Şimdi Ara

Apple Cihazımı Garantiye Almadı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2014 yılı Aralık ayında aldığım Iphone 6 Plus cihazımın kamerası bozuldu. Garantiye götürdüm. Kenarlarında ufak tefek çizik var diye garantiye sokmadılar. Bu nasıl bir iştir ya? Apple'ın servisine iyi derler birde. Valla delta garantili g3'üm vardı. Gönderdim ekranla anakart değişti geldi. Apple Türkiye garantili cihazımı yapmıyorlar. Hakem heyetine gideceğim. Başına gelen arkadaşlar oldu mu? Fotolar da mevcut gösterebilirim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: funny_child

    Arkadaşlar 2014 yılı Aralık ayında aldığım Iphone 6 Plus cihazımın kamerası bozuldu. Garantiye götürdüm. Kenarlarında ufak tefek çizik var diye garantiye sokmadılar. Bu nasıl bir iştir ya? Apple'ın servisine iyi derler birde. Valla delta garantili g3'üm vardı. Gönderdim ekranla anakart değişti geldi. Apple Türkiye garantili cihazımı yapmıyorlar. Hakem heyetine gideceğim. Başına gelen arkadaşlar oldu mu? Fotolar da mevcut gösterebilirim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

    akasya daki store ve şişlideki artı ayrıca etiler genpayı dene
    bazen bu tip dengesizler denk geliyor
  • Nereye götürdün zorlu yada akasya ?
  • Genius diye geçinen bilgisiz çalışanlar var onlardan birine denk gelmişsiniz.(bende denk gelmiştim ordan biliyorum) Başka bir genius ile tekrar deneyin. Olmazsa onların sorumluları var onunla görüşün.
    Cihazda çizik var diye garanti dışı kalması mümkün değil.
  • Böyle bişi mümkün değil
  • Kardeş mümkünse resim paylaşır mısın? Cihazın durumunu merak ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deejaycluber

    Kardeş mümkünse resim paylaşır mısın? Cihazın durumunu merak ettim.
    Ekran çerçevesindeki çizilmelerde ve yamulmalarda garanti işe yaramıyor.
  • Müşteri memnuniyeti için almamışlardır.
  • Ben sırf şu garanti probleminden almayacağım. Bozulursa uğraş dur. Alt tarafı telefon, zaten yok pili şişer yok bir problem olur. Randevu almak çok zor aldın diyelim, ilgilenmek yok. Yetkili servise göndersen o daha da vahim.
  • yusufd84 Y kullanıcısına yanıt
    Apple'ın garanti servisi piyasadaki en iyi ve memnuniyet oranı en yüksek olandır. Bundan emin olabilirsiniz
  • Millet garantiden catır çatır telefon yenilettirirken, applenin sizi ayırması ve size garezi varmış gibi davranması ilginç geldi. Acaba bize söylemediğiniz birşey mi var. Ya telefon gerçekten ezik dolu ya da applenin sizinle kişisel problemi var
  • Foto eklermisiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_001 -- 7 Ekim 2015; 9:19:18 >
  • funny_child F kullanıcısına yanıt
    fotoda belli olmayacak derecedeki kasa kenarındaki çizikten dolayı benim cihazımda garanti dışı kaldı. 3 aylık. ülkedeki yargı sisteminin karmaşıklığı ve yavaşlığından faydalanıp kendilerine kar sağlıyorlar. ama inanan insanlarız. ağlayanın malı gülene hayır göstermez. ilahi bir kuramdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qqyyxx

    fotoda belli olmayacak derecedeki kasa kenarındaki çizikten dolayı benim cihazımda garanti dışı kaldı. 3 aylık. ülkedeki yargı sisteminin karmaşıklığı ve yavaşlığından faydalanıp kendilerine kar sağlıyorlar. ama inanan insanlarız. ağlayanın malı gülene hayır göstermez. ilahi bir kuramdır.
    Konu hiç masumane gelmedi bana ;
    Sırf müşteri memnuniyetindeki başarısından ötürü APPLE'ı tek geçerim.
  • carman1tr kullanıcısına yanıt
    Çizikler cihazda dememiş, çizikler kamerada demiş.
  • cmea06 kullanıcısına yanıt
    Dünya genelinde evet ama Türkiye'de yetersiz. Ben de iphone kullanıyorum ve apple storedan ürün alıyorum, sünger açılmasından dolayı beats kulaklığımın değişimini yaptılar, ama kulaklık tere dayanaklı değilmiş. Ve kulaklık 1200 civarında...neyse benim hatam tere dayanıklı mı diye sormamıştım.
    Ben Türkiye için konuşuyorum, çizik için garanti dışı diye birkaç kişiden de duydum. Ben o kadar para vereceğim ama garanti hizmeti almak için taklalar atacağım.
    Logitech teknik servis 1 haftada cevap verir, minton, plantroniks 3-4 günde, nokia yıllar önce 5-10 günde (o zamanlar tüketici hakları daha kısıtlıydı) ve diğerleri asus için taiwanı aramam gerekmişti Türkiye merkezi rezaletti (2008-2009 gibi), karaca gün içerisinde, korkmaz 2 hafta içinde ve diğerleri. Ama günümüzde genpa, kvk, başarı vb hem çok geç hem de basit bahanelerle garanti dışı diyebiliyorlar. Kozmetik deyip sallıyorlar.
    En başta şu randevu olayına çözüm bulmalılar yurt dışında sorun yok çünkü orlarda mağazaları çok ama bu ülkede sadece 2 tane var. Haftanın bir günü randevusuz kabul etmeliler ve onlarda da ikameti istanbul dışı olanlara öncelik vermeliler.
    Not: ben istanbulda oturuyorum.




  • qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    Olur mu böyle şey, ne saçmalıyorsun sen ya. Yok yargının yavaşlığına güveniyolarmış v.s bahsettiğin firma Apple arkadaşım, senin söylediğin hiçbir tatlı su kurnazdıklarını çakallıkları hesaba katacak, düşünecek bir firma değil o. Satışlarının yüksekliğinin en büyük sebeplerinden bir tanesi de çok yüksek müşteri memnuniyetidır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 7 Ekim 2015; 12:46:24 >
  • Extreme Victory kullanıcısına yanıt
    ah şu yabancı hayranlığınız yokmu... global firmaların doğuşu zaten sömürü temeline dayalıdır, ama sömürürken şirin gözükür acıtmaz. hedef yılı döneminde kaç adet telefon değişimi, tamiri yapacaklarının sayısı bellidir onun dışında gelen telefon patlasada bir kılıf bulup gereğini yaparlar. ama yıl genelindeki şirinlik faaliyetleri yüksek olduğu için senin gibileri etki altına almayı başarırlar.
  • Bence arkadaş Apple Store'a randevu alıp götürmemiş, orada böyle bir uygulama hiç duymadım.
  • qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    Ben yabancı hayranı değilim arkadaşım, ama öte yandan da yerli gerçekten yerli üretimi ve kaliteli olan bir tane marka söyle bana, gidip hemen iphoneu satacağım 10'u alacağım. Herkes gibi parayı sokakta toplamıyorum, dolayısıyla aldığım malda kaliteyi beklerim, müşteri memnuniyeti beklerim. yerli üretim hangi marka sağlıyor 10'u söyle bana.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.