Şimdi Ara

Benzinli aracıma diesel koydular (Shell) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün bazı olaylar gelişti onları aktarayım ;

    Servis aracı bitirmiş teslim etmek için bizi aradı . Gittik arabayı almaya. Yapılan işlemler şu . Depo temizleme , depo şamandra sökülüp takılmış bujiler değişmiş sadece bu kadar . Çıkan masraf 400 tl civarı dedi servisteki bayan . Bize sadece neler yapıldığını gösterdi . Neyse aldık arabayı shell e doğru yola koyulduk Sonuçta 100 tl lik benzinimizi alıcaz . Aracı servisten aldığımızda yakıt ikaz lambası yanıyodu .Bu arada arabada sorun vardı gaz yemiyodu . Rölantisi oldukça düzensizdi . Oysaki servis bize araç hazır demişti . Shelle yetiştik pompaya yanaştık müdürün yanına geçtik adam bize 50 tl lik fiş verdi elemanlarına 50 tl lik yakıt koyun dedi . Bizde o anda şok . Biz 100 tlik yakıt almışız adam 50 tl koyuyo sadaka verir gibi . neymiş efendim servis yakıt talep etmiş kendisinden kendide 50 tl lik yakıtı bizim plakaya yazıp onlara vermiş. Orda ben deliye döndüm zaten . Sakin kalmaya çalışıp hemen shell merkezi aradık .Durumu aynen ilettik .müşteri hizmetleride müdürü aramış ve bize tekrar döndüklerinde bu sefer müşteri hizmetleri de müdürn ağzından konuşmaya başladı . Yok aracınızı tamir ettirmişlerde daha ne istiyosunuz türünden laflaredince anladıkki bunlarda hayır yok . Çektik gittik . Şimdi burdan şikayetvara gidicem . Ordan da bişey çıkmazsa tüketici heyeti . Ordan da bişey çıkmazsa bireyselolarak mahkemeye başvuru . Gittiği yere kadar artık. Kimsenin bu ülkede birini hem mağdur edip hem gasp etmeğe hakkı yok . Bunları buraya aynen size aktarıyorum ki aynı şey başınıza gelirse kafanızda bir fikir oluşsun .Eğer mağdursanız sistem bu şekilde işliyor arkadaşlar .




  • Geçmiş olsun. Shell gibi bir firmanın böyle davranması garipsetti beni
  • Koyar bu istasyonlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee sonra düzensizlikler gitti mi..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shell den hep uzak durmuşumdur. Benim de başıma shell de fazla yakıt koyma sorunu geldi.50 tl istedik eleman 75 tl lik yakıt koydu.Parasında değilim ama adamları tavrı ya seve seve ya s.ke s.ke idi. İnatlaşmadan verdik üstünü.Tabi bu konuyu önce shell türkiye ye sonra da internetten bulduğum shell in avrupa merkezine bir kaç defa şikayet maili gönderdim. Sonuç ilgileneceğiz telefonları ve mailleri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_xray

    Öncelikle araç 2011 model renault fluence . Olayda anı anına aşağıdaki gibidir .

    Bugün abimle beraber bir işimizi halletmeye giditorduk . Araç abimin ama ben kullanıyordum.Yakıt ikaz lambası yanıyodu . Abimde shell gördüğün zaman gçrsin dedi .Hep shellden alıyouş yakıtı . Neyse bende gördüm sheli girdim yanaştım pompaya.100 tl lik benzin dedik .Pompacı shell kartınız var mı dedi . Yok dedik , o zman bize bi kart çıkar ona işlet dedik 100 tl yi . Neyse gitti içrden kartı aldı geldi pompanın yanına . Bi 10 dk falan şifreydi kartı okutmaydı falan uğraştı . O sırada pompa tabancalarından bi onu bir ötekini çıkardı geçirdi bi kaç defa.Biz o sırada konuşuyorduk ama adamın yaptıkları gözüme çaprpıyodu . Neyse verdik ücreti yola koyulduk . Araç 5 km kadar gittikten sonra hemen bisorun olduğunu anladım .10 km kadar sonra polis okulunun önünde stop etti . Tefefon açtık istasyona bir çekici göndermelerini istedik . Adamlar çekiciyi göndermiş ve onların bi ustaları varmış ona götüreceklermiş . Yok dedik araç garantili başka yerde yaptırmayız servise gidecek . Çekici kaldırdı arabayı yükledi yanlış yakıt aldığımız istasyona gittik . Müdür odasının girişinde bekliyodu geçmiş olsun dedi güler bi yüzle öncelikle . Sonra durumu anlattık aracı servise götürmek istediğimizi söyledik .Bir anda suratının şekli değişti .İtiraz etti tartışma çıktı , Servis çok alır dedi benim ustam var x5 i bile oraya götürdüm dedi. Sonra suçu bize atmaya başladı . Yok efendim biz mazot koy demişiz . Ayrıca arabnının yakıt kapağında yazıyo koskaco kurşunsuz 95 oktan diye .Güya bize yardım edip ustasına götürüyomuşta falan filan derken nereye götürürseniz götürün deyip aşağılamaya başladı hakaret etti sonra çekti gitti . Bizde orda telefonlar falan derken adam 5-6 dksonra çekiciye gidip servise götürün demiş kabul etmiş yani . Bize gelip bile söylemedi bişey . Götürdük servise müdürde geldi hiç bizimle konuşmadı oradaki servis elemanlarıyla bişeyler konuştu gitti .

