Şimdi Ara

Akran zorbalığı yaşıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
9.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skanderbeg

    Dediğim gibi herkes arkasına güveniyor benim savunma sanatına yazılmam sadece okul içinde sözümü geçirtir o kadar onun haricinde zaten az çok serserileri biliyorsundur en az 10 adam toplayıp seni kovalar :)
    Akran zorbalığı yaşıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Okul degis. Somestr yaklasti hem. Istersen daha uzak bir okula git ama yine de git. Kafan rahat olur.
    Yeni gittigin yerde de kimseye güler yuz gosterme. Ipin ucunu verirsen yine böyle olabilir.

    Okulda kalirsan. Konusarak cozmeye calis. Para mi istedi neden vermiyecegini anlatmayi dene. Tepki vermeye basla Kavga etme ve uzaklas.

    Parayla gittigin okulda boyle bisey nasil oluyor onu da anlamis degilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rickrick kullanıcısına yanıt
    Veya bunlar sana uymuyorsa şunu yap bence : yemeğini evden getir teneffüse çıkma teneffüslerde kitap oku/ telefonda takıl/ ders çalış . Şimdi çalışmaya başlarsan zaten ilk bine rahat girersin(meslek lisesinde gördüğünle yetinme oralarda iyi eğitim vermiyorlar diye biliyorum)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anne ve babanın böyle olayı geliştirmesine şaşırdım benim evladım bana böyle birşey anlatsa o okulu o müdürün başına yıkarım hepsini okuldan attırırım her akşam oğlumu almaya giderim yakarım ortalığı sakin kendi halinde bir adamım ama evladım için yeri oynatırım yerinden

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben sadece tavsiye vericem sen bunun üzerine düşün kendin karar ver .Açık liseye geçebilirsin henüz 10.sınıfmışsın hem işe girersin para kazanırsın hem boş vakitlerinde üniversite sınavına çalışırsın önünde 2 sene var günde 1-2 saat ayırsan güzel bir üniversite kazanırsın tyt-ayt forumuna ugra bilgi edin. Kısaca açık liseyi tavsiye edebilirim ben son sene geçtim açık liseye keşke lise 1 de geçseydim diyorum ama tabi bunu iyi düşün öyle karar ver ailene danış güzelce anlat hakkında hayırlısı olsun.
  • Ailene anlattigina inanmiyorum kimse bu olayi gecistirmez.

    Sen ve o zorbalar daha 16 17 yasinda velet. Bi tokatlik canı var.

    Korkma ailene anlat. Müdüre tekrar tekrar sikayet et. Mudur korkacaktir okulun adi cikarsa diye. Cozemezse durumu polise bildirecegini anlat ve yap. Şikayetci ol. Bu beni dövüyorlar meselesj degil bunun yeri var artik zorbalik suç, isyerinde mobbing suç.

    KIMSENIN SANA YARDIM EDEMEYECEGINI DUSUNMEN bu durumu zora sokuyor. Ailene anlat. Bence yalan soyluyorsun bu konuda. Korkma mafya sandiklarin velet bi polis cikart karsilarina izle nasil siciyorlar altlarina. Ne yap ne et budurumu cozecek birilerine aç meseleyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sanırım it kopuğun gittiği bir liseye denk gelmişsin, lise normalde hayatının en eğlenceli yıllarını yaşayacağın yerdir. Böyle it kopukla uğraşarak kendini yersin. Eğer SANSIN varsa yapabiliyorsan okul değiştir. Hiç bunu düşündün mü kardeşim?
  • Buradaki "vur kır parçala onlara gücünü göster aslanım" diyen kamillere bakma. Kendileri yapamamış başkalarına gaz veriyorlar. Bende berbat bir okulda okudum. Serseri çöktü. Hayır hangi birini dovucen hangi birini korkutacaksin. ki zaten öyle iki tokat atınca falan çekinmez o kekolar. Daha büyük darbe vurmak, sağlam arkanin olması vs lazım ki sakat işler, değmez öyle tipler için.

    Sana tavsiyem ne yap et okulunu değiştir. Ailenle kavga et gerekirse daha düzgün bir okula yazdirsinlar seni araştırıp. Yoksa şu an farkında olmazsın ama bu yaşadığın travmalar ileride sana psikolojik hastalık olarak geri dönebilir maalesef. Yeni okulunda da ilk günler özgüvenli, güçlü görünmeye çalışırsan ( rol vs yaparak) faydalı olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk polisi çağır okula

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kavga çözüm değil birini dövmüştüm 100 kişi geldiler bi sonraki gün tehditler küfürler vs.ankaranın pis okullarından birinde okudum tek çare okulu değiştirmen
  • Böyle tipler dövmeyle bitmez, hakkını kesinlikle hukuki yollardan aramanı tavsiye ederim. Öncelikle bu hukuka aykırı davranışlarını bir şekilde kaydet. Ses kaydı mı olur, videoya mı çekersin, bir şekilde ispatın olsun. Bu ispatlarla birlikte ailenle hukuki yollara başvur. Direkt savcılığa falan git, polisler uğraşmaz. Dava açacaksın.

