Şimdi Ara

ABD'den iPhone 11 & 11 Pro alacaklar! Uluslararası garanti konusuna dikkat! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
16
Favori
79.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eşimde 6s plus bende ise x var.Eşimin telefonunu artık değiştirmek istiyorum 16 gb almak gibi bir hata yapmışız zamanında. Sizce en alınası telefon hangisi artık çok takip edemiyorum iphoneları.Almışken oled ekran olsun istiyorum ve de hafıza minimum 128 gb olsun istiyorum.
  • Arkadaşlar Apple Store bu cihazlara destek veriyor mu yoksa KVK gibi servislere mi vermemiz gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni zamanda her 2 imeiin de kayitli olmasi lazim.xs kullaniyorum 2. El aldim tek imei kayitli e-sim kayitli degil bu yuzden diger servislerde bakmiyormus.apple store zaten direk resdetti bende ustelemedim.cihazim avrupa cikisli bu arada.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elifednah kullanıcısına yanıt
    Apple servislerine vermeniz gerekli apple kendisi almiyo inş fatura filan bahane etmezler ki bi kaç defa duyum aldim bilginiz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elifednah kullanıcısına yanıt
    çift imei'si de kayıtlı 2101 avrupa cihazıma bakan bir servis bulamadım(kvk,genpa ve esc), artık avrupa vs işi yalan oldu sanırım birkaç kez konularada yazdım garanti var diyen arkadaşlar nerede hangi serviste geçerli dediğimde bir cevap alamadım
  • Dün New York'da ki World Trade Center Apple Store 'a sorduğumda her hangi bir garanti sorunun olmadığını, Türkiye'de geçtiğini belirttiler.
    Iphone 11 Pro için..
  • ABD’yi bırakın Avrupa cihazlarına bile bakmıyor zorlu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTK üzerinden baskı ile yurtdışı telefonlarına bakılmaması yönünde talimat var demişti akasya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 11 ler içinde konuyu günceller misiniz.
  • güzel bilgi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura dahi istiyebilirler artik bilginiz olsun arkadaşlar bahane cogaldi fiyatlar ucunca değişim ve onarim gözlerine gelir oldu o yüzden satin aldiginizda fatura isteyin artik korkulur şahaen korkar oldum bende fatura işide problemli sagdan soldan telefoncudan aldiginizda fatura vermiyecegi için riskli olucak gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesaj güncellendi. Yurtdışı cihazların garantisi konusunda kimsenin sözüne inanmayın. Hiçbir şey kesin değil. En kesin olan, yurtdışı cihaz almamak. Dünyanın en korkunç vergileriyle soyuluyoruz, medeni ülkeler %8 vergiyle iPhone alırken biz %50'den fazla vergi ödüyoruz. Yetmiyor yurtdışı cihaz alınmasının önüne Etiyopya'da Uganda'da bile olmayan yöntemlerle geçmeye çalışıyorlar. O da yetmiyor, firmaların uluslararası garanti hizmeti vermemesi için baskı yapıyorlar. Boykot yapmadığınız, demokratik tepki vermediğiniz sürece, bu kölelik düzeninde sömürülmeye devam edeceksiniz.

    quote:


    2019 iPhone'lar için model kodu bilgisi:

    iPhone 11 Pro A2160 & iPhone 11 Pro Max A2161
    A2160/2161 kodlu modeller cihazlarin ABD versiyonu ve hem GSM hem de CDMA sebekeleri destekliyorlar. Cihazlar SIM-free/unlocked olarak da satiliyor. ABD disinda bu koda sahip cihazlar Kanada ve Porto Riko'da da satista.

    iPhone 11 Pro A2215 & iPhone 11 Pro Max A2218 - (ULUSLARARASI GARANTİ TÜRKİYE'DE GEÇERLİ OLABİLİR)
    A2215/2218 avrupa ve asya pazarlarina yonelik modellerin kodu. AB ulkeleri, Turkiye, Rusya, ortadogu ulkeleri, Singapur, Tayvan vb. ulkelerde bu model kodlu cihazlar satista. Bu modeller CDMA sebekeleri desteklemiyor. Korfez ulkelerinden cikisli AE/A ülke kodlu modellerde ayrica Facetime yasagi vb. uygulamalar olabiliyor. Ayrıca bu yıldan itibaren Japonya (J/A) modelleri de bu gruba dahil. Japonya cihazlarında ülkeye özel bazi LTE bantlari destekleniyor. Ayrica Japonya cihazlarinda kameranin deklansor sesi kapatilamiyor, cihaz sessizde de olsa kamera sesi cikiyor.

