Şimdi Ara

Android'in iOS'tan üstün görülmesinin 10 nedeni listelendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
5.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Jailbreakli iPhone ile senin yaptığından fazlasını yaparım   Hatta x2 diyelim...

  • fofer kullanıcısına yanıt
    İyiymiş. Peki standart Ios'un Standart Android yazılımına karşı üstün yönleri nedir. İşlev olarak neler sunuyor uzun yazılım stabil yazılım harici

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apple Iphone kanadında Jobs`un vizyonundan çıkmaya başladı(mac tarafında iyi işler geliyor o ayrı). Hali hazırda olan teknolojileri inovasyon inovasyon diyerek satmaya çalışıyorlar artık. Samsung önclüğündeki diğer firmalar 5 yıl güncelleme sözlerini yagınlaştırıp stabil hale getirdikçe iphonelarda düşüş göreceğiz. Ya da onlar akıllanıp daha makul politikalar izleyecekler ve rekabetten kazanan kullanıcı olacak..

  • weneorn kullanıcısına yanıt

    Tim cook’da şirketi çok güzel bir yere getirdi dünyanın en değerli şirketi yaptı apple’ın premium klasmanındaki imajını itibarını daha üst seviyeye çıkardı. Steve jobs daha çok tasarıma önem verirdi, tim ise donanıma daha çok yatırım yaptı. A bionic ve M işlemcileri rakipsiz, yazılımdaki üstünlükleri hala devam ediyor. Malzeme kalitesi kendine has tasarımı ve dünyası ile hala daha yüksek fiyat skalasında bir telefon alacak olanların ilk tercihi oluyor. Bunun zamanla değişebileceğine dair şuanda en ufak bir emare yok.

    bu markayı tercih edenlerin çoğu kaliteyi gerçekten anlayan ve hisseden insanlar, öyle samsung güncelleme desteğini arttırdı diye “hmm samsung 5 yıl güncelleme veriyormuş, samsunga geçeyim bari” diyen çok fazla insan olmaz geçenlerin de çoğu pişman olup beğenmeyip geri dönüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 4 Ocak 2023; 17:10:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her işletim sisteminin bir diğerine karşı üstünlükleri var ama benim merak ettiğim gerçekten günlük hayatta IOS’da yapamayıp Android’te neler yapabildiğiniz idi.

    Görüyorum ki bir kaç sebep harici gerçekten de android’in bana göre IOS’dan üstün yanı yok.

    Kaçak mp3 indirmek yazılmış kaçak kullanmıyorum sorun yok  Music 10₺ Spotify Cashback ile 10₺ verip kullanıyorum. Üçüncü parti uygulama kullanmadan uygulama klonlamak yazılmış. Bana göre bir +’sı yok.

    O zaman bu durum şunu gösteriyor ki üstünlük sadece kişinin beklentiler ile alakalı. Bana Android hitap etmiyor bir başkasına da IOS hitap etmiyor. Demek ki üstünlük öznel sebeplerden kaynaklanıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bir telefonu diğer telefondan üstün kılan önemli 1 özellik var
    oda Kamera
    Diğer özellikler pekte önemli değil çünkü giriş seviyesi telefonla üst seviye telefon arasındaki e büyük fark kamera

  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt

    Giriş seviyesi ve amiraller arasında uçurumlar var her konuda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya yanlı bir karşılaştırma, Gündelik kullanım için Android elbet bütçe sebebiyle doğru bir alternatif ama profesyonel iş hayatınıza bu gibi cihazlarla farklı bir deneyip katma derdiniz varsa kesinlik Apple! Androidli herhangi bir cihazda Audo Units desteği, Logic Pro, Cubase, Synthmaster, FabFilter ya da profesyonel video düzenleme araçları, mesela Davinci Resolve vs var mı? He herkese mi lazım bunlar elbet hayır ama ihtiyacı olan için Android çok yetersiz, S21 Ultra'yı iPad'im olmasaydı kullanmak istemeyebilirdim mesela çünkü iOS'ta iş üretiyorum. Diğer yandan videoda da çok daha iyi iPhone. Apple ProRess RAW formatında 4K 60FPS "işlenebilir video" üretebilen başka bir telefon yok!

