Şimdi Ara

aylık ücret isteyen gruplarda son durum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
10.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BoomBookTR kullanıcısına yanıt

    Af buyur neresi yasal değil işin? Üyelik satmanın neresi suç? Faturadaki bilgileri bekleyeceğine bir fatura edin. Sana söyledim ne yapacağını. Sonra da istediğin yerde çarşaf çarşaf yayınlayabilirsin.


    Yani şunu anlamıyorum,


    Yamamızı kırmaya çalışıp banlanan oluyor, göz yumuyoruz banını açıyoruz, ahlaksız oluyoruz.

    Üyelik bitse de yama erişimini kısıtlamıyoruz, paragöz oluyoruz.

    Tüm üyelik sistemini en ince detaylarıyla anlatıyoruz ve bunu da sitemizde, dc sunucumuzda ve ödeme sayfasında yapıyoruz ama dolandırıcı olmuş oluyoruz.

    Türkiye çapındaki hemen hemen bütün büyük şirketin kullandığı ödeme yöntemini kullanıyoruz, ne idüğü belirsiz oluyoruz.

    Fatura soruluyor atıyoruz, faturadan banane üstteki isime bakarım deniyor.

    Vergi soruluyor, inanmıyorum deniyor, gösteriyoruz bu sefer başka kulp takılıyor.

    İsteyene iadesini yapıyoruz, dolandırıcı oluyoruz.

    Faturayı incelemek mi istiyorsun, ekran görüntüsüyle (üstünde oynama yapmışsınız görselin diye yine kulp takacaksınız çünkü) uğraşma direkt sana fatura keselim arkasına da paranı iade edelim diyoruz, insanları aptal yerine koyuyoruz oluyor.


    Hani bu yönde bi çabada olduğumuzdan değil de cidden merakımdan soruyorum. Ne yapmamız lazım? Fatura var, muhatap var, her türlü bilgi var, yalan yok, numara çevirmek yok, ne yapalım daha yani?


    Oradaki kısımda Anonymous Çeviri yazsa ne olacak şahıs şirketinin sahibinin adı yazsa ne olacak? Faturası kesiliyor mu kesiliyor, vergisi veriliyor mu veriliyor. Devlet dert etmiyorken bunu sen niye dert ediyorsun? Ya da etmiyorsun da çamur at izi kalsın hesabı mı takılıyorsun?





  • kim türkçe yama için aylık para verir lan

    var mı böleleri kaç kişiler merak ettim


    benim öyle yama için aylık para verecek param olsa gider ingilizce öğrenirim

  • capcuk C kullanıcısına yanıt

    :) Yaş ufak herhalde evden harçlık alıyorsan zor tabi.

  • WesterLandX kullanıcısına yanıt

    Demogoji yapma...

    Yaptığımız iş legal deme. Şunu söyle.

    Başka bir oluşumun üzerinden fatura kesiyoruz!

    Bunu söyleyin açık açık.

    iyzico komisyonuna bakar... Senin ne sattığın onların umurunda mı? Hayır...

    Hala yasal diyor... Dürüst olun. Fatura atmışmış... Üstü kapalı nereden alındığı belirsiz faturaya mı inanayım... O üstteki bilgiler yasal olsa gizlenmez. Herkes dükkanına açık açık vergi levhasını asar!

    Siz neden korkuyorsunuz eğer yasal ise.


    Yasal deme, diğer konular hakkında konuşuruz!

  • BoomBookTR kullanıcısına yanıt

    18 Tl ver al bilgileri sonra paranı iade edeceklermiş. İade vermezler ise 18 TL ben öderim. aylık ücret isteyen gruplarda son durum  discord da aynı serverlardayız oradan da ulaşabilirsin bana :)

    aylık ücret isteyen gruplarda son durum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10kdays -- 10 Şubat 2021; 21:9:36 >
  • Demogoji mi? aylık ücret isteyen gruplarda son durum 


    Sana nasıl fatura edineceğini anlattım. İadeni yapacağımı da söyledim. Eline geçtikten sonra faturanı istersen git e-arşiv üzerinden sorgulat. İstersen sağa sola yay. Ne yapacağın sana kalmış.


