Şimdi Ara

4 yıldır işsiz komşum hala iş bulamamış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
7.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • muammer816 M kullanıcısına yanıt

    Ne mezunusun sen odtü itü marmara günde 8 saat 6 gün gayet ideal hayat böyle nakadar ekmek o kadar köfte.

    Rahat şartlarda pöfür pöfür ortamda çalışmak isteyen adam kapı gibi eğitim kariyerin olucak bu olay abd de böyle mozambiktede böyle.

    Benim teksasdaki kuzi daha kocasıyla gece 23:00 lara kadar çalışıyor iki işte birden çalışıyorlar hafta sonu amazon kargo işide dahil, 5-10 milyonluk abd malı petrol zengini kuzey avrupa ülkesi değiliz.

    Siyaset üstü yazıyorum babanızın partisi gelse düzelmez bu acımasız zor kapitalist düzen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Mart 2024; 16:43:49 >
  • Kerimcem işsizi millete akıl dağıtıyor. Evde yatıp duruyorsun kerocan!

  • treyturop T kullanıcısına yanıt

    Beni de engellemiş, sorunlu bir üye sanırım.

  • He he aynen imamoğlu gelicek 3-5 milyonluk abd malı petrol zengini uydu ülkeler gibi,dandik diplomanızla ve eğitiminizle haftada 4 gün günde 3-5 saat aylarca yatış klimalı yatış ortamda yüksek maaşla çalıştırcaklar seni surpçum bekle sen hayat geçiyor sen kendini kurtar  boşver akp chp yi al birini vur ötekine. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Mart 2024; 17:32:39 >
  • Nooldu kerimcan? Gerçekleri yüzüne vurunca hoşuna gitmedi mi? Evinden doğru dürüst dışarı çıkamayan forumda yatıp forumda kalkan tipin tekisin. Baban seni eldivenle seviyordur.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 20 Mart 2024; 17:38:44 >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

    Okul ucretsiz yeme icme konaklama ucak bileti pasaport hepsini karsilayip yurtdisina yolluyor mu ?


    Iyiymis valla bizim buradaki abide odtu bilgisayar isletmeni mezunu issiz yurtdisina dil okuluna ve yuksek lisans yapmak icin gitmeye calisti cok para istediklerinden gidemedi dolar 30 u gecmis su zamanda nasil gidecek ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen kendi hayatını bende görüyon bence herkesi kendin sanma sen? 

    Ha o 3-5 milyonluk ülkelerde bile o standartlarda anca kalifiyeli iyi eğitimli beyaz yakalar çalışıyor diye biliyorum,dandik eğitimli az vasıflı işçi ara elaman tipi insanlar değil hayatta herşey statü ve sınıftır kendi başarısızlıklarını aynaya bakarak çıkar hadi güle güle. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Mart 2024; 18:10:34 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Kerimceme katiliyorum bende is bulamadigimdan asgari ucrete soforluk yapiyorum bahane yaratmak istedikten sonra bahane çok. Bizim sirkette 3 tane emekli calisiyor birisi 69 yasinda. Gece bekcisi olur taksicilik yapar kezaa ufak sehirde yasiyorsa bunlar zor. Balikesir, isparta, muş, kilis... vb sehirlerde is imkani kisitli muşta asgari ucretin altinda maas veriyorlarmis o derece.


    Kargoculuk desen zibil gibi ariyorlar surekli is ilanlari yayinda, akaryakit satis gorevlisi ( pompaci ) lar cogu calisanlar 60 yasinda adamlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim, sanayiye gitsin, 3 kuruşa köle gibi çalışsın, iş begenmiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colda C kullanıcısına yanıt

    Kimse sanayiye gitsin demedi hayaller masa başında klimalı ortamda oturarak çay,kahve,laptop üçgeninde çalışmak,üsteki arkadaşın dediği zilyon tane ara eleman ilanını uzaylılar koymuyor. 

