Şimdi Ara

Adana Mu Online | 2007'den beri en iyisi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
19.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GMStealth

    Daha önceden elimizde karakterler arası dengeyi ayarlayabilmemiz için gerekli dosya yoktu fakat geçtiğimiz günlerde o dosyayı temin ettik. Bugün karakterler arası denge ayarları yapıldı. Şu anda MG,DL,SM gibi ilgi görmeyen karakterler biraz daha güçlendiler. Yeni başlayanların bilgisine, diğer karakterleri açmaktan korkmayın Adana Mu'da işe yaramayan karakter yok şu anda.

    İşte beklediğim cevap buydu, teşekkür ederim gerçekten içim içimi yiyordu içim rahatladı

  • 30 Ocak Güncellemeleri..


    1) Ufak görsel değişiklikler yapıldı.

    2) Karakterler arası ufak denge ayarları yapıldı.

    3) Last man Standing Event ayarları yapıldı. Her 1 saatte bir Lorencia'da bulunan NPC'den kayıt olarak eventa katılabilirsiniz. 10 ayrı reset sınıfı için ayrı ayrı odalar bulunmaktadır.

    4) Chaos Castle'ın başlaması için gerekli olan minimum oyuncu sayısı 2'den 1'e düşürüldü.

    5) Gens ödülleri eklenmiştir. "B"ye bastığımızda çıkan Gens sıralamasında dereceye girenler Genslerinin NPC'sinden haftalık ödüller alacaklardır. Ayrıca rütbe kazandığınızda da ödüller kazanacaksınız.

    6) 1,2 ve 3 slotlu pentagramların düşme oranı arttırılmıştır.

    7) */gpost komutu ile global olarak mesaj yazabilirsiniz.

    8) Event'lardan, Bosslardan düşen itemların kazanılan ödüllerin ayarları yapıldı.
    Artık belirlenmiş oranlar ile Blood Castle'dan 10'lu ve tekli olarak Bless,Soul,Life,Chaos düşecektir.
    Crywolf Balgass bossunu kestiğinizde artık Condor Feather düşecektir.
    Kundun Box'ların düşürdüğü itemlar düzenlendi.
    Artık Icarus'da bulunan Dark Phoenix'den Feather ve Jewellar düşecektir.
    Selupan'dan düşen itemlar düzenlenmiştir.
    Golden boxlardan düşen itemlar düzenlenmiştir.
    Lucky Coin bozdurulduğunda kazanılan itemlar düzenlendi, işe yaramayan biletler kaldırıldı. 20'li olarak bozdurulduğunda event biletleri çıkmayacak, sadece petlerden rastgele çıkacaktır. 30'lu olarak bozdurulduğunda sadece panda pet çıkacaktır.
    Maya Hands ve Nightmare'den düşen itemlar düzenlendi. Event bittiğinde kazanılan wcoin miktarı 50 Wcoin oldu.
    Red Dragon'dan Bless ve Soul düşecek şekilde düzenlendi. Ayrıca Zaikan boss ve bunun gibi nadir görülen bosslardan düşen itemlar düzenlendi.




  • Ayrıca üstteki mesajlardada belirttiğimiz gibi artık gereksiz karakter yok arkadaslar. Artık bir MG ve BK duello atabiliyor birbirlerini Full 65535 stats ile kesebiliyor. Artık Bir DL ve BK duello atabiliyor. Elf daha güçlü ve dayanıklı RF BK ve SUM hegamonyası artık sona erdi ve bu gerçekten beklenen bir hareket oldu umarım oyuncularımız bunu begenirler. Ben bütün karakterleri oynamasını seven birisiyim fakat MG nin ezik olmasından cok üzüntü duyuyordum artık MG hakettiği güce ve defansa sahip oldu MG kasan arkadaslar korkmadan oyunda kasabilirler. İlgi ve alakanız icin hepinize teşekkür ederim.


    ADMLee
  • yapılan güncellemeler güzel oyundaki dengeyi ayarlamak istemeniz adil olmuş fakat dünyadaki bütün serverlarda BK tank görevi görür siz bunu elinden alırsanız oyunun bir amacı kalmaz adil olmak yerine tarafsızlığı kaybetmiş olursunuz. ayrıca energy elfin buffları hala güçsüz, resmen ene elf kasmak gereksizmiş gibi görünüyor. ayrıca non-pvp serverda çoğu zaman raklionda spot bulunamıyor kimse pt yapmaya yanaşmıyor. bu konularla da ilgilenseniz çok iyi olurdu.
  • Emin olmadan ve tüm karakterleri denemeden lütfen yorumda bulunmayalım. Dün emek harcanan bir çalışma sonucu onlarca deneme yapılarak PvP biraz daha dengeli bir hal aldı tabiki de mükemmel değil ama en azından işe yaramayan karakter kalmadı. Energy elfin buffı ile oynanmadı ve hala fark yaratır derecede etkili. BK'da aynı şekilde takım oyununda hala tank görevi görmekte HP'si ya da defansıyla oynanmadı. İnsanların party yapmak istememesine yönetim olarak birşey gelmez party bonusu aktif, insanlar bu party bonusundan yararlanmak istemiyorlarsa zorlayamayız en nihayetinde. Raklion'da 17 adet spot bulunmakta iki serverı hesaba katarsak 17+17 toplam 34 adet yüksek level canavarların bulunduğu spot var. Sanırım bu miktar tüm servera yeter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GMStealth

