Şimdi Ara

Birgün gelir bu millet bunu da unutur! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
3.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Saygılı1i

    Yargılanması gereken adam İstanbul'da eşiyle birlikte kafelerde geziyor. Nasıl olacak bu iş. Şener Eruygur ile eşini bir kafeden çıkarken cep telefonuna kaydeden bir uyanık bunu ajanslara satarak köşeyi döndü. Peki ya yargılanacağı yere dışarda gezenler ne olacak?


    Hukuk devleti olduğumuz için herşey kuralına göre işlemelidir.
    Yargılanması gereken kişi sağlık sorunları sebebiyle tahliye edilebilir, bu kanunlar çerçevesindedir. Zaten Ergenekon davasına bakan savcılar istemiştir bu tahliyeyi. Şener Eruygur ve diğerleri iddia edildiği gibi suçlu olsalar bile bunlar bizim vatandaşımız bizim kendi canımızdır. Önemli olan bizi bize düşüren CIA'yı Mossad'ı FSB'yi ülkemizden söküp atmak ve Türkiye'ye karşı yapılan operasyonlara bir son verdirmektir. Bu dava gösterilmeye çalışıldığı gibi 3-5 Atatürkçünün kökünü kazımak değildir, dünyaya egemen yabancı devletlere "GOTCHYA!!" demektir.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dellci

    Hukuk devleti olduğumuz için herşey kuralına göre işlemelidir.
    Yargılanması gereken kişi sağlık sorunları sebebiyle tahliye edilebilir, bu kanunlar çerçevesindedir. Zaten Ergenekon davasına bakan savcılar istemiştir bu tahliyeyi. Şener Eruygur ve diğerleri iddia edildiği gibi suçlu olsalar bile bunlar bizim vatandaşımız bizim kendi canımızdır. Önemli olan bizi bize düşüren CIA'yı Mossad'ı FSB'yi ülkemizden söküp atmak ve Türkiye'ye karşı yapılan operasyonlara bir son verdirmektir. Bu dava gösterilmeye çalışıldığı gibi 3-5 Atatürkçünün kökünü kazımak değildir, dünyaya egemen yabancı devletlere "GOTCHYA!!" demektir.

    Tamam herşey hukuk kuralları çerçevesinde işlemiştir orasına bir şey demiyorum. Fakat bu adam GATA'dan defalarca değişik nedenlerden dolayı rapor almaya çalıştı. Savcılar da bunu görmüştür. En sonunda düşüp beynini zedeledi dahi dediler. Apar topar hastaneye kaldırıp odaya kimseyi sokmadılar. Tek kare fotoğraf dahi yok. Sadece altta konuşmaları geçen doktorun verdiği rapor var. Bu konuşmalar internet sitelerine düştü. Eşi bu görüşmeyi reddetmek yerine "ne yapayım elim kolum bağlımı oturacaktım" deyip doğruladı. Ama sonuçta ne oldu? Hukuk kağıt üzerinde işler. Yazılı evraka bakar. Rapora bakar. Öyle yaptılar ve salıverdiler.

    Nusret Demircan: (...) Şimdi biz bu işin yatarak şeyini tam olarak çözemedik. O yüzden hasta şu anda yatıyor gözükecek gene tedavisi devam edecek. Gene canı istediği zaman gidecek. Yatış yapılacak. Birşey olursa da burada olacak. Bizim amacımız oydu. Bu şekilde yatınca dediğim gibi sorun çıkacak olursa bu şekilde yaparız. Yatarak bir sorun çıkacak olursa bu şekilde yaparız yok değilse...

    Mukaddes Eruygur: Önemli olan onun çıkması, onun dışında iyileşti mi kalktı mı demezler diyor mahkemede...

    N.D: O yüzden endişe duyduk ve taburcu işlemlerini iptal ettirdim ben
    ...
    N.D: (...) Son durum olarak biz ne yapalım, aylık iki ayda bir ya da ayda bir üç beş doktora müşahade yapıp.. Ya da anında taburcu da verebilirim. (...) Fakat çok acil birşey değil işin doğrusu böyle de devam edebiliriz.



    Türkiye'de suç işleme niyetinde olanlara da iyi bir emsal teşkil etti. Ben de yarın bir gün kafama eserse eski arkadaşlardan 4-5 kişi bir çete kurup 10-15 tane toplum zararlısını öldürsem aynen bunlar gibi bir doktorla anlaşıp bir raporla dışarı çıkabileceğimi öğrenmiş oldum. Vatana millete bu yeni yöntemler hayırlı olsun.

