Şimdi Ara

Adana Mu Online | 2007'den beri en iyisi! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
19.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tyler Durden

    quote:

    Orijinalden alıntı: ADMLee

    Ozan hani beni az cok tanırsın her zaman acık ve net olmusumdur. Canavarların HP lerini yükseltmek bir serverin kalitesini artıracaksa bunu evelden beri yapmamız gerekliydi. Ama yeni yaratıklar ekleyip Reload yaptıgım zaman canavarların güçlendigini test ettim. Bunu yapmazsamda yeni canavar ekleyemezdim yani elden gelen bir durum söz konusu degil. Yapmazsam Elbelandda Exp sorunu devam edecek yaparsam canavarlarda süreli olarak Hp artısı oluyor hani derler ya yukarı tükürsen sakal aşağı tükürsen bıyık misali. Olay bu şekildedir.

    Oyunda gördüğünüz eksik oldugunu düşündüğünüz konuları burada yazmakdan cekinmeyiniz. Elimizden geldiğince şartlar dahilinde cevap vermeye calısıyorum. İlginizden dolayı herkese teşekkür ederim.

    Lee


    evet biliyorum zaten gece sorun düzeldi moblar eski haline geldi ilgin için teşekkürler

    noria üst çıkışa da biraz spot ekleyebilirsen elfler için daha iyi olur ordaki slottan sadece 3-4 canavar çıkıyor. lorencia ve diğer maplara göre adil olmamış bence.

    ek olarak 30luk lucky coinden hala hand axe çıkıyor onu da düzeltirseniz seviniriz

    Noria gerekli spot düzenlemesi yapılmıstır.




  • Adana Mu da SüperLig Turnuvası yapılması isteniyor. Oyuncular arasında kişisel Duellolar yapılarak reset durumuna göre bir turnuva yapılması düşünülüyor duello yapmasında uzman kendine güvenen arkadasları bekliyoruz. Oyunumuz çok iyi gidiyor gelen arkadaslara yardım etmek görevimiz

    RazoR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverLady -- 8 Şubat 2014; 15:40:22 >
  • En uzun soluklu kastığım server olur kendileri başarılar..Konuyu yeni gördüm.Lee'ye selamlar

