Şimdi Ara

Boyumu aşan işler: Raspberry Pi 4 ile ev otomasyonu (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
33
Favori
9.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar... Bende yaklaşık 1 yıldır ev otomasyonu ile ilgileniyorum. İnanılmaz zevkli işler. Ama malesef yazılım ve donanım olarak yeterli birikime sahip olmadığım için bu 1 yıl içerisinde yanlış ürün tercihlerinde bulundum. Ama bu akıllı sistemlere ciddi kafayı taktım. Bir mimar olarak hayalim bulunduğum bölgede yerel mimariye uygun, geçmişi ve geleceği yansıtan yeni inşaa yöntemleri ile bir yapı tasarlayıp, bunu hem çevreci hemde akıllı çözüm yöntemleri ile maximum fayda sağlanabilir bir yapı inşaa etmek. Tabi bu durum için önümde daha çok zamanım var. Bahadır bey sizin gibi birikimli arkadaşlardan bilgi alışverişinde bulunmayı çok isterim. Yıllarca teknoloji ile uğraşan birinin emekli olduktan sonra bile heyecanını yitirmeden, sıkılmadan arayışta olması ayrıca takdire şayan bir durum. Ne mutlu sizler gibi zevk duyduğu şeyleri meslek edinenlere...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi uzun suredir yok. Son girişi 9 ay önceymiş. Merak edip ufak bir bakınayım dedim. Şöyle bir şeyle karşılaştım. Son girişine de uyuyor. Eğer aynı kişi ise Allah rahmet etsin.


    https://www.bisikletforum.com/konu/23-temmuz-2020-bahadir-gurelin-hayatini-kaybetmesi.162158//

  • PreDLoNa kullanıcısına yanıt
    Allah rahmet eylesin. Bende merak ediyordum böyle güzel bir konu hazırlamıştı devamı niye gelmedi diye üzüldüm. Allah yakınlarına sabırlar versin.
  • By.MaMBoS B kullanıcısına yanıt

    Gerçekten ben de çok üzüldüm, Bahadır Bey ne güzel bilgiler veriyordu. Allah rahmet eylesin... Yakınlarına başsağlığı dilerim.

  • PreDLoNa kullanıcısına yanıt

    Allah rahmet eylesin, bu kadar bilgili, bilgi paylaimaktan keyif alan birinin bu kadar sessiz kalması normal gelmiyordu, covid şartlarına yormuştum.. Homeassistant maceramda çok guzel çıkış noktaları fikirler edinmiştim, sistemi bu günlere getirmem için çok güzel motivasyon vermişti...

  • Allah rahmet eylesin
  • Konuyu yeni gördüm, takibe aldım. Fakat konunun ilerleyen sayfalarında konu sahibinin vefat ettiğini öğrendiğimde boğazım düğümlendi.. Kaliteli ve iyi insanlar neden çabuk göçüyorlar bu dünyadan?? Gerçekten hiç tanımadığım birisi için çok üzüldüm..

  • Konuyu yeni keşfettim. Bahadır Bey için gerçekten inanılmaz üzüldüm. Çok değerli bilgiler vermiş. Allah rahmet eylesin.

    Bahadır Bey’in açtığı yoldan, Home Asistant kullanımına devam eden var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 16 Ağustos 2021; 0:27:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bahadır Bey için gerçekten üzgünüm. Konunun bir süre sessiz kalması normal değildi. Allah rahmet eylesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sayfaya kadar soluksuz okudum gönderilerini. Son sayfada benim de boğazım düğümlendi, tanımadığım halde.. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.