    Emin olmadan ve tüm karakterleri denemeden lütfen yorumda bulunmayalım. Dün emek harcanan bir çalışma sonucu onlarca deneme yapılarak PvP biraz daha dengeli bir hal aldı tabiki de mükemmel değil ama en azından işe yaramayan karakter kalmadı. Energy elfin buffı ile oynanmadı ve hala fark yaratır derecede etkili. BK'da aynı şekilde takım oyununda hala tank görevi görmekte HP'si ya da defansıyla oynanmadı. İnsanların party yapmak istememesine yönetim olarak birşey gelmez party bonusu aktif, insanlar bu party bonusundan yararlanmak istemiyorlarsa zorlayamayız en nihayetinde. Raklion'da 17 adet spot bulunmakta iki serverı hesaba katarsak 17+17 toplam 34 adet yüksek level canavarların bulunduğu spot var. Sanırım bu miktar tüm servera yeter.


    valla dün o ayarlama yapılmadan önce canavarlara tek attığım bk şimdi raklionda tekte yatıyor nasıl oynanmadı anlayamadım şahsen




  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    Benim MG 30k vuruyordu simdi 100k+
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EShine

    Benim MG 30k vuruyordu simdi 100k+

    mg üzerine ağırlıklı yapılmış bir değişiklik olsa gerek
  • Evet, MG gibi 65k statlarda gereğinden düşük damage ya da defans'a sahip karakterler üzerine ufak ayarlar yapıldı. Fakat emin olun BK üzerinde bir oynama yapılmadı.
  • Benim kafami karistiran nokta raklionda buffsuz bile kasabiliyorken dun aksamdan sonra afk birakamaz hale geldik canavarlar tek atmaya basladi.
    @GMStealth

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün PVP serverinde deneme yaparak bu ayarları sagladık Stealth ın dedigi gibi BK da bir oynanma ve bir ayar yapılmadı fakat yeni koydugum dosyalardaki Monster klasorunde bir inceleme yaptım sonuc olarak Raklionve diger canavarların çok çok aşırı degilde biraz olsun canlarının artmıs oldugunu gördüm. Geri eski sisteme getirilecektir. BK tank görevi görmezse zaten bir tadı olmaz oyunun. Bu gibi ufak tefek durumlar ilk zamanlarda yaşanabiliyor. Düzelecektir.
  • Bu arada benim 2 sorum olacak. Ancient item nerden düşüyor acaba? Ayrıca exp şuanda 300 mu yoksa 100 mu?
    Ayrıca şu anda reset attım. Master level 15'te ve elbelandta spotta hiç exp gelmiyor canavarlardan ve level atlayamıyorum. Yardımcı olur musunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magiclord -- 31 Ocak 2014; 17:38:27 >
  • Ancient item Castle Siege eventini kazanan Guildin gidebildigi LAnds Of Trial haritasında düşer. Kalima1-7 arasındaki Kundun Canavarını kesersen düşer. ChaosCastle da eventi kazanırsın oradan düşer. Şu sıralar Elbeland haritasında aralıklarla exp sorunu yasanıyor sana denk gelmiş bir durum olsa gerek. Şuanda düzgün çalışıyor.
  • Günaydın Tüm Karekterleri Saymışsınız SM yok ortada :-) Sm eşeğimi yok yoksa server de kasanmı yok :-) sm birşey yapmadınız
  • Kapanmış konuları tekrar tekrar açmanın anlamı yok. Yukarıda da yazdığımız gibi serverda her karakter değerli durumda, değersiz işe yaramayan karakter yok. Fakat her karakter illa ölüm makinesi olacak diye bir şey yok. SM eğer yüksek range i, teleport - ice combosuna bir de yüksek damage eklenirse durdurulamaz hale gelir. O yüzden damage'i zayıf (Zayıf derken bir RF'yi ya da SUM'u duelde rahatlıkla kesebilecek durumda) ama MS'in verdiği koruma yüksek durumda. Her şey olması gerektiği gibi kimsenin kafasına soru işareti kalmasın.
  • canavarlarin HP leriyle artik oynanmasin lutfen
  • Ozan kardeşim. Canavarların HP leriyle oynama gibi bir olay söz konusu degil. muonline playerlarınında HP ler yükselmiş diyerek cıkardıgı bir hurafeden ibarettir. Elbeland haritasındaki Exp sıkıntısını çözmekde kullandıgım canavar değişikliğinden sonra oyuna elbeland haritasına yeni canavarlar ekledim ve oyundaki Canavarların cıkması için reload etmek gerekli. Sonuc olarak sadece bu yapılmıştır. Canavarların HP sini artırmak oyuna ve oyunculara bir fayda sağlamaz. Bu yapılmamıstır. Elbeland haritasında sol cıkıs kapısına yeni spot eklenmiştir.

