Şimdi Ara

Amazon Olayı Hakkında Açıklama ve Tartışma Ana Konusu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
15
Favori
65.849
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • artık hiçbir linke tıklamıyorum . insanları kandırmak çok basit sonra özür dileyelim bitsin deniyor. burda en başta bu ref olayı anlatılsa ben dahil çogu kişi isteyerek tıklardı zaten.
  • Vitaminsiz diye arkadaşlara hitap eden şahıs bu hakkı kimde buluyor peki

    Bunuda açıklıycakmısınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

    Bir zamanlar Donanım forumunun Dahili Bileşenler kısmında heyecenla, şevkle ve hatta ihtiras boyutunda sistem tavsiyesi vermeye çalışan Murat kardeşimiz (ki 42 yşındayım, kuvvetle muhtemel kardeşim, belki çocuğum yaşındadır) kim derdi ki bir gün forum çalışanı olsun, hatta forumu karıştırsın.

    Bu da böyle unutamadığım bir anımdır.

    Msi gaming, directu II soğutma ve dual channel ram yorumlamaları bombaydı bu bjkmuratın.




  • Geçti Bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye...

    Bittiniz artık siz benim gözümde.

    Şu yaptığınız açıklamada bile kıvırma çabası...

    Yazık.

    Geçmiş olsun.

    Adblock zaten açık, bu sitedeki hiçbir linke de tıklamam artık. Yaşasın copy paste
  • Olay ne onu bile bilmiyorum. Anlatabilecek birisi varmı?
  • _OlguN_ kullanıcısına yanıt
    Benim hiç bir talebim yok. Bu forumda az çok paylaşım yapan biriyim. Allah rızası için yapılan paylaşimlara ben de Allah rızası için destek verdim. Fakat dini duygularımı sömürerek beni kandırmışlar. Anlatabiliyor muyum? Herşey maddi değildir! Özür dilenmiş evet ama bu özrün olaylar patlak verince yapılması gerektiğini vurguluyorum. Hem hâlâ şeffaf olunup yapılan antlaşma tarihi verilmiyor. Yani hâlâ milletin aklıyla alay ediliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan aldığınız paranın bi makbuzunu ya da ne bileyim anlaşmanın olduğunu gösteren bir şeyler vardır muhakkak, gösterin böyle kuru söze kim inanır.
    Ve hala eski üyelere yeni üye kayıt sözleşmesinin onayı sunulmadı bu konu ne olacak.
  • TR de toplamı 1200 lira civarı olan kulaklık ve fareyi 265 liraya aldığım için ( zamanında ) yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
  • Sade ve sadece Tag silme eklentisini söyledi diye arkadaşımın üyeliğini iptal ettiniz. Üyeliğin açılmasını istiyorum. Banlamayı bırakın direk iptal etmişsiniz.


    Kullanıcı adı: AndrewRayel. 2.el forumunda aktif olan biri ve hesap kendisine lazım.
  • Prensipleri olan, itibarını her şeyin üstünde tutan ve kullanıcısına değer veren bir ticari işletme, böyle bir durumla karşılaştığı zaman şunları yapardı:

    1. Kullanıcılarına (müşterilerine) hakaret eden, onları aşağılayan çalışanlarının işine derhal son verirdi.

    2. Haksız elde ettiği geliri şeffaf bir şekilde beyan eder, bu haksız kazancı vakit geçirmeden iade ederdi.

    3. Bundan sonra bu tip olayların yaşanmaması adına, işletme bünyesinde, aralarında bağımsız üyelerin de olacağı bir etik kurul oluştururdu. Bu kurul vasıtasıyla, söz konusu olayla ilgili yapılan uygulamaları (mesajların silinmesi, kullanıcıların uzaklaştırılması vs.) ve personelin bu olaydaki tavırlarını inceleyerek bir etik rapor hazırlar ve bu raporu şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşırdı. Bu rapor doğrultusunda ilan edeceği etik kurallara, işletme sahiplerinin ve çalışanlarının uyacağına dair taahhüt verirdi.

