Şimdi Ara

🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.538
Cevap
29
Favori
114.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Doğru. Hatta ikinci turda şenerin oy verdiği sandıkta geçersiz oyda çıkmadı, oysaki şener ikinci turda geçersiz oy verdiğini söylemişti.

  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Kaynak ne ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kararsızadam123 K kullanıcısına yanıt

    TV100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel.

  • - Eski CHP milletvekili Abdüllatif Şener, geçen hafta gündeme damga vuran "Kılıçdaroğlu'na değil Oğan'a oy verdim" söylemlerini yalanlayarak "Sinan Oğan'a oy verdim sözlerini kafa bulmak için söyledim." açıklamasında bulundu.



    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]Gündem 7x24twitter
    “Abdüllatif Şener: Sinan Oğan'a oy verdim sözlerini kafa bulmak için söyledim.”
    https://twitter.com/i/status/1670886763080867841
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Sener AKP nin CHP icine soktugu ilk ajandi. Boyle daldan dala konan zübükvari siyasetciler hakkinda Aziz Nesin cok uzun seneler once kitap yazmisti. Yaptiklariyla soyledikleri tutmuyor. Sener bir Ogan iki al birini vur otekine.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • - Muhalif gazeteci ve Sözcü yazarı İsmail Saymaz;


    "Meral Akşener kongrede millet ittifakından ayrılışını ilan edecek. Millet ittifakına ve seçim sürecine dair sert ve köşeli cümleler kuracak."



    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]TRHabertwitter
    “CHP yandaşı İsmail Saymaz: "Meral Akşener kongrede millet ittifakından ayrılışını ilan edecek. Millet ittifakına ve seçim sürecine dair sert ve köşeli cümleler kuracak."”
    https://twitter.com/i/status/1670906804124143616
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Alakası bile yok. 5 yıl boyunca ne yapmışda o ajanlıkta iş görmüş? şener tek başına CHP'de ne yapabilirdi ve ne yaptı? 10 Aralıkçı güruh parti içinde varken şener sadece kendi çıkarını düşündü, vekillik paralarını ve avantalarını cebine koydu. Burada suçlu şener değil, onu partiye kabul edenlerdir. Madem şener AKP ajanıydı bunu CHP yönetimi görüp izin vermemeliydi.

  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    CHP yonetimi bastan sona hatali. Deva ve Gelecek Partilerine verilen vekillik sayilarina bakin. Kripto AKP lilero tekrardan Meclise soktu. Ilk darbeyi Sinan Ogandan yedi. Ankaya varana dek AKP el uzatmis. CHP nin icini disini sarip domine etmis. CHP simdi kendini ameliyat etmeli, yapacagi o operasyonla cok buyuk bir atilim yapabilir. Bu ameliyata biran once baslamali.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ülke siyasetinde "artık tamam bundan daha absürt bir olay yaşanamaz." dedikçe daha absürdü yaşanıyor.

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    CHP basarı ile basarısızlık arasında çok ince bir çizgi olan bir strateji kurguladı.


    Planın tam bir felaketle sonuçlanmasını tek nedeni herseyi üzerine Kılıçdaroğlu gibi sağ seçmenin irrite oldugu bir kişinin aday yapılmasıydı.


    Özellikle Yavaş gibi bir aday konuşsaydı bu stratejinin olumlu sonuçlanma olasılığı doğabilirdi.


    Sona doğru yapılan bu kritik hata planın bırakın fayda sağlamasını tersine Chp'nin içinin boşalmasına, İyi Parti'nin erimesine ve küçük ortakların hiçbir varlık gösterememesine neden oldu. İşte herseyi mahveden o ayrıntı Yavaş yerine Kılıçdaroğlu gibi sağ ve milliyetçi seni irrite eden ve halkta hiçbir karşılığı olmayan 75 yasında bir adamın anlamsızca dayatılmasıydı.


    Adaylıktan önce büyük endişe içindeki Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun adaylığını duyduktan sonra epey rahatladı o yüzden.


    Ankara ve İstanbul'a bu strateji basarılı oldu çünkü adaylar sağ seçmene de sempatik gelen isimleri. Fakat genel seçimlerde felaketle sonuçlandı çünkü bu sefer aday uygun kişi değildi. Dolayısıyla halk muhalefetin samimiyetine inanmadı çünkü adaya güvenmiyordu.


