Şimdi Ara

Ankara / Mamak Alt Yapı Çalışması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
3
Favori
6.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sincana da gelse keşke kablonet


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün firma ile tekrar bir görüşme yaptım. Aralık sonu yetişmesi gerekiyordu ama geciktik iki hafta süreç uzadı. Ocak 15de her yere sinyal verme hedefimiz var ama bölge bölge sinyal vermelerede başlayacağız dediler.


    # Gpon olayını sordum. Mamak g-pon bölgesi değil maalesef cevabı aldım.

    # Yeni abone olacaklar veya yeni yıl kampanyalarını bekleyen varsa 31Ocak'ı geçirmeden üye olmalarını söyleyebilirim. Şubat itibari ile 10-15TL daha pahalı olacakmış ücretler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knucker3 -- 5 Ocak 2021; 15:0:47 >
  • hocam merhaba bende muhtarlığın karşısında yamaçevler sitesinde oturuyorum, burada durum nedir siteye fiber gelecekmi siz ayrıntılı konuyu incelemişsiniz o yüzden bilgi almak istedim.

  • andriel A kullanıcısına yanıt

    Yamaçevleri özelinde bir bilgim yok maalesef. Bildiğim kadarıyla yamaçevleri vdsl desteği alıyor halihazırda. Port var mıdır onu bilemem ama.

    Fiber konusuna gelecek olursak. Şu an ki çalışma g-pon değil haliyle fiber denemez sonuçta eve uydu kablosu ile sonlanıyor. Turksat siteye alt yapı getirdi mi bilgim yok. Site çevresine bakıp alt yapı girmiş mi kontrol edebilirsiniz veya kapıda görevli oluyor illaki bilgi verilmiştir ona da sorabilirsiniz.


    Ama site olduğunuz için size tavsiyem vadofone, süperonline gibi firmalara dilekçe yazıp, twitterda firma destek hesaplarına bilgi verip fiber talep ederseniz. Bir ekip yollayıp siteyi değerlendirmeye alabilirler. Sitelere daha olumlu dönüş yapıyorlar.

  • Knucker3 kullanıcısına yanıt

    hocam sizde durumlar nedir en son kablo çekilmişti binanıza kutu kondumu size bizde kobloyu binaya çektiler ondan sonra ne gelen var ne giden

  • Kürşattiğin77 kullanıcısına yanıt
    Bugün mahallede biraz dolaşma şansım oldu, bazı köşelerde hala menholları açıp bağlantıları birleştiriyorlardı, bazı apartmanlarda ise kablo gizlemeleri yapılıyor. Saha dolabının kurulumu büyük ihtimalle tamamlanmış, iki üç gündür çalışan yoktu.

    Sokaktaki bağlantılardan sonra binalara kutuları yerleştirirler diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLMeCa88 -- 5 Ocak 2021; 21:15:48 >
  • Kürşattiğin77 kullanıcısına yanıt

    Maalesef bir değişiklik yok. 27'i kablo girdi apartmana 02.01 tarihinde menhol bağlatılarını yaptı bir ekip mahallede sıra sıra. En son aldığım haber dün babamı aramışlar yönetici olduğu için. Ben bu bölgeden sorumlu kişiyim apartmana kutu koymamızı ister misiniz diye sormuşlar. Yani bilmiyorum ciddi anlamla bir sıkıntı var proje yönetiminde.


    İlk geldikleri zaman bir buçuk ay önce apartmana astıkları afişten başvuru yaptım , bilgilerim alındı sisteme kayıt aldık dendi. İki hafta önce sabah bir ekip buraya alt yapı biz yapmadık kim yapmış ya diye söyleniyordu.İki gün sonra başka bir ekip akşam kapıya geldi imza almamız lazım alt yapı için dedi. Oysa zaten kablo girmiş apartmana. E dün de başka birisi gelip kutu koyalım mı diyor. Turksat adı altında kaç farklı ekip yapıyor bu işi anlamış değilim.

  • Knucker3 kullanıcısına yanıt

    hayırlısı olsun ne diyelim tam ingiliz atasözü gibi olmuş türk gibi başla ingiliz gibi bitir diye bir hıışımla girdiler tam komedi birazda işi bilenler binadikiilere g pon diye tutturunca milltetten tepki almamak için eskileri takmak için fırsat kolluyorlar gibi geliyor bana biz binaca egereski sistem kutusunu takmaya gelirlerse binaya sokmayacagız özellikle tembihledim bina yöneticisine ve komşuları uyardım g pon diye gerçi amcalar dediklerimden ne kadar anladılar ondan şüphem var gerçi ama sonuçta o eski kutu binamıza koydurmayacagız varsın boş boş kablo beklesin

  • Kürşattiğin77 kullanıcısına yanıt

    Tavır belli etmek elbette güzel ama pek umurlarında olmaz inanın, görmezler bile. Bütün mamak yapsa şu dediğinizi tamam g-pon olsun derler mi onun bile garantisi yok. Proje iptal ediyorum getirmiyorum alt yapıyı der kapatırlar konuyu. İSS ler alt yapı için minimum seviyede çalışma yaparken kapının önüne kadar gelen hizmeti almamak ne kadar doğru olur.