    Piskolojileri şu dandikte kenar köşe dip puan olsada üni mezunuyum amele, işçi, ara elaman olamam ben okumuş kültürlü bir insanım yatış modunda emir yağdırarak çalışırım ceo yum ben aşağsı kurtarmaz kısaca klinik vakalar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Mart 2024; 18:18:47 >
  • Burada is begenmiyor diyenlerin hepsi vasifsiz, kariyer hedefi olmayanlarin cumleleri. Cunku belli donanima sahip, kariyer hedefi olan, hele ki belli pozisyonlarda calismis biri elbette secici olacak, gidip sanayide yuk tasiyip, kargoda calisacak hali yok. Biraz mantik yahu... Haa adam zaten vasifsizdir, yillarca is vs ogrenmemistir, nitelik yoktur, nereye gitse asgari alacaktir, ozaman tamam, bu adam is begenmiyor dersin, ama herkesede is begenmiyor muhabbeti yapan adam da cidden bos adamdir, kariyer nedir bilmiyordur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt

    Sende saçmalama allah aşkına adamlar bitiriyor manisa,balıkesir,kütahya,bilecik kıytırık işletme fizik kimya biyoloji myo aöf adamlar kendilerini üst sınıf nitelikli insan sınıyor .

    Nitelikli iyi okul,iyi bölüm bitirmiş kariyer yapmış insan zaten kendini kurtarıyor genelde, böyle tanıdıklarımın %99.9 u 100.000 tl nin üstü ve çok iyi yerdeler ve konumdalar asıl sorun ütopik dünyalarda yaşayan kendini bir şey sananlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Mart 2024; 19:14:3 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    kero yazdigimi bir daha oku oyle gel. yoksa boyle sacmalarsin.

    kaldi ki o saydigi uni ve bolumleri bitirip, kendini gelistiren, kamuda kariyer kadrolarinda calisan yada ozelde cok uluslu sirketlerde calisanlarda var. kisisel gelisimin sende bitiryor. Ama sen dersen is begenmiyor kimse diye, vizyonunda, bakis acinda kucuk olur canim kardesim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt

    Kpss den de dip puan alıyorlar zaten alsalar becerseler memur olurlar, hayalleri masa başı yatış hayatın gerçekleri emek ter aksiyon işlerde olucak,dünyada her üni mezunu masa başında beyaz yaka çalışır diye bir kural yok, ama o kuralı yeteneksiz ve beceriksiz olsalarda koymuşlar işte,zaten hükümete kızıyorum bu konuda açtı il başı üni ,anca boş,beleş yeteneksiz insanların oturma organını kaldırmaya yaradı 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Mart 2024; 19:16:16 >
  • türkiyede yaşama itemleri: vpn, kadın, camiden uzak ev, güvenlikli site. ülkede iş yok olanların hepsi asgari ücret civarı hizmet sektörü. kadın yok türkiyede kadın enflasyonu var bir kadın arasanda güvenlik riski var bi çığlık atsa 10 yerinden bıçak yersin ölünü köprü altından toplarlar. internet özgürlüğün yok. sabah 5te camiye yakın yerdeysen bir anda arapça bağıran dede seni uyandırır sürekli ses kirliliği var




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 20 Mart 2024; 19:26:29 >
  • İstanbul için konuşuyorum. Yığınla iş var. Asgari ücrette değil, bazı sosyal haklarda fazlasıyla var.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Daldan dala atlıyon, kim kpss den dip puan alıyor, kim beyazyaka. La zaten okumuş adam beyazyaka olacak tabiki. İktisat okumuş adam masa başında olmayıpta nerede olacak, gidip inşaatta beton dökülürken başında duran tekniker mi olacak. Mühendis adam sahada fabrikada makinelerin yanından ayrılmıyor, yeri geliyor eli yüzü yağ oluyor, kimisi bilgisayar başında çizim yaparken, diğer arkadaşı onun çizdiği rüzgar gülünün tepesine çıkıp bakım yapıyor. Yahu sen nasıl bir adamsın, oturduğun yerden nasıl senaryolar yazıyon. Kesin bir vasfı olmayan standart maaşlı yada işsizin tekisin.

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    ötenazi hakkı gelmeli bencede yoksa idam bile gelse olur yani hapishanelerde yer kalmayana kadar dldurma amaçlı bir yönetim sistemi kurulmuş ülkede

  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    İstanbul için konuşuyorum normal bir yerde dahi en ucuz kira asgari ücret ile aynı yada fazla

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt

    Abd de uberlerin veya reyon görevlerinin %80+ sı üni mezunu her üni mezunu masa başı aylak yatış işte çalışır olayı batıda biteli 30 sene, bizdede biteli 20 sene olmuştur.

    Yok oyle kenar köşe dip puanlı dandik üni oku yüksek maaşlı masa başı işi kap devri en fazla 1980 lerdeydi ,artık herkes okuyor çoğunluk üni mezunu o diğer işleri kim yapıcak androidlermi,robot ordularımı kurucaz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Mart 2024; 21:13:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.