    Sanki oradaki tüm bilgileri ben versem kulp takmayacaksınız :) Öğrendik artık ne amaçla ne yazdığınızı. Boşa çabalama o yüzden. Çok merak ediyorsan ve anlamadıysan üstteki satırı yüksek sesle anlayana kadar tekrar oku ve uygula.

  • Hala konuyu 18 TL mi zannediyorsunuz?

    Konu fatura kesiyoruz biz bunun için denmesi ve legal denmesi yahu.


    @WesterLandX de bloklamış :)

    Ne o yasal olduğunu açıklayamayınca engel mi atıyorsunuz?

    Öyle ortada yasal deme bir daha.

    En fazla fatura isteyenlerin gazını almak için başka bir hizmet üzerinden fatura kesebilirsiniz.

    Yaptığınız iş legal değil ki faturalandırılabilsin.



    Ha diğer konularda giderler için para istenir, emeğimiz var dersin istersin, istersin de istersin ama legal diyerek, fatura kesiyoruz diyerek insanları kandırmaya çalışmayın...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoomBookTR -- 10 Şubat 2021; 21:50:16 >
  • WesterLandX kullanıcısına yanıt

    Hocam işin özeti şu horizon dark souls 2 greedfall hitman ve daha niceleri beleş değil ya adamlar da alışmış oyunu beleşe temin etmeye yamaya para vermek zor geliyor. Her şey yasal olunca yapacak tek bir şey kalıyor sağa sola bok atmak.

  • OR-Bİ kullanıcısına yanıt

    Yasal? Şunun adını koyalım.

    Yasal değil. Onun harici parasını isteyen istediği yere verir!

  • arkadaşın amacı bok atmak değil, sadece kimin veya hangi kuruluşun üzerinden faturalandırıldığını soruyor. Niye bu kadar olay çıkıyor anlayamıyorum.

  • Metal gear harika bir oyun ya.
  • Merak ettim madem yasal iş yapıyorsunuz o halde RDR2 yaması niye kaldırıldı hani yasal diyorsunuz o halde yasal olarak yürüttüğünüz çevirilerde nasıl oldu da avukatlık oldunuz.


    Başından beri hep söylüyorum yama zorla kaldırıldı masalına zerre inanmıyorum. Diğer yandan başından beri destekçinizim ama desteğim sadece verdiğiniz emekleriniz ve yaptıklarınız kadar onun dışında RDR 2 konusunda yaptığınız dansözlük yüzünden gözümde zerre değeriniz yok.

  • OR-Bİ kullanıcısına yanıt

    Zekanda bi problem mi var? Yada okıduğunu anlamakta? Ben her yamaya ayrı ayrı ücret vermeye hazırım diyorum.

    Sorun yama için ücret ödemek değil. İnsanları aylık ücret ödemeye mecbur etmeleri sorun. Anlayamadıysan bi daha anlatayım mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama için ücreti doğru bulmuyorum. Yama için o kadar uğraşılmasına rağmen doğru bulmuyorum. Sebebi para vermem değil. Yama işi gönül işidir. Ben böyle bildim bu zamana kadar. Ücrete ihtiyacınız varsa influencer üzerlerindeki çeviri işlerini tavsiye ederim arkadaşlara. Oyuna para veriyoruz yetmiyor ki bir de yamaya para verelim. Bir oyuna yama gelecekse bu iş ücretli yapılacaksa hiç gelmemesi daha iyidir. Benim görüşüm budur. İsteyen istediğini söyleyebilir. Amaç gönüllü arkadaşları kırmayalım. Teşekkürler iyi akşamlar.

  • Paralı yama grupları modern yeniçerilerdir 31Anonymous666 başını çeker iki de bir cülüş ister gibi para dilenirler işlerine gelmezse huzursuzluk yaparlar mesaj konu sildirirler olmayınca trollerini gönderip baltalarlar.Köklerinin kurutulması lazım vergi muhabetti iyi oldu geriye dönük dava açıyorlar son zamanlarda yakında sıra bunlara gelecek..

  • Sapla samanı karıştırmayın, konu yama değil üyelik. Konuyu saptırmayın. RDR2 olayını 50 kere açıkladım, açık adres verdim dedim gelin göstereyim tüm belgeleri, bu saatten sonra inanın inanmayın umrumda değil. Bizim yama mevzsunda hiçbir dansözlüğümüz olmadı. Hakkımızda sağa sola şikayetler ve mailler yağdırıp sonra da gelip yamalarımızı kullananlara anlatın dansözlüğü.


