Şimdi Ara

Arkadaşlar, HardStyle tarzı bu çalışmamız hakkında yorum yapar mısınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    öncelikle herkesin 15 Haziran Babalar Günü Kutlu Olsun. Hala hayatta olan tüm babalara sevdikleriyle birlikte hayırlı, mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz. Vefat eden babalara da Allah'tan rahmet, kalanlarına baş sağlığı diliyoruz.

    Gelelim konumuza;
    iki arkadaş HardStyle tarzında bir parça yapmaya çalıştık. HardStyle / HardDance ile ilgilenenlerden ve diğer tüm müzik severlerden çalışmamızı dinlemelerini ve yorumlamanızı istiyoruz.
    tasarım nasıl, enstrümanlar nasıl, akış nasıl, dinlemeye değer mi, hatalarımız nelerdir, ne yapmamızı önerirsiniz gibi sorularımız var.
    Öyle veya böyle bir şekilde yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ediyoruz.
    Saygılarımızla,








  • up vıyyy...
  • dürüstçe söyleyeyim ben beğenmedim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crimson

    dürüstçe söyleyeyim ben beğenmedim

    yorumun için teşekkür ederiz. Ama şunu sorabilir miyiz, neden beğenmedin? Melodi mi kötü, aranje mi kötü, sesler mi kötü, tarz mı kötü? Sende beğenmeme duygusu veren nedir? (Tabii diğer bütün türlerden nefret eden aşırı uç rockcı değilsen)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DJ DEMYR

    quote:

    Orijinalden alıntı: Crimson

    dürüstçe söyleyeyim ben beğenmedim

    yorumun için teşekkür ederiz. Ama şunu sorabilir miyiz, neden beğenmedin? Melodi mi kötü, aranje mi kötü, sesler mi kötü, tarz mı kötü? Sende beğenmeme duygusu veren nedir? (Tabii diğer bütün türlerden nefret eden aşırı uç rockcı değilsen)

    hayır bütün türlerden nefret etmiyorum, daha doğrusu hiçbir türden nefret etmiyorum. beğenmememin sebebi parçanın aynı tarzdaki diğer parçalardan hiçbir farkını görememem. yani, bir yerde duysam "a bu dj demyr 'in xxx parçasıydı" diyemem çünkü aynı sesleri defalarca kez farklı adlar altında duydum.

    yani özgünlük açısından biraz sıkıntı var.




  • Crimson kullanıcısına yanıt
    Crimson kardeş, öncelikle bu bizim ilk resmi çalışmamız. Yani bu konuda profesyonel, ortaya eserler çıkartmış da reklam yapmaya çalışan tipler değiliz. Tekrarlıyorum bu ilk çalışmamız!
    Bu yüzden tamamen kendimize özgü bir şey yapmamız ilk anda düşünülemez, çünkü yapsak bile bu piyasada bunu kabul ettirmemiz çok zor. Ayrıca HardStyle bir parça nasıl yapılır diye kafamızda kendimize özgün bir kalıp henüz yok. Bu kalıp zamanla oluşur (Tecrübe ile sabit).
    Ve ayrıca biz HardStyle de Frontliner, Noiscontrollers gibi efsane olmuş kişilerin parçalarını örnek alarak ve hatta aranjeyi (yani ana yapıyı) direkt kopyalayarak yaptık (tabii şimdilik). Ta ki kendi özgün kalıbımızı oluşturana kadar denemelere devam edeceğiz.
    Sakın yanlış anlamayın, melodik yapı bize aittir (Ayrıca parçada henüz yerleştirmediğimiz yani aranjesini tamamlamadığımız vocal kısmımız var; vocal kaydımız henüz bitmedi). O yüzden sana farklı gelmemiş olabilir.
    Biz de zaten hepsinden farklıyız demiyoruz. Sadece "nasıl, olmuş mu, dinlenir durumda mı, hatalarımız nedir" diye soruyoruz.
    Yalnız söylediklerin arasında beni mutlu eden "aynı tarzdaki diğer parçalardan hiçbir farkını görememem" cümlesi oldu, çünkü az da olsa yapmak istediğimizi başarmışız, ortaya bir HardStyle parça çıkartmışız demektir. Diğerlerine benzese de "KÖTÜ bir çalışma değil" anlamına gelir diye düşünüyorum.
    Sevgili Crimson kardeş, yorumun için, cevapların için sana çok teşekkür ediyorum. Ne olursa olsun bizi aydınlattın, ilgilendin, sorularımıza bir şekilde cevap verdin ve en basitinden bize sabır gösterdin, çalışmamızı dinledin. Tekrar teşekkür ediyorum.
    Gönlünüzce güzel ve esenlik dolu günler sizinle olsun.
    Saygılarımızla,




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.