    Muhalefetin arkasına rüzgarı alabilecek ve Akp'nin bileğini yakın zaman önce bükmüş iki ismi vardı onlar aday yapılmadı fakat doğal adaylardı aslında. Kılıçdaroğlu ise hepimizin ağzında ekşi bir tat bıraktı duyuruldugu anda. Hiç kimsenin aklından bile gecirmediği biriydi. Bşr anda yerden bitti hepimizi şok etti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 20 Haziran 2023; 1:29:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Periah kullanıcısına yanıt

    1 yıldır Kılıçdaroğlu'nun aday olacağı adım adım belliydi zaten. şahsen şok yaşamadım adaylığına çünkü aday olacağını net görüyordum. Kılıçdaroğlu'nun aday olmayacağı algısını hep yüksek tutanda Akşener oldu. Siyasi anlamda en büyük hatası bu oldu ve muhalif kitleyide bu anlamda yanlış yönlendirdi.


    Geçen yıl İmamoğlu ve Yavaş'ı aday yapmayacağı ayen beyan belli olan Kılıçdaroğlu, yeni süreçtede bu 2 ismi pasifize etmek için elinden geleni yapacak şimdi. CHP'de 10 aralıkçılar devam ettiği sürecede mevcut düzen değişmez. Kılıçdaroğlu 2.tur itibariyle yaptığı Özdağ manevrasıyla HDP desteğinide kaybetti. HDP'liler bu anlamda kendi içlerinde bölündü. Bu esasen olumlu bir sonuç ancak Kılıçdaroğlu bugün Özdağ ile yine yakın temasını sürdürmesi bu sefer İyi partiyi uzaklaştıracak kendisinden.


    Bu anlamda İyi partinin genel kurultayı ve açıklayacakları yeni yol haritasında CHP tek başına kalabilir zira tabiri caizse öküz öldü ve ortaklıkta bitti. CHP yeni süreçte Kılıçdaroğlu liderliğinde seçimlere girecekse Zafer partisi ile bir birliktelik kurarak milliyetçi kesime oynayabilir ancak muhalif milliyetçi kesimin Kılıçdaroğlu ismine seçim sürecinde ne kadar sıcak bakar ve gösterilecek adaya onay verir orası muallak. Çok yüksek ihtimallede İmamoğlu'nu aday göstermeyecek Kılıçdaroğlu eğer tekrardan CHP başkanı seçilirse. Yavaş içinse zorlama yapmayabilir Özdağ faktöründen ötürü, tekrar aday gösterebilir ancak Yavaş'ın kişisel olarak tekrar aday olma ihtimalinide ben pek görmüyorum zira kendi ismini sırf Özdağ ittifakının bir harcı olarak kullanılmasını hazmedemeyebilir çünkü Özdağ'ın Yavaş için aday olmaması yüzünden söylediği sözleri Yavaş'ın içine sindirmesi bir hayli zor.





  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    "CHP'nin yandaşı?" bu üslup bile TRhaber isimli Twitter hesabının AKP'ye çalışan medya tanıtımları ve Gazlanmış haberler içeren bir sayfa olduğunu göstermeye yeterli. Bu konuda sırf Muhalefet'i kötüleyecek ve hunharca yüklenecek bu tarz "Taraflı" "haber kaynaklarına" yer vermeyiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Hocam önceki konuda ki "Tarafsızlık" probleminiz maalesef ki hâla devam etmekte mesajlarınızı okuyorum ve gördüğüm kadarıyla hâla bir partiyi desteklediğinizi ve iktidar yanlısı bir şekilde "Analiz" yaptığınızı görüyorum. TRhaber | Seçim 2023 | Eha medya | Pusholder | En Son Haber gibi iktidar güdümlü kaynaklar üzerinden paylaşımlar yapıyorsunuz ve haliyle bu yeni konuda da aynı şekilde "Taraflı Konu Sahibi" tepkilerine neden olacaktır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dh yoneticilerin C.başkanlığı seçiminde demokrat dede güzellemesi yapabilmek için konu açarak destek verdiği yerde bazı muhalif tiplerin konu ve sahibine yaptığı serzenişler komik bile değil 🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] 

    Sanırım yayınlanan haberler hoşuna gitmiyor gariplerimin

    halk tv sözcü tv tele1 izleyerek ve o güzelim haberlerini takip edip yeniçağ birgün cumhuriyet sözcü gazeteleri okuyarak % 80 iktidarız kazandık gibilerinden kendilerini motive ederek kandırmaya devam etsinler ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAUANKA -- 20 Haziran 2023; 3:48:39 >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Kılıçdaroğlu İstifa etmez ve İstanbul için buna rağmen birde İmamoğlu aday gösterilmesi siyasi intihar olur.


