Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (225. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.496
Cevap
91
Favori
432.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bayrampaşa Baykaralar Serviste başıma gelenden bahsetmek istiyorum

    Aracımı 3 yıl 90.000 km Full Servis yaptırdım Sürekli aynı servise bakıma gittim. Bu full servis nedir iyi kötü herkesin bilgisi vardır

    Full Servisin bitmesine 20 gün kala km 88-89 binlerdeyken, yolum İstanbul’a düştü. Kırklareli’nde ikamet ediyorum ve burada servis yok. 230 km uzakta yaşıyorum yani. Dedim hazır gelmişken servisi halledeyim. Aman Allah’ım neredeyse bakım yapmayacaklar arabaya daha 1.000 km var diye. Diyorum ki arkadaş Full Servisim olmasa 80 binde’de getirsem aracı alıyorsun, şimdi sorun ne?. Evime gidip gelsem 90 bin olacak zaten. Hazır gelmişken yapın vs vs derken zor ikna ettim.

    Full Servisi’de sinirden uzatmadım.

    Neyse bakım esnasında arandım ve fren balataları değişmesi gerek dediler. Dedim değiştirin. Şu kadar falan deyince arayan kişi, aracım full servisli dedim “ha öylemi” deyip kapattı telefonu.

    Aracı teslim almaya ben gidemedim, hanım aldı servisten ve ben sandım ki balatalar değişti. Evraklar falan onun çantasındaydı hiç bakmadım bile. Çünkü telefonda değiştirelim dedim.

    Aradan 10 gün geçmedi ama kilometre 92 bin oldu benim, bir baktım frenler iyice ötüyor. Rotlardan ise aşırı ses gelmeye başladı. Bir ara direksiyon kutusu falan zannettim.

    Full servis 2 bin km ile geçti tabi, tuttum burgazdaki eurorepar’a götürdüm aracı.

    Demezler mi; fren baltalarınız bitmiş, disklerde zarar görmüş, rotlar değişmeli, ayrıca hafif yağ kaçağı var kapakta gözüken, yeni başlamış. Trigier’in orada ise hafif üfleme var. Onu’da değiştirelim.

    Dedim araç daha servisten çıkalı 15 gün oldu olmadı, bunları görmedi mi bunlar. Balataları değiştireceklerdi vs vs. Tabi adama ne! Balata ve diskleri değiştirip çıktım servisten.

    Sonra aklıma aracıma taktırdığım kamera geldi. Viofo ön ve arka kamera var araç çalışırken aktif olan, ya da darbe aldığında. Dedim servis ne yaptı acaba. Tabi sürekli çekmemiş kamera ama görüntüleri izlerken hayretler içinde kaldım. Bunlardan bahsetmek istemiyorum ama ne olur olmaz servis çıkışı aracınızı kontrol edin.

    Sonra Baykaralar’ı aradım. Olan bitenden bahsetmedim tabi. Dedim aracımda trigier değiştirmek istiyorum, yağ kaçağı var onu halledelim, birde rotlardan ses geliyor kontrol ettirmek istiyorum.

    Aldığım cevap şu “Biz rotları kontrol ederiz ama yaptırmazsanız 3.000 TL kontrol ücreti alırız.” Ben bir şok daha, oruçluyum diye tövbe deyip kapattım telefonu.

    Buyrun gerekli tüm çıkarımı siz yapın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • disclosure D kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam,


    Benzer bir olay da dün benim başıma geldi. Peugeot Deniz servisine gittim. Telefonda 3 defa aradım görüştük. Aracımın 2.bakımını yaptırmak için fiyat aldım ve 6900 TL dediler. Servise gittim; size yanlış teklif vermişiz diyerek 9900 TL'ye yaparız dediler. Orjinal parça yerine eurorepar kullanırsak 6900'lere yaparız dediler. Ben de özellikle orjinal istediğimi ve hangi teklifi verdiler ise bu fiyattan işlem yapmaları gerektiğini söyledim. Bayağı bir tartıştık sonra orjinal parça ile bu fiyata yapacaklarını söylediler. Servis kayıtlarını açan kişi yapamadı servis müdürünü çağırdı. O ikna etmeye çalıştı ama kabul etmedim. Ben aracı teslim ettim bakım yapıldı ancak aklımda bir soru işareti kaldı.


    Acaba bunlar sırf o fiyata yapmadıkları için bakımda herhangi bir orjinal psa dışında ürün kullanmış olabilirler mi?

  • seneskilic kullanıcısına yanıt
    Yapamazlar demek isterdim. Ama bu işler biraz servislerin elinde. Vicdan işi diyelim artık.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, 2023 model bir 508 aldım. GT versiyon. Spor moduna aldığımda hoparlörden sanal bir motor sesi veriyor olması lazım. Nitekim ayarlarda, kişiselleştir seçeneğinin altında "Aktif Spor Sesi" diye bir seçim var. İnu açtığım ve spor moduna aldığım halde hiçbir ilave ses duymuyorum. Daha düşük devirde ve pedal hassasiyeti artıyor, ekran kırmızı oluyor vs okey ama sesi açsam da böyle bir motor sesi duyulmuyor. Yanlış birşey mi yapıyorum? Bilgisi olan var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 jant için lastik önerisi var mı ? pılot sportlar 9 bıne dayanmıs kampanyada vs olan premıum bı lastık modelı varsa onerı alabılırmıyım.

  • Elektrikli bagaj ın kitleme kısmında kırmızı tuşun yanındaki siyah tuş ne işe yarıyor?