  • İnat yada selcukta maddeler arasında olabilirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apk ve sahte uygulama kurabilmek dışında hiçbir avantajı yok. Ayrıca Google Asistan nedir ? Siri diye bir gerçek var. Liste gerçekten zorlama olmuş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız bir şey diyeyim mi ; jailbreakli iPhone kadar zevkli bir telefon yok 😉

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha düşük ortalama fiyat ve daha esnek özelleştirilme bu iki başlık dışında iyi birşey görmedim ben. Ya uzmanların tamamı Google çalışanı yada iki tek attıktan sonra bunlari düşündüler ??

  • Andoide geçtim. Videoyu 4 kenardan kırpamıyorum. İlla ekstra program yüklemek zorunda kaldım. Oneplus ve xiaomide göremedim. Samsung bilmiyorum. Whatsapp da ya da telegramda yazışmaları okurken klavye otomaik kapanmıyor. İlla geri yapmam lazım. Androidden androide near share ile dosya gönderdim ittire ittire gidiyor. İphone dan ipade airdrop ile gönderiyorum akıp gidiyor. Andoid tamam daha özgür ama herkesin ihityacını karşılayamaya biliyor. İphone da doğru düzgün hızlı şarj yok ama promax serisinin pili bitmiyor. Eskiden şarj aleti ile gezerlerdi şimdi şarja takan yok. Stok dosya yöneticisinde sunucu bağlantısı yok. Ekstra dosya yöneticisi kurmak zorunda kaldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 4 Ocak 2023; 22:10:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya komik şaka bu arada :)

  • Kisacasi İOS sizi, siz Android'i yonetirsiniz.

  • Xiaomi Redmi 9T sahibiyim, android 11 MIUI 12.5 sürümü yüklü. MIUI'dan kaynaklı bir ton sorun problem mevcut. Android alacaksan bu markayı sakın alma.

  • Ozelliklerini kullandirmayan alet, tum ozelliklerini kullandiran aletten daha ustun olamaz!

    Hayati kolaylastiran, kullanimi basitlestiren veya daha konforlu kilan cihazlar ustundur, kullandikca anlarsiniz. Android bunu vaad ediyor ve ustunlugunu de burada sagliyor.

  • Iphone 3 le baslayip, iphone 8 e kadar her ciktigi sene alip kullandim. Sonra Galaxy s serisine gectim ve ohh dedim. Kendimi ozgur hissettim. O zamanki ios surumune gore konusuyorum, suan nasil bilmiyorum ama bir masaustu pc den, en basitinden telefona fotograf atmak bile isgenceydi.



    Herkes diyorki yok ekosistem yok stabilite yok guncelleme aliyor, ya arkadas herkesin evinde mac pc ve internet olmak zorunda degil. Interneti olmayan bir pc den, fotograf veya bir dosya almam gerek. Bunu neden yapamiyim? Samsung ta takiyosun kabloyu, ister fotograf at, ister dosya at, excel at, ister flash disk olarak kullan. En buyuk rahatligi bu.



    Mesela samsung s serisi en guzel ozelliklerinden biri DEX. Televizyona kablosuz olarak baglayip(isterseniz dex uniteside var) masaustu pc gibi isletim sistemi devreye giriyor ve windows tarzinda kullanabiliyorsunuz. Klavye mouse takip oyun oynayabiliyorsunuz.



    Telefona, kablolu olarak usb mikroskop takip kullanabiliyorum.



    Veya usb ile calisan herhangi bir aygıt. Mesela usb fan takın serinleyin, usb buyuk led fener takin, arkadasinizin telefonunu sarj edin, herturlu flash disk takın dosya alisverisi yapin, usb cdrom bile takip kullanabiliyorsunuz.



    3. Parti uygulamalarin coklugu ve nekadar işe yaradiklari zaten basli basina buyuk bir arti.



    Simdi ios cular diyecekki bunlarin bazilarini bizde yapiyoruz. Ama sol elle basinizin ustunden sag kulaginizi tutarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreldoR -- 5 Ocak 2023; 11:27:2 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.