    iPhone 11 Pro A2217 & iPhone 11 Pro Max A2220
    A2217/2220 serisi cihazlar Çin pazarına yönelik. Hong Kong ve Macau da bu gruba dahil. Bu yıl tüm modellerde fiziki çift SIM destegi mevcut. Ek olarak, Çin cihazlarında (CN/A) Facetime-audio yasaklı oluyor. Hong Kong (ZA/A) cihazlarında kısıtlama yok.

    iPhone 11 A2111
    Hem GSM hem de CDMA sebekeleri destekleyen tek tip ABD cihazı. SIM-free/unlocked olarak da satiliyor. ABD dışında Kanada ve Porto Riko'da da bu cihaz satışta.

    iPhone 11 A2221 - (ULUSLARARASI GARANTİ TÜRKIYE'DE GEÇERLİ OLABİLİR)
    A2221 avrupa ve asya pazarlarina yonelik modellerin kodu. AB ulkeleri, Turkiye, Rusya, ortadogu ulkeleri, Singapur, Tayvan vb. ulkelerde bu model kodlu cihazlar satista. Bu modeller CDMA sebekeleri desteklemiyor. Korfez ulkelerinden cikisli AE/A ülke kodlu modellerde ayrica Facetime yasagi vb. uygulamalar olabiliyor. Ayrıca bu yıldan itibaren Japonya (J/A) modelleri de bu gruba dahil. Japonya cihazlarında ülkeye özel bazi LTE bantlari destekleniyor. Ayrica Japonya cihazlarinda kameranin deklansor sesi kapatilamiyor, cihaz sessizde de olsa kamera sesi cikiyor.

    iPhone 11 A2223
    A2223 serisi cihazlar Çin pazarına yönelik. Hong Kong ve Macau da bu gruba dahil. Bu yıl da cihazlarda fiziki çift SIM destegi mevcut. Ek olarak, Çin cihazlarında (CN/A) Facetime-audio yasaklı oluyor. Hong Kong (ZA/A) cihazlarında kısıtlama yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 22 Eylül 2019; 21:53:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zahara12

    iphone 11 ler içinde konuyu günceller misiniz.
    aşağıdaki linkten türkiyede servis desteği olan tüm iphone modellerin kodları mevcut.
    https://servis.xyz/iphone-lte
  • arkadaşlar elimde xs max A2101 G.Kore cihazı var. Araçla seyir halindeyken LTE komple gidiyor. sonra tekrar geri geliyor. internet kesiliyor. Volte açıkken arama yapınca da telefon görüşmesi kapanıyor. bu tarz sorun yaşayan var mı?
  • s1Lv3r S kullanıcısına yanıt
    troy a verdim ben cihazımı baktılar.
  • merhaba,
    arkadaşıma 7.000 tl ye iphone 11 mi yoksa 5.000 tl ye ikinci el iphone x mi almalıyız. bir türlü karar veremedi. sizler hamgisini tavsiye edersiniz. tercih için belirleyici özellik nedir.
    saygılar...
  • muticoo kullanıcısına yanıt
    Tam olarak aynisi olmasada bende de 3g yada 4g yazmasina ragmen internet gidiyor yada kopuyor her neyse.hucreseli kapatip aciyorum geri geliyor.donanimdan mi yazilimdan mi anlamadim ama ios 13 ten sonra basladi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • icecube_fb kullanıcısına yanıt
    hangi operatörü kullanıyorsunuz?
  • muticoo kullanıcısına yanıt
    Vodafone hocam.sizin nedir?
    Sorun cozuldu mu bu arada?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 11 Ekim 2019; 17:9:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba A2161 kodlu modelden aldım. Pro max faturası mevcut. Garanti konusu kesinlikle yok mu ?
    Cihaz hakkındaya girince gözükmüyor fakat seri numarası ile sorgulayınca 1 sene olarak gözüküyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.