Şimdi Ara

Birgün gelir bu millet bunu da unutur! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
3.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KAYNAK NE OLURSA OLSUN...
    Bu yazıyı okudum ve hayret ettim. Bir taraftan da tüylerim diken diken oldu. Neden diyecek olursanız; o yıllarda ben de aynı teskilatta görev yapıyordum ve samimi bir dostum bana "son zamanlarda ayyuka cıkmıs hummalı bir fisleme calısması var" demisti. Biraz da uyarma mahiyetinde "aman telefonlardaki görüsmelerine dikkat et, görüstügün kisilere dikkat et" gibi seyler demisti. O an icin inanmakta güclük cektim. Hatta saka yapıyor sandım. Ama bir taraftan da "niye böyle bir yalan atsınki" diyordum, eline ne gececek. Israrla anlatmaya devam ettikce bunun bir saka olmadıgını anlamıstım. Rütbe olarak benden yukarılarda biriydi, o kalıcı personeldi ben ise gecici bir rütbeliydim. Zaten teskilat cok büyük olmadıgından bu tür haberler fısıltı gazetesi yoluyla hemen yayılırdı. Böyle bir fisleme calısması onun kulagına kadar gelmisse demekki bu calısmayı yürüten belli bir büyüklükte bir grup vardı.


    Diyebilirimki: Genel itibariyle haber kesinlikle yalan degil. Belki aralara abartılı seyler konmustur ama böyle bir calısmanın var oldugu yıllar önce de belliydi. Esas beni sasırtan ise yıllar önce duydugum ufak bir fisleme calısmasının büyük bir planın parcası oldugunun ortaya cıkması...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dreatlord


    quote:

    Orjinalden alıntı: mehmetpara

    Ülkedeki 4 kuvvetide kontrol eden 4 komutan darbe yapmaya karar veriyor ama Genelkurmay Başkanı izin vermiyor diye darbe yapamıyorlar.

    Darbe yapmak istediklerini anladın, hadi darbe yapılmasına izin de vermedin diyelim, peki niye savcılığa suç duyurusunda bulunmadın???

    Hadi bunu da geçtim bu adamlar seni öldürmek istiyorlarmış bu durumda niye bişey yapmadın, bana suikast planlayacaklar ve bende olayları bu kadar rahat izleyebileceğim. Vay beee ne rahat adammış.


    Eğer ki bu generaller bu yüzden mahkum edilirlerse Özkök'te görevi ihmalden mahkum edilir.





    Kaynak nereden samanyolu mu, kanal 7 mi, zaman mı???





    Aynen belliki yalan haber



    Dostum. Böyle bir haberin yalan olsa hangi medya kurulusu vermeye cesaret edebilirki? Hadi onu gectik, dogru haber oldugu %100 bilinseydi sizce kac tane medya kurulusu vermeye cesaret edebilirdi? Her zaman icin yalan haber demek kolaydır. Bir seyi yalanlamak kolaydır. Ama ya dogruysa?

    Yalan olsa bu haberlere herkesten önce genelkurmay müdahale etmezmiydi? Bir sürü medya kanalında bu yalan haberi verenlere karsı genelkurmayın verdigi cevap gümbür gümbür yayınlanmazmıydı? Genelkurmay sessiz, medya genel itibariyle sessiz. Bu ne demek sizce? Hepinizi biraz mantıklı düsünmeye davet ediyorum.




  • Bu arada bir insanın ortada delil yokken 220 gün boyunca tutuklu tutulmasına ne diyorsunuz arkadaşlar? Söz konusu vatansa gerisi teferruattır mı diyorsunuz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vasago

    Bu arada bir insanın ortada delil yokken 220 gün boyunca tutuklu tutulmasına ne diyorsunuz arkadaşlar? Söz konusu vatansa gerisi teferruattır mı diyorsunuz?


