Şimdi Ara

Adana Mu Online | 2007'den beri en iyisi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
19.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu arada oyunda windows mode yok mu acaba? f12/f11 denedim olmuyor da?
  • Jogar.exe den winmod 800x600 ı seçerek windows modda oynayabilirsiniz . f11/f12 fonksiyonları için program aşağıda ki linktedir
    http://muonline.do.am/index/0-17
  • Sa... double goer eventini bitirdim. kestigim bosslarin boxundan ya bisey cikmadi yada no exc ezik itemler cikti. Eventi bitirtikten sonra Golden Box cikmadi. Event 30sn sonra beni double goer den atinca Wcoins alamadim.

    ShineX
  • Double Goer'de dosyadan kaynaklı bir terslik var. Bilinen bir bug bu. IGC'den gelen güncellemeler ile çözülmesini bekliyoruz biz de. Şu anlık bu konu hakkında elimizden maalesef bir şey gelmiyor.
  • Cabuk cvpladiginiz icin tskler. Nekadar sürer acaba bi haberiniz varmi?
  • Net bir bilgim yok maalesef, gelişme olduğunda facebook sayfamızdan bildiririz
  • Peki, sagolun.
  • Az önce Lee'den aldığım bilgiye göre season 8 güncellemesi ile birlikte çözülecekmiş Double Goer eventinin bu hatası. IGC'den gelecek güncellemeyi bekliyoruz.
  • Yanlis anlamayin, Sezon 8 icin daha erken degilmi oO...yada IGC gercekten okadar iyimi abi ya. Sezon 8ep1 gercekten gelicekse IGC ye, Adanamu gecis yapicakmi acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest4234245665 -- 19 Ocak 2014; 2:01:57 >
  • IGC'den gelen güncellemeler ile oyunu güncellemezsek, bir süre sonra oyunumuz güncel olmadığı için sorunlar yaşıyoruz. Oyuncular DC yiyor, servera çok yavaş giriliyor vb. Yani IGC'ye s8 güncellemesi geldiğinde Adana Mu'da geçmek durumunda. Ama belki de bu güncelleme diğerleri gibi fix tarzında olmadığı için bir seçenek sunabilirler. O o zaman düşünülür. s8'e ne zaman geçilir, IGC ne zaman dosyaları müşterilerine sunar net bir bilgim yok fakat bu yönde çalışmaları olduğunu biliyorum.
  • Spotlar ne durumda? Belki kaldigimiz yerden devam ederiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen hemen her haritada spotlar mevcut. Yukarıdaki ek bilgilerde de yazdığımız gibi Yeni başlayan oyunculara yönelik Arena,losttower7 vb. haritalarda birçok spot mevcut. Orta seviye güçte olan oyuncular için spotlar Kanturu, Kanturu Relic haritalarında. Yüksek level yartıkların bulunduğu güçlü oyunculara yönelik spotlar ise La Cleon, Swamp of Calmness'de bulunuyor. Buyurun gelin sizi de aramıza bekleriz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GMStealth

    Hemen hemen her haritada spotlar mevcut. Yukarıdaki ek bilgilerde de yazdığımız gibi Yeni başlayan oyunculara yönelik Arena,losttower7 vb. haritalarda birçok spot mevcut. Orta seviye güçte olan oyuncular için spotlar Kanturu, Kanturu Relic haritalarında. Yüksek level yartıkların bulunduğu güçlü oyunculara yönelik spotlar ise La Cleon, Swamp of Calmness'de bulunuyor. Buyurun gelin sizi de aramıza bekleriz :)

    Sezon 5 iken oynamistik herhalde hesaplar silinmistir,muhabbet o zamanlarda baya iyiydi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudur, server en son 10 Temmuz 2013'de dosyalar değiştiğinde yani ENC Games'den IGC Network'a geçildiğinde databaseler uyuşmadığı için mecburi olarak resetlendi. Geldiğinizde yeni üyelik alıp sıfırdan başlamanız gerekecek :)
  • Öncelikle server Hakkında biraz kendi görüşlerimi söylemek istiyorum herkesin hoşuna gitmeye bilir
    örnek veriyorum 50 reslik bir summoner gelip 200 reslik bir sm yi elf i mg yi dl yi rahatlikla indirebiliyor
    server de donete almadiktan sonra bir hiçsiniz oyunda
    server bu tarz şeyler dışında idare eder serverde güzel arkadaşlıklar kurdum sohbet muhabbet güzel
    sonuçta bir emek var ortada 7 yıllık emek verilen herşey güzeldir
    oynamak isteyen olursa full karekter verebilirim
    ben bıraktim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B0ZKURT -- 27 Ocak 2014; 9:56:30 >
  • 10 Temmuz'dan bu yana giden bir sistem var şu anda oyunda. Duellolarda kendine göre bir dengesi var oyunun RF > BK > SUM > RF gibi. SM ve ELF de support işlevi görüyor. DL ise yarı savaşçı yarı support. MG kasarken çok yardımı olan bir karakter. Castle Siege gibi takım savaşlarında ise BK tank görevi görüyor, Sum daha çok taktiksel rakibi yavaşlatıp debuff atıyor. RF ise BK'dan HP aldığında tam bir ölüm makinesi, ELF de support. Sistem tamamen full karakterler için ayarlanmış. RF'nin Dark Side skillinin base damage i çok yüksek. Bu RF'yi de oyuna katmak için ayarlanmış. Farkında mısınız bilmiyorum ama Dark Side skilli dışında RF'nin diğer skillerinin damage i çok düşük. Peki böyle olması doğru mu? Tartışılır. Sum'a gelince Berserker skill i sum'a yüksek bir damage veriyor. Sum'un Lightning Shock skilli range i sayesinde sum'a avantaj sağlıyor. Yani kısacası karakterler arası denge 65.535 full statlar için ayarlı. Mükemmel bir sistem değil ama reset, yüksek pointler Mu Online'ın birçok değerini kaybettiriyor. IGC'nin ayarladığı bu sistem bence kendine göre mantık içeriyor.
    Donate almadıktan sonra bir hiçsiniz sözüne katılmıyorum. Kimse server a bağış yapmak zorunda değildir. Ve bağış karşılığında alınan itemlar, imkanı olmayan oyuncular için erişilmez değil. MU Item Shop (X Shop) içerisinde Wcoin karşılığında her türlü item alınabiliyor. Ben Wcoin biriktiremem diyenler için Grand Reset sistemi var. Birçok boss ve haritadan da güzel itemlar düşüyor. Oyunu bırakmış olmanıza ve fikirlerinize saygı duyarım. Hiçbir şey mükemmel değildir Adana Mu'nun da eksileri ve artıları var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GMStealth

