik servisi tarafından satıldığı için online web sitemizde bulunmamaktadır dediler. Bu cihazla beraber calgon kullanılması gerekiyormuş. Bulaşık makinesi için ayrı, çamaşır makinesi için ayrı cihaz olduğunu söylediler. Haftasonu gelen teknik servis sadece çamaşır makinesi kurulumunda bu cihazdan bahsetti, bulaşık makinesi için onlar söylemediler, benimde aklıma sormak gelmedi. Ne kadar faydalı olduğundan emin değilim ama bulaşık makinesi içinde taktırmayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    bulaşık makinesine giden su farklı çamaşır makinesine giden farklı mıymış kanma bunlara hocam.

    sözde calgon kullanmaman gerekiyordu, ee ne farketti bu durumda ? ayrıca arayanın vestelin kendi müşteri hizmetleri olduğuna emin ol bence...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKhan -- 18 Nisan 2016; 11:12:37 >
  • Dün Vestel'in web sitesi üzerinden sorular sormuştum. Yani arayan kesinlikle vestel müşteri hizmetleri. +90 236 999 16 83 numaralı telefondan aradılar.

    Haftasonu servis VESPLUS manyetik kreç önleyiciyi alınca Calgon kullanmanıza gerek yok demişti fakat müşteri hizmetleri gerek var diyor. Bulaşık makinesi için ayrı, çamaşır makinesi için ayrı olduğunu söyledi. Önceki mesajlarımda aletin kutusunun fotoğraflarınıda ekledim, üzerinde çamaşır ve bulaşık makinesi resmi var. Servisin telefon numarasını verdiler, bulaşık makinesine manyetik kreç önleyici almak için servisi aramam gerektiğini söylediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 18 Nisan 2016; 11:37:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cloves

    Büyük sanayi işletmeleri bunun gibi ürünleri kullanıyorlar .
    Neodyum mıknatıslar ile akan sudaki kireci manyetik alan yaratarak boruya yapışmasını engeliyor ve su ile akıp gidiyor.
    Bir zaman bunu araştırmıştım sonra kendim neodyum mıknatıs alarak burunun etrefına yapıştırdım.
    Sonuç gözle görülür veya hisedilir sonuç ancak uzun süren kullanımdan sonra ortaya çıkar.
    Şu varki bu olay araç çakmaklığına takılıp yakıt tasarufu gibi bir şey değil düzgün yapılrısa sonuç alınabilir
    bunu nasıl yaptınız acaba?Etkileri gözle görülür mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meco M kullanıcısına yanıt
    ithamda bulunmuşsunuz. ama neye dayanarak yazdınız bunu anlıyamadım .https://www.vestel.com.tr/vesplus-manyetik-kirec-onleyici-maxi

    alın size ispatı.
  • Konu biraz eski, o zamanlar Vestel müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatmışım ve müşteri hizmetleri calgon kullanmam gerektiğini söylemiş.

    Yakın zamanda profilo'dan beyaz eşya aldım (çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı). Profilo servisi ürün montajına gelirtken kireç önleyici falan getirmedi. Evde calgon nadiren kullanıyoruz. Çoğunlukla kullanmıyoruz.

    Koçtaş'ta su saatinin çıkışına takılan manyettik kireç önleyici satılıyor. Ama etkili olacağını sanmıyorum. Anladığım kadarıyla, boruyu kesmeye falan gerek yok, alttan üstten kelepçe gibi takılıyor. Ama suya hiç temas etmeden, manyetik olarak kireçi nasıl önleyebilecek ki?

    Ayrıca su saatine takılan filreler var fakat bunun içinde su saatinin olduğu yerde filtrenin boyutlarına göre mesafa/boşluk olmalı.
    https://store.donanimhaber.com/7a/b0/01/7ab0014687f6f57abe3c83a79b7a0a67.jpeg
     Vestel VESplus manyetik kireç önleyici 44.99 Kargo Ücretsiz
    https://store.donanimhaber.com/04/6a/3f/046a3f65984cb80faa0d90e4874449a6.png
     Vestel VESplus manyetik kireç önleyici 44.99 Kargo Ücretsiz
    https://store.donanimhaber.com/e6/23/d1/e623d1d04e158f8b231230bddca2f48d.jpeg
     Vestel VESplus manyetik kireç önleyici 44.99 Kargo Ücretsiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 20 Ağustos 2019; 13:45:29 >