    NASA'nın da işi gücü yok Dünya düz diyenleri uzaya götürsün göstersin düz olmadığını değil mi?


    Daha önceki mesajlarınızda üye olduğunuzu ve yamaları kullandığınızı söylediniz, faturanızdaki bilgilerden yola çıkıp yasal mı değil mi öğrenebilirsiniz.

  • Bu yama muhabbetleri ne kadar uzadı ya. Almayın bitsin gitsin. İstemiyorsa ücretsiz vermez çevirisini adam, ama kimse de yaptığı 40-50k kelimelik çeviriler 30-40 kişilik grupların 8-10 ayını alacak büyük çeviriler gibi davranmasın. Memnun değilseniz satın almayın, aylık üyelik olan bir şey alıyorsanız ömür boyu hizmet beklemeyin. 18 lira gibi bir ücret okudum, yama üyeliği için çok yüksek gözüktü bana 5-6 lira gibi minik bi ücret olsa ingilizcesi olmayan kişilere daha ulaşılabilir olurdu tabiki. En temiz çözüm ingilizcenizi geliştirmek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WesterLandX

    Sapla samanı karıştırmayın, konu yama değil üyelik. Konuyu saptırmayın. RDR2 olayını 50 kere açıkladım, açık adres verdim dedim gelin göstereyim tüm belgeleri, bu saatten sonra inanın inanmayın umrumda değil. Bizim yama mevzsunda hiçbir dansözlüğümüz olmadı. Hakkımızda sağa sola şikayetler ve mailler yağdırıp sonra da gelip yamalarımızı kullananlara anlatın dansözlüğü.


    NASA'nın da işi gücü yok Dünya düz diyenleri uzaya götürsün göstersin düz olmadığını değil mi?


    Daha önceki mesajlarınızda üye olduğunuzu ve yamaları kullandığınızı söylediniz, faturanızdaki bilgilerden yola çıkıp yasal mı değil mi öğrenebilirsiniz.

    40 tl'ye yamamı olur oyunmu satıyoruz diyerek önce 50 tl'ye sonra 30 tl'ye yama satmaya kalkmak insanlara iyimser mütavazi görünüp son anda üyelik dayamak dansözlüğün ağa babasıdır.


    Hafızam çok kuvvetlidir ama emeğinize saygım var o yüzden çok eski defterleri karıştırmak istemiyorum. Daima tarafsız oldum kimsenin yalakası olmadım. Hep açık sözlüyümdür önceleri size desteğim menfaat için değil yürektendi ama RDR2 konusunda yaptıklarınız sonrası desteğim sadece emeğiniz ve yaptıklarınız kadar.


    RDR2 de ne süreç yaşadınız benim umrumda değil ki neden senin ayağına gelip belge görme ihtiyacı duyayım. Hatırladığım kadarıyla sana özelde veya genelde bana belge göster inanayım diye bir talepte bulunmadım. Bu benim kendi kişisel görüşüm ve ben bu yamanın yasaklandığına zerre inanmıyorum.


    Hepiniz değil ama bazılarınız dünyayı ben yarattım kafasındasınız ama aslında sadece kendi küçük dünyanızda yaptıklarınızla varsınız. Ben dahil size üye olan çoğu kişi sizin kim olduğunuzu hatta adlarınızı bile bilmez umrunda olmaz. Bu gün çekilseniz 1 sene sonra kimse sizi umarsamaz yanından geçseniz tanımaz.


    İşte siz böyle bir sahte dünyanın ego yapmış krallarısınız.





  • Konu döndü dolaştı RDR2 geldi. :) GPT3 ile çevrildi gençler oynadık bitti gitti. Çıksa ne olur çıkmasa ne olur.

  • Bu ucrerli cevirenceviri grupları aylar oldu Dh den ayrildi arkalarindan hala bos muhabbet transtale yamalardan umudunu bulamadi forum heralde hıncıni bu gruplardan almaya başladilar yine
    Roketin eski yorumlarini incelerseniz bir dedigi bir dedigini tutmayan bir arkadas dikkate alip gaza gelmeye gelmez
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.