Şimdi Ara

%94 kısıtlanıyoruz! (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
842
Cevap
38
Favori
25.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
210 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Evet.. Para cezası ile nereye kadar değişen birşey yokki.. Ama kanuni olarak büyük bir suç olmadığı sürece şirketi satın alamaz veya hissesenetlerini satışa çıkartmazlar.. Yapılabilecekler kısıtlı zamanında gerekli yerlere gerekli şeyler yedirilince böyle oluyor..
  • Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    hocam para ceza verinceye kadar fiber altyapı kurma cezası verseler daha iyi olurdu
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Verebilirlermiki , normalde devlet bu koyar geçer ama , makam yediriliyor hocam , heryerde böyle bu bunun karşılığında alınan bir güç var bu herzaman problem parası olmayanın belini büken bir durum ,var olan nalet sistem bu şekilde, kendi alanlarını geliştirmek için onları yasalar anlaşmalar ile kısıtlamışlardır diye düşünüyorum
  • Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    hocam btk beni engellemiş yorum yapmıştım demek btk zoruna gitti
     %94 kısıtlanıyoruz!
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam..
  • An itibariyle 4-5 kez modem resetlememe rağmen csgo'daki ping 200'den aşağı düşmüyor.

     %94 kısıtlanıyoruz!

    Açıp telefonu ana avrat sövsem diyorumda , karşımdaki küfrü yiyecek olan 1500-2000 lira maaşla çalışan antidepresan kullanan müşteri hizmetleri temsilcisi olacak.Günlük hayatta karşıma yetkili biri gelmiyorki rezil kepaze ediyim bi.




  • hocam yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir şey yazdım turk telekom kaç defa şikayet ettim btk neden hiç bir şey yapmıyor siz devlet kurumu değil misiniz acaba ? ayrıca turkiye eşiklik varmı ?adil kullanım kotasını neresi adil onda söyle misin çok merak ediyor böyle bir şey yazdım
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    hocam küfür küfür etmek filan değmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 14 Haziran 2016; 20:13:24 >
  • Konudaki açıklamada çok iyi noktalara değişilmiş.

    Türkiye'de halkı dolandırmak bir sistem olarak hem bireysel hemde kurumsal anlamda işletilmektedir.

    Bireysel dolandırma bildiğiniz bir kişinin başka kişiyi dolandırmasıdır. Kurumsal olan dolandırmaya en iyi Ttnet örneği verilebilir.

    İnterneti kullanan halk bilinçli değilse, ki Türkiye'de öyle, halkın farkına varamayacağı yöntemle ek gelir elde edilir. Siz halka söyle deseniz dolandırıldıklarını hemen anlarlar: 'Size 3 Mbps hızındaki interneti 16 Mbps fiyatıyla satacaz. Bu yüksek fiyat için size bir iyilik yapıyoruz ve 35 GB kotaya kadar 16 Mbps hız kullanabileceksiniz, tabi hattınız destekliyorsa (desteklemiyorsa onuda unutun)'

    Ancak bunun önüne geçmek için sağlam yöntem bulunmuş: AKK. Öyle ki 100 Mbps bile olsa bağlantı hızınız 3 Mbps ye düşüyor. Hem de suçlu oluyorsunuz, çünkü kotayı aşan kullanıcı kötü niyetlidir.

    Dikkat ettiğim AKK dışında başka bir dolandırıcılık yöntemi daha var ve hatta bu daha etkili. Şöyle ki, hangi hıza sahip olursanız olun hızınız sürekli düşük tutuluyor. Bizzat başıma gelen olaydan örnek vereyim: Her ay başı internet hızımı 3 Mbps olarak ölçüyordum. Her seferinde ttnet müşteri hizmetleri ile görüşüyordum. Sonra düzeliyordu. Bir ara 5 Mbps hızdan yukarısını görmemeye başladım, üstelik müşteri hizmetleride fayda vermiyordu. Türk Telekom arıza merkezine uğradım. Oradaki adam kendi bilgisayarında bir yerlere girdi. Benim hattın ayarları görünüyordu. Kırmızı renkle işaretlenmiş bir şekilde hız ayarım 5 Mbps idi. Oraya tıklayıp 8 Mbps hızı seçti. Eve geçtim, modemi yeniden başlattım, düzeldi.

    Aynısı internet hızının düştüğünü farkeden dayımın başına da geldi. Kaç yıldır internet kullanıyor, hâlâ hız düşüklüğü yaşıyor, müşteri hizmetlerini arayarak hallediyor. Alışkanlık haline getirmiş hatta. Ne zaman hızı düşse arıyor telekomu.

    Halk uyuyorsa, internete gireyim, facebook açsın yeter diyorsa, ödediği ücretin karşılığını sadece internetin olması olarak görüyorsa o halkı dolandırmakta böyle ttnet gibi firmalara kolay oluyor. Bizler bu tür şeyler için sesimizi çıkarınca bizzat bu halk ne var niye soru çıkarıyorsun diyor. İnsanlar bu kadar kazık yemeye alışmış olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ingiltere'de ikamet etsem 5 tane internet hattı bağlatır kendi hosting şirketimi kurardım.
  • mysterious79 M kullanıcısına yanıt
    google fiber alırdım 1000 mbps yeter bile
  • Gelin toplanıp ingiltere yada orası uzak BG fiber çekelim pahalıya gelmez
  • Benim bu konuda eşime dostuma söylediğim şeyleri burada okudum ve herkesin aynı dertten muzdarip olduğunu gördüm.

    Internet üzerinden satın aldığımız dijital içerikler var ve bu içeriklerden bazen fiyat ne kadar uygun olursa olsun (örneğin PSN indirimleri) -şahsım adına söyleyeyim- vazgeçiyoruz. ISS tarife ücretleri düşünüldüğünde maddi durumumuz ne olursa olsun, "ENAYİ" konumunda hissediyoruz kendimizi. Sevgili kontratak'ın verdiği örnekler bende böyle bir intiba bırakıyor açıkçası.
  • nasıl olmuş
     %94 kısıtlanıyoruz!
  • Merhaba arkadaşlar

    Aşağıda AKK yada AKN olayını çok güzel özetlemiş.Ayrıca ileride öneriler ve ne yapılabileceğini de de anlatacakmış.

    https://teknopusula.com/adil-kullanim-noktasi-akn-kalkiyor-mu-4044/
  • Kerimxy kullanıcısına yanıt
    Hocam dizi bitti 2017 de devam gelecektir gine



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 7 Kasım 2016; 1:33:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Hocam dizi bitti artık 2017 de devam edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayın 4. günü 50gb akn doluyor , daha 1 yılda sözleşmem var ..bu adi kan emici internet servis sağlayıcılar bi daha taahhüt falan yok bunlara
  • hocam sezon kapatınız gibi 2017 de devam etcek mi acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.