  • Arkadaşlar yaşadığım şehirde sular aşırı kireçli. Suyun değdiği her yerde çok kolay kireç tabakası oluşuyor. Uzun araştırmalarım sonucu sayaç önüne takılan daire tipi Manyetik Kireç Önleyici aldım. Aslında almak istediğim şey su arıtma cihazlarında olan filtrelerden içeren 3'lu yukarıdaki paylaşılan görseldeki üründü. Ama eve çağırdıgim şu tesisatcisi o ürünü taktiği 7-8 kişinin beğenmedigini randıman alamadıklarını söyledi ve bana manyetik kireç önleyiciyi önerdi ve bunun takıldıgi herkesin ise memnun olduğunu ve işe yaradığını söyledi. Bu ürünü satan yerel bir mağazayi aradım satıcı kendi evinde de kullandığıni ve kesinlikle kireç tutmadığını söyledi. Yine de bana çok saçma geliyordu çünkü sadece bir boru ve içinden şu akıp geçiyor. Ayrıca ürünler 50 yıl kullanım ömrü 10 yıl garanti 6 ay iade garantisi. Değişimi bakımı vs. yok. Araştırma yaptım ve çok az kullanan olsa da alan herkesin memnun olduğunu okudum. Yazılanlara ve öneren tesisatçı ve satıcıya güvenerek, biraz da çaresiz bir şekilde bu kireç illetinden kurtulmak için yereldeki saticidan satın aldım.

    Ürün ınternette 449 TL ama ben yerel saticidan 200 TL ye aldım. Ürün Miramak Mk37 Manyetik Kireç Önleyici.


    Bugün tesisatçı gelip ürünü takacak. Inşallah işe yarar. Burada da alan kişiler işe yaradığını söylüyor ama kimse inanmamış.

    Bizzat test edip 1-2 hafta sonra musluklarda, bataryalarda, aynada, banyoda kireç oluşup oluşmamasına göre anlayacağız işe yarayip yaramadığını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bahadir90

    Arkadaşlar yaşadığım şehirde sular aşırı kireçli. Suyun değdiği her yerde çok kolay kireç tabakası oluşuyor. Uzun araştırmalarım sonucu sayaç önüne takılan daire tipi Manyetik Kireç Önleyici aldım. Aslında almak istediğim şey su arıtma cihazlarında olan filtrelerden içeren 3'lu yukarıdaki paylaşılan görseldeki üründü. Ama eve çağırdıgim şu tesisatcisi o ürünü taktiği 7-8 kişinin beğenmedigini randıman alamadıklarını söyledi ve bana manyetik kireç önleyiciyi önerdi ve bunun takıldıgi herkesin ise memnun olduğunu ve işe yaradığını söyledi. Bu ürünü satan yerel bir mağazayi aradım satıcı kendi evinde de kullandığıni ve kesinlikle kireç tutmadığını söyledi. Yine de bana çok saçma geliyordu çünkü sadece bir boru ve içinden şu akıp geçiyor. Ayrıca ürünler 50 yıl kullanım ömrü 10 yıl garanti 6 ay iade garantisi. Değişimi bakımı vs. yok. Araştırma yaptım ve çok az kullanan olsa da alan herkesin memnun olduğunu okudum. Yazılanlara ve öneren tesisatçı ve satıcıya güvenerek, biraz da çaresiz bir şekilde bu kireç illetinden kurtulmak için yereldeki saticidan satın aldım.

    Ürün ınternette 449 TL ama ben yerel saticidan 200 TL ye aldım. Ürün Miramak Mk37 Manyetik Kireç Önleyici.


    Bugün tesisatçı gelip ürünü takacak. Inşallah işe yarar. Burada da alan kişiler işe yaradığını söylüyor ama kimse inanmamış.

    Bizzat test edip 1-2 hafta sonra musluklarda, bataryalarda, aynada, banyoda kireç oluşup oluşmamasına göre anlayacağız işe yarayip yaramadığını.
    taktırdınız mı işe yaradı mı? ben de aynı markadan düşünüyorum.yeni duydum bu ürünü araştırıyorum.




  • Taktirdim 7-8 ay oldu galiba. Hiçbir işe yaramıyor maalesef pazarlama stratejisi hayal satıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.