Şimdi Ara

Akran zorbalığı yaşıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
9.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biz de geçtik o yollardan.Bilirim o serseri şerefsiz fırlamaları.Bunlar aynı köpek gibidir.Korktuğunu gördükçe iyice üstüne gelirler.Tek çözüm dayak yesen bile kavga etmek.Uysal koyun olmadığını gösterirsen kolay kolay bulaşamazlar.Yalnız bu tiplerin bazıları bıçak felan taşıdığı için riskli bir eylem olur.Sussan dert susmasan ayrı dert anasını satıym.Okul yönetimleri cidden rezalet.Bir çocuk okula adım attıktan itibaren tüm sorumluluk okul yönetimindedir.Sen orda disiplini sağlamak zorundasın.Senin velin olsam o okulun alüminyum fosfat.Mebe şikayet et.Cimere felan yazı yaz.Bir arkadaşın dediği gibi kanıtları topla savcılığa ver.Haraç kesme,tehdit,psikolojik ve fiziksel şiddet ne ararsan var.Bak o fırlamalar nasıl altına sıçıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 17 Aralık 2019; 3:13:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işi ne ailen halleder ne okul halleder.
    Her okulda bulaşılmayan, korkulan veya saygı duyulan kişiler vardır. Bunlara saygı duyulmasının sebebi ya kendilerinin serseri olmasıdır yada arkasındaki abileri veya ocak yada halkevi üyesidir.
    -Okulun önde gelenleriyle iyi geçimen gerekiyor ki onların senin arkanda olduğunu görüp bulaşmayı bırakırlar
    -yada (bu önerimiz kesinlikle en son uygula). Ocağa yada halkevine üye ol. Karşında müdür olsa sana çok birşey yapamaz. (eskiden öyleydi şimdi okuldaki ülkücü teşkilatları bilmiyorum)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milli Eğitim Bakanlığı na dilekçe yaz okulun yönetim kadrosu nu şikayet et

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güzel kardeşim, bu olaylar tüm okullarda olur. biraz cüssesi zayıf olan, veya iri olup pasif duranlara sataşırlar. bunu okul yönetimi ya da meb çözemez. hayat bu zaten.

    hakkını savunmazsan ensene vurup ekmeğini alırlar gerçek hayatta da.

    ucundan dayak yemek olsa da gözüne kestirdiğin zayıf biriyle dalaşacaksın mecbur. bunu diğerleri görünce ilgilerini başka öğrenciye yöneltecekler. sen onlar için sıkıcı olacaksın.

    cesaretini topla, gözünü karart - gerekeni yap.

    işkencenin sonunu ancak böyle getirirsin.
  • Merhaba evet doğru söylüyorsunuz fakat okula telefon sokmak kesinlikle yasak o yüzden okula telefon sokmak gerçekten çok zor müdür desen bizi hizmetçisi gibi görür tekme tokat döver küfür eder öğrenciler desen herkes abi olmuş çıkmış bugün bile zorbalık yaşadım 9.sınıftan bir veled geldi işte seni sevdim falan filan dedi bende biraz dik konuştum öyle dik konuşma seni s.... falan filan dedi tabi ondan sonra şaka yaptığını söyledi bildiğiniz herkes bu okulda abi olmuş tabi farklı bir okula geçebilirim bunda sorun yok fakat ailem işsiz kalmamdan korktuğundan dolayı bana meslek lisesi okutmak istiyor evet bende okumak istiyorum erkenden mesleğimi elime almak isterim fakat gerçekten çok zorba var :(
  • Sir.Rodri S kullanıcısına yanıt
    Evet bende öyle düşünüyorum zaten halihazırda kavga etmeyi seven bir insan değilim kavga ederken bir yerime birşey olursa onun acısını bir ömür çekmek istemem
  • rukaplan R kullanıcısına yanıt
    Serseriler sataşacakları kişiyi tipindende seçebiliyorlar beni seçmelerinin sebebi zaten beni zayıf görmeleri ve uslu görmeleri versemki yırtık davransam sigara kullansam garip bir saç şekli yapsam pek karışmazlar fakat sigara kullanmam zararlı hiçbir alışkanlığım yok üstüne üstelik yüzüm çok düzgün durduğundan dolayı saldırıyorlar evet tanıdıklarım var ve beni koruyacak kişilerde var fakat sıkıntı şurda onlarda yatıştırıcı politika izliyorlar yani boşver gelir geçer gibisinden konuşuyorlar fakat bana her bir laf atıldığında her vurulduğunda yapılan şeyler küçük çaplı olsa bile alınıyorum ve aşırı derecede üzülüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skanderbeg

