Şimdi Ara

BOSNA HERSEKTE MAHSUR KALDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
2
Favori
20.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnternetin nasıl çekiyor. Cep telefonu nasıl çekiyor. İnternetten yazıyorum deme sakın.
  • Kulaktan dolma kötü bilgilerle bir panik haline girip polise gitmemek çok garip bir düşünce.


    Bosna hersek gayet düzgün,sıcakkanlı insanları olan bir ülke.Elbette her millette çürük elme olabilir,Türkiyede yokmu sanki?


    polis şöyleymiş böyleymiş diyip gitmemek bana göre saçmalık.Konsolosluğa neden gitmiyorsun onuda anlamış değilim?


    yardım istiyorsun 3 sayfadır aklı selim her insan ya konsolosluğa git yada polis merkezine diyor.Polis merkezine gitsen durumunu söylesen adamlar zaten konsolosluğu arayıp seni teyit etmek için arayacaklar,yabancısın turisttin diye niye seni darp etsinler,coplasınlar? tutki bosna hersekin ana gelir kaynağı turizim,öylesi bir olay olsa büyük imaj kaybı yaşarlar.


    kısacası gereksiz panik ve çok afaki düşüncelerde hareket ediyorsun gibime geliyor.soğukkanlı olacağın yerde yersiz panikle yanlışda yaparsın.şayet gbt kayıtlarında sorun yoksa bu adımları atman için hiçbir sebeb ve endişen olmamalı.Bu forumda da sana başka türlü yardım edecek kişiler ancak senin durumunu yaşayan birileri olabilir,oda görünende yok gibi.Mantık çerçevesinde empati kurarak cevap veriyor insanlar sana ve bunlar seni tatmin etmiyorsada elden başka bir şey gelmez.





  • adam gg herhalde cücü Bosna Hersek polisleri rehin almış olmasın 😱
  • Tek yapman gereken TC konsolosluğuna gidip, başıma böyle belalar geldi deyip, anlatıp yardım istemen. Cezalık bir durum oluşacaksa bile, onların yardımıyla daha kolay atlatırsın. Uzatacak bi konu degil, git konsolosluğa, onların amacı zaten oradaki TC vatandaşına yardımcı olmak.
  • Dh forumdan yardım alacağına konsolosluk veya polise gitmen lazım kesin yasak birşey yaptın bu kadar kortuğuna göre yada trollük :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 9 Ekim 2020; 2:45:13 >
  • Çok ucuz bir numara yemişsin.

  • 7 ay Bosna Hersek'te yaşadım. Bisikletle sırp bölgesinden de geçtik gitmediğimiz yer kalmadı, Saraybosna'da pek çok kişiyle de tanıştım. Yapman gereken tek şey konsolosluğa gidip yardım almak. Sarajevo'daysan eğer ana caddenin üzerinde başçarşıya giderken sağında kalıyor zaten merkeze en yakın yerde. Ana caddenin üzerindeki her yere tramvay ya da en kötü ihtimal yürüyerek gidebilirsin. Grbavica tarafına geçmeni önermiyorum sadece, orası biraz İzmir'in Tepeciği gibidir.


    Mostar'daysan eğer orada da hatırladığım kadarıyla köprüyü geçtikten sonra sola doğru devam edip sol tarafında göreceksin konsolosluğu. Zaten orada Türkçe bile konuşup derdini anlatsan birileri bir şekilde yardımcı olur. Ki buraya girebiliyorsan internet erişim var demektir ki bu da senin için büyük avantaj. Çözülemeyecek bir durum yok ortada.

  • Konu csb bu arada. Boşuna dil dökmeyin. Naptın netflixten kaçak göçek insanları konu alan dizi falan izleyip kendi senaryonu mu yazdın?
  • Ne işiniz var Bosna'da anlamıyorum ki?

  • ?


    BOSNA HERSEKTE MAHSUR KALDIM
  • Acil durum için bu numarayı arayacaksın;

    +387 62 984 807


    Diğer numaralar bunlar;

    Büyükelçilik Binası +387 33 568 750 Konsolosluk Şubesi +387 33 568 791 +387 33 568 792


    Adreste bu;

    Vilsonovo Setaliste bb.71000

    Saraybosna, Bosna Hersek


    Kaynak

  • -Sokak Kedisi- kullanıcısına yanıt
    Her şeyi özetliyor. Tebrikler iyi yakalamışsınız 👍🏻
  • quote:

    Orijinalden alıntı: normandiya1944

    Bu şerefsizler burasıda vizesiz geçebiliriz sıkıntı yok dediler. Pasaporta mühür vurulması gerekiyormuş. Bunlar direk çantamı çaldı. Kasti olarak mı çaldılar pasaportu ve kimliği bilmiyorum. Hani bi darbe alırsın sıcağı sıcağına acıtmaz ya sonra gelir acısı buda böyle. Öyle yürüyerek geçtik geçince de 6 saat falan yürüdük bende sanıyorum bu normal bi macera gibi bişey. Bilmiyordum olayların bu noktaya geleceğini. Çıkmazın içindeyim. Bu kadar zor olmamalı. Konsolosluğa gitsem onlar Polise git kağıt alıp gel diyeceklermiş. Polise de gidince eğer kaçak girdiğimi anlarlarsa o zaman korkutucu işte. Bi polislerini görseniz hepsi 2 metre kalıplı iri yarı. Otogarda da adam dövüyorlardı. Bende bi süre bi cafede takıldım. Karanlık basınca tekrar bu pansiyona döndüm.

    Element uydurma bı tarafindan Bosna da bi kere kayboldum merkez polis karakolunda her türlü yardımı yapmışlardı





  • ya csb ya da başka bir iş var bosna gibi bir yerde korkuyorsan niyet bellidir, polise sığınıp konsolosluk yardımı talep etmek zor bir iş değil sokak başka devlet prosüdürü başka, yok kampmış yok kaçaklar varmış vs derken işi belli ediyorsun, normal bir zekaya sahip olan insan öyle yere gitmek yerine polise sığınır en azından suçlama riskini almaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 9 Ekim 2020; 6:15:16 >
  • Boşuna bu telaş hocam, konsolosluğa geç hiç sorun olmaz
  • Emin ol konsolosluğa gidersen başına iş gelmez tabi ki başın dertte isd
  • 3 kez bosnaya gittim. Yazdiklarin inandirici degil.

  • Adam kaçak göçmen.Yardım fln etmeyin beyler.Ayık olun.Bu üye geçenlerde ukrayna üzerinden kaçak gideceğim diye planlar yapıyordu.Belgelerini insan kaçakçılarına kaptırdığı gün gibi ortada.

  • Geçmiş olsun .

    Bosnayi Türk yakınlığı ile bilirim yani Türk olduğunu söylersen kapılar açılır diye düşünüyorum . Herkesin dediği gibi konsolosluğa git durumu izah et . Afrikalı mültecilerle kendini bir tutma derim .

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.