Şimdi Ara

%94 kısıtlanıyoruz! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
842
Cevap
39
Favori
25.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
210 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • confuest kullanıcısına yanıt
    Bu zihniyeti anlamıyorum. Akılları fikirleri vergide. Dediğin doğru ancak şu da var, hadi yiyorsa kayıt dışı sistemi kayıt altına alsınlar. Peh!
  • astegon kullanıcısına yanıt
    hocam bakın sizde biraz araştrın şuan google bazı ülkerlerde yasak örnek şuan çinde google facebook youtube gibi sisteler ve vpnler yasak sizce bu sistem turkiye gelse ne yapacaksınız hiç bir yapmazsınız öyle olsa çindekiler yapardı yalan mı şurada bir adil kullanım kotasını için bile kimse destek vermiyorhttp://www.sabah.com.tr/ekonomi/2011/05/31/google-yola-geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 29 Mayıs 2016; 20:01:47 >
  • up
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Te allahım gitmiş bana bir de sabah'ın haberini veriyor.


    Ben yıllardır bu işlerin içerisindeyim. Google'ın yasak olduğu ülkeler vergi vermiyor diye yasaklanmadı, otur öğren. Ama google'a yazarak öğrenme. Vergi vermiyor ya...

    Neyse polemiğe gerek yok. Konu yolundan sapacak.
  • Kardeş akk gerek yokki benim 2 tane dsl aboneligim var ikiside 50 mgbit
    Biri tt biri superonline akk dolmadigi halde saat 15:30 sonra hizim 20 uzere cikmiyor 50mgbit gece 3 ile ogleden sonra 3 arasi alabiliyorum ping olayina paket kaybi olayina girmeye ise hic luzum yok tt ariza kaydi bile almiyor ethernet portunuz bozuktur kablolar kopuktur modem bozuktur diyip degerleriniz sistemde normal gozuktugu icin ariza kaydi alinamiyormuş superonline aninda ariza kaydi aldi olcum molcum olacakmis hafta sonuna denk geldigi icin bir sonuc alamadim daha yuzde 99 port yogunlugu yuzundendir beni baya bir ugrastiracaklar kisaca ayda 200 tl veriyorum rezil oluyorum bu firmalar bizide sırsıl etti mozoşit olduk kucaklarindan kalkmiyok elektrik oldu internet vazgecemiyoz devlet önünü almadigi surece boyle devam eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    hocam sonuda kanıtladım 4G de sınırsız internet veriyorlarhttp://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/45TLe-sinirsiz-45Gi-test-ettik-ozel-video.htm
  • astegon kullanıcısına yanıt
    neyse boşverin siz beni anlamadınız bende sizi anlamdım şunuda söylemeden gecemicemhttp://www.trthaber.com/haber/ekonomi/cine-kiraz-ihracati-ureticinin-yuzunu-guldurdu-217291.html  %94 kısıtlanıyoruz!




  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Sen beni çok iyi anladın. İşine gelmiyor. Bir de utanmadan okuldaki akıllı tahta kullanarak mı foruma giriyorsun? Şikayet edeyim mi ben seni şimdi tamamen eğitim için temin edilen Fatih projesindeki bu cihazlar ile kişisel ihtiyaçlar ve buna mukabil siyaset ile ilgilenen bir öğretmen var diye?!

    Modlar da bir baksın.

    Şu konuda bari siyaset vs yaptırtmayın!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astegon

    Sen beni çok iyi anladın. İşine gelmiyor. Bir de utanmadan okuldaki akıllı tahta kullanarak mı foruma giriyorsun? Şikayet edeyim mi ben seni şimdi tamamen eğitim için temin edilen Fatih projesindeki bu cihazlar ile kişisel ihtiyaçlar ve buna mukabil siyaset ile ilgilenen bir öğretmen var diye?!

    Modlar da bir baksın.

    Şu konuda bari siyaset vs yaptırtmayın!


    tamamen haklısın kardeşim ortada türk telekomun yıllardan beri gelen vampir sömürgesi ve devletin ses çıkarmaması hatta sırtını sıvazlaması destek çıkması söz konusu. devlet istediği kadar doğru işler yapsın ortada bir yanlış varsa o yanlıştır bunun lamisi cimisi olmaz 7 yıldır ttnet aboneliğim var her sene geçtikçe dahada çok kuduruyor önünün alınması lazım gelir çok mağduruz çok sesimiz bir yerlere ulaşmıyor paramızla rezil oluyoruz.