    Birde şöyle bir şey keşfettim. Mesela arabadan indim kapıları anahtarsız kitledim. Bide bagajdan alacaklarım var açtım bagajı alacaklarımı aldım bagajı kapattım. Anahtarı uzak Bi yere koydum arabaya geri geldim. Kapıları zorladım kapalı açılmıyor. Bagajı açma tuşuna basınca bagaj açılıyor. Bunu nasıl engellerim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EryiğitOguz kullanıcısına yanıt

    Falken Azenis FK520

    Hankook ventus s1 evo3

    Goodyear eagle f1 asymmetric 6

    Continental premiumcontact 6

    Bridgestone potenza sport ve turanza 6 var ama potenza sportlar seslidir baya.

    Conti tarafında sportcontact tarafına çıkmaya gerek var mı bilmiyorum. Günlük kullanımda premiumcontactlar da oldukça iyi. Testlerde de kendini belli ediyor zaten. İlk tercih continental olabilir.

    Falken de oldukça güzel, tam f/p lastiği ama diğerlerine göre ömür biraz daha kısa olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 20 Nisan 2024; 21:15:43 >
  • gokund G kullanıcısına yanıt

    Çok belli olan bir ses değil. Sport moda aldığınız zaman gazladığınızda anca farkedilir.Yüksek devirde normal ve sport arasında geçiş yaparak farka bakabilirsiniz.

    GT 225 dışındaki donanımlarda da yapay ses olmayabilir bu arada.

  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt

    Premium markalar 7 bin civariydi genelde tanesi 7500den sportcontact 7 aldim teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese selam. 2021 model Allure paket bir 508 alma arefesindeyiz. Araç servis bakımlı ve 65.000 km'de. Bütçe buna elverdi, aracı çok beğeniyoruz ancak adblue tankı sorununu gördük, biraz korktuk. Yarın alacağız aracı ama tedirgin olduk. Servis ücretsiz değişim vs. yapıyor mu? Ya da 508 kullanıcılarından bu adblue hatasını yaşayıp sorunu çözüme kavuşturmuş olanlar var mı? ADBLUE diye arattım ancak pek bir yanıt bulamadım konu içerisinde. Teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EternalKF -- 21 Nisan 2024; 20:32:9 >
  • EternalKF E kullanıcısına yanıt

    Adblue sorunu aracınız granti kapsamındayken tank değişimi yapılıyor. fakat garanti sonrası ücretli yapılıyor. Burada eğer aracın tüm bakımları yetkili serviste yapıldı ise iyi niyet garantisi kapsamında indirimli değişim yapıyorlar genelde. elinizde mutlaka yetkili servis bakım iş emirleri olsun.


    Kullanıcıların çözeceği bir durum değil.


    Hiç uğraşmayım derseniz, bazı kullanıcılar adblue sistmein iptal ettiriyor. Bu kişisel bir tercihtir tabi üreticinin tavsiye ettiği bir durum değildir.



    Sorunun teknik temeli şudur;


    Deponun içindeki PCB, AdBlue sıvısı ile zamanla kontamine oluyor veya pompa arızası oluşuyor.


    Değişim yapılan tanklarda sorunun olmadığı ya/da daha az görüldüğünu söyleyebiliriz. Muhtemelen yeni tanklarda bu noktada bir iyileştirme yapıldı.


    Parçanın sıfırı avrupa yaklaşık 1000 EUR






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 22 Nisan 2024; 12:31:55 >




  • acquiles kullanıcısına yanıt

    Hocam çok çok teşekkürler. Gördüğüm en detaylı ve bilgilendirici yanıt oldu sizinki. Emeğinize sağlık.

  • EternalKF E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim..
    Ortak platform olduğu için bilgi almak isterseniz arada 3008 ana konuyu takip edebilir siniz. O konu sürekli aktif.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 22 Nisan 2024; 22:36:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba dostlar,


    Cam tavandan gelen ses sorununu çözebilen oldu mu? Kış aylarında hiçbir problem yok ancak havalar ısınmaya başladı mı gacır gucur başlıyor sesler.

  • Saatlerdir yeni peugeot 508 ile ilgili yorumları okuyorum buradan. Daha önce şikayetim var platformunu da okudum. 2022 veya 2023 gt selection dizel almayı düşünüyordum ama buradan şu ana kadar edindiğim izlenim

    bu aracın tasarım şıklığına nazaran çok fazla kronik problemlerinin olması, malzeme ve işçilik konusunda

    zayıf kalması oldu. Bu yüzden bu aracı alma konusunda mütereddit kaldım ve vazgeçme aşamasındayım.

    Verdikleri değerli bilgiler için teşekkür ediyorum tüm katılımcı arkadaşlara...

  • Musab5833RIIET M kullanıcısına yanıt

    O çok fazla olan kronik sorunları neymiş, öğrenmek isterdim.


    Şikayet var vs sitelere "her şey yolunda, çok memnunum" diye yazılmış bir cümle görmedim. Zaten bir şikayet olunca başvurulan site.

    Burada da katılımcılar yaşadıklarını, başlarına gelen olayları veya sorunları paylaşıyorlar. Hiç kimse her gün gelip "harika arabam var, bugün sorun yaşamadım" türünden bir görgüsüzlük yapmıyor.

    Örneğin ben yaklaşık 140 bin km dir kullanıyorum. Konuya kendi aracımla ilgili hiç bir sorun yazmadım. O kadar "kronik" sorunu olan araca 140 bin kilometredir katlandığım için mi?


    Kendimden şüphe ettim şimdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.