    10 Temmuz'dan bu yana giden bir sistem var şu anda oyunda. Duellolarda kendine göre bir dengesi var oyunun RF > BK > SUM > RF gibi. SM ve ELF de support işlevi görüyor. DL ise yarı savaşçı yarı support. MG kasarken çok yardımı olan bir karakter. Castle Siege gibi takım savaşlarında ise BK tank görevi görüyor, Sum daha çok taktiksel rakibi yavaşlatıp debuff atıyor. RF ise BK'dan HP aldığında tam bir ölüm makinesi, ELF de support. Sistem tamamen full karakterler için ayarlanmış. RF'nin Dark Side skillinin base damage i çok yüksek. Bu RF'yi de oyuna katmak için ayarlanmış. Farkında mısınız bilmiyorum ama Dark Side skilli dışında RF'nin diğer skillerinin damage i çok düşük. Peki böyle olması doğru mu? Tartışılır. Sum'a gelince Berserker skill i sum'a yüksek bir damage veriyor. Sum'un Lightning Shock skilli range i sayesinde sum'a avantaj sağlıyor. Yani kısacası karakterler arası denge 65.535 full statlar için ayarlı. Mükemmel bir sistem değil ama reset, yüksek pointler Mu Online'ın birçok değerini kaybettiriyor. IGC'nin ayarladığı bu sistem bence kendine göre mantık içeriyor.
    Donate almadıktan sonra bir hiçsiniz sözüne katılmıyorum. Kimse server a bağış yapmak zorunda değildir. Ve bağış karşılığında alınan itemlar, imkanı olmayan oyuncular için erişilmez değil. MU Item Shop (X Shop) içerisinde Wcoin karşılığında her türlü item alınabiliyor. Ben Wcoin biriktiremem diyenler için Grand Reset sistemi var. Birçok boss ve haritadan da güzel itemlar düşüyor. Oyunu bırakmış olmanıza ve fikirlerinize saygı duyarım. Hiçbir şey mükemmel değildir Adana Mu'nun da eksileri ve artıları var.

    Emeğe saygım sonsuz umarım beni yanlış anlamamışsınızdır serverde yapabileceğim beni server e bağlayacak hiç bir olay kalmadı benim gibi olan bir çok arkadaş daha var bir sorum olacak

    Kardeş full item erişilmez değil diyorsun ama x shop dan Wcoins ile alinan itemlerle adminin donete itemleri aynimi?




  • Aynı. Hiçbir farkları yok. Yukarıda da yazdığım gibi bağış için imkanı olmayanlar ya da doğru bulmayan bağış yapmak istemeyen insanlar da o itemlara erişebilirler. Kimse bağış yapmak zorunda değildir. Fakat şunu da unutmayın ki oyuncuların bağışları olmasa server gerçekten ayakta duramaz. Dosyası, makinesi derken aylık olarak oldukça yüksek miktarda ücretler ödeniyor. Server'in bunları her ay karşılayabilmesi bağışlar sayesinde gerçekleşiyor.
    Karakterini fulleyen bir oyuncuya "ee fulledik yapacak birşey kalmadı" dememesi için elimizden geldiğince birçok düzenleme getirdik. İlgi azaldığında server a reset atmak istemiyoruz. Bunu doğru bulmuyoruz. 20 haftadır yaptığımız hafta sonu eventları olsun, Castle Siege olsun, X shop düzenlemesi olsun, eventlardan düşen itemlar kazanılan wcoin ler olsun oyuncuların ilgisini mümkün olduğunca bitmemesine uğraşıyoruz. Sizlerin de mantıklı fikir ve görüşlerine her zaman açığız. Forumumuzda bununla ilgili bölüm mevcuttur oradan her zaman fikirlerinizi belirtebilirsiniz.




  • serverda bir yavaşlama var saldırı mı var acaba
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest4234245665 -- 31 Ocak 2014; 10:24:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.