Şimdi Ara

Buderus RT24RF & RT36RF - Bosch TR24RF & TR36RF Kablosuz Oda Termostatları Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
16
Favori
62.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet şimdi baktım çok şikayet var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nevaninbabasi N kullanıcısına yanıt
    İstanbul bilişim riskli bir site. Madur çok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cümleten selamun aleyküm, Bosch condense 2300 iw kombiye tr36rf kablosuz oda termostati taktirdim, peteklere giden suyu kapattım, normal kullanma suyunu açık halde bıraktım ama termostatin alicisinin üzerindeki ışık kısa bir süre sonra kendi kendine sönüyor, sıcak su muslugunu açtığım zaman kombi devreye girmiyor ve suyu ısıtmıyor, termostatin alicisinin üzerindeki düğmeye basınca ışık yanıyor ve kombi devreye giriyor ama yine kısa süre sonra ışık sönüyor ve ben tekrar düğmeye basana kadar kombi devreye girmiyor, her sıcak su kullanacağım zaman düğmeye basmak zorunda kalıyorum, ben mi ayarlayamiyorum yoksa servis bağlantıyı mi yanlış yaptı anlamadım, fikir ve yardımlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bosch servisi sorunu çözemedi, burada da maalesef soruma cevap alamadım, ben de okuduğum bir yorumdan yola çıkarak bağlantıları değiştirmeyi denedim ve sorun çözüldü, kombiden termostatin alicisina gelen kablo A ve B ye bağlıydı, bu bağlantıları A ve C olarak değiştirince kombi normale döndü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buderus rt 24 rf odo termostatı aldım.oda socaklığı 22.5, termostatı 22 ye ayarladım. 9 yada 10 dakikada bir 1.5 yada 2 dakikada bir alev resmi çıkıyor ve kombiyi çalıştırıyor. Bu durum neyin nesi bilen varmı acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr36rf modelini Bosch 2300 modeliyle kullanmaya başladım.Ne gibi Kullanım tavsiyelerinde bulunursunuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.airfel.com.tr/digifel-condense-24kw-alx-sb_182925


    bu kombi ile bosch RT36RF çalışır mı ?

  • Termostatınız TPI algoritması ile çalıştığı için bu olması gereken çalışma şekli. Bir problem değil yani merak etmeyin. Fabrika ayarları değiştirilmediyse saatte 6 kez ( 10 dakikada bir) devreye girip, evin sıcaklığını ayarlanan sıcaklıkta tutmaya yetecek kadar kombiyi çalıştırır. Fabrika ayarı olarak 6 kez/saat olan ayarı ayarlardan değiştirebilirsiniz fakat bence değiştirmeyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efiksis -- 7 Kasım 2020; 20:22:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efiksis

    Termostatınız TPI algoritması ile çalıştığı için bu olması gereken çalışma şekli. Bir problem değil yani merak etmeyin. Fabrika ayarları değiştirilmediyse saatte 6 kez ( 10 dakikada bir) devreye girip, evin sıcaklığını ayarlanan sıcaklıkta tutmaya yetecek kadar kombiyi çalıştırır. Fabrika ayarı olarak 6 kez/saat olan ayarı ayarlardan değiştirebilirsiniz fakat bence değiştirmeyin.

    Bilgi için çok teşekkürler. Birde bu termostta yeşil tuş var bu ne işe yarıyor eco mod menüsü açılıyor ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bosch tr24rf kurulu kombimde. Ben termostatı kendim devre dışı nasıl bırakabilirim? Kombinin yanındaki cihazda düğme var yeşil ledlerin yanında acaba o düğme ne işe yarar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,2300i kombim ve alttan ısıtma sistemli evim var tr36rf almayı düşünüyorum,önerir misiniz? Daha önce 2500 ile cr50 kullandım çok memnundum ama bu defa kablosuz istiyorum,bunun da modülasyonu yok ama alttan ısıtmaya modülasyon olmaz dediler. Tavsiyeniz nedir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben cok memnunum 2 haftadir kullaniyorum. Gunlul 3.5 metrekup tasarruf sagladim. Havalarin sogumasina ragmen.oda sicakligi 24 saat 23 derecede tutuyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buderus kombide rt36rf kullanıyorum çok memnunum. Daha önce 11 12m3 günlük sarfiyatım vardı şimdi 6 7m3 oldu kesinlikle tavsiye ediyorum. Haftalık programlama ve ayar yapmıcaksanız bir alt modeli 24 ü alabilirsiniz.
  • jk21 kullanıcısına yanıt

    Benim evde dubleks 120 metrekare yalıtımlı ama soğuk bir şehirdeyiz.Sizin dubleks kaç metrekare ve Buderus gb062 kombi sizin evinize yeterli geldimi?