  • Knucker3 kullanıcısına yanıt

    biz bina olarak buna karar verdik iptalmi edecekelr etsinler gram umurumda olmaz benden 100 mb parası alacak en aktif oldugum saate 25 mb bu bildiğin keriz silkeleme yani düşürürsün ama 4 de 1 e düşülmez hocam hani yarıya yarıya olsa bir nebze anlarım (gerçi onuda anlamamda) 4de 1e düşmek bu saçmalıgın daniskası degilde nedir akıllı saat diye bizi gerizekalımı sanıyorlar sonuçta hepimiz bir hizmetin karşılıgı para ödüyoruz türk telekomun adsl kullanıyorum ama hız olarak daha ne kadar düşebilirim onu bilmiyorum zaten en düşügü kullanıyorum ama en azından hızım stabil türk telekomun altyapısını beklerim bu süper akıllılarla !! muhatap olmam

  • Kürşattiğin77 kullanıcısına yanıt
    TT çoğu köşeye yeni saha dolabı koyuyor zaten. Şu çalışmalardan sonra..
  • Şuan iki işçi binaya geldi en üst kata Kablonet'in beyaz kutusunu yerleştiriyorlar. İşçilerin yanına gittim, maalesef ki eski sistem, beyaz anten kablolarını ve bağlantı aparatlarını görmüş oldum. İşçi merkezi sistem olup olmadığını sordu, yok dedim. Yoksa sıfırdan(kablo hattı çekmekten bahsetti sanırım) kurucaklarmış. Kurulum yapılınca fotoğrafını atarım buraya.

    Güncelleme: Kutu budur arkadaşlar...

    Ankara / Mamak Alt Yapı Çalışması Ankara / Mamak Alt Yapı Çalışması Ankara / Mamak Alt Yapı Çalışması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLMeCa88 -- 6 Ocak 2021; 12:43:51 >




  • Yukarıdan aşağı doğru geliyorlar o zaman , bu hafta bizim buralara gelirler.

  • Bugün yarın gelirler hocam, bizim çevredeki apartmanlara da girip çıkıyorlar.

  • oLMeCa88 kullanıcısına yanıt

    Sadece kutuyu mı koydular yoksa bağlantısını yaptılar mı?

  • Knucker3 kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç kablo gözükmediği için ben de şüphe ettim ama elimi kutunun üstüne atınca elime duvara giren iki kablo değdi. Büyük ihtimalle kablo kanalından geçirdiler ve bağladılar diye düşünüyorum.

    Kutuyu açıp bakma şansım da olmadı kilitlemişler çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLMeCa88 -- 6 Ocak 2021; 13:58:44 >
  • oLMeCa88 kullanıcısına yanıt

    Hocam hayırlı olsunmu deyim üzüldüm mü deyim bilemedim ama bu yaptıkları çapsızlıgı hala anlam veremiyorum tamam elindeki eskileri kullanda arkadaş bu kutunun maliyeti nedir gerçekten bilmediğim için soruyorum nedir abi bunların maliyeti 100-200 varmıdır varsa bu fiyat için gelecege yönelik yatırımın önüne engelmidir yani zoru başarmışsınız binanın içine kadar kobloyu çekmişsiniz kablodan o kaba tükenmez kalem irilliğindeki antan kablosunu çekmeye ugraş yani sırf elindeki kutuları eritmek adınamı bu saçmalıgı dayatıyorlar sitelere veriyorsunuz madem binalara neden vermiyorsunuz kaldı ki binalara döşemek siteye döşemeketen daha kolay bu ayrımcılık niye yani bize bunu zorla dayatmak niye yani hepsi 100-200 liralık dandik kutuları içinmi bu nasıl akıl tutulmasıdır .Hocam benim bu konuya atıgım resimlerde mevcuttu içi ama baglantısı yapılmamış hali vardı hatta milletin benimle taşak geçilmesine sebebiyet veren resimlerinden birinde vardı


    Ben binamdakilerle konuşup ikna ettiysemde takılmaması için muhtemelen takacaklardır çolugu çocugu olan sırf dersler için kabul edecekler gibi geliyor bana o yüzden ben bireysel olarak eger kutuyu takarsalarda bu haliyle benden abonelik alamaz kusura bakmasınlar ulan yanarım yanarım adamlara çay kuru pasta ikram ettim ya ona yanarım gerçi adamların da kabahati yok helali hoş olsun ekmek parası için çalışan adama canımız kurban ama efendileri olacak haysiyetsiz şerefsiz lere degil paramı( malum cinsel organımı diye okuyun --)tırnamgımı vermem





  • bugün aradım konuştum ; yamaç evler sitesinde oturuyorum girişi kartona pankart koymuşlardı.Pazartesi salı bağlamaya ekipler gelecek dedi adresi teli tc mi bıraktım üyelik başvurusu aldılar.

  • andriel A kullanıcısına yanıt

    Ha geldi ha gelecek derken gram heves kalmadı içimde Ankara / Mamak Alt Yapı Çalışması 

  • Knucker3 kullanıcısına yanıt

    kendi adıma gelse ne olur gelmese ne olur mamak g pon altaypsısı degil derken binaya kadar fiber getirdikten sonra terminal alt yapısını mı kastediyor her kim söylediyse bildiğim alay etmiş binaya kadar gelen fiberi nerde birleştiriyorlarmış sorması ayıp milleti keriz sanıyorlar ben bu haliyle abone olmam kusura bakmasınlar

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.