Şimdi Ara

🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.538
Cevap
29
Favori
114.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İstanbul, Ankara gibi şehirlerin çoğunu büyük ihtimalle chp kaybeder.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • - CHP lideri Kılıçdaroğlu seçimler sonrası ilk grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu kürsüye "Adaletin yılmaz savunucusu, gençlerin demokrat amcası, çetelerin, uyuşturucu baronlarının korkulu rüyası, milyonların umudu genel başkanımız" şeklinde alkışlarla davet edildi;



    • "Depremde toplanan paraların ne olduğunu mecliste önerge olarak soracağız."


    • "Belediyelerden para kesintileri çoğaldı."


    • "TİP Milletvekili olan Can Atalay'ın hapiste olması geleneklerimizede demokrasimizede aykırı. Mazbatasını almasına rağmen yemin etmesi lazım. Meclis başkanı Numan Kurtulmuş bunun sebeblisidir. Kim haksızlığa uğramışsa onun yanında olacağız."


    • "Hep birlikte çalışacağız. Çünkü biz CHP’yiz, devleti kuran partiyiz. Bu çerçevede yolumuza devam edeceğiz."


    • "Kılıçdaroğlu seçilmesin diye Yeni şafak gazetesi Facebook hesaplarından 3 milyon TL reklam verdirdi. Bu nasıl gazeteciliktir ve ahlaklı davranıştır? Siz ahlaklı ve erdemliyseniz o 3 milyon TL'yi nerden aldınız açıklayın. Elimizde bilgiler var, Yeni Şafak gazetesinin ne mal olduğunu herkesin bilmesini isterim ve hepsine dava açacağız."


    • "İstanbul bizim içinde dünya içinde çok önemli bir şehir. Erdoğan boşuna demiyordu 'İstanbul'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder.' diye..Erdoğan'ın oy oranını 2002'deki %35'lere düşürdük. "


    • "İstanbul'u 5li çetelerden ve uyuşturucu baronların kurtarmaya çalışıyoruz."


    • "İstanbul'da Cemal Kaşıkçı öldürüldü. Bu dava Türkiye'de görülmeliydi. Para için bu dava Erdoğan tarafından satıldı. Bu bir beka sorunudur."


    • "Türkiye tarihinde ilk kez böylesi büyük bir beka sorunu ile karşı karşıya. BOP başkanıyım dedi, 24 saate emevi camisinde namaz kılacağız dedi, ne oldu?"


    • "Avrupa mülteciler için para verelim, ülkenizde kalsın dediler. Devletin iradesini sattılar. Elin oğlu rahat etsin diye bütün sıkıntılar başımıza yıkıldı. Avrupa'da bunu dile getirdim, Suriye'de kan dökülürken sesiniz çıkmıyordu. Hani medeni ülkelerdiniz? Elime üç-beş kuruş vereceksiniz ve rahatımız bozulmasın isteyeceksiniz? Sıkıntıyı biz çekeceğiz? Bu bir beka sorunudur."


    • "Türkçe'yi bilmeyenlere para karşılığı vatandaşlık verilerek oy kullandırıldı. Grup başkanvekilime talimat veriyorum; bu beka sorununu rakamlarıyla soru önergesi vereceksiniz."


    • "Uluslararası tefeciler faiz düşük diye para vermiyormuş. Onların önerisiile onlara uygun maliye bakanı ve merkez başkanı getirdiler. Faizide ufak ufak artırarak dışardan %40 faizle dolar getirecekler. Maliye bakanlığı ve merkez başkanlığına doğru düzgün bir adam bulamazmıydınız? Biz NASA ile çalışan Türk bilim insanlarını ülkede faydalı olsun diye davet ettik, onlar ABD'li diye itiraz ettiler ama merkez bankasına ABD'li bir ismi getirdiler. Nas,din-iman,erdemlik ise dünde kaldı."


    • "CHP bu beka sorularınlara odaklanmak zorundadır. Bu duyuni umumi hükümetini ne yapıp edip göndereceğiz. Asıl görevimiz artık bu."


    • "Benimle alakalı seçimlerde sahte videolar yaptılar ve kendileride iftira ettiler. Peki ne oldu bu videoları yapanlara? Sahte video yapanlara sahtekar denir ve Cumhurbaşkanı'da sahtekardır."


