Şimdi Ara

Android'in iOS'tan üstün görülmesinin 10 nedeni listelendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
5.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynen kardeşim devam edin böyle herkeste iphone var amk biraz düşsün piyasa tebrik ederim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçtiğimiz yaz 13 pro telefonumun yanına s22 ultra aldım. 2 hafta dayanabildim döndüm 13 proya tekrar.

    Androidde aradığım iki şey var. Birincisi usb den dosya aktarımı ikincisi ise marketlerde vs telefon ile temassız ödeme kolaylığı.


    Neden ios a döndün diyecek olursa, en çok kullandığım şey olan kamera diyebilirim. Özellikle video performansı konusunda kullanım senaryolarımda fersah fersah üstün geldi bana 13 pro. Boyutları ve verdiği kalite sağlamlık hissi ayrı birşey. Çocuklara 6s aldım. Abartmıyorum ortak uygulamalarda eşimin s22 (düz model) telefonundan daha stabil çalışıyor. 6s ile aynı dönem çıkan yaşayan bir android cihaz varmı bilmiyorum.


    Velhasıl insanların bilinçaltına oynamanın lüzumu yok. Bu şekilde ergen veletlerin yapmayacağı listelerle algı yapmakta ayrı komedi. Bazı şeyler alışkanlıklada alakalıdır. Babam ve annemde iphone kullanıyor. biri 7 diğer 6 modelini. Dümdüz kullanıyorlar. İkisinede android cihaz versem uzun süre bocalarlar kullanırken. Alışkanlık onlarınki. Ben video düzenlerim edit yaparım biraz hırpalarım. Sırf imovie için bile ios kullanmayı tercih ederim. Beklentimi karşılıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karahanli61 -- 5 Ocak 2023; 11:41:51 >




  • Ülkemiz için konuşursak aslında durum çok basit.

    Telefonu elinden düşürmeyen çoluk çocuk genç tayfa için android,

    İşi gücü olan, telefonun bir an bile teklemesi işini etkileyecek yetişkin insanlar için iPhone daha iyidir.

    Çok küçük istisnalar dışında durum böyle.

    Mesajlara bakın androidi savunanlar korsan mp3 yükleme, korsan YouTube premium kullanma gibi parası olmayan gençlerin yapacağı şeyleri arıyorlar. Parasını kazanan orta-üst gelirli insanlar müzik dinleyecekse Spotify, video izleyecekse YouTube premium a cüzi bir para verip hallediyor. Korsanla falan uğraşacak vakti yok o insanların. Telefonun zil sesiymiş, duvar kağıdıymış çok önemli değil, kutudan ne çıkıyorsa onu kullanıyor geçiyor. Burdaki gençler için bu durum saçma gelebilir ama ilerde para kazanınca siz de böyle olacaksınız emin olun.

    Kısaca her kitlenin aradığı özellikler farklı. İşletim sistemi kıyaslaması çok saçma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DburakKoc -- 5 Ocak 2023; 12:26:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fakirler iphone alır steve jobsa sermaye olur...

  • Ios bence çok daha iyi. adamlar sorunsuz teknoloji sunuyor. birbirleriyle tamamen uyumlu çalışan bir ekosistem sunuyor. gerisi boş bence...

  • 11 de ki face ıd samsungtaki parmak izinden daha iyi çalışıyor ve daha hızlı.