    İgne ve cuvaldız meselesi. Gün geldi cuvaldız pasalara battı. 220 gün boyunca yatması yine iyi. Allah kimsenin basına böyle dert vermesin. Ama 220 gün gercekten de Türkiye sartlarında gercekten güzel bir rakam. Üniversitede tanıstıgım ve 1 yıl aynı evi paylastıgım bi arkadasımın kardesi 3 yıl kadar delilsiz-iddianamesiz hapis yatmıstı. Terör süphelisi olarak göz altına almıslar. Memleketi Diyarbakır olunca ve Kürt kökenli olunca, yakınlarında da sıcak takiple kovalanan teröristler olunca piyango ona cıkmıs demekki. 3 yıl kadar sonra ise salıvermisler. Bu dedigim sey 1992-1993 civarında olmustu.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: vasago

    Bu arada bir insanın ortada delil yokken 220 gün boyunca tutuklu tutulmasına ne diyorsunuz arkadaşlar? Söz konusu vatansa gerisi teferruattır mı diyorsunuz?


    ne diyebiliriz tamamen rezalet.hüseyin üzmez olayı gibi 1 günde bitirilse keşke ama olmaz onlar 12 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulunmadılar tek suçları bu.

    baksanıza adamlar toplama kampı yaptı dünyanın parasını harcayarak.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vasago


    quote:

    Orjinalden alıntı: .TaneR.


    quote:

    Orjinalden alıntı: khanturks1

    Askeri darbe yapmak adı üstünde askerlerin görevidir.

    Bu forumda bunu da okuduk ya, gerisi hikaye.


    Yazının devamınıda paylaşsaydınızda arkadaşı anlamsız bir itham altında bırakmasaydınız yine algıda seçicilik iş başı yapmış gibi gözüküyor.

    Ben ne kadarını paylaşacağıma kendim karar veririm. İlk okuduğumda acaba denilmek istenen başka bir şey mi acaba diye tamamını okudum ama denilmek ve varılmak istenen tamamen bu. İlk sayfada mesajın tamamı var. Siz de istediğiniz kadarını alıntı yapın bakalım bir şey değişecekmi ?




  • quote:

    Ben ne kadarını paylaşacağıma kendim karar veririm.


    Tabiki her mesajı istediğiniz gibi alıntılayıp istediğiniz gibi gösterme hakkına sahipsiniz, benimki nacizhane bir eleştiriydi. Siz o mesajın tamamını okuyup alıntıladığınız cümleyle özetlenecek şekilde görmüşsünüz bende öyle olmadığını düşünüyorum.
  • Sevgili Emrah_Tr


    istersen _TR yerine _FC yaz ? feto abinin hoşuna gider sen ve ailen bol paralı bir işe yerleştirlirsiniz? iyi fikir değil mi?

    Çok sevdiğiniz bir adam demişti "japonya ya demokrasi atom bombasıyla gelmiştir"

    sizde feto abiniz ile getirdiniz ya bu demokrasiyi helal olsun..

    Bende bol paralı iş arıyorum, şöyle sırtımı devlete yaslasam güzel olurdu. Yada bende mi zaman okusam?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephizzz -- 19 Şubat 2009; 6:05:20 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

    http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=178650

    Yalandir canim bu da yalandir :)
    Burada gecen sözleri sözün sahibi Mukaddes ERUYGUR (irticai bi isim, esinin ve kendisinin orduyla tüm ilisigi kesilee maasları kesileee, emeklilikleri yakılaaa ) hanım bile kabul etti, bi tek bizim bazı tuhaf insanlarımız kabul etmedi. Yalandır canım yalandır.



    quote:

    Orjinalden alıntı: mephizzz

    Sevgili Emrah_Tr


    istersen _TR yerine _FC yaz ? feto abinin hoşuna gider sen ve ailen bol paralı bir işe yerleştirlirsiniz? iyi fikir değil mi?

    Çok sevdiğiniz bir adam demişti "japonya ya demokrasi atom bombasıyla gelmiştir"

    sizde feto abiniz ile getirdiniz ya bu demokrasiyi helal olsun..

