Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (224. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
4.494
Cevap
91
Favori
432.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • shupusbu kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba,


    Açıkça söyledikleriniz çok kritik hususlar değil benim için. Kamera konusunda haklısınız benim tahminim çözünürlük arttıkça aracın işletim sistemini kasması. Bu nedenle düşük çözünürlüklü bir kamera tercih etmişler. Ama iş görüyor.

  • shupusbu kullanıcısına yanıt

    Herkesin beklentisi bir olmuyor tabi ki. Sadece şunu merak ettim boş passatta olup 508'de olmayan hangi güvenlik donanımı var. Kuzene dolu denilen 0 km passat elegance aldık. Kör nokta uyarı yok, otomatik acil frenleme yok, şerit takip yok, şerit ortalama yok, pasif hiç bir güvenlik donanımı passatın dolusunda bile gelmiyor. Bu yorumunuza şaşırdım.

  • Hardtouch kullanıcısına yanıt
    Şirket arabası diye güvenlik donanımları daha çoktur diğer özellikleri düşüktür bilemiyorum. Bussines paket.
    Kendim sürerken yaşadıklarımdan örnek vereyim
    Kör nokta uyarı yok şerit takip yok ama otobanda sağa serite geçerken, kör noktada arkadan hızla araba geliyormuş görmedim bile ben direksiyona mudale etti geçirmedi beni. Benim araç yapmıyor.
    Düşük hızlarda veya park manevrası yaparken, sensörler ile otomatik fren yapıyor. Benimki yapmıyor.
    Benim fark ettiklerim bunlar.

    Sizlerde varsa bu özellikler, bana GT diye boş araba kakaladılar. Şüphelenmiyor değilim. 😄
    Kör nokta uyarısının çalıştığını benim araçta hiç görmedim. Çok mu dikkatli sürüyorum sanmam.
  • shupusbu kullanıcısına yanıt

    Bunlar biraz var yoktan ziyade üreticinin seçimleriyle ilgili sanırım.


    - Stellantis kör noktayı park sensörlerini kullanarak yapıyordu bir dönem, yani aracın gerçekten kör noktanızda olması lazım yanması için. Öyle olduğunda sorunsuz çalışıyor. Tabi bunlar hep yan kamera olmamasından. Bence de savunulacak bir yanı yok.


    - Park ederken otomatik fren yapmaması bir seçim belli ki, Fransa'da insanların diğer arabaları ittirerek park ettiğini düşünürseniz çok anormal değil, ben de şehir merkezinde böyle bir özellik istemem.

  • Bakımdan Geldim 6500 tuttu. Arabası dizel olanlar için hangi yağdan koyuyorlar ?

    Bana 5w30 acea c2 koymuşlar. Arabayı satarken verdikleri kağıtta onaylı yağ 0w30 b71 2297 diyor ?

  • shupusbu kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Hangi serviste yaptırdınız hocam? Oldukça uyguna yapıtrmışsınız.

  • seneskilic kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Arabayı aldığım yere götürdüm. İzmit çetaş.
  • shupusbu kullanıcısına yanıt

    Memnun kaldınız mı hocam? Hem işçilik hem de davranış olarak nasıldı?

  • seneskilic kullanıcısına yanıt
    Yazdığım yağ mevzusu dışında kafamda bir problem yok. Eve dönünce baktım kağıtlara orada fark etsem sorardım. Önceki arabam Ford du. Yağda aynı olayı onlarda yapıyordu. 0w ye 5w koyuyorlardı.
    Değişen parçaların, yapılan işlemleri kağıdı var. Vs standart şeyler.
    Araba pisti. İç dış yıkamışlar. Genelde yıkıyorlar zaten.
  • shupusbu kullanıcısına yanıt

    Aracınız hayırlı olsun.


    Yaklaşık 3 yıldır Peugeot yağ konusunuda değişikliğe gitti. O tarihten beri 5w-30 kullanılıyor.

  • V kayışı değiştiren oldu mu? Fiyatlar ne kadar yaklaşık olarak?
  • Arkadaşlar merhaba beyaz 508 gt aldim tavandaki sounroof arkasindaki beyaz bolumu siyah kaplama yaptirmanin muaynede bir sikintisi varmidir ?
  • bsail B kullanıcısına yanıt

    Sinyal verip (sinyal vermezseniz olmaz) kör noktada araç varken şerit değştirmek isterseniz araç sizi şeride geri sokar. Bkz: Video

    Kör nokta algılaması kamera ile değil sensörler ile yapılıyor, yan kameranın olup olmaması bu noktayı etkilemiyor bazı araçlarda bunlar dışarıdan gördünüz park sensörü ile yapılırken bazı araçlarda arka tampon içinde (görünmeyen ) sağ ve sol köşelerdeki ekstra sensörler ile yapılıyor


    2019 Yeni Peugeot 508


    Acil fren devreye girme şartları da kullanım kılavuzunda belirtilmiştir.



