Şimdi Ara

3 ay geçmesine rağmen gelişme olmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlık zaten her şeyi anlatıyor. 3 ayda hiçbir gelişme sağlamadım ve bundan acayip sinir oluyorum. Demek istediğim "3 ayda 50cm biceps yapıcam moruq" tarzında falan değil ama ağırlıklar bile fazla artmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Dostum antrenmanını beslenmeni bilmeden bir yorum yapamayız ki. Daha fazla detay vermelisin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • torata90 kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak neyi merak ettiğini anlamadım. Split çalışıyorum ve beslenmem düzensiz yani. 18 yaşındayım, aile evinde kalıyorum bu yüzden ev yemeğiyle besleniyorum (protein miktarının fazla olmadığı açısından söyledim)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AdminX. A kullanıcısına yanıt
    Bak kendin yazmışsın zaten sorunlarını. Beslenmene dikkat etmiyormuşsun. Split program uyguluyormuşsun. Tavsiyem full body bir programla devam et, 5x5 olabilir. Beslenmeye biraz daha dikkat et.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • torata90 kullanıcısına yanıt
    Hocam ama 3 ayda hiçbir gelişme olmaması sorun değil mi? Mesela omuz çalışırken 5 kiloyla başlamıştım şuan 7.5 kiloyla yapıyorum. Neredeyse hiçbir gelişme belirtisi yok diyebilirim. Beslenme konusunda da nasıl dikkat edeceğimi bilmiyorum sonuçta yeniyim bu işlerde. Protein tozu almaya değer mi onu da bilmiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu işin %80'i beslenme, %20'si antrenmandır. Eğer sen vücuduna gerekli kaloriyi almazsan, vücudun da bir gelişme gösteremez.


    Bir binanın inşaatı gibi düşün, binayı inşa etmek istiyorsun ama inşaata kum, tuğla vb. götürmüyorsun. Binanın bitmesi mümkün müdür?


    Sonuç olarak yaşına, boyuna, kilona ve aktiflik durumuna göre sana alman gereken kalori miktarını belirleyen internet siteleri mevcut. ''Calorie calculator'' yazarak herhangi birini kullanabilirsin. Besinlerin kalorilerine internetten bak, yemen gereken kalori miktarına göre kendine bir beslenme programı oluştur ve gerektiği kadar beslen.


    Bunu uygulamaya başladıktan sonra antrenmanların da daha enerjik geçtiğini fark edeceksin. Kolay gelsin.

  • Rainman335 R kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Bazal metabolizma değerim 1600 kalori. Skinny fat tarzında bir vücudum olduğu için 1 aydır aldığım kaloriyi hep düşük tutmaya çalışıyorum. Üstelik salonda tek bir aletle çalışsam bile hemen yoruluyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AdminX. A kullanıcısına yanıt
    Protein tozuna falan girmene gerek yok. Diğer arkadaşın da söylediği gibi günlük alman gereken kalori ve protein değerlerini tutturmaya çalış. Çok zor işler değil bunlar. Adam gibi bir antrenman programı da uygularsan her türlü gelişirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel dostum merhaba,


    aynı durumdan sıkıntılar yaşamıştım. İş yerinde olduğum için uzun yazamayacağım. Eve geçince müsait zamanımda aynı sorunumu nasıl çözdüm uzunca yazacağım.


    ama şunu baştan belirtmek isterim inanılmaz bir azim, istikrar ve en önemlisi DİSİPLİN ile ilerlemen lazım.

  • AdminX. A kullanıcısına yanıt

    sana ortalama bir değer vereceğim günde yarım kg et yemeden o kaslar büyümez . yani 3-5 yumurta yiyeyim, kurufasülye nohut yiyeyim ile olacak iş değil. illa kafaya taktim dersen vejeteryan geliştirmeciler var. onlara bibak .etin kilosu 100 lira olmuş, lükse kaçmaya başladı artık bu spor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.