    Bende bol paralı iş arıyorum, şöyle sırtımı devlete yaslasam güzel olurdu. Yada bende mi zaman okusam?


    Benim kardesimde bahsettiginiz gruba gönül vermis bi insan. Hosgörü hareketinin actıgı dersanelerin birinde ögretmenlik yapıyor. Gördügüm kadarıyla bahsettiginiz kadar abartı seyler yapmıyorlar. Egitim sart. O sözlerde buram buram ön yargı hissediyorum dostum. Haksızmıyım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen35 -- 19 Şubat 2009; 8:03:03 >




  • Ben askerligimi yedeksubay olarak söz konusu teskilatta yaparken genel komutanımız olan Org.Sener ERUYGUR pasa cicekle, börtü böcekle, agaclandırmayla ugrasırdı. O görsün diye bi ara daglara taslara agac dikmistik. Ona baglı egitim komutanı Nurettin pasa bile gelip yesillikleri denetlerdi. Hatta bi ara tepenin birine neredeyse bir futbol sahası büyüklügünde kocaman HERSEY VATAN iCiN yazdırmıstık askerlere. Hemde mazı adı verilen o kücük kücük yesilliklerle. Yesilliklerden olusan kocamaaan bir Hersey vatan icin yazısı. Amac ise 3-4 km ötedeki birligimizden okunabilmesiydi. Hey gidi günler heeey. Simdi düsünüyorumda; o günlerde yesilliklerle ugrasan bu insan icin koca bir örgütün üst düzey yöneticisi deseler inanmazdım. Ama görüyoruzki hic bir sey göründügü gibi degilmis. Yargı bakalım daha neleri ortaya cıkaracak.

    Eruygur pasanın o günlerde börtü böcek yesillik agaclandırma seferberligi baslatmasından diger bazı üst düzey subaylarda bahsediyor. Hatta emekli albayımız Erdal SARIZEYBEK bile güya Sener pasa hakkında "Sener paşa cicekle agaclandırmayla ugrasır jandarmalıktan anlamaz" dedi diye söylenti cıkarılıyor. Bunlarda Sener pasanın kulagına gidiyor tabi. Erdal Sarıbeybek anılarında bu olaydan bahseder. Jandarmayız, arada bir terörist bizi yokluyor, bizlerde neredeyse 2 ayımızı alacak yesillendirme isleriyle ugrasıyoruz. Hersey cevre temizligi ve daha güzel bi Türkiye icin.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: tutunsatar


    B Hersey cevre temizligi ve daha güzel bi Türkiye icin.




    Yok canım herşey feto için..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hitman47


    quote:

    Orjinalden alıntı: mehmetpara


    quote:

    Orjinalden alıntı: Hitman47

    Yok.Görmedim.Görmem de gerekmiyor.Bu taşkınlığın sahibi ben değilim çünkü.
    Şayet sizde de bir ortaklık payı varsa, genelkurmay başkanımıza söyleriz size de bir cd izletir.



    Merak ediyorum söylede izletsin bakalım, tabi böyle birşey gerçekten varsa.


    Güvenilir haber...

    O Nedenle gazete tirajı en fazla olan Zaman.


    Beğenmiyor ve inanmıyorsanız gidin -taraf- yada -yol-yön- okuyun.
    Tam size göredir.


    Biraz uydurmadır ama insan istediğine inanmalı, istediğine de inanmamalı öyle değil mi?

    Millete zorla okutmaya çalışmak traj yükseltmeye yarıyor demek ki.Bir yandan başbakan onu okuma bunu oku der bir yandan müritler orda burda zaman reklamı yapar. Tabii sonra en cok satan zaman olur.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: cetinkaya.

    bu sitede darbecileri savunanların olduğuna inanamadım



    darbicileri bırak darbicen daha beter zihniyetler var..(bkz kraldan çok kralcı) Bak birazdan yorum yaparlar..(umarım utanıp yorum yapmazlar.)

    Türkiye hiçbirzaman iran olmayacak merak etmeyin. Bunun yanında Gücünü milletten Almayan Yönetimde olmayacak..

