Şimdi Ara

Android'in iOS'tan üstün görülmesinin 10 nedeni listelendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
5.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mesela Parmak izi tarayıcılar seçeneği neye göre kime göre ?

    Androidde Aynı marka modelden parmak izi donanımını söküp aynı marka modele tak çalışır ama iPhone da böyle değil.
    Androide her uygulamaya parmak izi Touch ID veya yüz Face ıd kilidi aynı anda koyuluyor ama ne kadar önemli ihtiyaç duyuluyor tartışılır iPhone da ise sınırlı kısıtlı ama iPhone bu konuda daha güvenli…


    Daha düşük ortalama fiyatlar Konusunda ise evet mesela S22 yi bugün alıp kutusunu açıp hattını tak değeri aşırı düşüyor.
    Aylar önce demiştim fiyat yükselişleri en çok apple a yarıyor mesela duyuyorum okuyorum… Atıyorum S22 ye 30 bin tl verip birkaç ay sonra değeri kaybı olup param eriyeceğine apple alırım vs noktasına geliniyor hatta apple I sevmese bile en azından bu şans vereyim deneyim olmazsa nasıl olsa zarar etmeden satarım muhabbeti oluyor.
    Vs vs

    Daha esnek özelleştirme sayesinde bu kez performans ve güvenlik zafiyeti ortaya çıkıyor.
    Sırf özgürlük sınırsız kişiselleştirme vs için çorabına kadar vermeye razı olanlar var gördük okuduk ki haklılar ne yapsın razı olmasa zorla çaktırmadan alıyorlar zaten

    Dosya veri paylaşımı
    https://forum.donanimhaber.com/apple-izmir-yetkili-servisi-basarinin-batarya-degisimi-icin-ekran-parasi-istemesi--154592231-3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 3 Ocak 2023; 23:36:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cidden aşırı zorlama bir liste.


    iPhone'da Bluetooth ile dosya aktarım yok. Yaz bir eksi daha  


    Bu arada hızlı şarj için birşey demem cidden zamanının gerisinde ancak dosya aktarım için apple ekosisteminde olan birisi şarj harici telefona kablo takmıyor. En azından ben takmadım.


    AirDrop ile USB 3.0 hızında kablosuz olarak anında dosya transferi yapabiliyorsunuz. Üstelik atıyorum bir telefondan tablete dosya atmak için arada bilgisayar kullanmak gerekirken iPhone'dan iPad e direkt yine kablosuz olarak hızlıca transfer gerçekleştirebilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 3 Ocak 2023; 23:9:14 >
  • Touch id amelelik


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar önce Touch ID iyiydi

    face ıd den sonra ve yaygınlaşınca dediğin gibi  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 3 Ocak 2023; 23:22:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Root dünyası Custom Rom dünyası özelleştirmenin dibi istediğin temalar simge paketleri yok yok mesela Whatsappdan yollanan tek seferlik resimleri bana yollayın ben direk size aynı resmi geri atarım ama ios kullanıcısı bunu yapamaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 3 Ocak 2023; 23:54:30 >
  • Mesela hocam? Merak ettim neleri kullanamıyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir uygulama olmadan istediğin herhangi bir uygulamayı çift hatta üç adet yapabilme :) Market o bu şunu indirmeden :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Androidde sınırsız ayar kişiselleştirme tema rom sınırsız uygulama vs yapıyorum diyenlere android sisteminde açık olmamasına rağmen ki bu imkansız ve android sisteminden bağımsız yüklenen uygulamalar üzerinden bilgiler çalınıyor yani şu an dediğim en basit kafadan 2 kritik sorun var ve apple ın dünyada güvenlik konusunda ispatlansa bile ki bu da imkansız ama yine de androide göre daha güvenli olduğunu biliyor herkes yani bu tür insanlara bir şeyler anlatılmaz çünkü kaybedecekleri bir şeyleri yok dert sorun yapacakları br şeyleri yok yani en basiti kredi kartı kullanmayan kredi kartı işlemlerini ve sürekli para girdi çıktı vs yapmayan kullanıcılara bir şey anlatamayız onlara android en iyisi.

    Ben şahsen sürekli kredi kartı işlemleri sürekli para girdi çıktı vs işlemleri yapıyorum günlük hayatta kullanım telefonuma bu tür şeyler yapmam diken üstünde olmam.

    Google: mesela en basiti twich bit olayı kredi kartı mağdurları android kullanıcılar hem de saf düz android kullanıcıları çoğu rom 3. Parti yazılım uygulama vs yüklemeyen kullanıcılar.

    Yani bu tür konuların sonu yok bu muhabbetler bitmez herkes kendine göre istediği tercihi yapar kullanır ama garip olan tüm bunlara rağmen androide yazılımındaki şu özellikler iyi demek veya androide olup ios ta yok demek garip
    Android şöyle böyle iyi derken https://www.youtube.com/watch?v=vSdaUJC--qw&feature=youtu.be

    Hayır amacım android çok kötü apple çok iyi demek değil bunu belirteyim ama androidde diken üstünde durumu var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 4 Ocak 2023; 0:29:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İstediğim uygulamayı yükleyemiyordum

    İstediğim video ve MP3 dosyasını barındıramıyordum

    Kaçak uygulamalar yok

    Kullandığım yazılım programları iosa hizmet vermiyor vs vs gibi gibi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi uygulamayı 1den çok kullanıyorsunuz? Eskiden whatsapp ve instagram için gerekliydi. Artık gerek yok. Kendi adıma konuşursam şahsi hattım için whatsapp, şirket hattım için whatsapp business kullanıyorum. İnstagram ve Facebook icin aynı anda oturum açma durumu zaten mümkün.

