Şimdi Ara

1.3 cdti astra vs Honda Civic 1.6 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Civic'te şanzıman cvt değildir. Ayrıca otomatik şanzıman manuel modda ise kesinlikle vites değiştirmez devir kesici devreye girse bile bilginize.
  • Arkadaşınız acemi şoför sanırım. Düzde olsa rampa da olsa her ne kadar tork olarak daha güçlüde olsa anlattıklarınız imkansız. Belki de Honda'da bir sorun vardır
  • Civic izel astra ile falan oynayamaz test edin konuşun bende civic var tamam 1.6 atmosferik araçların çogundan performanslı fakat ! Otomatik şanzıman ın azizliğine ugruyoruz malesef özellikle rampalarda vede tork düşüklüğünde... Dizel veya turbosu bulunan araç herzaman için Atmosferigi geçer biraz pilotaj hatası olmuş ama yinede astra az fark ile önde kapatırdı.. Honda tam doldurması için 4.000 devire gelip 152 tork vermesi lazım vtec acıp 125 hp verecek.. astra 1800 devir civarlarında tam tork 3-4.000 devir civarlarında tam güç veriyor galiba ee bu nedenlede önde götürüyor işi

    Edit:Ekleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34Brs34 -- 27 Mayıs 2013; 19:04:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Can_vtec

    Civic'te şanzıman cvt değildir. Ayrıca otomatik şanzıman manuel modda ise kesinlikle vites değiştirmez devir kesici devreye girse bile bilginize.

    Evet bir an için jazz ile karıştırdım. Yorumumu yakın bir arkadaşımın FD7 kasa civicinin yokuş performansını görerek yazdım. Yokuşlarda oldukça kararsızlaşıyor. Manuel vites değiştirme imkanı var tabi ama 1.3 astraya geçilmesi için otomatik modda kullanılması lazım :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.