    Evet arkadaşlar işte süreç bu şekilde işledi . Adamlar hem bizi mağdur ediyor hem arabanın içine ediyor hem işimizden alıkoyuyor hemde aşağılayıp suçu bize atıyolar . Bu nasıl bir işgüzarlıktır , nasıl bir yüzsüzlüktür . Başına böyl bir olay gelen var mı ? Varsa siz ne yaptınız ? Biz bu konuda neler yapabiliriz görüşlerinizi almak istiyorum .



    aynı durum bir arkadaşın başına geldi
    istasyon yan çizmiş, arkadaş ta Shell merkezi arayıp durumu bildirmiş.
    fiş varmı diye sormuşlar var deyince.
    en yakın yetkili servise aracı çektirmişler ve tüm masrafları istasyona ödetmişler.
    anlayacağınız bayiyle değil direkt Shell merkezle temas kurun.




  • by_xray B kullanıcısına yanıt
    Burdan şu sonucu çıkardım. Shellden yakıt almayacağım zaten genelde shellden almam ama ara sıra uzun yolda alıyordum. Şimdi onuda almam artık.
  • Pompacı pompayı takana kadar başında bekler takip ederim hep şu konular yüzünden
  • tamamıyla terbiyesizlik . Mahkemeye ver .
  • Adam müdür sizi aşağılayıp hakaret ettikten sonra ne diye yardımını kabul ediyorsunuz polis çağırıp tutanak tuttursanıza
  • shell marka algısına çok güveniyor ama maalesef bu ve buna benzer çok şikayetleri var. Shell diye gözünüzü kapatıp bilip bilmediğiniz her istasyona dalmayın. Özellikle yol üstü yerler yerine ş.içi istasyonlara girmenizi öneririm.

    Büyük geçmiş olsun peşini bırakmayın bayi ile değil shell Türkiye ile görüşün bence.
  • Hata sizde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık dizel motorlar iyice sessizleşti zaten çoğu istasyon yol üstünde olduğundan çok gürültü oluyor en ufak dikkatsizlikte başa gelebilecek bir şey artık. Eskiden fark etmemek mümkün değildi dizel araçları artık devir değişti.

    Mutlaka araçtan inip söyleyin ve depoya hangi pompayı taktığını görmeden başından ayrlmayın derim.
  • Bir defa aracıma 25 liralık yakıt aldım uzun yola çıktım. 6 litre yakıtla 100 km gittim ve gideceğim yere yaklaştığımda benzin tamamen bitti, aracı lpg ye alıp devam ettim.

    Bir kaç gün sonra geri dönerken yine benzin alayım dedim. Shell den aldım çıktım yola. 60 km gittim ve şok. Araba stop etti. LPG ye aldım devam ettim, araç hareket halindeyken benzine alıyorum araç 500 metre benzinle gidiyor yine teklemeye başlıyor.. 3-5 defa benzin lpg benzin lpg yaptım sonunda pes ettim ve yolculuğu LPG ile tamamladım.

    Sonra aracın lpg benzin anahtarı bozuldu ona da 100 lira bayıldık.

    Araç karbüratörlü. Eğer depoda pislik olsa daha giderken sorun yapmalıydı? Dönerken sorun olduğuna göre sorun benzinde olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafanızın bir köşesine yazın..Yakıt alırken gözünüz pompada olsun..Arabanın başından ayrılmayın..Görevli tabanca elinde şak şak şak yaparsa bağırın..Oynama oraya tak bırak diyeceksiniz..Depo kapağını kapatıp arabayı kilitleyip içeri para ödemeye gidin..Normal prosedür budur...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşkafa

    Kafanızın bir köşesine yazın..Yakıt alırken gözünüz pompada olsun..Arabanın başından ayrılmayın..Görevli tabanca elinde şak şak şak yaparsa bağırın..Oynama oraya tak bırak diyeceksiniz..Depo kapağını kapatıp arabayı kilitleyip içeri para ödemeye gidin..Normal prosedür budur...

    Görevli tabanca elinde şak şak şak yaparsa bağırın..


    ne yapıyor ki öyle ? ben bilmiyorum..
  • Benzin yerine hava basıyor. Her şak şak demesi bir kaç damla benzin eksik demek..
  • Araç şu anda düzenli çalışıyor bi sorun yok. Çünkü problem üzerine tekrar servise götürüp durumu ilettim ve sorunu giderdiler. Öte yandan 50 tl lik yakıtımızı hala almış değiliz . Bu kadar büyük bir şirketin nasıl müşterisinin 50 tl lik yakıtından gözü olur anlamıyorum. Sorun sadece bu yakıt değil sorun bizim hem mağdur edip hem günlük işimizden alıkoyup hemde bir de gasp etmeleri . Tamam bunun yapana o koskoca şirketin bir bayisi ama biz direkt çağrı merkezi ile de görüştük ve olayın ince ayrıntısına dakar tarafsız bir şekilde anlattık ama çağrı merkezindeki şahıslar istasyon müdürü ile görüştükten sonra resmen bizimle onun ağzından konuşmaya başladılar . Bu kadar mı müşterisine değer vermeyen bir şirket olur .

    Suçun bizde olduğunu söyleyen arkadaşlar . Bizim tek suçumuz o istasyona uğramamamızdır . Bunu da tecrübe ettik ve bidaha asla uğramayı düşünmüyoruz . Günlük rutin işinizi yapmayan giderken tamamen sizden kaynaklanmayan bir sorunun ortaya çıkması ve bunun üzerine sadece sizin zarar görmeniz çok sıkıntı yaratan bir şey .Ve bunu da anladım ki bu benim için iyi bir tecrübe oldu.Bu yaşadıklarımı aktarmam sizin de tecrübe edinmenizi ve daha dikkatli olmanızı sağlar umarım ve bu gibi sıkıntılar yaşamazsınız .




  • Schell i nedense hiç sevmezdim. indirimli lpg satıyor ama sevmediğimden almıyorum. bu okuduklarımdan sonra daha da gitmem
  • Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.