    • "Hiçbirimiz umutsuzluğa kapılmayacağız. Açık ve net söylüyorum; Türkiye'nin kurtulması için değil 6lı masa, ülkenin aydınlığa çıkması için gerekirse 16lı masa kuracağım."



    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]Haberler.comtwitter
    “Kemal Kılıçdaroğlu: Değil 6'lı masa, Türkiye'nin aydınlığa çıkması için gerekirse 16'lı masa kuracağım.”
    https://twitter.com/i/status/1671122324001636352



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 20 Haziran 2023; 14:47:59 >




  • Kılıçdaroğlu son grup toplantısıyla birlikte partinin başında kalacağının en güçlü sinyallerini verdi. Yeni ortak ittifak masası kurma niyetinide belli ederek bir anlamda İyi parti ile köprüleri yıktığınıda ima etmiş oldu. 4 gün sonra gerçekleşecek İyi parti kurultayı öncesinde Kılıçdaroğlu'nun bu söylemleri muhtemelen İyi partide tekrardan Akşener'in seçileceği durumunu bildiğinden bölyesi açıklama yaptığı intibası bıraktı.


    Koca bir seçim geride kaldı ve yenilgiyi hala kabul etmeyen bir muhalefet lideri, hiçbirşey olmamış gibi davranmasıda çok ironik bir durum gerçekten.

  • - CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem:


    "Siyasi partilerde değişim aşağıdan yukarı başlar. Siz yukarıdan aşağı doğru ben değişimi şöyle yapıcam deyip bir değişim dikte edemezsiniz."

  • 🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]Aykırıtwitter
    “Oyunu AK Parti'ye verdiğini belirten genç: -İnsanlar at gözlüğü takmış, -Ben neden kendi ülkemde mülteciyim, -Okula bir gidiyoruz 150-200 TL gidiyor, babam darphane mi, -Kırmızı eti geçtim, beyaz et düşse de yesek diye bekliyoruz.”
    https://twitter.com/aykiricomtr/status/1671088255113076737
  • Muhalefette,Ümit Özdağ'ın ve Zafer Partisinin yaptığı siyasetin %1 yapan parti yok,Sonra muhalefet neden seçim kazanamıyor diyorlar,suçu seçmene atıyorlar.


    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]




  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Adam yerel seçimleride Cumhur'a verip jübilesi öyle yapacak.

    Ne koltuk hırsıymış arkadaş. Bu siyasetçilerin alayı mi ayni olur.


    Adana gitti mesela. Terlik koysa Cumhur alır.

    İstanbul 'da çok büyük olasılıkla gitti. Mansur Yavaş belki kalırsa kalır.

    Tam bir fiyasko bekliyor muhalefeti


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Muhalif gazeteci ve Sözcü yazarı İsmail Saymaz:


    "Meral Akşener, bu hafta sonu İYİ Parti kongresinde Millet İttifakı'ndan ayrılığını ilan edecek. Bağımsız bir parti olarak gireceğini ilan edecek. Bunun karşımıza çıkaracağı en kritik nokta yerel seçimler. İstanbul, Ankara, Hatay, Adana, Antalya riskli."



    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]Gündem 7x24twitter
    “İsmail Saymaz: Meral Akşener, bu hafta sonu İYİ Parti kongresinde Millet İttifakı'ndan ayrılığını ilan edecek. Bağımsız bir parti olarak gireceğini ilan edecek. Bunun karşımıza çıkaracağı en kritik nokta yerel seçimler. İstanbul, Ankara, Hatay, Adana, Antalya riskli.”
    https://twitter.com/i/status/1671133962364768259
  • - CHP'li Bolu belediyesi başkanı Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'nun "Gerekirse 16lı masa kurarız" açıklamasına sert yanıt verdi.


    "Masa 16’ya çıkarsa; 35 bölü 4, çarpı 16, eşittir 140 Milletvekili vermemiz gerekecek. Sayın Genel Başkan hesap uzmanı ama ben 16’lı masanın siyasi maliyetini bir daha hesaplamasını tavsiye ediyorum."


