Şimdi Ara

🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.538
Cevap
29
Favori
114.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum bana kızsınlar hadi denemesi Bedava böyle boş yere dünyanın havasını suyunu tüketiyor bu güruh ben bunlara asla saygı göstermem ve asla "anlamaya çalışmam"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 21 Haziran 2023; 23:43:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • - Saadet partisi lideri Karamaollaoğlu:


    "Seçim döneminin tartışmaları, kullanılan dil ve üslup kardeşi kardeşe, babayı evlada küstürmüş, komşu ve akrabaların arasını açmıştır. Şimdi zaman kırgınlıkları, kızgınlıkları ve küskünlükleri bitirme; kimseye faydası olmayan bu tartışmaları artık geride bırakma zamanıdır. En başta iktidarda bulunanlar olmak üzere, tüm siyasilere büyük sorumluluklar düşmektedir."

  • - CHP Ankara Milletvekili Murat Emir:


    "İYİ Parti ile yan yana olmazsak kaybedeceğimiz apaçık ortada. İYİ Partili yöneticilere tavsiyem şudur, kapı arkasında konuşulması gereken konuları herkes içinde konuşmamaları."



    - İYİ Partili Veysel Güldoğan:


    “Tabanın CHP ile olan ittifaktan çok mutlu olduğunu kimse söyleyemez. CHP'nin amacı seçim kazanmaktan ziyade kendi kafalarındaki dünyada kendi hedeflerine göre hareket etmekti.”




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 22 Haziran 2023; 0:15:15 >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    AKP'ye yıkama & yağlama çalışmaları şimdiden başlamış. ama suç devanın saadet'in geleceğin değil suç bunlara ücret almadan her hafta oyun dağıtan Epic Games gibi Bedava vekillik veren Kemal Games'in 🤠 (Yerli ve milli Epic Games) 😎👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 22 Haziran 2023; 0:14:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Doğru bu hem Havuz Medyası'na malzeme verir hem kalp kırar "Muhalefet" partileri adının gereğini yerine getirmeli ve parti ismi (hiç farketmez) birbirlerine her koşulda AKP'ye karşı fakatsız ama kelimesi kullanılmadan Destek vermelidir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ümit Özdağ! Cumhuriyetin 100 yılı için kutlama çalışması yapıyor.

    Başbuğ Atatürk'ün kurduğu CHP'den Cumhuriyetin 100 yılı kutlamaları üzerine bir çalışma duydunuz mu?


    Varsa,yoksa seçim üstüne seçim kaybedenlerin koltuklarını koruma uğraşını duyuyoruz,görüyoruz.



    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]twitter.com
    Ümit Özdağ (@umitozdag) | Twitter
    https://twitter.com/umitozdag





    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 22 Haziran 2023; 9:0:8 >




  • - CHP lideri Kılıçdaroğlu, Canan Kaftancıoğlu'nunda katıldığı 81 il başkanıyla toplantı gerçekleştirdi. İl başkanlarının ortak açıklamasında ise Kılıçdaroğlu'na yönelik itibarsızlaştırma açıklamalarını tasvip etmediklerini duyurarak kişi merkezli odaklı olmadan ilkeli ve programlı bir şekilde kurultay sürecinin başlatıldığı duyruldu.



    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
  • - İBB Başkanı İmamoğlu:


    "Muhalefet bileşenleri olarak 21 yıllık iktidarın en zayıf olduğu dönemde hem meclis hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybettik. Vatandaşın değişim talebine cevap veremedik. İktidarı değiştirecek güven ortamını oluşturamadık. Çaresizlik ve ümitsizlik giderek ülkeyi muhalefetsiz otoriyete sürüklediğini görmekteyiz."


    "Değişmeyen ve dönüşemeyen bir muhalefet çok net olarak iktidarı da değiştirmekte güçlük çeker ve milletimize ciddi anlamda zarar verir."


    "Demokrasiyi getirmek anlamında kendimizi değiştirme yoğun bir çaba,çalışma,çalıştay ve vatandaşla buluşma konusunda kararlı olmalıyız."