    Edit : @GMStealth
    Hocam bizim serverlerimiz senin gibi küçük düşünenler yüzünden gelişmiyor zaten.Ne demek ya ''Yabancı oyuncular gelirse 2'ye bölünür ülkeler arası rekabet olur,ırkçılığa gider''her server de rekabet vardır kardeşim eğer global bazda bir server oluşturuyor isen bunu göze alacaksın bu oyunda rekabetin olmasını sağlar daha çok player daha fazla eğlence anlamına gelir.Lee'yi örnek vererek oda böyle bir şey olsun istemezdi demişsin ben Lee'nin böyle bir şey istemeyeceğini kesinlikle düşünmüyorum.Eğer oda böyle düşünüyor ise bir süre sonra online sayısı 20-30'lara düşünce veryansın etmeyecek o zaman neden kimse gelmiyor vs... diye oyunda rekabet mi var kardeşim?Oyunda belli bir grup var onlar bir guildde toplanmışlar çoğununda donate seti var server açılıp 3-4 gün üst sıralarda yer alınca adam gelip slotta seni tehdit ediyor ''2-3 güne donatem gelince seni kastırmayacağım bu oyunda '' diyerek.Benim donate alacak gücüm belki var belki yok orası ayrı hikaye de ben donateyi bu veledi kesmek,yenmek için mi alacağım Adanamu'nun sunduğu imkan bu işte.Bu oyun ilk açıldığında oyunda 2-3 grup vardı ve rekabet vardı şahıslar arası rekabet değil gruplar arası rekabetten bahsediyorum.Stanger ve DragonS'tan bahsediyorum bunlar oyunu bırakınca olay şahıslar arası rekabete döndü.
    Max reset olayının sorunlarından bahsetmişsin o zaman expi çekeceksin 50'ye max reset 10 yapacaksın her hafta (Castle Siege'den sonra) reset sınırını 5-6 yükselteceksin ilk başlarda BK belki ezilecek ama reset sınırı artıp gelen point fazlalaştıkça BK etkisini daha çok arttıracak.
    Donate itemler servere katkıdır bu serverlerin aylık en az 200 dolar gibi bir gideri vardır.Ama sen Donateyi adama +15 +28 Luck+5 socket vs... diye verirsen adamın bu oyunda level kasmaktan başka ne amacı kalıyor arkadaş?
    Adanamu'da Mu Online oynamayı bilmeyen bir sürü adam var servere ilk exp artırıcı seal vs.. gelmiş yeni versiyon ile adam daha onu bilmiyor xshop nedir diyor.Adamın onlarla işi yokki tek işi level kasıp charı maxlayıp günde bir iki duel yapıp çıkmak.Ben Adanamu'da Selupan (la cleon event)çıkmasına yakın kala o kapıda 2-3 party adamın evente girip o bossu kesmek için mücadele ettiğini hatırlamıyorum.Golden kesip içinden item düşürebilmek için goldenlerin düştüğü kordinatları bir yere not edip düşmesine yakın kala dört gözle beklediğinide hatırlamıyorum.Yani demem o ki bu serverde ben gruplar arası rekabet olduğunu hatırlamıyorum.Lee'ye her zaman serveri daha iyiye götürmesi için fikirler verdik,düşüncelerimizi belirttik ama ne yazık ki hiç biri gerçek olmadı.
    Oyunda 1 ay hardcore oynayıp sende donate set yapabilirsin gibi şeyler söylenmiş konuda sanırım vote vererek ve oyunda fazla kalarak wcoin ile alınıyor o itemler.O zaman ben 1 ay boyunca charı lorenciada bırakıp her 12 saatte bir voteyi kaçırmazsam donate yapabiliyorum başka hiç bir şeyle uğraşmama gerek yok.İtemin +14'te yandığını görmeyeceğim,iteme + basmak için jewel sıkıntısı çekmeyeceğim eventlerin kapısında yatıp istediğim optionlu seti en sonunda dizmenin verdiği hazzı yaşayamayacağım oyunun amacı ne peki?
    Donate item satılıyor,Wcoin satılıyor tamam servere destek lazım da bu resmen parayı verenin düdüğü çaldığı bir server malesef.
    Bu oyun 2007'nin Temmuz ayında açıldı açıldığında 30-50 online arası değişiyordu 7 sene geçti halen öyle sorun oyuncular da mı yoksa serverde mi biraz oturup öz eleştiri yapmak lazım.Eski kafa adamlar gibi 10 sene önceki sistem nasıl ise halen öyle devam ediyor.Adanamu'yu birilerine karşı savunacak olsam diyebileceğim tek şey 7 yıldır açık.Bundan başka hiç bir şey söyleyemem.Bu serverin daha iyi olabilmesi için çok büyük radikal kararlar alınıp server ayarları üzerinde en az 1 hafta uğraşılması gerekiyor.Double goer eventinde yazında sorun vardı Lee'ye söylediğimde güncelleme bekliyoruz demişti.Burda konusu geçmiş halen güncelleme bekleniyor benim aklıma server ile ilgilenilmiyor sorusu gelir.Bas parayı çocuğunu en iyi okullara gönder ne yapıyorsa yapsın hesabı server yönetilmez.
    Şimdiden söyleyeyim bu oyunda en az 3 yıllık geçmişim vardır ara ara da yine oynamışımdır.Serverin düşmanı falan değilim Lee'yi de severim ama yaptığı işleri sevmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSeRR -- 11 Şubat 2014; 16:29:19 >




  • Aleyküm Selam. :) Cem bende seni severim bilirsin. Sözlerinizide elimden geldiğince dikkate aldım. Bir laf vardır '' Her yiğidin ayrı bir yoğurt yemesi vardır '' derler. Sizler farklı server tipinden hoslanıyorsunuz baskaları farklı şeylerden hoslanır. Demem o ki hiçbir insan evladını hiçbir zaman %100 memnun edemezsin. AdanaMu düzenini seversin sevmezsin o senin bilecegin iş fakat sende bunu biliyorsun ki oyunun bir gideri olmasa emin ol hiçbir şekilde satıs yapılmaz gider kasarsın itemlerinizide. Ayrıca muonline geçmişiniz en az benim kadar var buna eminim ya kardeşim açın bir server bana gösterin al bak işte server dediğin muonline serveri dediğin böyle olur deyin bende göreyim gelip bakayım. Yani ancak burada bazı şeyleri yazarak oyuna şahıslara zarar vermenin bir manası yok. Ayrıca senin KingZ GuildMasteri ShineX Batu ondada donate set var sonucda karakteri güçlü. Oyunda lorencia da oturupda 12saatte bir vote vererek WCoins kazanmıyorsun Cem kardeşim. Bütün Eventlere girerek kazanıyorsun. En tepedeki konumuzu ayrıntılı olarak okursan yanlıs anladıgını göreceksin. BC Eventi CC Eventi DevilSquare Eventi Kanturu Eventi Crywolf İllusion Temple Acheron Arca War Kalima Boss Medusa Selupan vs vs bu eventlerden WCoins kazanarak kendine Donate set toplayabilirsin. Oyuna girmeden görmeden yorum yapmak kadar kolay birşey yok degilmi :)