    Daha fazlasına ihtiyacım olmadı.

    Keza rom root işlerini bırakalı neredeyse 6 7 sene oluyor. En son lg g2 kullanırken yine orjinal ama başka bir ülke romu atmıştım sadece fm radyo gelsin diye.

    Bir yerden sonra gereksiz efor olarak hissediyorum sürekli telefonla uğraşmayı Çünkü bunun için harcadığım zamana acıyorum. Ekstra ekstra kişiselleştirme olayı da tamamen kişinin kendi masturbasyonu.

    HUAWEI ideos x5(liseliler bilmez) harici hiç bir telefonumda ekstra launcher kullanmadım. onun da sebebi ram ve akicilik daha iyi olsun diyeydi.

    Özelleştireyim diye takıntılarım olmadı.

    İsin özü, bir yerden sonra ne kadar az uğraş-stabilite-sorun, o kadar çok rahatlık diye düşünüp zaman harcamak istemiyorsunuz. Bu 28 yaşınızda da olabilir 35 yaşınızda da, 40 yaşınızda da ama illaki bu durumu yaşayacaksınız :)

    Ek olarak, bütün şifrelerimi internete sızdıran Google Chrome sebebiyle Google’ın ürettiği hiçbir ürüne şifrelerimi ve bilgilerimi vermeme karari aldım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 4 Ocak 2023; 0:35:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Fakirlik

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C85A0FBAA

    iPhone'da sizi kısıtlayan şey neydi?
    Arkadasin yerine ben cevap vereyim. Moktan bir flac dosyasi icin yana,yana pc arayip itunes'e mecbur kalmamaliyim. Ve flac calmak icin cihaza 2. parti bir uygulama yuklememeliyim. Modlanmis uygulamalari kullanmak icin JB ile ugrasmayayim. İPA yuklemek icin illede yine PC ve 2. parti programlara basvurmamayim. Zil sesi icin yine les itunes'e muhtac kalmayayim. BT'mi istedigim her cihaz icin kullanayim. Kisisellestirmelere ve widgetlere ulasmada ozgur olayim. Siz kaliplara aliamis olabilirsiniz ama; bir cok kisi bu kaliplara sigamaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Dosya yöneticisinden beklentinizi söyler misiniz? Kullandığınız dosya yöneticisi hangisidir?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Android'den iPhone 14 Pro'ya geçtikten sonra böyle bir konu açmıştım: https://forum.donanimhaber.com/android-den-iphone-14-pro-ya-gecisim-ve-pismanlikarim--154474871


    Benim gibi yakın zamanda geçen birkaç kullanıcı daha katılıp fark ettikleri eksikleri yazdılar. DH Anasayfa Haberi'nde paylaşılanlardan çok daha kaliteli bir içerik oldu.

  • Bir aydır 14 pro max kullanıyorum. Arada bir emektar note10+ cihazımı alıp, dertleşip geri koyuyorum çantama.
    Bu telefonu ucuza mal etmesem asla kaliteli bir Android cihaza tercih etmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'ın sıkıntısı sadece kendi ekosistemi içinde iyi olması. Windows PC kullanıyorsanız ne Airdrop var ne USB 3.1 ile tak çalıştır,

    USB 2.0 portu ile iTunes'dan aktarım işkencesi çektiriyor. Mac kullanmayınca cihazdan yarım faydalanıyormuş gibi hissettiriyor.

    Androidin platform bağımsız olması hoşuma gidiyor, özellikle Samsung tarafında hem Microsoft ile entegrasyon hem de DeX çok iyi.

  • Apple demek masraf demek babacım.pc ni telefonunu,tabletini sonuna kadar Apple almalısın ki düzgün çalışsın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Visionx st V kullanıcısına yanıt

    Apple satışlarının dünyada gerilediğine dair bir kaynak atar mısın? Tam tersi benim gördüğüm bütün teknoloji kanallarında apple’ın premium segmentteki hakimiyeti daha da artıyor şeklindeydi. 2021’in en çok satılan 10 telefonundan 7’si apple’in amiral gemisi modelleriydi. 2022’de de durum aynıydı. Diğer markaların ilk 10’a girebilen modelleri de leğen plastiğinden yapılma babanne telefonu klasmanındaki ucuz modellerdi. Androidlerin amiral telefonları tutulmuyor asıl.

    bir fiyat skalasında apple seçeneği varsa türkiye’de de dünyada da çoğu insan apple tercih ediyor. Hindistan’da çin’de dahi durum bu.

    ayrıca youtube’da birebir hız karşılaştırmalarına bakarsan 11 ile 13 arasında ciddi bir fark olmadığını görürsün. Şirket telefonumuz iPhone 8 bile hala çok hızlı. Ayrıca 11 gibi 720p IPS LCD ekranlı kalın çerçeveli bir telefondan daha üst modele geçince tabi ki fark hissedersin. Ama 12 ve üstü modellerde bu fark daha minimum düzeydedir 14 pro/max’leri saymazsak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 4 Ocak 2023; 15:4:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.