    "Toplumun bizden değişim beklediğini biliyoruz. Bu değişimi gerçekleştirmek zorundayız. Bu şekilde davranırsak bulunduğumuz mevzileri de koruyamayız."


    "Bu tablo devam ederse önümüzdeki yerel seçimlerde de elde etmeyi arzu ettiğimiz o üstün başarıyı elde etmekte zorluk yaşarız. Kazanacak bir modeli hayata geçirmek zorundayız. Sadece vitrinimizi ve söylemimizi değiştirmenin yetmeyeceğini hepimiz biliyoruz."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 22 Haziran 2023; 13:32:47 >




  • - Zafer partisi lideri Ümit Özdağ:


    "Biz, Kemal Kılıçdaroğlu ile benim İçişleri Bakanı olmam konusunda anlaştık. 6'lı masadakiler benim önümü kesmeselerdi seçimi kazanma ihtimalimiz vardı."

  • - İBB Başkanı İmamoğlu:


    "81 il başkanın ortak açıklamasını 81 il başkanının bile büyük oranda kabul edebileceği bir metin olduğunu düşünmüyorum."

  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    81 il başkanın ortak açıklaması deniyor,Benim gördüğüm bir kağıt parçası


    81 il başkanı bulundukları illerin seçmenine görüntü olarak açıklasın,Neden bu kararı aldıklarını tek tek anlatsın,Özgürce mi verilen bir karar,yoksa kurultayda yeniden İl başkanı seçilememe korkusu mu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 22 Haziran 2023; 14:9:32 >
  • soygar kullanıcısına yanıt

    İl başkanlarının toplantı amaçları Kılıçdaroğlu'na örtülü destek verdiklerini göstermek amaçlı zaten.


    Bu toplantıya katılmayan il başkanı olsa görevden alınırdı. Herkes kendi koltuğunu üşünüyor CHP'de.


    Toplantı sonrası imamoğlu'nun görevindeki 4 yılın kazanımlarını kamuoyuna anlattığı toplantıyada kaftancıoğlu katılmadı. Yani il başkanları bazındada imamoğlu'na cephe alınmış durumda ve imamoğlu'da bunu net gördüğü için parti içi muhalefet saflarına girmeye başladı.


    Ancak sorun, imamoğlu'nun hep üstü kapalı şekilde değişim mesajlarını sürekli gündemde tutması. Geçen yıl aynı stratejiyi iyi parti adaylık sürecinde uyguladı ve kaybetti. yani artık üstü kapalı söylemleri bırakması lazım imamoğlu'nun ve net şekilde CHP liderliğine adaysa açıklamalı ve yol haritasını paylaşmalı. Madem 2024 seçimlerine bu şekilde girilirse kaybedilebilir diyor, bu noktada açık konuşması lazım.


    İmamoğlu değişim konusunda haklılığını ortaya karışık ve muallak şekilde konuşması onun imajına zarar vermeye başladı çünkü muhalih kesim artık böyle üstü kapalı beyanları satın almadığı gibi hoşda görmüyor. Açıklık ve netlik anlamında somut söylemler bekliyor.


    İmamoğlu seçim sonrasıda tıpkı seçim öncesi gibi bekle ve gör tatktiği uygulamaya çalışıyor. Seçim sürecinde çok gezdi, konuştu ancak kaybedilen seçimler sonrası hala imalı söylemlerini açmaması, net olmaması bu seferde CHP kurmaylarının tepkisini ve ona cephe almasının zeminini hazırladı.


    İl başkanlarının ise göbeği Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu'na bağlı. Yönetime karşı gelemezler. Gelirlerse koltuklarından olurlar zira istifa etmeyen ve geminin kaptanlığını sürdürmeye kararlı Kılıçdaroğlu yeni süreçte kendisine muhalif partilileri tasviye etmeye and içmiş durumda. Zaten 14 mayıs seçim sürecindede İmamoğlu ve Yavaş'ın parti içinde destekçisi yok denecek kadar azdı. Seçimler kaybedilip Kılıçdaroğlu'nu devam etmesi bu destekçileride susturdu ve İmamoğlu yanlız kaldı.


