Şimdi Ara

AIR ALERT III: TAM BİR ZIPLAMA PROGRAMI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
28
Favori
297.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben bişi sorcam air alerte başladım ilk haftadayım bacaklarım çok agrıo ne zmana geçer acaba uzun surer mi bu ağrı???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: esalp

    Ben bişi sorcam air alerte başladım ilk haftadayım bacaklarım çok agrıo ne zmana geçer acaba uzun surer mi bu ağrı???

    Haftalar geçtikçe bacakların bu zorluklara alışacaktır.Ama ilk haftadan zorlandıysan işin zor.Heralde ısınmada yapıyorsun.Isınmadan ilk haftayı bile yapmak çok zor.Çok iyi ısının,isterse saatlerinizi alsın ama iyi ısının.Sonra bir de açma germe yapın.O zaman bacağınızdaki ağrımalarda en aza iner.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: esalp

    Ben bişi sorcam air alerte başladım ilk haftadayım bacaklarım çok agrıo ne zmana geçer acaba uzun surer mi bu ağrı???

    bacakların bır anda zorlanınca agrı olması normal.bende 1 ay dınlendıkden sonra advanced baslayınca agrı oldu.tabı 1 hafta bıle surmedı alısdıkdan sonra duzelecek.ama senın programı bıtırmen zor gozukuyor 7 haftadan sonra baya bır zorlasıyor.buradakı yorumlar benı cok sıkmıstı yapamazsın felan dıye fazlada aldırmayın bılmeyenlerde yorum yapıyor.

    __MysTerY__ benım bır oncekı yorum okumadın sanırım.onun vıdeosu yok sımdı sırf ınat olsun dıye yap dıyecem sonra oturup kalacan.
  • teşekkurler ben 10dk filan ısınıyodum artık fazla ısınıyım bitirmek istiyorum çünkü
  • ya ben ısınmaya üşeniyorum.o yüzden arada bir sakatlanıyom.
  • CeSuR YuReK dostum sen bana gonder o advancedı gerısını bana bırak bakalım yapabılırmıım yapamazmıyım.
    senın yas kac kac santım zıplıorsun bıdeboyu solesene kıloyuda unutma bırde ne zamandan berı bu bacak gelıstırme programları yapıorsun merak ettım..smac felan vurabılıormusun...bıdde sen yaptınmı o advancedı
    ben air alerte ılk basladıgında sadece 1 gun agrıdı bacaklarım sonra alıstım
  • benim de bugun alışmaya basladı bacaklarım ilk haftayı bitirdim artık 30dk ısınıyorum sonra başlıyorum air alerte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esalp -- 21 Mart 2008; 17:22:25 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: __MysTerY__

    CeSuR YuReK dostum sen bana gonder o advancedı gerısını bana bırak bakalım yapabılırmıım yapamazmıyım.
    senın yas kac kac santım zıplıorsun bıdeboyu solesene kıloyuda unutma bırde ne zamandan berı bu bacak gelıstırme programları yapıorsun merak ettım..smac felan vurabılıormusun...bıdde sen yaptınmı o advancedı
    ben air alerte ılk basladıgında sadece 1 gun agrıdı bacaklarım sonra alıstım

    ben kb24 arkadasa gonderdım oda yenı konu actı.ıstersen yap ama bana sorarsan yapma.
    ısınma 30 dk yapmanız gerek ama ben cok sıkılıyorudum.vıdeoda 5 dk olarak 2 hareket verılmıs.ben onu uyguluyordum.program esnasında asırı ısınıyordum zaten.




  • ya siz bana gonderın o hareketlerı ben ıstersem yaparım..zaten ben kesın yapacam dıe bısey demıomha bu arada benım sorularımı cevaplamamıssın CeSuR YuReK
  • haftasonu mekik ve şınav çeksek zıplama için yararlı olur mu???
  • ben alakayı anlayamadım sımdı mekıkle sınavın ne alakasıvar zıplamayla...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: __MysTerY__

    ben alakayı anlayamadım sımdı mekıkle sınavın ne alakasıvar zıplamayla...




    karın kaslarının gelişmesi lazım smaç vurulması için deniliyordu diğer konularda ben air atlert yapıyorum haftasonu da karın kaslarının gelişmesi için mekik ve şınav ceksem olur mu dedim alaka bu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: __MysTerY__

    ben alakayı anlayamadım sımdı mekıkle sınavın ne alakasıvar zıplamayla...