    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]Tanju ÖZCANtwitter
    “Bugün grup toplantısında Sayın Genel Başkanımız “Gerekirse 6’lı masa yerine 16’lı masa kurarız” dedi. Bu konuşmadan sonra şöyle kaba bir hesap yaptım. Biz 6’lı masada bulunan kendimiz ve İYİ Parti hariç, oylarının toplamının %1 bile ettiğine emin olmadığım 4 partiye 35…”
    https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1671200551139258383
  • 🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]23 DERECEtwitter
    “📌Sokak röportajında 'Ekonomi berbat berbat!' diyen bir kadın: "Zenginler et yesin, biz de kuru soğan yiyelim, ne yapalım? AK Parti'nin canı sağ olsun. Kuru soğan da yesem veririm. Allah'ın yolunda o."”
    https://twitter.com/yirmiucderece/status/1671249564270198784

    Bu zihniyet duzelmeden ulkede bir sey duzelmez.

  • - CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TEK Parti Genel Başkanı Ahmet Özal ile CHP Genel Merkezi'nde basına kapalı özel bir toplantı gerçekleştirdi.


    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
  • İki vidyo'yu izlerseniz,CHP'nin seçimin ikinci tura kalacağını çok önceden bildiğini,CHP listelerinden seçime giren 4 partinin %1 bile oy katkılarının olmadıklarını bildiklerini anlatıyor.


    Neden o zaman Muharrem İnce ile Sinan Oğana seçimden çekil diye baskı yaptınız,Muharrem İnce baskılara dayanamadı seçimden çekildi,Sinan Oğanda baskılara dayanamayıp çekilseydi,Seçim ilk turda kaybedilmişti.


    Zafer partisine oy verecek bir çok seçmen,Millet İttifakı seçimi kazanıyor,oylar bölünmesin diye CHP ve İYİ Partiye,Cumhur ittifakında ise MHP'ye döndü.Zafer partisi %7 barajı geçseydi Cumhur ittifakı Mecliste çoğunluğu kazanamazdı.


    Millet İttifakı sanki Cumhur İttifakı ile yarışa girmemiş,Zafer Partisi ve Memleket Partisi ile yarışa girmiş,Bütün seçim boyunca Muharrem İnce,Sinan Oğan,Ümit Özdağ oy bölmekle suçlandı.



    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]Halktvyoutube
    Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: ► http://bit.ly/HalkTVDestek Halk TV YouTube Kanalına Abone Olmak İçin: ► http://bit.ly/HalkTVabonelik Gökhan Günaydın'dan kritik konuşma! 'Masadaki partilerin ne kadar oy getirdiği elimizde var' Halk TV Resmi Web Sitesi ► http://halktv.com.tr/ Halk TV Sosyal Medya Hesapları: Twitter ► https://www.twitter.com/halktvcomtr Facebook ► https://www.facebook.com/halktvcomtr Instagram ► https://www.instagram.com/halktvcomtr TikTok ►https://www.tiktok.com/@halktv #şuleaydın #kaydageçsin #muratağırel #timursoykan #HalkTV
    https://www.youtube.com/watch?v=LYccOj5l0xU


    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]Halktvyoutube
    Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: ► http://bit.ly/HalkTVDestek Halk TV YouTube Kanalına Abone Olmak İçin: ► http://bit.ly/HalkTVabonelik CHP Grup Başkanvekili Günaydın'dan seçim öz eleştirisi! 'Özdağ ile yapılan protokol oy kaybettirdi' Halk TV Resmi Web Sitesi ► http://halktv.com.tr/ Halk TV Sosyal Medya Hesapları: Twitter ► https://www.twitter.com/halktvcomtr Facebook ► https://www.facebook.com/halktvcomtr Instagram ► https://www.instagram.com/halktvcomtr TikTok ►https://www.tiktok.com/@halktv #şuleaydın #kaydageçsin #muratağırel #timursoykan #HalkTV
    https://www.youtube.com/watch?v=UVFRovt1sKA




  • Hayatımda bir kere bile AKP'ye oy atmadım ama KK istifa etmezse çok büyük ihtimal ilk oyumu atacağım

  • - Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni dönemin ilk AKP grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu;



    • "Tarihimizin en kritik seçimlerinden birini zaferle taçlandıran herkese şükranlarımı sunuyorum. Bizi rekor oyla destekleyen illerimize olan şükran borcumuzu, kurban bayramından sonra buralara yapacağım ziyaretlerle ödeyeceğim"


    • "Ne diyorlar, 6'lı masa. Şimdi ne diyor gerekirse 16'lı masa. Yetmez, bunu daha da artırman lazım. Masadaki ortakları çoğaltmak netice vermez bu millet eser, irade ve hizmet ister. Yalanla dolanla talanla bir yere varılmaz."


