Şimdi Ara

Boş C Segmentinden Dolu B Segmentine Geçmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
3.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açıkçası değişmişken otomatik almak istiyorum. Şu anda sarı sitede en düşük City Executive otomatik 350, Megane Joy otomatik 380. Elimdeki aracı satıp 20-30 eklersem City mümkün görünüyor ama Megane için biraz zorlamam gerek. Hayırlısı bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetborhan A kullanıcısına yanıt

    Hocam Megane joy muhtemelen elinizdeki arabadan bile daha boştur baktınız mı bilmiyorum ama. 4 teker 1 direksiyon. Biraz dolu olsa en mantıklı araç olur bence ama o kadar boş ki anlamak güç.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ambition paket Octavia boşlukta zirve olabilir Aynen yazdığınız gibi 4 tekerlek, 1 direksiyon. Ama hakkını yemeyelim güvenli araba, virajlarda ve yüksek hızlarda güven veriyor. Çoğu araçta olmayan (mesela takip ettiğim Executive paket hondalarda bile olmayan) arka koltuk havalandırma menfezi var. Bluetooth bile var, bu kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecilmez.

  • Honda city nedir kardeşim ya. Konudan çıktım (:

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt

    86 beygir 160 nm tork  çok cazip bir seçenek değil. Octavia'da böyle bir motor olduğundan habersizdim daha şimdiye kadar. Dsg güzel ama az biraz tork olunca tadından yenmiyor, 86 hp'ye dsg olsa ne cvt olsa ne.

  • VAG'dan şaşmayın imkan varsa. Polo, fabia ya da İbiza bakabilirsiniz. Bagaj lazım derseniz bir şey diyemiyorum. Sıfır City yerine ikinci el bir polo tercih ederdim şahsen. Özellikle fabia 1.0 tsi dsg hem 110 hp, 200 nm tork ile c segmentinin motor özelliklerine sahip hem de oldukça uygun tüketimi var. Bagaj lazım değilse on numara araç.

  • Şahsen ben C segment bir araçtan B segmente geçmezdim otomatik vites ve donanım farklılığı olsa da.

  • Benimdir o C segment den B sınıfı araca geçen kişi.Ayrıca dizel turbo dan atmosferik motora geçen kişiyim çok da memnunum. City almadan önce bu yorumlardan çok çekindim ama şimdi iyi ki almışım diyorum.

    Atmosferik 1.5 CVT gayet iyi gidiyor araç hafif orta devirlerde de iyi üst devirlerde de çok iyi rampada da kimseden selektor yemez yarışmıyorsan.Yakıt konusunda da dizel Citroen C4'e göre Ankara şehir içinde 1.5/2 litre fazla yakıt yakıyorum C4 7/8 Litre şuan City 9/10 litre.Konfor konusunda malzeme kalitesi çok üst değil ama tok malzeme kullanılmıs hissiyat iyi süspansiyonlar yumusak tam şehir içi aracı.

    Yalıtım konusunda yol sesi olsun rüzgar sesi olsun orta seviyelerde iyi değil kötü de değil tam şehir içi aracı aslında motor sesi alt devirlerde gayet sessiz.Aracın bana kalırsa en büyük eksisi arka davlumbaz olmaması.Çamurlu ve taşlı yollarda ses yapıyor Honda'nın bir çözüm bulmasını bekliyorum yoksa oraya bir yalıtım yapılması şart.

    Özet olarak B+segment bana kalırsa kendi segmentinin en iyisi hatta fazlasi otomatik vites olarak zaten çok iyi bir seçim olur alınacak araç otomatik düşünülmüyorsa ozaman üst segment manuel araç alınabilir.





  • fakiramaseksi kullanıcısına yanıt

    86hp Octavia da ne gidiyordur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • City,,onun orta konsolunu sağdan direksiyona göre mi üretmişler? Birde malzeme kalitesini ararsiniz bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • araç atik olsun isteyen 1.0 tsi dsg fabia alsın. resmen araba altınızdan kayıyor....

  • Aracina ve duruma gore gecilebilir

    Ancak hindistana ozgu modellerden olan city.yi tavsiye etmem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 cocuk varsa c den b ye (hele ki japon) gecmeyi dusunmeyin rahat edemezsiniz. yol tususu, konfor,yalitim ve ic hacim de cok ararsiniz octaviayi. ben de yillarca alman kullanip corolla gectim pismanim. arabada usuyorum abi kaloriferi kokluyorum onum yaniyor arkadan esiyor.cocuklar arkada montla duruyor,baba kaloriferi acsana usuduk diyor ama kalorifer sonda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 16 Şubat 2022; 8:4:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt

    turbo benzinli bir araç 120km hızda 2bin devir çevirerek ilerliyor yeterli gayet iyi bence normal bir kullanıcı için, atmosferik motor 120de 4bin devir çeviriyor. 86ps 160 tork tsi klasik 110hp 160 torkluk araçlardan daha iyi hissettiriyor.

  • 1.6 Atmosferik düz yolda 110 km/s hızla 2750 devir çeviriyor, düz yolda 120 km/s hız için 4000 devir biraz abartı olmuş bence. Denemedim ama 110 da 2750 devir çeviriyorsa 120 için 3 binin biraz üzeri devir çevirir sanıyorum, ama dediğim gibi denemedim, siz tecrübe etmişseniz doğrudur.

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Ben 1.4 atmosferik tiptronik 80bg polo ile uzun yolda 120 km/s hızda 2800 devir civarı gidiyorum. 140 km hıza çıkınca 3000 devir civarında seyrediyor, dediğiniz gibi 4000 devir biraz abartı olmuş. yokuş tırmanırken bile 4000 devir görmedim.

  • Octavia geniş olmasından mütevellit, iyi malzeme kalitesiyle de C değil C+ diye geçiyor artık bazı otomotiv otoritelerinde, C+'dan Polo gibi genişlik olmasada, kalite konusunda kaybı minimum, Octavia'yı aratmayacak model olsa amenna ama City bence çok aratır.

    Bence City bir kenara Octavia'dan civice bile geçilmez. Yalıtımsız, kalitesiz, kaportası kronik göçük sorunlarıyla öne çıkmış, arka tampon altında koruyucu demiri bile yeni kullanmaya başlamış vs. filan say say bitmez bir C segment modeli var, kim bilir B citysi nasıl.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni Honda City incelediğim kadarıyla, kendi segmentinde güzel bir araç fakat aile olarak kullandığınız, octavia gibi bir arabadan sonra sadece donanım için geçmek konfor açısından bana mantıksız geldi.


    VAG grubu sonradan elektronik donanım eklenmeye müsait olarak biliyorum, elzem olarak istediğiniz donanımlar eklenebiliyorsa, City e geçmek yerine donanım satın alıp ekletmeyi tercih ederdim.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.