Şimdi Ara

Adana Mu Online | 2007'den beri en iyisi! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
19.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hoşgeldin XaeRooB
  • Hoşbulduk Bilgehan
  • + ben MaLClm_x hatlrlarsln
  • AdanaMu Arca War Güncellemesi ve HD Kalitede oyun güncellemesiyle yine her zamanki gibi online arkadaslar. Çok yakında Yeni 2 Server X50 ve X5000 Serverleriyle devam edeceğiz.

    AdanaMu yu Takip edin arkadaslar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okan41

    quote:

    Orijinalden alıntı: Okan41

    Bu arada oyunda soul master, dark lord ve magic gladiator gibi karakterlerin az oluşunun sebebi nedir acaba ?
    Bazı arkadaşlar bu karakterlerin çok etkisiz olduğu görüşündeler mesela bir pvp yapıldığında bu saydığım karakterlerin gerçekten hiçbir şansı olmadığını söylüyorlar bu konuda yardımcı olurmusunuz çünkü içimden bu karakterlerden birini açmak gelsede uzun zaman harcayıp full olunca tek vuruşta ölmekte canını sıkar insanın kafamı çok kurcalıyor bu soru

    Kimsenin bu konu hakkında bir bilgisi yok mu ?

    DL ve mg yi denemedim ancak sm guclu bi karakter oyunda. ben oyuna baslarken sm ile basladım sm guscuz kasma dediler once bk fulledim. suan butun charlari full hali mevcut elimde. Mesela 300 res Sm duelloada full rfye el vermyor suan. ama Dl ve mg tam bilmiyorum guclerini. Sm guscuz degil serverde




  • arkaradaşlar ben mu ya başlıyacam da donwload kısmında 730 luk mu indirmem lazım yoksa 430 mu ?
  • Fark etmez kardes ikiside aynıdır oyun acısından. biri no sounddur yani sesler yok
  • Aynen birisinde ses var digerinde ses yok oyunda DumanyaK sana yardım eder :)
  • Serverda SM MG DL güçleri diger savascılara göre aayrlandı artık bütün karakterleri kasabilirsiniz gönül rahatlıgıyla her karakter savasabilecek seviyede. Balance Ayarı yapılmıstır.

    Oyun içinde WCoins biriktirerek yada kendinize Ancient Set yaparak savasabilirsiniz Donate seti var diye karşısına cıkamadığınız player yok. Oyun içinde topladıgı setlerle Donateli playerları kesebilen okadar cok arkadas gördüm ki mesele item de degil arkadaslar. Mesele Tecrübe.

    Herkesi oyuna bekliyoruz.

    Diger 2 Projemiz için beklemede kalın her an güzel haberler verebiliriz.


    Unutulmasın ki 2007 den beri Türkiye nin en iyisi....


    AdanaMu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ADMLee

    Serverda SM MG DL güçleri diger savascılara göre aayrlandı artık bütün karakterleri kasabilirsiniz gönül rahatlıgıyla her karakter savasabilecek seviyede. Balance Ayarı yapılmıstır.

    Oyun içinde WCoins biriktirerek yada kendinize Ancient Set yaparak savasabilirsiniz Donate seti var diye karşısına cıkamadığınız player yok. Oyun içinde topladıgı setlerle Donateli playerları kesebilen okadar cok arkadas gördüm ki mesele item de degil arkadaslar. Mesele Tecrübe.

    Herkesi oyuna bekliyoruz.

    Diger 2 Projemiz için beklemede kalın her an güzel haberler verebiliriz.


    Unutulmasın ki 2007 den beri Türkiye nin en iyisi....


    AdanaMu


    Fun server açacağını yazmışsın diğer konunda ne oldu o iş ? Açacaksan gelir oynarım.




  • Diger 2 projemiz için beklemede kalın yazmısım ya..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ADMLee

    Diger 2 projemiz için beklemede kalın yazmısım ya..

    Dün gece clienti indirdim,kurdum bugün launcher yüklemesi felan yaptı play diyorum tam giriyor bi bakıyorum aniden kendini tamamen kapatıyor.Virüs programını kapatarak denedim yine aynı problem.Varmıdır bir bilgin ?
  • Facebook adresim var DH profilimde oradan bana ulasabilirsin. Bazı bilgisayarlarda main.exe uyumsuzluk gösterebiliyor bunuda Main.exe ye sag tıklayıp özellikler kısmında uyumluluk butonu var orada Windows Xp Servide Pack3 yazan butonu işaretleyip hepsine tmm deyip cıkmanız. Sonra oyuna giriş yapabilrsiniz.
  • AdanaMuOnline kullanıcısına yanıt
    Dostum merhaba tanıtımda yazılanlar ile oyun neden bir birini tutmuyor acaba.Bir süredir oynuyorum +150 küsür resetim var,burada yazılanların bir kısmı oyun ile alakasız.
  • tutmayan nedir ?
  • Server gerçekten güzel bi server yaklaşık bir aydır oynuyorum serverde. Herşey de olduğu gibi burda da bir kaç eksiklik var. Mesela 1 aydır sadece Lee'nin yaptığı bir gece eventine denk geldim. Oysa tanıtım da hafta sonu eventleri yazıyordu. Bu konuda başka bir yaptırım uygulaniyorsa bilemem tabi. Daha sonra çoğu kişinin dert yandığı player konusu. Arkadaşlar bu serverin playeri belli kişiler, 100 tane boş adam olacağına 50 tane sağlam player olsun daha iyi. Ama yaz geliyor yavaş yavaş player sayısı yükseliyor tahminimce yaz geldiğinde player sayısı 60'ı görecektir. Oyun içi şeylerle ilgili yazmak gerekirse bazı arkadaşların donate ile ilgili şikayetleri var. Herkesin bildiği gibi bu serverinde ödemeleri var. Bilgehan abi bu serveri bizler için ayakta tutuyor, bizler için çabalıyor. Ve donatenin olması gayet normal. Sonuçta bilgehan abi serveri kapatıp dert cekmeyi de bırakabilir. Gelelim D ile V gensi arasında ki rekabete. Oyunda hiç bir sekilde tatlı rekabet söz konusu değil. Tamamiyle bir düşmanlık var. Afk'yi kesmeler, itemsiz kisilere metrelerce yüksekten bakmalar ve daha bir sürü şey. Bir ay içinde 4-5 sağlam playerin bu sebebten oyunu bırakmasına şahit oldum. Kim bilir kaç normal player de bu sebepten bırakmıştır. Balance ayarları bence gayet iyi. 65.535 statlara yapılacak en iyi balance ayarı olduğunu düşünüyoruz bir kac kişi. Kısacası oyun gayet iyi. Tabi ki eksiklikler var. Tavsiye ederim herkese. Bende arada sırada bırakacak dereceye geldim ama hala oynuyorum. Yeni başlayan player olursa her zaman yardimci olmaya haziriz D gensi olarak. Başarılar herkese.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Daha önce hiç mu oynamadım bu serverden mi başlayım yoksa mu mu oynayım?
  • www.adanamu.com buradan baslamalısın.
  • hacım bugün oyuna girdim ole res olmayan sum oyuna başlayınca life bufflu başladı :D stamina 15 var bende bir baktım cana 19k şaşırdım bir an... bug sandım ama sanırım değişiklik var
  • Gordugunuz uzere saldirilar sadece bana ve benim gibilere yapilmiyor.Ayrica serverinizi kiyasladiginiz Angelsmu uzun zamandir online ve saldirip dosyalari ele gecirmek isteyenler sizinkinden en az 10 kat daha fazla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom20 -- 18 Mayıs 2014; 1:03:54 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.