    • "Yaklaşık 1.5 sene önce malum bir masa kurdular. Kurdukları masa hiçbir zaman bizzat kendi tabirleriyle bir kumar ve pazarlık masasından öteye geçemediler. Bu masaya ben kumar masası demedim, noter masası da demedim. Diyen kim? Bu masanın etrafındakiler."


    • "Sabah erken kalkanın bakanlık kaptığı, hiçbir ilkenin, ahlaki çizgisinin bulunmadığı ucube bir sistemi millete dayattılar. Bunlar bir masa kurdular. Kıyıda kenarda kalmış kim varsa, oy oranlarına bakmadan masaya topladılar."


    • "Kampanya döneminde ucuz siyasi şovlara şahit olduk. Buldunuz iki belediye başkanı onlarla birlikte bunu yaptınız? Neredeler, şimdi kayıplar. İki koltuk al yanına. Birini İstanbul'a diğerini Ankara'ya ver. Onlar da orada otursunlar. Hiç olmazsa sözde cumhurbaşkanlığı yardımcısı koltuğu ver. Biz onlar adına hicap duyduk. Bütün bunları yapanlar utanmadı."


    • "Baba-oğul arasındaki taht mücadelelerinin bizim için hiçbir kıymeti harbiyesi yok. Biri baba olmuş biri oğul olmuş bize ne ya? Bizim nazarımızda zaten su alan geminin dümenine o gelmiş, bu gelmiş hiçbir önemi yok."


    • "Başkalarında yer kavgaları yapılırken bugün bizim yaptığımız atamaları bir bayrak yarışı olarak görerek yaptık. 3 dönem kuralımıza takılan 65 vekilimiz yerine yeni arkadaşlarımızı aramıza aldık. Daha düne kadar can-ciğer olanlar bugün birbirine söylemediklerini bırakmıyor. Nerede bunların genel başkanları? ne zaman bunları bulup görüşeceğiz? Nerede bu hesap uzmanı? elindeki 40 vekili kaptırmış."


    • "Siz bu ülkede milletin hayat tarzıyla uğraştınız. Ve sahtekarlık yaptınız. Yeri geldiniz aldınız yanınıza başörtülü kızımızı rozet taktınız, biz de başörtülülerden yanayız dediniz. Eğer dürüst iseniz, samimi iseniz yeni yasama döneminde başörtüsü meselesini anayasa ile teminat altına alalım."


    • "Kandilden Pensilvanya’ya kadar terör baronlarının destek açıklamalarına bir kez itiraz ettiniz mi; edemezsiniz çünkü temasınız var, dürüst değilsiniz ve uçkuru kaptırmışsınız. LGBT belasını meşrulaştırmaya çalıştınız. Bay bay Kemal, sen ve yanınızdakiler LGBT'cisiniz. Küresel güç odaklarından aferin almak için LGBT'yi savundunuz. Cumhur İttifakı'nda böyle bir bela yok aramızdaki fark bu."


    • "Ortada öyle bir mesele yokken yayınladıkları videolarla mezhep ve etnik köken fitnesini körüklemeye kalktılar."


    • "Seçim sonuçlarına göre milletimizin bize verdiği mesajı görüyoruz. En ince ayrıntıya kadar bu mesajları inceleyerek kendi iç muhasebemizi yapıyoruz. 27.döneme göre TBMM'deki sandalye farkını görmezden gelemeyiz.Seçimlerde Anadolu irfanını hafife alıp görmezden gelemeyiz.


    • "Bir iktidar partisi için en ideal muhalefet Türkiye'de olandır. Biz rakiplerimizin zayıflığından medet uman bir parti, karşısındakilerin çapsızlığına bel bağlayan bir hareket değiliz. Bilakis biz bunlardan şikayet eden, siyaset arenasında kendi cüssesine, ufkuna rakip arayan bir kadroyuz."


    • "Seçmenden yükselen her itiraza, her eleştiriye kulak tıkayan, “Tıpış tıpış oy vereceksiniz” diye sürekli aday dayatan, milletin tercihlerini yok sayan kibirli zihniyet bir kez daha duvara toslamıştır."