    Lee



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADMLee -- 4 Şubat 2014; 18:26:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ADMLee

    Ozan kardeşim. Canavarların HP leriyle oynama gibi bir olay söz konusu degil. muonline playerlarınında HP ler yükselmiş diyerek cıkardıgı bir hurafeden ibarettir. Elbeland haritasındaki Exp sıkıntısını çözmekde kullandıgım canavar değişikliğinden sonra oyuna elbeland haritasına yeni canavarlar ekledim ve oyundaki Canavarların cıkması için reload etmek gerekli. Sonuc olarak sadece bu yapılmıştır. Canavarların HP sini artırmak oyuna ve oyunculara bir fayda sağlamaz. Bu yapılmamıstır. Elbeland haritasında sol cıkıs kapısına yeni spot eklenmiştir.

    Lee


    valla şahsen ben ve birkaç arkadaş daha etkilendi yeni başladığımız için zaten kasmakta zorlanıyoruz, dün ve önceki günlerde daha az resetken tek attığımız karutan2,aida2 gibi moblara bugün 2kişi saldırmamıza rağmen zor kasıyorum, dün ve önceki günlerde günde bir kaç reset atıyorken bugün taş olmasına rağmen daha 1 reset anca atabildim. bence bir daha kontrol edin, mob hp leri eski oyuncuları etkilemiyor ama yeni başlayanlara ağır darbe oldu.




  • Ozan hani beni az cok tanırsın her zaman acık ve net olmusumdur. Canavarların HP lerini yükseltmek bir serverin kalitesini artıracaksa bunu evelden beri yapmamız gerekliydi. Ama yeni yaratıklar ekleyip Reload yaptıgım zaman canavarların güçlendigini test ettim. Bunu yapmazsamda yeni canavar ekleyemezdim yani elden gelen bir durum söz konusu degil. Yapmazsam Elbelandda Exp sorunu devam edecek yaparsam canavarlarda süreli olarak Hp artısı oluyor hani derler ya yukarı tükürsen sakal aşağı tükürsen bıyık misali. Olay bu şekildedir.

    Oyunda gördüğünüz eksik oldugunu düşündüğünüz konuları burada yazmakdan cekinmeyiniz. Elimizden geldiğince şartlar dahilinde cevap vermeye calısıyorum. İlginizden dolayı herkese teşekkür ederim.

    Lee
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ADMLee

    Ozan hani beni az cok tanırsın her zaman acık ve net olmusumdur. Canavarların HP lerini yükseltmek bir serverin kalitesini artıracaksa bunu evelden beri yapmamız gerekliydi. Ama yeni yaratıklar ekleyip Reload yaptıgım zaman canavarların güçlendigini test ettim. Bunu yapmazsamda yeni canavar ekleyemezdim yani elden gelen bir durum söz konusu degil. Yapmazsam Elbelandda Exp sorunu devam edecek yaparsam canavarlarda süreli olarak Hp artısı oluyor hani derler ya yukarı tükürsen sakal aşağı tükürsen bıyık misali. Olay bu şekildedir.

    Oyunda gördüğünüz eksik oldugunu düşündüğünüz konuları burada yazmakdan cekinmeyiniz. Elimizden geldiğince şartlar dahilinde cevap vermeye calısıyorum. İlginizden dolayı herkese teşekkür ederim.

    Lee


    evet biliyorum zaten gece sorun düzeldi moblar eski haline geldi ilgin için teşekkürler

    noria üst çıkışa da biraz spot ekleyebilirsen elfler için daha iyi olur ordaki slottan sadece 3-4 canavar çıkıyor. lorencia ve diğer maplara göre adil olmamış bence.

    ek olarak 30luk lucky coinden hala hand axe çıkıyor onu da düzeltirseniz seviniriz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 5 Şubat 2014; 17:50:35 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.