    Mekik zaten inanılmaz yararlıdır.Karın,sırt,göğüs ve bel kaslarını geliştiriyor ve zıplama içinde en gerekli kaslar bunlardır.
    Şınavda kolları ve biraz da göğsü geliştiriyor.Kol kasları bile zıplamayı yükseltir.Göğüsü zaten dememe gerek yok heralde.Mekik kadar olmasa da şınavın da katkısı vardır.Yoksa tek bacakla olacak bir iş değil bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 23 Mart 2008; 18:02:52 >
  • arkadasım sadece hafta sonu olmaz.sen 50*3 mekık 30*3 sınav cek.ve yapma ımkanın varsada 50*3 ters mekık.hergun yap ve yapmaya devam ettıgınde sayıları kendın yukselde bılırsın.
    mekık ve sınav ne alakası var dıyen arkadasım bunu yararını bılmıyorsa ne kadar zıpladıgını merak ettım dogrusu.herkez yapmalı.
    ben pazar harıc her gun 50*4 yapıyorum.
  • peki onu da yapayım da ters mekik nasıl oluyor acaba???
  • yuz ustu yatıyorsun yıne belınden yukarıya dogru kalkıyorsun.tabı yapmak ıcın belden sonrakı kısmının boslukda olması gerek.ayagını bır yere sıkıstırman gerekıyor yoksa olmaz.
  • ben yıne yapamadım air alerti ya nan nıe boyle oluor yaa hep sıkılıom ya ben sımdı bodye basladım 20 gun fln oldu hertarafım ınanılmaz bır hızla gelıstı artık ordakıler benımle yarısmaya basladı
    sımdı ben her kasımı gelıstırıom tabı bacak agırlıklıbi ara bısey okudum "body air alertten daha yararlıdır ve air alertın 4,5 5 ayda yaptıgını bodyde 2,5 3 ayda gelıstırıor" sızce dogrumu bu ben sımdıden yararını gordum ama kalıcımı bılmıorum sımdı bıras ara verdım bırdaha baslıcam bılgısı olan varsa solesın




  • body sadece 3 cesıt gelıstıre bılırsın ayagındakı kasları.aır alert ıse 6 farklı kas gurubunu gelıstırır.body ara vermek olmaz 20 yap 2-3 hafta sonra bır daha 20 gun yap oyle seymı olur.
    1 ayda omuz 3.5 cm gogus 5 cm kol 1.5 ve estlerndı. karın 3 cm ınceldı zaten karın kaslarım bellı oluyor.benım bu kadar gelıstı.sende yaz ne kadar gelıstıgını de orada galıba fazla vucut gelısmıs yok .bızım burada o posterlerde gorduklerıne yakınlar var.

    body sadece kas yapar kası kullanmak ıcın esnek olman gerek.aksı taktırde sonuc kotu olabılır.bacak agırlıklı calısma haftada 2 gun bacak calıssan yeter fazlası zarar.aır alert vıdeosunu ızledıysen oradan ne kadar yapman gerektıgını ogrenırsın.12 4 set 2 gun.
    duz ve ters de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSuR YuReK -- 25 Mart 2008; 20:51:20 >
  • hıcte ole deıl bodyde 3den fazla gelıstırırsın bacak kaslarını ve air alertten daha yararlı bence cunku ben yararını gordum sız burda kendı emegınızle bacaklarınızı gelıstırmeye calısıorsunuz yanı mumkun oldugunca az masraf olsun dıe air alerti yapıorsunuz.bodyde her turlu alet var bacagını gelıstırece ben bodye vucudumu gosterıs yapım dıe gıtmıorm zıplamada gerekecek butun kaslarımı geıstırmek ıscın gıdıorum ıstesem bende vucudumu posterlerdekı gıbı yapabılırım"kı hemen hemen ole" ama ıstemıorum cunku amacım gosterıs deıl ben hayatımı basketboldan kazanmak zorundayım"KI KENDIME GUVENIORUM" cunku 2 yıl kaldım ve normal okuma hayatım bıttı acık ogretımde okuyorum ve kendımı basketbolda gelıstırmek ıcın herseyı yapıorum"YAPACAGIMDA".sımdı butun kaslarımı gelıstırıorum bıttıkten sonra kaslarımı hıza ve zıplamaya yoneltecegım...ve yeterıncede ESNEGIM en azından ole dusunuorum!BU ARADA BU DUNYADA HERKEZ NE YAPARSA KENDINE YAPAR UNUTMMAYIN....




  • ıyı bakalım vıdeo cek yolla esnek ısen 1 metre yapman gerek.bende body yapıyorum benımde amacım posterdekıler gıbı olmak degıl.zaten onlar gıbı olmak ılac kullanarak 10 yılda olur.fazla bartılı olmayacak sekılde bıraz kaslanmak.
    sen kaslarını zıplayarak degıl agırlık kaldırarak yapıyorsun.eger sana faydası olduysa ne mutlu ama vıdeo beklıyoruz ımkanın varsa ıyı olur. ne kadar esneksın mesela ayaklarını ayıra bılıyormusun.ayakların bırlesık bıcımde dızlerı kırmadan ayaklarını ne kadar gecıyor veya nerenı degdırebılırıyorsun avuc mesela.
    ve sımdı ne kadar zıplıyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.