Şimdi Ara

10 başlıkta Android 12 özellikleri ve gelen yenilikler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
7.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2017 yılında aldığım Xiaomi mi5S de bunlar vardı zaten

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apple ekosistemi kullanan biri olarak, en azından teması değişiyor. iOS 15 güncellemesi, büyük bir uygulama güncellemesi gibi bir şeydi. Google uygulama güncellemelerini market üzerinden veriyor.

  • İos ios ios .... Anladım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Wifi üzerinden paylaşımı hiç kullanmadığım için bu konuda yorum yapamayacağım ancak anladığım kadarıyla s10+ kullanıyorsun gece modu güncellemesi bence kaliteyi değiştirmedi üstüne çekimler 2-4 saniye gibi kısa sürelerde oluyor artık önceden 40-50 küsür saniyelere çıkabiliyordu ve bu telefonu titretmeden tutması zor bir süre. Pro video ve fotoğraf modunda f değerini 1/2 veya 1 e alarak eskisi gibi uzun bekleme süreli ama daha fazla ışık alan resimler çekebilirsin. Tabi bu bir tık fazladan iş gibi gözüksede dediğim gibi kısa sürede çekim daha mantıklı bana göre. Şarj konusunda da bende 4-5 saat ekran süresi alıyordum geçtiğimiz ay pili değiştirdim ve iki katına çıktı ekran sürem ne de olsa nerdeyse 3 senelik cihazda bunlar çok normal şeyler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Android 12 yi heyecanla bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virinom V kullanıcısına yanıt

    Pixel'de tuş yok, yeni iphonelardaki gibi alttan kaydırmalı kullanıyorsun. Alttan kaydırıp elini çekmezsen son uygulamaları görebiliyorsun ama direk arkaplana atıp, alttaki sabit konumdan uygulamaya tıklamak daha pratik geldi bana.

  • Sonuna kadar katılıyorum. Bir iş yapıyorsanız lütfen dikkat edin. Azımsanmayacak bir kitleye hitap ediyorsunuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam, ayda 9-10 tane 4K video ve yuzlerce sanatsal fotograf cekiyorum, bunlari gondermek cok uzun suruyor esimin telefonuna. Eskiden cok daha hizliyken su nearby share zorlamasi her seyi bozdu. Gece modu da dedigin gibi daha hizlandirildigi icin yeterince isik alamiyor artik. Yani aliskanliklari bozmak ve iyi olani kotulestirmek artik Android Guncellemesi'nin tam karsiligi mi oluyor? :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 10 Ekim 2021; 14:22:21 >
  • En çok beklediğim özellik performans iyileştirmesi CPU kullanımı azalmalı. Bu sayede daha yüksek pil süresi alırız. Geri kalan özellikleri çok merak etmiyorum sadece animasyonlar değişmiş şekiller değişmiş vs.

  • Apple markası çöp niye onunla kıyaslıyonuz ki :d

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tüm cihazlara aynı anda verilemediği sürece önemi yok,

  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Gomünüst bekir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dodofran D kullanıcısına yanıt

    10 başlıkta Android 12 özellikleri ve gelen yenilikler 10 başlıkta Android 12 özellikleri ve gelen yenilikler 10 başlıkta Android 12 özellikleri ve gelen yenilikler eline sağlık, kapitalizm budur


    10 başlıkta Android 12 özellikleri ve gelen yenilikler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 10 Ekim 2021; 16:15:17 >




  • DenizGalaxy kullanıcısına yanıt

    android bu işi çözmeden devam ederse, android 25 de gelse çok değişen olmaz10 başlıkta Android 12 özellikleri ve gelen yenilikler 

  • dodofran D kullanıcısına yanıt

    İnsan hayret ediyor gerçekten 10 başlıkta Android 12 özellikleri ve gelen yenilikler 

    Ben bu tek elle kullanım özelliğini 2015te Windows Phone kullanırken keşfetmiştim başlat tuşuna basılı tutunca aynı "iOS 14" gibi ekran yarıya iniyordu. Pek işlevsel olduğu söylenemez. Yanlış olmasın ama daha sonra aynı özellik yine 2015 yılında Galaxy Note 5'e gelmişti belki Note 3 veya 4te bile vardı zamanında. Bu sefer ekranın tamamı tek elle rahatça kullanabileceğiniz küçük bir pencereye dönüşüyordu. Sonra Sony Xperia serisine geldi bu özellik falan falan. Apple marketing ekibini tebrik etmek lazım tabi. 5-6 yıldır diğer işletim sistemlerinde olan özelliği adeta kendileri icat etmiş gibi insanlara yedirmeyi başarabilmişler. Sırada Always On Display'in icadı var. 2012de Windows Phone 8 ile tanıdığımız bu özeliğin diğer adı da Glance Screen. Hatta daha da gerilere gidersek eski tuşlu Nokialarda bile bulabiliriz bu özelliği, yıllardan 2005 falan. Ekranı kilitlediğimiz halde saati, şebeke durumunu, şarj ikonunu, kilit ikonunu falan ekranın en üstünde bir şerit şeklinde görebiliyorduk hatırlayın. Apple icat etti deriz tabi orası ayrı10 başlıkta Android 12 özellikleri ve gelen yenilikler 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 10 Ekim 2021; 16:45:18 >




  • Bunlarin bi onemi yok. Bellek optimizasyonu ve uygulama optimizasyonu gelmesi lazim. 8 gb ramin boşta 4 ünü kullanan bir isletim sistemi olamaz. Windows bile bu kadar kullanmiyor. Ayrica onlarca uygulama iOS de yağ gibi calisirken androidde abuk subuk buglarla dolu maalesef. Bunlarin duzelmesi lazim. Onun haricinde zaten hemen hemen her markanin kendi arayuzu var. Miui , OxygenOS , OneUi vs. Onlar zaten yeteri kadar ozellestirme sunabiliyor. Tek el mek el bunlar cok gerekli degil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • antonio_06 kullanıcısına yanıt

    Ramin dolu olması daha iyi bir şey. Kullanılmayan ram asıl verimsiz olandır.

  • İşletim sistemi geliştirmiyorlarda sanki uygulama geliştiriyorlar. Android, googleın işletim sistemi geliştiremediğinin kanıtıdır.

    Gerçekten "işletim sistemi"ni geliştirmek istiyorsanız donanım uyumluluğu ve sürücüler hakkında çalışma yaparak başlayabilirsiniz sevgili gugıl amca. Performans arttırımı yeni nesil teknolojiler, hatta bırak yeniyi çoklu ekran/monitör desteği gibi 70lerde yapılmış şeylerin bile desteğinin olmamasından bahsetmiyorum bile. Paintle sözde "materyal dizayn" anlayışı ile çizlimiş saçma sapan ikon ve yerleri değiştirilmiş butonlarla işletim sistemi geliştirilmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 10 Ekim 2021; 19:11:2 >
  • Gününüz teknoloji kullanımının özeti; 'Tüket hemen bitir, çöpe at' Bu arada çöp dediklerimiz, telefon, tablet gibi cihazlar. Kullanım ömrü dolmadan yenisi ile değiştiriyoruz.. Sonra bir bakıyoruz çip krizi çıkmış neden acaba?

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.