  • astegon kullanıcısına yanıt
    hocam sadece test amaçlı kullandım bu arada torrent de 200 Mbps çok iyi hız sayılır
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi eskisi gibi indrime filan yapmıyorum şuan çok buyuk sorunlarım var askerlik geldi yoklamaya gidersem asker alacak askerlik erteletmek şart oldu
  • Topluluk olarak bu işe bir çözüm getirilmesi lazım, yoksa tepedekiler hep para derdinde, ben Türknet'in 150GB kotalı tarifesine geçtim 59 TL, TT'ye 16 Mbit 75 kota telefonla beraber 100 küsür liraya geliyordu. Kotam 2 kart arttı fiyat yarıya düştü şimdilik bir sıkıntı yok yalnız fiyatlar daha da düşmesi gerekiyor çok pahalı.
    Ayrıca 2000'li yılların başlarında 4 Mbit indirme alırken 1 Mbit yükleme hızım vardı, şuan 13 Mbit ile indiriyorum yalnız yükleme hızı kısıtlandığı için 0,6Mbit
  • Şöyle bi yorumlara baktım. Millet hala akk'nın sadece birazcık hız düşümü yaptığını, altyapının kaldırmadığını falan zannediyor. Velevki öyle, ulen 12'den sonra ülkenin %90'ı uyuyor. O zaman niye kaldırmıyonuz kotaları :D Altyapının bozuk olduğu da doğrudur. Ancak o fiberi istemye istemeye olsa bile döşeyecek. Tüm türkiyeye en iyisinden fiber döşese 2 yıllık kârı kadar bile tutmaz. Kaldıki TürkTelekom'u 2 yıllık kârına aldılar. Ayak üstü düdüklüyolar bizi, uyanın artık. 20 yıllık altyapıyla azıcık bi internet veriyor. Sizde onun kısıtlanmasını normal buluyorsunuz. Akk olmasa bile hiç bir sorun olmayacak.

    Bu arada şikayet ettiğimiz firmanın hemen arkaplanda reklamı olması manidar.
     %94 kısıtlanıyoruz!


    Bunların böyle milleti düdüklemesinde emeği geçen herkesin Allah bin belasını versin.




  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
     %94 kısıtlanıyoruz!
  • Ülkedeki BTK isimli devlet kurumu bile vatandaşın yanında yer alması gerekirken internet servis sağlayıcıların yanında yer alınca olan da bu oluyor. Hiç kimse dövünmesin boşuna
  • confuest kullanıcısına yanıt
    hocam facebook üzerinden btk beni engellemiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0365634b

    hocam facebook üzerinden btk beni engellemiş

    Dün daha komik bir haber geldi paylaşıyorum hocam aşşağıda:

    "Habertürk’ten Deniz Çiçek’in haberine göre, yeni düzenlemede, eski yönetmelikte yer alan hizmet sunumunun engellenmesine ilişkin madde, “Hizmet sunumunun engellenmesi ve işletmenin askıya alınması” olarak değiştirildi.

    İletişim ve haber alma hakkının engelleneceği düzenlemede BTK isterse kişinin internet ve telefon bağlantısını süresiz kesebilecek. BTK, savaş, genel seferberlik ve benzeri durumlarda, kamu güvenliği ve ulusal savunma için gerekli görüldüğü takdirde, sınırlı veya sınırsız bir süreyle işletmecinin işletme faaliyetlerinin tamamını veya bir kısmını askıya alabilecek."

     %94 kısıtlanıyoruz!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confuest -- 12 Haziran 2016; 22:16:10 >




  • Şimdide derlerki. 35 TL ye fiber veriyoruz artık size....

    Derler .. 35 gb akk koyuyoruz Demezler. Reklamlarda yok o ... 15~20 mb/s ler Demezler..


    Verdiğin paranın karşılığını asla ALAMAZSIN Demezler.. Güderler..
  • Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    hocam devlet görevini yapmazsa Turk telekom ne yapsın devlet sadece para cezası veriyor devlet para lazım yalan mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 14 Haziran 2016; 18:23:04 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.