Şimdi Ara

CEMAAT ÜYELİĞİ SİZCE TERÖRİSTLİK MİDİR? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
4.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cevap çok basit. cemaat üyeliği teröristlik değildir.

    yürürlükte hangi yasa varsa, buna göre hareket etmek zaruridir. yürürlükteki yasaya göre terörist de olursun, tecavüzcü de veya istismarcı artık işlediğin suç ile hangi sınıfa girersen.
    ha gerçekten terörist misin, hırsız veya vatan haini vb.. bu elbetteki yapılacak olan tespitlerle belirlenir. lakin sonuç %100 doğru bir sonuç olur mu dersen, ben buna katılamayacağımı söylerim.

    çünkü iftira denen bir mevzu da var. öyle güzel üstüne sıvarlar ki bazen kurtulmak çok zorlaşır hatta hiç mümkün olmayabilir. Takdir Allah'ın. artık ama dünyada ama ahiretde, iftiraya uğramış olan kuluna hak etmediği şekilde gördüğü muamelenin karşılığını eksiksiz verecektir.

    şunu da atlamamak gerekir; milletin, bayrağın, vatanın, devletin aleyhine suç işlediği açıkca sabit olanların mevcut ülke sisteminde kesinlikle görev almamalarının da sağlanması gerekir. cahilce ya da istemeden olaya karışanların ve akabinde de hatayı kabul edip pişmanlığını belirtenlerin ise aynı kefede değerlendirilmemesinin gerekli olduğunu düşünüyorum. ihanet edenler yine olmayacak mı peki? buna hayır diyemeyiz. yine dikkatli olunacak. ayrıca bu ayırımı yapmak için de yine çok dikkatli olmak lazım. yani kul hakkını yememek lazım. insan hata yapar. hatasız kul yoktur. nihayetinde şu noktaya geliyoruz. Allah kuluna zulm etmez. insanlar kendi elleriyle yaptıklarıyla birbirlerine zulm ediyorlar. Allah ise koruyucu ve kurtarıcıdır. Musibetin isabet etmesi ise yine Allah'ın izniyle gerçekleşmekte. bunun nedeni ise yaptıklarımızın bir kısmının herkese isabet etmesiyle, yanlış yaptığımız işlerden vazgeçmemizi sağlamak üzeredir.

    konu başlığı, konu içeriğine göre uygun değil. bu başlık, ilk bakışta yanlış bir intibağ bırakıyor. bu konuda işlenen fetö. aslında konu başlığı şöyle olmalıydı: fetö'yü destekleyen biri terörist midir? ya da fetö bir cemaat midir? vb..




  • Terorist kavrami icin illa elinde silah olmasi gerekmez illa direk olumlere sebebiyeti aranmaz !

    Adolf Hitler ona bakarsaniz kimseyi oldurmedi! Ama o mahlukat terorist otesi soykirimci! ...


    Cemat aslinda el degistirilmis bir orguttu. Yurtdisina acilmasini isteyenler el degistirenlerdi amaclari istihbarat bilgi toplamakti ve istediklerini de elde ettiler sonrasi da fisi cekilecekti cekildi de . Bu surecte en bastakiler biliyor en ust kademediker haric digerleri hicbirsey bilmiyor ama bu sistemin unsurlaridir. Bazilari durusu basit bir sekilde Turkiye yi yonetenlere karsi tavirlarini gostere dursun ! Onlar da suclulardir. Hatta vurgulama otesi en alt kademeis olan ogretmenleri veya esnaf yani maddi edstek yapanlar veya bagis yapan siradan insanlar da mesuldur sucludurlar ...


    Bu yapi icin illa 17-25 ARALIK veya 15 Temmuz ile milad filan alinamaz! Bu yapi onyillar oncesinde PROBLEMLi idi! Bu yapi bir idelojisi yuzunde ALTIN NESiL diye hayatin olagan akisi firstlarini haklarindan bilmeden mahrum kalanlar veya bile bile mahrum ettirilenlerin her sektorde HAKLARINDNA mahrum kalmalari doktorsa muhendissse askerse polisse hukuk sistmeinde ise vs hepsi baskalarina yok acilmasi ile hayain kendi icerisinde gelen firstlari ve imkanlar bir kesime kanalize ettirildi ... Bircogu da fakr edenler hatta fark ediyor ama kaynagini idrak edemeyenler de dahil intihara varan vesilelerden de sorumlulardir...


    Kisacasi yukselmek baskalarinin hakkini yemek ezmek icin bu kesimde olmak gerekirdi!


    Bu olayi sadece terorizm olarak ele almak KISITLAYICI olacaktir, HIRSIZLIKTA ifade edilir... Bunlar nedense kendi duzenleri icin baskalarinin onunu engellemesi ile yaptiklari HIRSIZLIKLARINDAN bihaber olmalari da ironi! ...




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.