Şimdi Ara

[10.08.2016 Para iadesi yapıldı.] Hepsiburada.com Rezaleti. Telefonun KNOX'u 1 olarak geldi! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
6.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benimde tek çekim huawei telim bugün iade oldu sabah geri iade etmişler karta ama hala gelen giden yok ne zaman yansır karta birde 3d ile ödemiştim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lvcom07

    herkes bilsin bunların yaptıklarını

    ++++
    şikayetvar.com da hala daha hepsiburadadan alınan telefonlarda KNOX sorunu yaşayanlar olduğunu görüyorum. Üstelik iade etmek isteyenleri garantiye yönlendirip garanti şirketleri de telefonu yapmak için para ister hale gelmiş. Konuyu tekrar üste taşıyorum ki hepsiburada hakkında hala olumlu düşünüp telefon almayı düşünenler böyle rezilliklerden haberdar olsun.

    benim şikayetimden sonra şikayetvar.com'daki hepsiburada ve knox sorunu ile ilgili şikayetlerin linklerini de paylaşayım. Benim sorunum çözülmesine rağmen, telefonun bu şekilde satılmasına kim göz yumuyorsa ben hakkımı helal etmiyorum. Umarım çektiğim sıkıntıların aynısını çekerler...
    https://www.sikayetvar.com/hepsiburadacom-refurbished-urunhttps://www.sikayetvar.com/hepsiburadacom-arizali-urun-teslimi-1https://www.sikayetvar.com/hepsiburadacom-aldigim-urun-modifiye-edilmishttps://www.sikayetvar.com/hepsiburadacom-rootlanmis-telefon-satmak-ne-kadar-etikhttps://www.sikayetvar.com/hepsiburadacom-telefonun-knox-sayaci-1-olarak-geldihttps://www.sikayetvar.com/hepsiburadacom-aldigim-telefon-daha-once-kullanilmis-ciktihttps://www.sikayetvar.com/hepsiburadacom-ayipli-mal-sattigi-halde-iade-almiyorhttps://www.sikayetvar.com/hepsiburadacom-sorunlu-telefonu-iade-almamak-icin-israr-ediyorhttps://www.sikayetvar.com/hepsiburadacom-knox-sayaci-1-geldihttps://www.sikayetvar.com/ayipli-mal-satan-hepsiburadacomhttps://www.sikayetvar.com/hepsiburadacomda-garanti-parali



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taptazesut -- 1 Aralık 2016; 21:54:3 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: siegfried

    Beni demin hepsiburada'dan aradılar. Sanırım Bimer şikayetim işe yaramış. Avukatları telefonu iade almaları gerektiğini söylemiş. Yarın geri göndereceğim. Bakalım sonuç ne olacak.


    Bu arada konumu uçuran modlara burdan koca bir gönderiyorum. Başlık biraz sert olmuş olabilir ama başlığı değiştirmek yerine konuyu komple uçurmak nedir.

    hepsiburada gelir kapısı ok
  • HEPSİBURADADAN ALINAN EVO GARANTİLİ TELEFONLAR PİŞMANLIKTIR.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.