Şimdi Ara

bodybuilding. protein tozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba. 6 bucuk aydır düzenli olarak bu sporu yapıyorum kilo verme amacıyla başladım 3 ayda gerekli kiloyu verdim artık vücut geliştirme programına başladım. Protein tozu alıcam bu ürünün zararları varmı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler



  • yok kardesım bende 9 aydır yapıorum kullanıyorum bı zararı yok sonucta gıda takviyesi o için rahat olabilirr
  • saol kardesim 9 aydır kullanıyorsun baya yararı oldumu peki ?
  • sivilce dışında bir zararını gormedim
  • Protein tozu kilo aldrır. Kas için amnoasit kullanın.
    Ama bence hiç birini kullanmayın, bol bol tavuk, balık, peynir, süt ve süt ürünleri tüketin.
    Bir kutuya min 50-60 lira vermek sorun değilse kullanın tabii.
  • kardeşim sen kimseye aldırma yaklasık 1 buçuk senedir fitness yapıyorum 9 aydır..
    Amino ve protein kullanıyorum bi zararı yok tabikide yararı var olmasa kullanılmaz yanii.. zaten sen onun farkına varırsın aynada kndını gordugunde ;)
  • Türkiyede protein tozu lükstür durumun çok iyiyse amenna ama öğrenciysen orta direksen doğal beslenmeye özen göster ülkemiz yiyecek içecek bakımından gerçekten çok zengin protein tozu amino creatin vs ek besinler doğal besinin yeterli olmadığı vakit kullanılacak ürünlerdir yani mucize beklemeyin onları kullanınca kas olmuyor direkt (!) bildiğiniz peynir altı ürünleri ilerki safhalarda en erken 1 yıl sonrası amatörlük sonrası tavsiye ederim şimdilik doğal beslenmen kafii tabi beslenme düzenin yoksa gerekli proteini doğal yollardan alamıyorsan işlere değişir
  • 2 aydır amino asit kullanıyorum geçen arkadaşa kan lazım oldu kan veremiyormuşum amino 3100 kullanıyorum sadece 6 aydır yapıyorum gerçekten yararı var ama ailem karşı çıkıyor bilmediklrinden dolayı
  • teşekkürler arkadaşlar
  • kullanma. vücuda zararlı...
  • Kolay kilo alıp yağlanan bir vücudun varsa protein tozu yerine aminoasit hapı kullan.Protein tozunda karbonhidratda var.Bu da aşırı kalori demek.
  • Zararı felan yok arkadaşım.Bende dahil olmak üzere etrafımda bir çok kişi kullanıyor.Yanlız sana tavsiyem şu seçimini whey protein tozu üzerinden yap.En az yağ ve şeker içereni seç.Bu ucuz diye gidip alma.Protein tozu al nişasta alma.Vücut için iyi bir gelişim istiyorsanız yani parçalanmak ve daha fazla kas kütlesine sahip olmak istiyorsan protein tozu bu konuda yetersiz kalacaktır.Mutlaka yanına bir aminosit takviyesi yapmalısın.Ha birde çoğu site antremandan yarım saat önce der.Hikaye.Sakın antremandan yarım saat önce protein tozu içme tıkar seni.1 saat önce iç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 4 Mayıs 2011; 20:07:37 >
  • yok bir zararı,fazla kullanırsan zararı olabilir.Ben 4 aydır kullanıyorum hiç bir zararını görmedim.Aldığın marka modele önem göster derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

    2 aydır amino asit kullanıyorum geçen arkadaşa kan lazım oldu kan veremiyormuşum amino 3100 kullanıyorum sadece 6 aydır yapıyorum gerçekten yararı var ama ailem karşı çıkıyor bilmediklrinden dolayı

    İlk 3 ay ne gibi değişikliklere rastladın? Ve görünümün ne zamandan itibaren değişmeye başladı? Bende almayı düşünüyorum da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 4 Mayıs 2011; 22:26:35 >
  • alcağım ürün whey protein. bende yağlanmaktan korkuyorum zaten hocayla konuştum kullandığımda gelişen kas kütlesi yanında azda olsa yağlanma olabilir dedi kararsız kaldım.
  • arkadaşlar protein tozunu aldım. salondaki hoca sadece antreman günleri antremandan önce ve sonra olmak üzere 1 er ölçek kullan dedi ama bazı arkadaşlarda gece yatmadan falan içiyorlar kullananlar nasıl yapıyorsunuz ?
  • Gece yatmadan önce whey protein tozu kullanılmaz.Whey Antreman sonrası çok değerlidir.Antreman öncesi kullanıcaksan en az 50dk önce al.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerseriBeyfendi

    Gece yatmadan önce whey protein tozu kullanılmaz.Whey Antreman sonrası çok değerlidir.Antreman öncesi kullanıcaksan en az 50dk önce al.

    anladım yani kullanma diyosun tamam arkadaşım teşekkürler yardımın için
  • Body building yapan bi arkadasım bu protein tozlarını tüketince belli bi süre sonra vücudun kendi protein üretimini yavaslattıgını ve kullanım kesildigi zaman proteinin vücutta daha az üretildigini söylemisti ne kadar dogru bilemem.Birde tavuk vesaire yiyin demissiniz tabi ki bunlarda ise yarar ancak proteinin antrenman bittikten sonra 30 dk icin alınması cok önemliymis yani onu iyi ayarlamak lazım protein tozunun avantajı antrenmandan hemen sonra kullanabilmen ancak antrenmandan sonra duş eve gitme filan derken yemek yemek 45 dk-1 saati bulabiliyo o yüzden aldıgın proteinden tam verim alamıyosun sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -S2K-

    Body building yapan bi arkadasım bu protein tozlarını tüketince belli bi süre sonra vücudun kendi protein üretimini yavaslattıgını ve kullanım kesildigi zaman proteinin vücutta daha az üretildigini söylemisti ne kadar dogru bilemem.Birde tavuk vesaire yiyin demissiniz tabi ki bunlarda ise yarar ancak proteinin antrenman bittikten sonra 30 dk icin alınması cok önemliymis yani onu iyi ayarlamak lazım protein tozunun avantajı antrenmandan hemen sonra kullanabilmen ancak antrenmandan sonra duş eve gitme filan derken yemek yemek 45 dk-1 saati bulabiliyo o yüzden aldıgın proteinden tam verim alamıyosun sanırım

    giderken yanıma bir ölcek kadar alıyorum sporum bitince hemen karıştırım içiyorum dediğin doğru hemen alınması lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.