    Neyse seni sevdigimi biliyorsun. Burada bize iyi yada kötü yorum yazanlardanda Allah razı olsun yazmayanlardanda oynayanlardanda oynamayanlardanda Allah razı olsun. Bizim oyunumuzun sistemi bu şekildedir. GMStealth ın yabancı oyuncular konusunda ona katılmadıgımı belirttim yabancı playeri tabiki istiyorum bunuda belirteyim istedim. Ama oyunumuzun sistemi bu şekildedir.
    Değiştirme gibi bir durum olmayacakdır.

    (Ayrı bir server ayrı bir sitede Low/Hard isimleri altında baska bir server olarak açarsak söylediğiniz sistemi hayata geçirebiliriz.)


    Lee



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADMLee -- 11 Şubat 2014; 17:24:13 >




  • aSeRR A kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ADMLee

    Aleyküm Selam. :) Cem bende seni severim bilirsin. Sözlerinizide elimden geldiğince dikkate aldım. Bir laf vardır '' Her yiğidin ayrı bir yoğurt yemesi vardır '' derler. Sizler farklı server tipinden hoslanıyorsunuz baskaları farklı şeylerden hoslanır. Demem o ki hiçbir insan evladını hiçbir zaman %100 memnun edemezsin. AdanaMu düzenini seversin sevmezsin o senin bilecegin iş fakat sende bunu biliyorsun ki oyunun bir gideri olmasa emin ol hiçbir şekilde satıs yapılmaz gider kasarsın itemlerinizide. Ayrıca muonline geçmişiniz en az benim kadar var buna eminim ya kardeşim açın bir server bana gösterin al bak işte server dediğin muonline serveri dediğin böyle olur deyin bende göreyim gelip bakayım. Yani ancak burada bazı şeyleri yazarak oyuna şahıslara zarar vermenin bir manası yok. Ayrıca senin KingZ GuildMasteri ShineX Batu ondada donate set var sonucda karakteri güçlü. Oyunda lorencia da oturupda 12saatte bir vote vererek WCoins kazanmıyorsun Cem kardeşim. Bütün Eventlere girerek kazanıyorsun. En tepedeki konumuzu ayrıntılı olarak okursan yanlıs anladıgını göreceksin. BC Eventi CC Eventi DevilSquare Eventi Kanturu Eventi Crywolf İllusion Temple Acheron Arca War Kalima Boss Medusa Selupan vs vs bu eventlerden WCoins kazanarak kendine Donate set toplayabilirsin. Oyuna girmeden görmeden yorum yapmak kadar kolay birşey yok degilmi :)

    Neyse seni sevdigimi biliyorsun. Burada bize iyi yada kötü yorum yazanlardanda Allah razı olsun yazmayanlardanda oynayanlardanda oynamayanlardanda Allah razı olsun. Bizim oyunumuzun sistemi bu şekildedir. GMStealth ın yabancı oyuncular konusunda ona katılmadıgımı belirttim yabancı playeri tabiki istiyorum bunuda belirteyim istedim. Ama oyunumuzun sistemi bu şekildedir.
    Değiştirme gibi bir durum olmayacakdır.

    (Ayrı bir server ayrı bir sitede Low/Hard isimleri altında baska bir server olarak açarsak söylediğiniz sistemi hayata geçirebiliriz.)