    Kaç metre petek mevcut?

    Kullandığınız on of termostat kombinin modülasyon özelliğini devre dışı bırakıp oda ısısına göre dur kalk yaparak mı çalıştırıyor?

    Ben de modülasyonu en geniş olan daha da tasarruflu diye 10/1 modülasyonlu Buderus gb122 i aldım ancak kombi şu an termostat almadım ve hiç durmadan çalışıyor ve 40 derecede 6,5 metre petek açık günde 13-14 metreküp gaz harcıyor ve henüz havalar eksi dereceleri görmedi.45-50 derecelerde ayarladım 18 metreküp ve 24 metreküp günde gaz tüketti.Ben de modülasyonlu oda termostatı yerine bu termostata baktım ve kullananların tecrübesini merak ediyorum.

    Sizin kombiniz de termostattan önce hiç durmadan çalışıyor muydu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuhanx27 B kullanıcısına yanıt

    Alev modülasyonu sürekli aktif iken kombide sürekli çalışıyor mu yoksa dur kalk yaparak mı çalışıyor?Gaz tüketiminiz ne kadar?benim Buderus GB 122 i var 8 gün oldu hangi derecede ayarlarsam farketmiyor sürekli çalışıyor ve 9 metre petepe 40 derecede 13-14 metreküp gaz tüketiyor.50 derecede 24 saatte 24 metreküp sadece petekler için gaz tüketiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba bu termostatı uygun bulduğum için karar vermiştim, sonrasında istanbulbilişimden şikayetleri okuyunca almadım. Honeywell, rt36rf, netatmo arasında kaldım, letgodan sıfır gümrük malı netatmo denk gelince onu aldım oldukça memnunum gaz tüketimi aşırı çok düşmesede konfor olarak epey rahatlattı..

    Ev 3 katlı kombi giriş katta kollektörlü sistem ve her petekte termostat var, yaklaşık 140 m2 kapalı alan üzeri açık teras olduğu için en üst katı çok yakmıyorum peteklerdeki vanalar termostatlı ve 2 de ayarlı en üst kattakiler 2 adet en üst kat, 3 adet orta kat, 3 adette girişte olmak üzere 8 adet petek mevcut. yalıtım var terasta açık olmasa daha da güzel olacak ısınma ondan dolayı kayıp çok fazla oluyor. orta kat odalarda. Yinede kombi ile ilgili bir sorun yaşamadık termostat olmadan önce en düşük ısı olan 40 da bile yaksak 10 15 dk kapalı kalıp tekrar çalışıyordu malesef bu termostat ile çözüldü şimdi 55 de yanıyor yarım saat 45 dk kapalı kaldığı oluyor şu havalarda. Bu arada kombideki sıcak su için konfor ayarını kitapçığa bakarak kapattım sürekli sıcak su bulundurmuyor ihtiyaç halinde sıfırdan ısıtıyor banyo için biraz geç gelsede şimdilik bir sorun yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jk21 -- 20 Aralık 2020; 0:27:53 >




  • logizoom L kullanıcısına yanıt

    Hangi termostatı kullanarak günlük 3.5 metreküp daha az yakıt tüketiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melantin M kullanıcısına yanıt

    Kombiniz hangi marka,kaç metre peteğiniz var,termostat kullanımı ile günlük kaç metreküp gaz tüketiyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7CF674D27

    Hangi termostatı kullanarak günlük 3.5 metreküp daha az yakıt tüketiniz?

    Bosch rf36tr


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, bosch tr36rf kullanıyorum. Bugün çalıştırdım kombiyi, oda sıcaklığı 21 derece termostat 21 dereceye ayarlı ancak alev simgesi var ve kombi çalışmıyor. Sanırım 20.5 e düşünce kombi çalışacak ancak anlamidigim nokta neden oda sıcaklığı degerindeyken alev simgesi yanıyor ve kombi çalışmıyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.