    Heriflerde darp, gasp, tehdit, her şey varmış zaten. Hukukla karşılaştıkları zaman korkudan altlarına ederler merak etme. HUKUKİ YOLLARA BAŞVUR. OKUL ÇALIŞANLARI VEYA POLİS ZERRE UMURSAMAZ, KANITLARINI TOPLAYIP DİREKT HUKUKİ YOLLARA BAŞVURMAN LAZIM. BAK GÖR O ZAMAN NE OLUYO O TİPLERE
  • Ağlak olma s*kerler domalt hepsini korkma amq 20 sny deli cesareti canını da sıkma bu kadar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu gizlice ses kaydı al görüntüle, sonrada suç duyurusunda bulun. Psikolojik taciz ve zorbalığın da cezası var merak etme savcılık kağıdı gelince tutuşurlar. Kavga vb bitti bu işler.
  • Bana da ortaokulda iken musallat olan bir çocuk vardı, o zamanlar yaşıtlarıma göre fiziksel olarak baya küçük ve içime kapanık olduğumdan ilk aileme şikayet ettim, sonra aynı okuldaki ablam gitti öğretmenlerimle filan konuştu. Sonuç 0.
    Bu böyle baya devam etti (hep vururdu, laf atardı) Sonra bir gün hiç unutmam kütüphane kulübü dersinde yine vurdu. Ben karşılık verdim bu sefer. Kavga çıktı ders ortasında resmen. Elim ağırdır, hep duymuşumdur bunu çevremden ve ona da sağlam vurduğumu hatırlıyorum :D O da vurdu ve o cüssemle tabi çok ağrıyordu. Hatta karnıma tekme atmıştı ayak izi çıkmıştı :')

    Ama bu olaydan sonra hiç sataşmadı, gözümün içine bakmaya başladı. Sana da tavsiyem karşılık vermen. Ne ailen ne de sen enayi değilsin, binbir güçlükle kazanılan o paraları asla yedirme. Sakın korkma karşılık vermekten, ama olur da iş ciddiye binerse tabiki de kaç, bütün paranı dökül vs. hiçbir şey hayatından önemli değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Okulun adini vermek ister misin bilmiyorum ama merak ettim :S

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aman gaza gelip kavga filan girişme.Dediğin gibi bu herifler boş gezmez,atarlar yüzüne çiziği ömür boyu tasirsın.Sonra çok pişman olursun keşke dayansaydim da yüzüme gelmeseydi filan.Tabi benim fikrim bu seçim sizin hocam.Iyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen benim kardeşim veya oğlum olacaksın... o okulun toplamının üzerine koyar anasını s.....m

    kendini ezdirme kardeşim bu durumu büyüklerine aktar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bursaspor.

    Ben sadece tavsiye vericem sen bunun üzerine düşün kendin karar ver .Açık liseye geçebilirsin henüz 10.sınıfmışsın hem işe girersin para kazanırsın hem boş vakitlerinde üniversite sınavına çalışırsın önünde 2 sene var günde 1-2 saat ayırsan güzel bir üniversite kazanırsın tyt-ayt forumuna ugra bilgi edin. Kısaca açık liseyi tavsiye edebilirim ben son sene geçtim açık liseye keşke lise 1 de geçseydim diyorum ama tabi bunu iyi düşün öyle karar ver ailene danış güzelce anlat hakkında hayırlısı olsun.
    Turkiye sartlarinda cok mantikli gorunuyor bu tavsiye. Mevcut lisesinin konu sahibine verebilecegi cok bir sey varmis gibi gorunmuyor. Otomotiv icin gittigini soylese bile lisede alinacak egitimle ancak isci olunabilir. Ayrica bu lisenin ozel oldugunu soyluyor, yani oraya belli bir para oduyorlarsa, o parayi da acik liseye gectikten sonra kendisine universite yolunda ekstra dersler almak icin veya dersaneye gitmek icin kullanabilir. Konu sahibi arkadas cok akli basinda birine benziyor, umarim degerlendirir bu en mantikli gorunen tavsiyeyi. Cunku halihazirda egitim kurumu gibi gorunen bu yer, aslinda anlattiklarina gore her gun kendisine artarak zarar veren bir yer. Oraya gitmekte israr etmek dogru degil.




  • Özel okulda olman büyük şansızlık. Burada iş ailene düşüyor. Ailen ilçe millî eğitim müdürlüğünü ve okulu ayağa kaldırmalı. Sanırım müdür de özel okul diye birşey yapmıyor ve pasif davranıyor. Öğretmenler de ay sonunu getirmenin peşinde. Tamam devlet meslek liseleri de pek iç açıcı değil ama en azından müdürler ve öğretmenler oralarda daha etkili.
    Muhtemelen sizi başka bir okula alabilirler.

    Ağlamayana emzik vermezler. Unutmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.