    Lee

    Saygı duyarım ağabey herkesin görüşü farklıdır dediğin gibi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aSeRR

    En uzun soluklu kastığım server olur kendileri başarılar..Konuyu yeni gördüm.Lee'ye selamlar

    Edit : @GMStealth
    Hocam bizim serverlerimiz senin gibi küçük düşünenler yüzünden gelişmiyor zaten.Ne demek ya ''Yabancı oyuncular gelirse 2'ye bölünür ülkeler arası rekabet olur,ırkçılığa gider''her server de rekabet vardır kardeşim eğer global bazda bir server oluşturuyor isen bunu göze alacaksın bu oyunda rekabetin olmasını sağlar daha çok player daha fazla eğlence anlamına gelir.Lee'yi örnek vererek oda böyle bir şey olsun istemezdi demişsin ben Lee'nin böyle bir şey istemeyeceğini kesinlikle düşünmüyorum.Eğer oda böyle düşünüyor ise bir süre sonra online sayısı 20-30'lara düşünce veryansın etmeyecek o zaman neden kimse gelmiyor vs... diye oyunda rekabet mi var kardeşim?Oyunda belli bir grup var onlar bir guildde toplanmışlar çoğununda donate seti var server açılıp 3-4 gün üst sıralarda yer alınca adam gelip slotta seni tehdit ediyor ''2-3 güne donatem gelince seni kastırmayacağım bu oyunda '' diyerek.Benim donate alacak gücüm belki var belki yok orası ayrı hikaye de ben donateyi bu veledi kesmek,yenmek için mi alacağım Adanamu'nun sunduğu imkan bu işte.Bu oyun ilk açıldığında oyunda 2-3 grup vardı ve rekabet vardı şahıslar arası rekabet değil gruplar arası rekabetten bahsediyorum.Stanger ve DragonS'tan bahsediyorum bunlar oyunu bırakınca olay şahıslar arası rekabete döndü.
    Max reset olayının sorunlarından bahsetmişsin o zaman expi çekeceksin 50'ye max reset 10 yapacaksın her hafta (Castle Siege'den sonra) reset sınırını 5-6 yükselteceksin ilk başlarda BK belki ezilecek ama reset sınırı artıp gelen point fazlalaştıkça BK etkisini daha çok arttıracak.
    Donate itemler servere katkıdır bu serverlerin aylık en az 200 dolar gibi bir gideri vardır.Ama sen Donateyi adama +15 +28 Luck+5 socket vs... diye verirsen adamın bu oyunda level kasmaktan başka ne amacı kalıyor arkadaş?
    Adanamu'da Mu Online oynamayı bilmeyen bir sürü adam var servere ilk exp artırıcı seal vs.. gelmiş yeni versiyon ile adam daha onu bilmiyor xshop nedir diyor.Adamın onlarla işi yokki tek işi level kasıp charı maxlayıp günde bir iki duel yapıp çıkmak.Ben Adanamu'da Selupan (la cleon event)çıkmasına yakın kala o kapıda 2-3 party adamın evente girip o bossu kesmek için mücadele ettiğini hatırlamıyorum.Golden kesip içinden item düşürebilmek için goldenlerin düştüğü kordinatları bir yere not edip düşmesine yakın kala dört gözle beklediğinide hatırlamıyorum.Yani demem o ki bu serverde ben gruplar arası rekabet olduğunu hatırlamıyorum.Lee'ye her zaman serveri daha iyiye götürmesi için fikirler verdik,düşüncelerimizi belirttik ama ne yazık ki hiç biri gerçek olmadı.
    Oyunda 1 ay hardcore oynayıp sende donate set yapabilirsin gibi şeyler söylenmiş konuda sanırım vote vererek ve oyunda fazla kalarak wcoin ile alınıyor o itemler.O zaman ben 1 ay boyunca charı lorenciada bırakıp her 12 saatte bir voteyi kaçırmazsam donate yapabiliyorum başka hiç bir şeyle uğraşmama gerek yok.İtemin +14'te yandığını görmeyeceğim,iteme + basmak için jewel sıkıntısı çekmeyeceğim eventlerin kapısında yatıp istediğim optionlu seti en sonunda dizmenin verdiği hazzı yaşayamayacağım oyunun amacı ne peki?
    Donate item satılıyor,Wcoin satılıyor tamam servere destek lazım da bu resmen parayı verenin düdüğü çaldığı bir server malesef.
    Bu oyun 2007'nin Temmuz ayında açıldı açıldığında 30-50 online arası değişiyordu 7 sene geçti halen öyle sorun oyuncular da mı yoksa serverde mi biraz oturup öz eleştiri yapmak lazım.Eski kafa adamlar gibi 10 sene önceki sistem nasıl ise halen öyle devam ediyor.Adanamu'yu birilerine karşı savunacak olsam diyebileceğim tek şey 7 yıldır açık.Bundan başka hiç bir şey söyleyemem.Bu serverin daha iyi olabilmesi için çok büyük radikal kararlar alınıp server ayarları üzerinde en az 1 hafta uğraşılması gerekiyor.Double goer eventinde yazında sorun vardı Lee'ye söylediğimde güncelleme bekliyoruz demişti.Burda konusu geçmiş halen güncelleme bekleniyor benim aklıma server ile ilgilenilmiyor sorusu gelir.Bas parayı çocuğunu en iyi okullara gönder ne yapıyorsa yapsın hesabı server yönetilmez.
    Şimdiden söyleyeyim bu oyunda en az 3 yıllık geçmişim vardır ara ara da yine oynamışımdır.Serverin düşmanı falan değilim Lee'yi de severim ama yaptığı işleri sevmiyorum.