    İmza: Saygılı1i




  • İnanılır gibi değil. Bu topicte her tür akıl dışı yazı dururken benim aşağıya yeniden kopyalayacağım gönderi silinmiş. Bu kadar aleni taraf olunmaz.

    Her fırsatta hezeyanlarını çömküren zevat, bir yandan ifade özgürlüğü diye çığırırken diğer yandan en siyasi olmayan bir mesajı dahi şikayet edip sildiriyorlar. Gidinin özgürlükçüleri sizi...
    ..................
    Erdoğan’ın sicili...

    Meclis Başkanlığı bir soru üzerine milletvekillerinin suçlarını açıklıyor. Başbakan dokunulmazlık nedeniyle yargılanamadığı suçları şunlar:
    Görevi ihmal, zimmet, biletlerde kalpazanlık, resmi evrakta sahtecilik, cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak vs...

    Sabahattin Önkibar doğru bir noktaya işaret ediyor:

    - Kimse bu suçlarından dolayı Başbakan’ı - kalpazan, sahteci, dolandırıcı - diye damgalıyor mu? Hayır... Neden? Çünkü henüz bu davalar karara bağlanmış değil. Peki Başbakan’a bağlı basın neden Ergenekon’dan yargılanan herkese çete, darbeci, terör örgütü üyesi vb. diye hakaretler yağdırıyor?

    Sanırız Başbakan’a bağlı basın ile Başbakan’a bağlı olmayan basın arasındaki hukuk, etik ve gazetecilik farkı da burada...

    Melih Aşık-Pencere




  • quote:

    Orjinalden alıntı: stnts

    Çete kurmana gerek yok . Zaten Yobaz çeteninin bir üyesisin.
    Nasılda rahatça atıp tutuyorsun.....

    Açıkça desene, ben nefret ediyorum bu ulusalcı, Atatürkçülerden vatanını sevenlerden nefret ediyorum deee.
    Kendini otorite sanan az gelişmiş yalaka , saçmalıklarına son ver. Sen kimsin ki 3 kuruşluk beyninle sağa sola , nasihat veriyorsun...
    Tahrik ediyor, milleti ayrıştırmaya çalışıyor, Feto efendisi gibi saman altından su yürütüyor, güvenilmez menfaat için herşeyi yapar, Gerekirse piyon olur kukla olur, , bu yalakanın mesajlarına bir bakın........

    Arkadaşım bugün sizi yeterince uyardım ve uyarmaktan bıktım. Sonunda niyetinizi anladım ama geç oldu.

    Her kimsiniz kimin kulpusunuz bilmem. Forumda daha önce ne bir mesajınızı gördüm, ne de sizin kültür bilime girdiğinizi gördüm. Sizinle daha önce hiç karşılaşmadıysam sizin de benle karşılaşmamanız gerekiyor. Dün ya da bugün bir anda ortalıkta bitiverdiniz. Yaşınızı başınızı bilmem. Üslubunuza bakarak çocuk yaşta olduğunuzu düşünüyorum o kadar. Kalitesizliğinizi bugünkü mesajlarınızda defalarca gösterdiniz. Artık bundan sonra sizinle daha fazla muhatap olmuyorum. Mesajlarınızı şikayet etmekle yetineceğim.

    Burası bir paylaşım ortamı. Bir fikriniz varsa yazarsınız. Benim yaptığım gibi. Çürütebiliyorsanız fikirlerimi çürütürsünüz. Şahsa saldırmak sadece ise sadece kalitenizi ve acziyetinizi gösterir. Ne siz benim yazıklarıma ne de ben sizin yazdıklarınıza terbiyesizce karışabilirim. Sadece çürütebilirim. Sizin için de öyle. Hayatınızda hiç tanımadığınız birini kafanıza göre etiketleyebildiğinize göre müneccim filan olmalısınız. Sizin istediğiniz gibi ya da bir başkasının istediği gibi konuşacak değilim. HADDİNİZİ BİLİN!

    Milleti ayrıştırmak, tahrik etmek gibi iftiralarınızı da kendinize saklayın. Benim mesajlarımda kaynaklar bellidir. Kaynak olmayan mesaj için de kaynak veririm hiç sorun değil. Ama siz bu yolu değil karalama yolunu seçiyorsunuz. O yüzden sizin gibi seviyesiz insanlarla hiç muhatap olmayacağım. Bir daha da bana yönelik hakaret içeren cümleler kurmamanızı istirham ediyorum. Her şeyin de bir sınırı var. Sabrımın sınırı olduğu gibi sizin de bir ayarınız ve sınırınız olmalı diye düşünüyorum.

    İmza: Saygılı1i




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.