    Türk milleti çalışkandır.. Türk Milleti Zekidir..(gerekeni yapmasını bilir)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozas


    quote:

    Orjinalden alıntı: cetinkaya.

    bu sitede darbecileri savunanların olduğuna inanamadım



    darbicileri bırak darbicen daha beter zihniyetler var..(bkz kraldan çok kralcı) Bak birazdan yorum yaparlar..(umarım utanıp yorum yapmazlar.)

    Türkiye hiçbirzaman iran olmayacak merak etmeyin. Bunun yanında Gücünü milletten Almayan Yönetimde olmayacak..

    Türk milleti çalışkandır.. Türk Milleti Zekidir..(gerekeni yapmasını bilir)



    Darbe askeri bir suctur zaten . Nazı yonetımı bunun ıcın ayrı bır ordu olusturmustu SS lerden korktugu ıcın . ama Darbe yapilmasi gerekiyorsa Buna hic bir guc manı olamaz. Darbeyi gormedim ama temiz yuzu neden yapıldıgı acı yuzu darbe surecınde neler yasandıgını gorenlerden sonra bılenler olarak en iyi ben bilirim .

    Darbecilerden daha beter zıhnıyetlerın ne oldugunu hepımızı bılıyoruz onlar ovunurken bız acı acı ızlıyoruz ızleyenler yakılan oyların sonuclarıyla bırlıkte %53 .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 16 Mayıs 2009; 7:27:31 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: simoney

    quote:

    Orjinalden alıntı: ozas


    quote:

    Orjinalden alıntı: cetinkaya.

    bu sitede darbecileri savunanların olduğuna inanamadım



    darbicileri bırak darbicen daha beter zihniyetler var..(bkz kraldan çok kralcı) Bak birazdan yorum yaparlar..(umarım utanıp yorum yapmazlar.)

    Türkiye hiçbirzaman iran olmayacak merak etmeyin. Bunun yanında Gücünü milletten Almayan Yönetimde olmayacak..

    Türk milleti çalışkandır.. Türk Milleti Zekidir..(gerekeni yapmasını bilir)



    Darbe askeri bir suctur zaten . Nazı yonetımı bunun ıcın ayrı bır ordu olusturmustu SS lerden korktugu ıcın . ama Darbe yapilmasi gerekiyorsa Buna hic bir guc manı olamaz. Darbeyi gormedim ama temiz yuzu neden yapıldıgı acı yuzu darbe surecınde neler yasandıgını gorenlerden sonra bılenler olarak en iyi ben bilirim .

    Darbecilerden daha beter zıhnıyetlerın ne oldugunu hepımızı bılıyoruz onlar ovunurken bız acı acı ızlıyoruz ızleyenler yakılan oyların sonuclarıyla bırlıkte %53 .

    Yakılan oylar resmen provakasyondur arkadaşlar, bu kadar da saf olmayalım artık... "İktidarın oyunu düşürecek her türlü puştluğu yap!" (söz sahibi: Mehmet Haberal) zihniyetine alet olmayın, milletin Türkiye'nin ve kendi iyiliğiniz için...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dellci -- 16 Mayıs 2009; 12:44:02 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hitman47

    Özkök darbe toplantılarını Eruygur'a sahne sahne seyrettirdi...
    Dönemin Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök, Sarıkız darbe toplantılarını dönemin Jandarma Genel Komutanı Org. Şener Eruygur'a Jandarma karargâhında sahne sahne seyrettirdi.
    Org. Şener Eruygur, 2003 ve 2004 yıllarında çeşitli darbe planları yaptı. Cumhuriyet Çalışma Grubu'nu kurdurdu. Dönemin Genelkurmay Başkanı Org. Hilmi Özkök'ün telefonlarını dinlettirdi. Ama Org. Özkök de boş durmamış, Jandarma karargâhında yapılan darbe toplantılarını izlettirmişti...