    Tabii ki bu yazdıklarımın hiçbiri olmayacak. Çünkü biz az gelişmiş bir 3. Dünya ülkesiyiz ve ticari ahlak dediğimiz şey henüz bu topraklarda yeşermeye başlamadı. DH sahiplerinin ve çalışanlarının da, meslek hayatlarında ahlaki değerleri gözettiğini zannetmiyorum; bu adamların tek gayesi kazanmak ve daha çok kazanmak. Hal böyle olunca 2 ay sonra bu olay unutulur, buna benzer daha birçoklarını da görürüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyau -- 1 Ağustos 2017; 17:14:35 >




  • Gearbest.com üzerinden referans linkleri ile para kazanan birisi var forumda. Ve kendisi de belirtiyor "benim linklerimden alın, böyle kazanç sağlayabiliyorum" diye. Kimse 1 kere çıkıp dememiştir neden referanslı paylaşıyorsun diye. Hatta ben ürünümü iptal edip bunu duyduktan sonra referanslı şekilde satın aldım.

    Ama sizin yaptığınız çakallığa kaçıyor. En baştan açık açık belirtseniz inanın kimsenin sesi çıkmaz. Destek dahi olurlar. Emin olun daha çok kazanç sağlardınız.
  • Aslında söylenecek çok şey var da, neyse... Sadece tek bir şey sorayım, örnek de vererek. İlgili konu başlığı altında Panasonic Advanced Şarj Cihazı + 4 adet Eneloop 1900mah pil setini paylaştım diyelim Amazon.com sitesinden. Fiyatı 17,99$ + 5,89$ kargo. Sayfanızda ASIN koduyla bile paylaşsam bunu referral ödemesinden faydalanmak için Amazon.de sitesine yönlendireceksiniz ki aynı ürünün fiyatı orada 17,56E + 10E kargo. E hani sizin refli linklere tıkladığımızda fazladan cebimizden 5 kuruş bile çıkmayacaktı? Bu durumu nasıl açıklayacaksınız??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Father Torque -- 1 Ağustos 2017; 17:14:52 >
  • Süreci doğru işletemediğiniz için size tepki mesajları yazan kişileri özür dilerim ama "kalleşçe" banladınız. Avatarları altında banlı olduğu bile yazmıyor, foruma giremiyorlar. Bu süreçteki samimiyetinizi kanıtlamanız için banları açmanız gerektiğini düşünüyorum.

    Aksi halde, "biz bir hata yaptık, bu yaptığımız hata için millet yazdı çizdi, biz onları ve yazdıklarını sildik. Şimdi sizden özür diliyoruz ama bu özür lafta biz özür" demiş olursunuz ki bunun da pek bi espirisi olmaz.
  • oncelikle malum konuyu gormek istemediginiz konu olarak isaretleyip konuyu yoneten sahsida bloklamak sureti ile kurtulabilirsiniz.

    ne kadar yaygarasi yapilsada değişen bir şey olmayacaktir..

    vurgunun buyugu amazon konusu olabilir ama bu ref linkleri o konuda sinirli değil hizliresime bile ref eklendigini daha onceden farketmistim.

    Konu sahibi şahis Allah kitap adina yapiyorum dedigi icin tepkide haliyle buyuk oluyor. Demekki bir menfaati varmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 1 Ağustos 2017; 17:23:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında Amazon referans ile gelene 5 dolar kupon veriyordu. Konu sahibi malum kişi kendisi referans linki verirken başkalarının link vermemesi gerektiğini söyleyip diğer referans verenleri şikayet ediyordu. Referans olayı karşılıklıdır iki tarafta kupon alıyordu forum yönetimine şikayet ettim konu sahibi referanslı link paylaşıyor dokunmuyorsunuz ama diğer paylaşanların mesajlarini siliyorsunuz demistim. Forum yönetimi hiç saklamıştı. Benim için Amazon konusu zaten o gün bitmişti!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski Kitap Mağazası kullanıcısına yanıt
    Gardaşım o zaman niye link atıyorsun..

    DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    Oldumu şimdi..

    Kaynaksız çıkış yok yasak bile bile aa hiç yakıştıramadım..
  • Olay nedir kaçırdım
  • Arkadaşımın hesabı banlandı, ban süresi bitti ama hesabınızı aktive edilmediğinden giriş yapamazsınız diye uyarı çıkıyor. Kapattığınız hesapları açmayacak mısınız?
  • D R R R R R
  • Yapay ve eksik bir açıklama... Amazon referal kodunda donanimhaber-21 kodu vardı ve bu konu içerisinde cevabınızı eksik bırakıyor. Amazona özel bu kodu otomatik gömerek haksız kazanç elde ediyorsunuz ama halen açıklamalarınız eksik ve günlük yatıştırma taktiğinden başka bir şey değildir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.