  • Type-C , parmak izi ve kişiselleştirilebilirlik haricinde ios'u benim gözümde düşüren herhangi bir etken yok. iPhone 12 ve Xioami Redmi note 11 pro aktif olarak kullandığım iki cihaz. Xiaomi gerek parmak izi kolaylığı, çift hesap kullanılabilme, 67Volt hızlı şarj ile kalbimi çalıyor. Ancak annemin halen kullandığı iPhone 6s kadar ne iyi oyun oynayabiliyorum, ne de o kadar seri. 8+3ram olmasına rağmen 6s'in 1GB lık ram performansını veremiyor. iPhone birçok ürünle oldukça stabil çalışıyor. Apple watch, JBL tws 225 vb birçok aksesuarla bağlantısını koparmadan ve seri bir şekilde çalışıyor. Aynı şekilde Xioami , watch lite, Mi kettle, Mi smart ampul, mi airdots ile aynı şekilde performans göstermiyor. Sürekli birinden birinin bağlantısı kopuyor. Saatime watch lite'a Spor anında telefon cebimde ve saat kolumda olmasına rağmen birçok defa bağlantıyı kopardı ve tekrar bağlanmak için sporumu 10dk boyunca duraklatmam gerekti. Kamera konusunda Evdeki 5s xiominin 11 prosundan daha net ve canlı fotoğraflar alıyor. Özetle 😂 andorid 0- ios 1 benim için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • DburakKoc D kullanıcısına yanıt
    işte aradığım yanıt. Bir zamanlar bende android kullanıyordum ve hemen hemen korsan olan her şeyi kullandım sanırım. Ancak şuan iş güçten ona zaman ayıramıyorum. Yt premium, storytel, Apple music, Disney plus gibi hizmetlere aylık 150-200 lira vermek benim için daha kolay ve sağlıklı oluyor. Hem nerede ne izlediğimi ne dinlediğimi hatırlamam da gerekmiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hobar kullanıcısına yanıt

    Ne cahil insanlar var ya. Mac os x dahilmiş.


    Macte yıllardır olan dosyalarda sekme özelliği daha yeni gelmiş windows’a. Finder’da olan pek çok özelliği daha karşılığı yok. Neymiş os x te bile yokmuş. 20 kişi de beğenmiş. Ne diyeyim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman zaman ios kullanmak zorunda kalsam da android özgürlüğünü kesinlikle arıyorum sınırları aşmak için Android şart

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakaniko kullanıcısına yanıt

    Ben android telefonumdan bilgisayara dosya atarken bile kablo kullanmıyorum ki...

  • salvery kullanıcısına yanıt

    İos'un pek sorunsuz olduğu söylenemez.

  • Şu bölüm her şeyi özetliyor bence...


    "Mesajlara bakın androidi savunanlar korsan mp3 yükleme, korsan YouTube premium kullanma gibi parası olmayan gençlerin yapacağı şeyleri arıyorlar.

    Parasını kazanan orta-üst gelirli insanlar müzik dinleyecekse Spotify, video izleyecekse YouTube premium a cüzi bir para verip hallediyor.

    Korsanla falan uğraşacak vakti yok o insanların. Telefonun zil sesiymiş, duvar kağıdıymış çok önemli değil, kutudan ne çıkıyorsa onu kullanıyor geçiyor.


    Burdaki gençler için bu durum saçma gelebilir ama ilerde para kazanınca siz de böyle olacaksınız emin olun. "


     

  • Mevzu sadece Spotify ve premium YouTube mu sanıyorsunuz.Dünyadaki mobil oyuncuların en çok tercih ettiği cihazlar mobil gamer cihazları neden android sence,sadece pil ömrü ve grafik mi ya da fotoğraf konusunda neden Androidler önde (bknz:dxomark) ya da neden iPhone kullanan solo dağcılar yanlarında mutlaka android bir cihaz bulundurur(bknz : aşırı soğuk ve sıcakta güvenlik nedeniyle ios cihazların kapanması)

    Belki de en önemli şey bağımsız ve özgür hissetmektir elmacılar bunu anlamaz.Ancak BK atarlar,hayatında hiç dağbaşında arazide içinde sim kart olmayan bir iPhone dan int yokken android bir cihaza veri aktarıp alan bir iPhone gördünüz mü.Ama android ile bu mümkün mesela gopro hero 8 black ile çekilmiş 3,4 gb lık bir dosyası 15 dk da android ten iPhone a transfer edebilirsiniz hem de int olmadan.Ayrıca androide laf atanlar rom özelleştirdiniz mi hiç .Elmacılar ile bu bahsettiğim işler ters işler o açıdan siz devam edin yolunuza.Mevzu sadece para mı,para var paradan sıkıntı yok ama bence cihazdan ne beklediğin önemli.Onun için herkesi aynı kefeye koymalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerbera -- 6 Ocak 2023; 15:23:43 >