    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Biliyorsunuz ki oyunda oynasanızda oynamasanızda her zaman kardeşimsiniz agabeyiniz olarak gördünüz bende sizleri kardeşim olarak gördüm. AdanaMu sayesinde cok arkadasım agabeylerim kardeşlerim oldu 2007 de 1 erkek kardeşim 2 ablam vardı ama şimdi kardeşlerimin agabeylerimin sayısı gerçekten bilmiyorum. Desteklerinizden ötürü teşekkür ediyorum.
  • Oyun kapalı mı şuan ?
  • Hayır oyun kapalı degil. Her zaman acıktır.
  • Öncelikle merhaba
    Adanamu yu yaklaşık olarak 3-4 sene oynadım.Server her resetlendiğinde bir çok oyuncu bıraktı bir çok oyuncu katıldı.Her zaman Adanamunun arkasında olup gereken desteği verdim.Gereken yerde reklamınıda yaptım.Oyunu bilmeyenlere dahi adanamu diye bir oyun var şeklinde bahsettim.Ama şöyle bir sorun vardı hep.Server resetlendi hadi bir daha donate al.4-5 ay geçti haydi bir daha donate al.Al al al al bi yere kadar.En sevdiğim serverı bırakmak zorunda kaldım.Askere gittim geldim.Çocuk oldu zaman geçti.Tekrar başlayayım dedim.Her serverda yaptığım gibi ilk başta npc lere sonra spotlara baktım.Gayet iyi.Droplara baktım pek fazla birşey yok.Donate almak her zamanki gibi şart.Ve şu oyunu oynayanların çoğunluğunun durumu o kadarda iyi değil.Kaldıki her sene ortalama iki defa reset atılan bir server a 200-300 tl ödemeden oyundan tat alamıyorsunuz.Ve 10 seneden fazladır oynadığım oyunda ilk defa karakterlerin dengelendiği oyuncuların kolay kasabildiği,spotların fazla,dropların çok iyi olduğu bir server buldum ve yaklaşık 2 haftada fulledim.Adanamu hala bilgisayarımda yüklü ve hala bir şeyler yapılacakmı server gelişecekmi diye sürekli girip bakarım.Lee her zaman abim yerine kattığım birisidir.Saygım sonsuzdur.Katı kurallarını severim.Ama oyuna birazcıkda olsun yeni birşeyler katmanı isterim abi.Az gelsin öz gelsin değilde.Sürümden kazanmanı isterim abi.Daha çok arkadaş daha çok abi kardeşle oynamak ve daha çok eğlenmek isterim.Bunu her Mu Online oyuncusu ister.Bu oyunun donate değilde bir gün reklamla kalkındığını görmeyi çok isterim.

    Amacım serverı kötülemek değil daha iyi bir yere gelmesini istemektir.