    Tüm bu yaşananlar içerisinde ismi unutulan tek isimde Yavaş oldu. Artık onu kimse konuşmuyor veya öne sürmüyor. Yavaş son günlerde Ankara'da yaşanan sel felaketlerinin tepkileriyle uğraşıyor çünkü. Kendisini öne atacak tek bir kelamıda yok artık. Etliye sütlüye karışmayan bir model oldu kendisi ve muhalif seçmeni büyük hayal kırıklığına uğrattı.





  • Tam bugün reisin çıkıp milletten özür ve af dilemesi gerek. Başını öne eğip başarısızlığını ve bilgisizliğini dile getirmesi gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık ön planda görünen o olsada onun yönetmediği çok net kim hizaya çekti acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Komik gelebilir arkadaşlar ama yazmadan geçemiyeceğim Ekrem İmamoğlu sağ bir parti olan İYİ Partinin genel başkanı olursa,2025-2026 yıllarında yapılacak erken seçimde Cumhurbaşkanlığını kazanabilir.


    Ekrem İmamoğlunun CHP'de bir geleceği olduğunu düşünmüyorum.

  • soygar kullanıcısına yanıt

    Aslında bu görüş uzunca bir zaman konuşuluyor. İmamoğlu'nun daha sağ görüşe yakın olması ve seçim sürecinde iyi parti ile yakın temasta olması bu görüşü hep güçlendirdi. Seçimler bitene kadarda bu konu dillendirilmedi pek ancak İyi partiye İmamoğlu'nun katılması şuan itibariyle imkansız. Katılsada Akşener'in koltuğunu İmamoğlu'na bırakması çok olası değil.


    Kılıçdaroğlu bu süreçte tıpkı İnce'ye yaptığı gibi İmamoğlu'nu tasviye etmek adına onu parti içinde yanlızlaştırarak ve ötekileştirerek adımlar atacak. Büyük ihtimallede İstanbul için adayda göstermeyecek. İmamoğlu CHP'de kalırsa pasifize olur. Yeni parti kursa bu sefer iyi parti seçmenini ve CHP'ye tepki verenleri çekebilir ancak devlet ödeneği olmadan kurulacak partilerin mali desteksiz şekilde Türkiye genelinde etkili ve sağlam kadrolaşması inanılmaz zor günümüz şartlarında.


    Bana göre İmamoğlu fırsatları kovalıyor liderlik için. Türkiye'de 24 saatte herşey olabiliyor çünkü. Bir noktada siyasi kumar oynuyor böyle yaptıkça ama CHP'de destekçi bulamassa liderliğe adayda olsa kazanamaz İmamoğlu zira 81 il başkanı ortak açıklama yapmış ve bir nevi Kılıçdaroğlu'nun arkasında durduklarını beyan etmişler. Bir partinin il teşkilatlarından destek alamassanız zaten parti başınada geçemessiniz zira her partinin il teşkilatları liderlerine destek vererek partiyi ayakta tutarlar. Bugün CHP'nin sorunuda zaten bu. Parti teşkilatları göbekten Kılıçdaroğlu'na bağlı olduğu için parti içi muhalefetede göz açtırmıyorlar çünkü herkesin parti içinde ayrı ayrı çıkarları var. Misal Mustafa Sarıgül, ölümüne Kılıçdaroğlu diyor bugünlerde.





  • https://twitter.com/solcugazete/status/1671851616612368385

  • - CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partiden kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.



    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Değişmeyen ve dönüşemeyen bir muhalefet çok net olarak iktidarı da değiştirmekte güçlük çeker ve milletimize ciddi anlamda zarar verir."

    Muthis ozet


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partiden kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmesi ardından yayınladığı son mesajda CHP yönetimine başkaldırı başlatığını duyurdu.


    https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1671884731913469955

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.