Şimdi Ara

%11 yağ oranında bel ve göbek çok yağlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 7 8 aydır düzenli spor yapıyorum genel olarak düzgün bir beslenmem var yağ oranım %17 den %11 lere kadar düştü kollar bacaklar damarlandı fakat hala belimde simit gibi yağ çıkıntısı var ve göbeğim plajdaki dayılarınkine benziyor, çok yağlı. Normal midir bu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Buna skinny fat deniyor. Zayıf ama yağlı gibi bir şey. Vücut zayıf oluyor kas kütlesi yetersiz kalıyor ve karın-bel bölgesinde yağlanma durumu oluşuyor.

    Şuan nasıl besleniyor ve nasıl bi antrenman sistemi uyguluyorsunuz?

    Bunun için önceliği yağ oranını düşürmeye ve diyete değil, güçlenmeye ve kas kazanimina vermek gerekiyor. En azından paralel götürülmeli. Temiz beslenip ağırlık antrenmanlarına odaklanmalısınız. Güçlenmeye ve kas kazanimina ihtiyacınız var. Vücuttaki kas kütlesi arttıkça zaten metabolizma hızlanacak vücudun tutabileceği yağ miktarı azalacaktır. Bu şekilde fit bi görüntüye ulaşabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Bir hafta 4 bir hafta 3 gün full body yapıyorum antrenman olarak. Beslenmem de karbonhidrat ve protein ağırlıklı aslında kahvaltıda 4 5 yumurta yiyorum öğlen ve akşamda pilav veya makarna ile tavuk, ton balığı genelde.

    Amacım kilo almak, kas kütlesi koymaktı zaten İlk başladığımda ama ancak 72 kilodan 75 kiloya kadar çıkabildim aşırı yememe rağmen. Kardiyo da yapmıyorum fazla ama kütle koyamayıp yağ yakıyorum. Çözüm olarak tavsiye, öneriniz varsa sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kol ve bacaklardaki yağın gidip göbekte kalmasının sebebi, göbekteki son yağlar çok zor gidiyor, çok sabır istiyor. diyetine devam et ve onları erit öncelikle, sonra kaslarını büyütmek için beslenmeni ayarlarsın.


    yani şu halinle göğüs kaslarını büyüttün diye o beldeki yağlar gitmeyecek :)


    kilo vermen durduğunda kaloriyi yavaş yavaş azaltmalısın ya da egzersizi arttırmalısın. saydıkların güzel besinler ama ne kadar gramla yiyorsun? kaç kalori alıyorsun? bunlar önemli.

  • Uzman tavsiyesi değildir;
    Günde 5 öğün ye. Yavaş ye, doyacam diye tıka basa yeme, kalori hesabı yap.
    Yatmadan 3-4 saat önce su hariç gıda tüketimini kes.
    Yattigında miden boş olsun.

    Şekeri kes, fındık fıstık ya da meyve yiyeceksen öğün olarak ye. Asla yemeğin üstüne meyve ya da çerez yeme.

    Bugün karın bölgeni ölç, 1 ay sonra yine ölç. Fark varsa devam et, fark yoksa bana buradan saydır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 8 Ağustos 2023; 1:31:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynı durum bende de vardı. Bira göbeğine göre durumu, kolaylıkla çözülür. Skinny fat durumunda, bira göbeği gibi olanlara göre daha şanslı sayılıyoruz. Bunun sebebi kilo aldıkça hem yağlı hemde zayıf görünüyoruz. Yani göbeğimiz kocaman bir hale bürünmüyor.


    Haftada en az 2 kere karın çalışmanız gerek. En az 6 hareket. Ağırlıklarla da olacak. Yağ eritmek için bölgelere kuvvet/güç uygulanması gerekiyor. İyicene yanacak o bölgeler. Karnınız ağrıyacak, yanlar yanacak..


    Yağlı, çerezli ve şekerli yiyeceklerden uzak durun. Skinny fat aylar sonra anca yok olur. Kısa sürede çözüm mümkün değil. Zor bir süreç.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Archangel -- 9 Ağustos 2023; 4:21:55 >
  • winstrol kullan şekeri hamuru kes

  • SelimBayy S kullanıcısına yanıt

    Agirlik idmanlarina devam edip temiz beslenmeye özen göstereceksiniz. Bu süreçte kiloya takılmayın. Aynadaki görüntüye odaklanın. Yağ yakımı devam etmek zorunda. Çünkü vücutta gereğinden fazla bir yağ kütlesi depolanmış durumda. Her zaman düşük yağ oranında gelişim daha iyi olur ve hormonlar daha iyi çalışır.


    Temiz beslenin, agirlik çalışmalarını bırakmayın, kas kutlesi kazanmaya devam ederseniz. Bu süreçte yağ yakımı da illa ki olacak. Formumuz temiz bir görünüm aldığında da bulk/cut döngüsünde devam edersiniz zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByBuCa kullanıcısına yanıt

    Asla böyle bir şey yapmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.