  • Oyuna her reset atıldıgında para ödeyip aldıgınız donateleri geri veriyorum ben. Herkesin bende adı listesi mevcut. Sen bizim oyunu oynamayalı bayaa olmus. Gerçekten herzaman oynamıs olsan bunu bilirdin. Ayrıca MuOnline da hiçbir zaman kimseleri memnun edemem ben. Helede Türkleri kimse memnun edemez. Şuraya gelipde yazı yazan herkes sanki bir Admin edasıyla konusur herkes bir akıl verir olmuş. Üzülmeyin kızmayın ama gerçekten bu böyle. AdanaMu Admini olarak benim oyunum bu şekildedir. Spotlarım Exp ayarım Karakter balans ayarım bu şekildedir. 2007 den beridir de acık tutmayı basarmısım. Beni seven kardeşlerim gelir oynar Sevende oynar sevmeyende oynar. Mesele şu arkadaşlar oyunu yapanlar üretenler birşey ekleyemiyor ki biz adminler ekleyelim. MuOnline ın Eti Budu bukadar. Daha çok gelişim olması için köklü değişime ihtiyacı var. Şimdi Season8 videolarını izledim Eventlerde kullanmak için 2-3 Yeni Kanat eklenmiş. Yerden Kazma ile Soul bless Türü bişeler cıkartıyorsun bukadar gerisi aynı. Bumu yani şimdi Sezon atlamak. Benim bildigim Sezon atlarsan geçmiş versiyonda köklü değişim olmalı. Oyunun görselliği degişmeli Haritalar genişlemeli Skill Efectleri değiştirilmeli. Bizde bunlar olsun istemiyormuyuz sanki. İstiyoruz tabikide ama en tepedeki adamlar bunu yapmazsa biz sizlere bunu nasıl getirelim.
    AdanaMu baglı bulundugu Dosya şirketi IGCTeam güncellemeleri dogrultusunda Season8 Season9 hatta 10 nereye giderse gittiği yere kadar ne kadar yenilik gelirse onları sunmaya devam edecektir.
    Oyunun çehresi değişirse işte bizde o zaman bişeyler yapmak için çabalarız. Oyun oynamak muhabbet etmek dost kazanmak istiyorsanız oyunum bunun için en müsait ortam. Gelipde Kale Savaşını izlemenizi tavsiye ederdim ama bir ön yargı var kafalarınızda. Donate Al al all yok böyle bir kelime. Sen donateyi bir kere alıyorsun alış o alış. Haziran 2013 den beridir oyuna reset atılmadı atılmayacakda.

    Şu DonanımHaber Forumundan çok arkadas geldi bana oyunu resetle Lee diye ama resetlemedik. şimdi ne yapayım ben sen diyorsun resetleniyor oyuncu kaybediliyor digerleri geliyor oyunu resetle diyor. Bence sizler oyuncuysanız oyunu bilin Adminlerin işine karışmayın. Hepinizi seviyorum.

    Lee




  • Eyvallah abi bizde seni seviyoruz.Beni yanlış anlamamanı diliyorum.zaten sevmeseydik gelip burda lafini bile etmezdik oyunun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzele benziyor bir denemekte fayda var..
  • :) Deneyin arkadaslar. Oyunda V Gens inde LucidReam ZaZa Auroth yada D Gensinden Hypnose Braveheart DanTresh Kahraman AzmaN bu isimleri bulursan seni kendi Guildlerine alırlar ve rekabete girer muhabbeti savası en iyi sekilde yasarsın. Oyun içinde D ve V Gensleri arasında alısılagelmiş bir rekabet söz konusu . Rekabeti seven tüm arkadasları bekliyoruz.
  • AdanaMu da etkinlikler bitmiyor arkadaslar. Süperlig turnuvası yapıyoruz karakterler ve klasslar arasında her klass kendi bulundugu klasmanda savasacak kendi klasman birincileri sonra kendi aralarında şampiyon olacak ve adanamu süperlig şampiyonu belirlenecek.

    Bunu bir çırpıda yazdım arkadaslar ama baya detaylı bir konu uzun soluklu bir konu bu o nedenle merak eden arkadasları oyunumuza davet ediyorum.
  • ArcaWar güncellemesi yapılmıstır arkadaslar. Daha detaylı bilgiler için. http://www.adanamu.com Websitemiz ve www.facebook.com/adanamuex702 buradan takip edebilirsiniz.
  • Beyler bu nasıl bir oyun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuOnline oynamadın mı hiç ?
  • Beyler oyunda yardımlaşma çok iyi playerlar size yardım ediyor. Ben admine bişey sorman için girmiştim bir çocuğun sw açmasını bekleyene kadar takilayim dedim şimdilik adana mu'dayım gayet güzel server en iyi Türk serverlarından biri. Yapanın ellerine sağlık. Nickim XaeRooB gelirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.