    Merhaba evet doğru söylüyorsunuz fakat okula telefon sokmak kesinlikle yasak o yüzden okula telefon sokmak gerçekten çok zor müdür desen bizi hizmetçisi gibi görür tekme tokat döver küfür eder öğrenciler desen herkes abi olmuş çıkmış bugün bile zorbalık yaşadım 9.sınıftan bir veled geldi işte seni sevdim falan filan dedi bende biraz dik konuştum öyle dik konuşma seni s.... falan filan dedi tabi ondan sonra şaka yaptığını söyledi bildiğiniz herkes bu okulda abi olmuş tabi farklı bir okula geçebilirim bunda sorun yok fakat ailem işsiz kalmamdan korktuğundan dolayı bana meslek lisesi okutmak istiyor evet bende okumak istiyorum erkenden mesleğimi elime almak isterim fakat gerçekten çok zorba var :(
    Dostum zorba problemini gerçekten çözemiyorsan başka bir okula gitmen gerekecek. Çünkü böyle abuk subuk insanların içinde zaten başarılı olamazsın. Ne dersten bi şey anlarsın ne sosyal olabilirsin. Bu çok mühim bi konu, ya problemi çöz ya da problemden uzaklaşıp başka bir okula git.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bimere yazmayı denedin mi ya da başka birisine de yazdırabilirsin. Çok zor bir durumdasın umarım üstesinden gelirsin dicem ama senin elinde olmayan bir durum. Vasıfsız öğretmen ve idarenin yüzünden bir nesil yitip gidiyor. Müdüre söylesen de sonuç değişmemekle beraber sıkıntı yine sana yansıyor. Ya okulunu değiştireceksin ya da uyum sağlayıp onlar gibi olur yitip gideceksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sml_akyz S kullanıcısına yanıt
    Ailemle konuştum okul değişikliğine gitmeye karar verdim
  • Müdür ne halt yiyor o okulda? Resmen iki üç tane zibidi adamın hayatıyla oynuyor.
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Müdür bizi hizmetçi olarak kullanıp hakaret eder hizmetçi derken genellikle sabah okula geldiğimiz zaman ayak işlerini bize yaptırır çayları çay ocağına götürmek gibi tabi gitmezsen bağırıp çağırıp küfür eder
  • Skanderbeg kullanıcısına yanıt
    Söylenecek birkaç cümle var ama ban yemek istemiyorum. Oradan kaçın kurtulun hocam.
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    İnşallah bu hafta sonuna kadar kaçmayı planlıyorum :) sadece 3 gün dayanmam gerekiyor inşallah başıma bela almam 3 gün boyunca dediğim gibi çok tehlikeli bir yer 8.sınıfta okuyan arkadaşlarımız varsa onlara tavsiyem özel meslek lisesi tanıtmaya falan gelirlerse dinlemesinler bile
  • Skanderbeg kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun genç arkadaşım. Kendine iyi bak ve son durumdan haberdar et.
  • Okul bizi para makinesi olarak gördüğünden dolayı dersler hakkında herhangi bir problemim yok sınavlarda rahatça kopya çekebiliyorsunuz hocalar pek karşı çıkmıyolar.Ders deseniz okul başladığından beri hiçbir konuyu anlamadım ona rağmen ortalamam 55 civarında falan versemki ben devlet okulunda 50 yapmak için derslerde bol bol parmak kaldırıyordum ve uslu duruyordum burada neredeyse okuldan kaçarak veya okula hiç gelmeyerek bile geçebilirsiniz mesela örnek olarak bir arkadaşımız eylül ayından beri 4 kere falan okula geldi o kadar çocuğun yüzünü 4 defa gördüm sadece sınavları olup çıkıyor hatta bazı sınavlara hiç girmiyor bazen ise okula gitmememize rağmen yok yazılmıyoruz.Gelecek hakkında bir beklentisi olmayan üniversite hayali kurmayanların gideceği bir okuldayım.Fakat benim hayallerim var yurtdışına çıkmak istiyorum ilgi duyduğum konular var mesela tarih gibi umarım bu kadar berbat bir eğitim sisteminde ve okulda umarım işsiz kalmam :)




  • Meslek lisesine mi Anadolu lisesinemi nakil yaptırıyorsun gideceğin okulu araştır orasida burası gibi olmasın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skanderbeg

    Okul bizi para makinesi olarak gördüğünden dolayı dersler hakkında herhangi bir problemim yok sınavlarda rahatça kopya çekebiliyorsunuz hocalar pek karşı çıkmıyolar.Ders deseniz okul başladığından beri hiçbir konuyu anlamadım ona rağmen ortalamam 55 civarında falan versemki ben devlet okulunda 50 yapmak için derslerde bol bol parmak kaldırıyordum ve uslu duruyordum burada neredeyse okuldan kaçarak veya okula hiç gelmeyerek bile geçebilirsiniz mesela örnek olarak bir arkadaşımız eylül ayından beri 4 kere falan okula geldi o kadar çocuğun yüzünü 4 defa gördüm sadece sınavları olup çıkıyor hatta bazı sınavlara hiç girmiyor bazen ise okula gitmememize rağmen yok yazılmıyoruz.Gelecek hakkında bir beklentisi olmayan üniversite hayali kurmayanların gideceği bir okuldayım.Fakat benim hayallerim var yurtdışına çıkmak istiyorum ilgi duyduğum konular var mesela tarih gibi umarım bu kadar berbat bir eğitim sisteminde ve okulda umarım işsiz kalmam :)
    Üni sınavında mıçarsan lisede aldığın notların bi önemi kalmaz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skanderbeg

    Ailemle konuştum okul değişikliğine gitmeye karar verdim
    Gemiş olsun kardeşim. Hakkında hayırlısı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.bicakburada.com/urun/ceviz-kabzeli-av-bicagi-bb37

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.