  • Birde şu var android ile ios u kıyaslayan bazı sözüm ona at gözlüklü cahiller tıpkı arabalardaki gibi c,d,e vs segment olarak nasıl her segment kendi içinde kıyaslanıyorsa tlf lar da öyle olmalı mesela 2015 üretimi bir android yada 2023 giriş seviyesi bir android ten 14 pro Max e geçip ya abi harbiden iPhone bambaşka diyen cahillerle dolu her yer.Aynı durum androidlerin amiral gemilerinden birini kullanıp iPhone 7 kullanmak zorunda kalan birinin hissettiği duygu da aynı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerbera -- 6 Ocak 2023; 16:13:19 >
  • 1-normal bir insansanız=yani amacınız müzik,video,standart bir internet ve sosyal medya kullanıcı iseniz, asosyal bir kişi değilseniz,ölçülü bir karakteriniz var ise,dar gelirli ama ayağını yorganına göre uzatan,çevre etkisinde kalmayan birisi iseniz kesinlikle android


    2-Anormal bir insansanız=asosyal karakterde,işi gücü günde en za 8 saatini o ne yapmış bu ne yapmış,bakın ben şuyum buyum,yüksek egolu,aklını kullanamayan,çevresinden aşırı etkilenen,karı zararı düşünmeyen,onda var bendede olsun diyen,bir karakteriniz varsa kesinlikle İphone


    3-bir konu daha var,insanlar İphone nun 25bin liraya sağladığı imkanları,android ile 15bin liraya sağlıyor.neden daha fazla maliyete katlansınlar ki.............


    (bazı insanlar var. İphone nun bazı özelliklerini kullanarak bir şirketi çok kolay şirkete bile gitmeden yönetebildiklerini iddia ediyorlar,olabilir,saygı duyuyorum ve o insanları ayrı tutuyorum).sonuçta zevkler ve renkler tatışılmaz,bunun dışında çok şey imkan ve kabiliyet meselesidir.



    saygılar............................




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multisongohan -- 6 Ocak 2023; 15:46:18 >




  • Ben telefonda Android'den şaşmıyorum. Tablette de Ipad'den şaşmıyorum. Yani her iki işletim sistemini de kullanıyorum.


    İşletim sistemi olarak baktığımızda Linux tabanlı Android'in, Macintosh tabanlı IOS'tan çok daha özgür bir işletim sistemi olduğu su götürmez bir gerçek. Android'e ne verirsen onu alır sorgusuz sualsiz.


    IOS'ları güzel yapan şey, kendi içinde bulunan mevcut uygulamaların kalitesi. Örneğin bir müzik yapımcısısın. IOS'un varsa hiç bilgisayara ihtiyacın olmuyor. Garageband ve appstore'dan edineceğin diğer müzik uygulamaları sayesinde kayıtlarını rahatlıkla yapabilirsin. Android'de bu tarz amaca yönelik uygulama bulmak imkansız.


    O yüzden ben iki işletim sistemini birbiriyle çarpıştırmak yerine her ikisinin de artı özelliklerinden faydalanma tarafındayım. Rekabeti üreticiler düşünsün, ben tüketici olarak kullanır geçerim  





  • Android'in en üstün yanı özgür olması, aslında estetik açıdan iOS, iPhone çok beğendiğim platformlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swordoftemple -- 6 Ocak 2023; 18:32:49 >
  • gerbera kullanıcısına yanıt

    bizim dağda bayırda ne işimiz var 5 yıldır istanbul dışına bir tek bodruma gitmek için çıktım, sen gelmiş everest tepesinde android daha iyi çalışıyor diyorsun. Bula bula bunu mu buldun üstünlük olarak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun en fight dönen konusu olabilir. Tüh yav geç kalmışız  Neyse ortalardan #rez




    Bu arada ne android ne ios. Tek kral işletim sistemi tanırım, o da Symbian OS (bebeler 'o ne yeeaağğ' diyor, oldların gözü çoktan yaşardı bile  )

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.