Şimdi Ara

AVER TV KARTI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SELAM ARKADAŞLAR

    avermedia tv kartı aldım dijital recevirdan paralel cektım fkaat kayıt yaptıgında ses sorunu ıle karsılastım sesı kayıttta hıc cıkmıyor acaba neden kaynaklanıyor bılen arakdaslar varsa yardımıc olursa sevınırm.....



  • mixer ayarlarını yaptın mı, ses kartında tv kartı için hangi girişi kullanıyosan onu kaydederken seçeneğinde seçmen lazım
  • bakın arkadaslar birşey sorcam hem benim soruyuda aynı topic içinde halletmiş oluruz...
    bendede awermedia analogtv var, bu aygıt yöneticisinde multimedia device diye bir zıkkım var tanımlanamayan, awermedia drverlarını kullanarak tanıtıyorum,tanıyomuş gibi oluyo hatta awermedia wdm audio capture device diye yazıyo, ama altındada bu aygıt düzgün çalışmıyo diyo, bende tv den kayıt yaptığımda ses kaydı olmuyo neden? bundan dimi? di ise nasıl halladeriz?

    <b>bu arada marcos sende bir baksana aygıt yöneticisine bir baksana </b>
  • www.aver.com daki son driver i download et içinde bir adet read me var orayı tabip ederek kur.once driver ları düzgünce hallet.sonra application yazan klasördeki ni kur.sonra da filtersdk diye bir program var gene aynı zipin içinde onuda kur.
    ses ayarlarından kaydederken bölünde line-in işaretli olsun.Sonrasında herşey halloması lazım.Bu tarif ettiğimi bizzat yaptım.
    driver versiyonu 4.31 olacak
  • bende de aver tv war .. aynı şey bende de olmuştu.. ses denetimi içinden , kayıt için e girceksiniz ve line in bölümünü seççeksiniz.. daha sonra eğer kablonuz da doğru takılmışsa kayıtta ses çıkacaktır.. saygılarımla
  • ya bende bişey sorim bari avermedia tv kartım var avertvstudio. bide evde digital receiverlı bir çanak var . bunu kullanarak şifreli kanalları çözme imkanım varmı??
  • öncelikle ses için kayıtda ses ozellıklerınden line inin aktif olması gerekiyo diger yandan driverla ılgılı sorunlarınız ıcın arkdasın dedigi gibiwww.aver.com dan son driverları ınıdırmenız sorunu halledecektir .. tunasilah senin içinde tv kartının digital kart olması gerekiyo normal bir kart ise seyredemezsin digital kartsa seyredebilirsin çanak ile istedigin kadar kanal ..
  • avermedia tvstudio tv kartina sadece analog video girisi yapabilirsiniz. Analogdanda sifre kirilmaz malesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.