    • "Bay bay Kemal, değil 16lı masa, 160'lı masa da kursa sandıkta millettin tokatını yemekten kurtulamaz. Son seçimlerde rüzgar Ektiler şimdi fırtına biçiyorlar…"


    • "Yaşanan gelişmeleri doğru analiz edemediler. Küçük olsun benim olsun mantığını terk edemediler. Bir iki hafta değişir gibi yapıp eski siyaset yapıl tarzlarına geri döndüler. Halka tepeden bakan faşist zihniyet kabuk değiştirerek varlığını korumayı başardı."


    • "Asıl mesele muhalefetin milli irade ile 73 yıllık kavgasını bitirmesidir; Ak Parti ve Cumhur İttifakı olarak bu yönde atılacak her hüsnüniyetle adımı desteklemeye hazırdır."


    • "Muhalefeti yıllardır uyardık. Rakibi ısırıyor diye akrep beslenmeyeceğini anlattık. İtirazlarımızda haklı çıktığımızı görüyoruz. Siyasetin artık centilmence yürütülmesini umuyoruz."


    • "Cumhur İttifakı olarak bundan sonra da vatanımızın bekasını en üstte tutmayı sürdüreceğiz. Onlar kavga ederek zaman öldürürken önümüzde 5 yıl boyunca biz işimize bakacağız.”



    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]TV100twitter
    “🗣️Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ne diyorlar; 6’lı masa şimdi ne diyor, 'Gerekirse 16’lı masa. Yetmez bunu daha da arttırman lazım.' Masadaki ortakları çoğaltmak netice vermez. Bu millet irade ister irade. Bu millet eser ister, hizmet ister.”
    https://twitter.com/i/status/1671453604794847233


    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]Gündem 7x24twitter
    “Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin kendilerine layık görmediği ünvanları tepe tepe kullanmaktan, daha sandıkların 1/4 açılmadan zafer ilan etmeye kadar nice skandalı yüzümüz kızararak izledik. Buldunuz 2 belediye başkanı onlarla beraber bunları yaptınız. Neredeler şimdi?”
    https://twitter.com/i/status/1671455980364746752




  • - Saadet partisi lideri Karamollaoğlu:


    "İktidar eskisi kadar güçlü değil. Mecliste çoğunluğunu kaybetti. Cumhurbaşkanı, Cumhurbaşkanlığı'nı kazandı ama artık karşısında muhalefet güç olarak duruyor Vatandaşın yavaş yavaş gerçeklerin farkına vardığını göstermesi bakımında çok büyük önem taşıyor."

  • - CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül:


    "Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi'ni derleyip toparlayacak hemen yerel seçimlere hazırlayacak olan isim Kemal Kılıçdaroğlu'dur."



    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]Gündem 7x24twitter
    “CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül: Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi'ni derleyip toparlayacak hemen yerel seçimlere hazırlayacak olan isim Kemal Kılıçdaroğlu'dur.”
    https://twitter.com/gundem7x24/status/1671505509378060290
  • - 14 Mayıs seçimlerinde Kılıçdaroğlu'na destek veren Adalet Partisi ve Doğru Parti birleşme kararı aldı.

  • - İYİ Parti içinde muhalif cephe olarak kurulan Ortak Akıl Platformu, genel başkan adayı çıkarmama kararı aldı:



    "Genel başkan adayıyla seçim yarışına girmenin, bu aşamada partimizdeki kan kaybının artarak devam edeceğine dair endişelerimizi arttırmıştır."

    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
  • 🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]🎙 Muhbirtwitter
    “AKP’li bir kadın: “Peygamberimiz Tayyip Erdoğan, Muhammed’den sonra o geldi, ona tapıyoruz.” ”
    https://twitter.com/ajans_muhbir/status/1671570677449490457

    Buna laf soylesem forumdaki akpliler kizar.

  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Kılıçdar önderliğinde girilirse pekçok büyükşehir kaybedilir. Umarım bu kadar da aptalca hareket etmezler.


    KAybedenin diyetini ödeyip istifa etmeasi onurlu bir davranışıtır. Kılıçdarda biraz haysiyet varsa Türkiye'nin en kritik seçimini kaybettiği için sorumluluk alıp istifa etmeli.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.