    Yine Kılıçdaroğlu o koltukta kaldığı sürece İyi Parti ile ittifak kurmaları zor çünkü İyi Parti tabanı Kılıçdaroğlu'na çok öfkeli.


    Bunun yanında yine İyi Parti CHP dışındaki küçük ortaklardan hazzetmiyor. Sadece CHP ile olan bir ittifaka sıcak bakıyorlar. Ancak bu ittifakın yeniden canlanması için ön şart Kılıçdaroğlu'nun istifasıdır. Başarısızlığın diyetini ödemezse daha büyük felaketlerin önünü açar bu saniyeden sonra üstelik bu truva atı oldugu yönündeki kanıyı güçlendirir.


    Kılıçdaroğlu'nun istifa etmemesi muhalefeti zayıflatır bu ayan beyan ortada bu nedenle ben istifanın geleceğini düşünüyorum.


    İmamoğlu'nu aday gösterilmemesi İstanbul'u bilerek kaybedilmesi demektir o nedenle İmamoğlu'nu yeniden aday olacagını düşünüyorum.


    Zafer Partisi ile CHP yakınlaşmasının bir anlamı yok. Bu konuda çok yorum yapmayacağım fakat CHP - İyip İttifakı seçimlerde basarı elde etmek adına muhalefetin tek seçeneği ve bu ittifakın canlanması için Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi yeterli. Ben gelecekte en azından Erdoğan siyaset sahnesini terkedip kartlar yeniden dagışana kadar CHP - İyip arasında birbirlerini sevsinler veya sevmesinler farketmez zorunlu olarak ittifakın tekrar kurulacağını eminim.


    Tabiki pbu saniyeden sonra siyasi kredisini tamamen yitirmiş Kılıçdaroğlu'nun istifası herseyi ön şartı konumunda. Kendisi o koltukta oturduğu sürece sadece büyük yenilgiler yol açacaktır ve bütün olumlu senaryoları baslamadan bitirecektir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Son seçimde KK. ve İYİ Parti'ye oy verdim. Yerel seçimlerde sandığa gitmeyi düşünmüyorum. Artik biktim, kendimi paraliyorum, üzülüyorum, dusunuyorum ama görüyorum ki bizim millet halinden fazlasıyla memnun. Ben neden kendimi yipratayim ki? Otururum evimde, içerim çayımı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2024 Yerel seçimleri CHP ve İYİ Parti için son şans görünüyor,Eğer yeni bir yenilgi alırlarsa,2028 Genel seçiminde barajı geçmek için uğraş verirler.


    1999 Genel seçiminde CHP baraj altında kalmıştı,Ecevitin başbakanlığında kurulan DSP-MHP-ANAP hükümeti başarısız olduğundan,2002 seçimlerinde CHP solu temsil eden parti kalmadığından solun bütün oylarını alarak yeniden meclise girmişti.

    Evren boşluk kabul etmediğinden ve sol seçmenleri temsil eden tek parti CHP kaldığından bugünlere kadar CHP muhalefetin başat partisi olarak geldi.Onun içinde 2024 yerel seçimleri CHP ve İYİ Partinin ya yükselişine ya da çöküşüne kapı açacak.




    https://tr.wikipedia.org/wiki/1999_T%C3%BCrkiye_genel_se%C3%A7imleri


    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]




  • - İBB Başkanı İmamoğlu:


    "Değişimle ilgili fikrim net. Değişim olmak zorunda. Yanlış yaptığımız şeyler var. Bunları yaptığımız için seçim kaybediyoruz, kazanmamız lazım artık. Bunun aslında çok detayı var ve bunu partidede konuşuyoruz. Kamuoyuna açık olacak şekildede konuşacağız. Eksikleri ve yanlışları tekrarlayarak kaybedeceğimiz nettir.Başta benim partim olmak üzere bütün muhalefetin özeleştiri yapması şarttır. "



    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]Gündem 7x24twitter
    “Ekrem İmamoğlu: Değişimle ilgili fikrim net. Değişim olmak zorunda. Yanlış yaptığımız şeyler var. Bunları yaptığımız için seçim kaybediyoruz, kazanmamız lazım artık. Bütün muhalefetin özeleştiri yapması şarttır.”
    https://twitter.com/i/status/1671091851821043712
  • - CHP Sözcüsü Faik Öztrak:



    “Değişimin kapsamına, nasıl olacağına kurultay delegelerimiz karar verecek. Belediye başkanlarımız işini yapacak.”


    "Yerel seçimler Erdoğan hükümetinden kurtulmak için önemli bir fırsattır. Tazelenen kadrolarımızla yerel seçimleri açık ara kazanmayı hedefliyoruz."



    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.