    2019 Yeni Peugeot 508PEUGEOT New Zealandyoutube
    Get the most out of your PEUGEOT 508 with the aid of these tutorial videos. The 508's Active Blind Spot Monitoring system, in conjunction with lane keep assist, applies a trajectory correction if a car is detected in your blind spot to help you avoid a collision. Discover our "PEUGEOT 508 Tutorial Videos" playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PL3Bps6rRs0OJs53_MNa-bqFBZ5K86V6B_ Subscribe to our channel for more videos: https://www.youtube.com/channel/UC1YHW7Nk5iOzOoSULm9Gz8g?sub_confirmation=1 ➽ About PEUGEOT Welcome to PEUGEOT NZ's official YouTube channel. Stimulating and rewarding driving, a sleek design and uncompromising quality are the brand’s commitment to its customers and contribute to the emotion that each PEUGEOT car provides. PEUGEOT combines Design, Style and Emotion in all areas, with its ambition to be the world’s high-end generalist automobile brand. ➽ Follow us: https://www.facebook.com/PeugeotNZ https://www.twitter.com/PeugeotNZ https://www.instagram.com/peugeot_nz #Peugeot508
    https://www.youtube.com/watch?v=BSY-Z5fY6pI


    2019 Yeni Peugeot 508


    2019 Yeni Peugeot 508



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 27 Mart 2024; 8:39:32 >




  • Arkadaşlar merhaba 2022 GT paket benzinli 508 sahibiyim ilanlarda gördüm de ambiyans rengi için 2 adet demişler benimkinde sadece maviyi bulabildim diğeri için yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim
  • Hhbhhb27 H kullanıcısına yanıt

    Ben tek mavi diye biliyorum.


    Ekstra bir uygulama falan yapmışlardır belki de.

  • Merhabalar ben aranıza yeni katıldım. 1.5 Bluehdi GT Line aracım şehir içinde 9 litre yakıyor bu normal mi acaba? Bakımları yeni yapılmış 14 bin km veya 11 ay yazıyor bilgisayarda. Küçük bir şehirde yaşıyorum 1 haftadır kullanıyorum 350 km nin ortalaması 9 litre bana biraz yüksek geldi. Bilseydim benzinli alırdım en azından değerdi yaktığına. Bu normal mi? Birde aracın adblue seviyesi 2400km gösteriyordu depoyu doldurdum adblue ile hala 2400 gösteriyor sebebi nedir?
  • kopser123 K kullanıcısına yanıt
    Kaç km yapıyorsunuz şehir içinde ? Eğer çalıştırıp 1 km yapıp kontağı kapatıyorsanız 9 litre normal. Çünkü daha motor ısınmıyor bile o mesafede. Ben çevreme küçük şehirde yaşayanlar için her zaman benzinli tavsiye ediyorum. Çünkü şehir içi yol çok az yapıyorlar. Ayrıca dizel alanlarda buna bağlı kurum bağlama oluyor.
  • Dn_Quartez D kullanıcısına yanıt

    Aslında dediğiniz gibi en fazla mesafe 5-10 km yaşadığım şehirde. Normal şartlarda 1-3 km arası kontak kapatılır fakat ben keyfi olarak gezmeyi seven birisiyim gideceğim yere dolanacak gidiyorum ve keyfi turluyorum sürekli. Günde 50km yol yapıyorum bazen daha fazla. Yılda 10 bin civarı yol yapıyorum. Bu şekilde kullanıma yine fazla değil mi 9 litre? 1.6 fsi atmosferik aracım 10 litre yakıyordu bunu ben az yaksın diye aldım umarım düşer ilerde.


    Edit: Ara sıra gazlıyorum ve tam gaz 0-100 yaptığım oluyor bu şekilde ara sıra performanslı kullanım ile kurum yapmanın önüne geçebilir miyim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopser123 -- 1 Nisan 2024; 2:5:25 >
  • Merhaba,


    Aracın garantisini uzatan oldu mu? Oldu ise nasıl bir süreçle ne kadar tutara uzattı?

  • kopser123 K kullanıcısına yanıt
    Düşük hız ile kısa mesafe yakıtı arttırır, bence normal yakıtınız. 0-100 yapmakla kurum temizlenmez hocam. Yol yapmanız gerekir. Ama aracınız daha yeni sanırım. Şimdilik tadını çıkarın.

    Sık sık 0-100 ü de önermem ayrıca. Tork konvertöre ve şanzımana fazla yük bindirip ömrünü kısaltırsınız. Araçlarımız maalesef spor görünümlü aile aracı en nihayetinde çok sıkıştırmaya gelmez.
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.