    2004'ün bahar aylarıydı. Ankara, sıcak gelişmelerle dolu bir kışı geride bırakmıştı. Genelkurmay karargâhı olağan günlerinden birini yaşıyordu. Dönemin Jandarma Genel Komutanı Org. Şener Eruygur, Genelkurmay Başkanı Org. Hilmi Özkök'ün daveti üzerine karargâha gelmişti. Uzunca bir süre sonra Org. Özkök'ün odasından çıktığında Org. Eruygur'un yüzü allak bullaktı. Tansiyonu yükselmiş, ayakları birbirine karışarak makam arabasına kendisini zor atmıştı.

    Em. Org. Şener Eruygur'u cin çarpmışa döndüren şey neydi? Ne olmuştu da, daha düne kadar istifasını istemeye hazırlandıkları Em. Org. Özkök'ün karşısında dizlerinin bağı çözülmüştü? O gün karargâhta yaşananlar yıllarca saklı kaldı. Ordunun en üst rütbesindeki iki generalin ne konuştukları sır gibi saklandı. ..........



    Hilmi ÖZKÖK, belki de Şener ERUYGUR'a sorulabilecek en mantıklı soruyu sormuştur. Ve önüne bir dosya atmıştır.
    Mehmet Şener ERUYGUR; senin mason olduğuna dair belge var demiştir.
    Ahmet Hurşit TOLON efendinin de mason toplantılarına katıldığı ortaya çıktı demiştir.
    Ahmet Kenan EVREN adlı eski darbecinin yahudi olduğunu iddia edenler var demiştir.
    Mehmet Yaşsa BÜYÜKANIT için ise genelkurmay başkanı olmadan önce yine sizden birileri çekemeyerek "Büyükanıt yahudidir işte belgesi" diye ortaya iddialar yaymıştı, koltuk kavgası sırasında birbirinizi deşifre ediyorsunuz, bakalım yerime kim geçecek demiştir.

    Son olarak ta demiştir ki: Bu kadar AHMET 'ler MEHMET'ler neden hep ABD-İSRAİL yanlısı darbelere-cuntalara imza attılar ya da atmak istediler?
    (Bu "ön ad" meselesi ilginçtir)

    Dikkat edin: Tüm bunları ortaya çıkaranlar (bazı Emniyet ve istihbaratçılar) teker teker irticacı ya da ABD'ci ilan edilip pasifize edilmeye çalışılmıştır. Deşifre olunca ipleri çekilen ve zayiat gözüyle bakılan insanların açığıa çıkınca karşılarındakileri ABD'cilikle suçlama kurnazlığı... Bu iddialara en büyük çanağı tutanlar ise kimlerdi? Geçmişte 28 şubat döneminde polisi pasifize etmeye çalışan bir grup, asker-polis gerginliği çıkartmaya çalışan bir grup, ABD destekli cuntalara destek veren bir grup, bugün de aynı şeylere devam eden bir grup: Doğan medya grubu. Yayın ilkeleri arasında "yahudilik ve İsrail lehine yayınlar yapmakla yükümlülüğü" bulunan bu gruptan da bu beklenirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saygılı1i -- 16 Mayıs 2009; 16:14:06 >




  • "Düşün!
    onlar ele alışmıştır.
    Dilleri de eldendir,sözleri de.
    Onlar gocunmazlar,
    Onlar bu böyle gerklidir derler.
    Onlar söylerler.
    Çünkü beyinleri de elindir.
    El olma.
    Elin olma.
    Elden olma.
    El olan,elin olan,elinide,kolunuda,
    Vatanını,bayrağını,dinini,namusunu
    ve dahi Devletini kaybeder.."
  • Ben bu okuduklarmı unutmama, güzel paylaşım teşekkürler.
  • Yargılanması gereken adam İstanbul'da eşiyle birlikte kafelerde geziyor. Nasıl olacak bu iş. Şener Eruygur ile eşini bir kafeden çıkarken cep telefonuna kaydeden bir uyanık bunu ajanslara satarak köşeyi döndü. Peki ya yargılanacağı yere dışarda gezenler ne olacak?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.