Şimdi Ara

Çin'de yaşıyorum. Sizlere tavsiyeler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
12
Favori
26.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
237 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sanki sadece çinde çıkıyormuş bu korona zamaninda Suudi Arabistandada koronanin başka çeşidi mers-cov çıkmıştı bunlarda mı acayip şeyler yiyor bizdede kokoreç ve türevlerinden başka cov çeşidi çıksa adamlar bize iğrenç gözü ile bakarlar sadakat yiyorlar diye

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arada büyük kültür farkı var, Türkiyede bu kadar kolay kontrol altına alınabileceğini sanmıyorum bu olayın.
    Sanıyorum sonuçlar daha yıkıcı olacaktır, bilinçsizlik hat safhada.
    Kendi sağlığını düşünen de yok başkasınınkini de.
    Bahsettiğiniz ülkelerde insanlar birbirine saygı duyuyor, en azından.
    Bizde bu asla yok, nasıl bir iyileşme olacak? Umudum yok bu konuda.
  • Konu dışı olacak ama, ben il dışındayım işim gereği, bir iki güne seyahat etmem gerek evime (Edirne-İstanbul)

    Şehirlerarası otobüs kullanacağım, bu seyehat bana zarar verecek mi? Ne yapmam gerekir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi sehirdesin? @3iks? ben de Tianjin'deyim lakin CNY dolayisiyla Turkiyeye geldim daha donemiyorum, her gun yeni birsey cikariyorlar, simdi de merkezi karantina cikarmislar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

    Bu mesaj silindi.
    hepsi daşşş gibi, üstün sarı ırk geni ve önder mao zedong liderliğinde kapitalizme, menşevik alaşımı troçkist kırması yeni opörtünist cepheye dik duruş sergileyen gominis kızlar olduklarından daş gibi hepsi iskandinavlar slavlar halt etmiş yanında o derece
  • Bizde bunları uygulamak malesef çok zor . Kurallara uyma gibi bir alışkanlığımız yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

    Çinin o yönden hakkini yemeyelim
    Adamlarda disiplin var
    Birisine karantina uygulayip evden disari cikma dedinmi adam disari adin atmaz
    Bizim burda hacilar kacmak icin polisle çatışıyor
    Yukardaki arkadas cok dogru demis
    Cindeki nufus bizde olsa mezar kazmaya yetişemezler
    Hacı değil o, umreden gelenler
    tevbe tevbe
    selam ve dua ile
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ducatine

    Elbette kötü değil. Ama toplumun tamamen yapısıyla alakalı bir durumdur. Bizim toplum disiplinsiz ve kurallara uymamayı marifet sayan bir karakterimiz var. Ayrıca isyankar tarafımız da var. Sıkıya ve eğitilmeye gelemiyoruz. Eğitimlileri de dışlıyoruz. Herkes denetim ve devlet mekanizmasından bahseder durur. Hep hareketi başkalarından bekler. Ama en önemli eksik Türkiye de bilinç farkındalığın ve eğitim seviyesinin yerlerde olmasıdır. O yüzden dışarda sevilmeyen yada az sevilen bir ülkeyiz. Siyasi ve dini gerekçeleri kenara bırakırsak geneli budur.
    Dediğiniz gibi eğitim önemli. Sonra en önemli şey kurallara uymayanlara sonuna kadar yaptırım uygulanmalı.
    Bahsi geçen insanların yaşadığı ülkelerde kurallar tam olarak uygulandığı için hem kurallara uyumanın avantajlarını anlıyorlar hemde alışkanlık oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Büyük geçmiş olsun.
    Herşeyi açıkca yaZmışsınız.
    Bilgiler için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fazilkanmaz kullanıcısına yanıt
    hayvanları canlı canlı işkence edip pişirip yiyen iğrenç ırktan olanların insanlara saygı duyduğunu sanmıyorum. muhtemelen sorumsuzluğu sebebiyle basına gelecek yaptırımlardan korkuyordur. bu mikrop çinlilerin dünyadan yok olmasını temenni ediyorum bu biter başka virüs çıkar bunların içinden.
  • selam çok teşekkür ederiz çok yararlı bir yazı olmuş. Bu arada aynen katılıyorum devlet heyt dediği gibi herkes hizaya girmeli abd den gelen bir arkadaşda sizinle benzer şeyler şeyler söylemişti.
    Maalesef bizde özgürlük o kadar çok ki bir de beğenmezler. Sıkı mı bir tane çin polis arabası devrilsin bir de üstünde bir tane imam olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rmdy

    hayvanları canlı canlı işkence edip pişirip yiyen iğrenç ırktan olanların insanlara saygı duyduğunu sanmıyorum. muhtemelen sorumsuzluğu sebebiyle basına gelecek yaptırımlardan korkuyordur. bu mikrop çinlilerin dünyadan yok olmasını temenni ediyorum bu biter başka virüs çıkar bunların içinden.
    Balik ve türevleri hariç bunu yapıyorlar mı hic gormedim ama balik ve türevlerinde sinir sistemi yoktur, balığı canlı canlı kessende birsey hissetmez. O yuzden ahtapot u canlı canlı pisirdiklerinde bir sikinti olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYLER X FİRMASINDA KURYE OLARAK ÇALIŞIYORUM İSTANBULDAYIM. DURUM ÇOK CİDDİ TÜRK İNSANLARI HİÇ BİR ŞEKİLDE ÖNLEM ALMIYOR, LİSELİ ERGENLER BİRBİRİNE ÖKSÜRÜP HAPŞIRIYOR MASKE ELDİVEN TAKIYORUZ BİZE SOKAKTA GÜLÜYORLAR, ÖLÜM ALLAHIN EMRİ DİYİP HİÇ BİR TEDBİR ALMIYORLAR, SİPARİŞ GÖTÜRDÜĞÜM İNSANLARA ÖZELLİKLE BELİRTMEME RAĞMEN BİR ŞEY OLMAZ DİYİP İLGİLENMİYORLAR. BU ŞEKİLDE GİDERSE VAKA/ÖLÜM ORANI EN ÇOK OLAN ÜLKE OLACAK. KISACA İNSANLARIN ÇOĞU BİLGİSİZ CAHİLCE HAREKET EDİYOR KARANTİNAYA ALINANLAR POLİSE İNSANLARA KÜFÜR EDİP KAÇMAYA YER ARIYORLAR. VİRÜS BİZE EN SON GELDİ DİYE ÖVÜNEN VAR ANCAK TEKRAR SÖYLÜYORUM TEDBİR ÇOK ÇOK AZ, KİMSE KİMSEYİ UMURSAMIYOR RESMEN.
  • Abi bizim hastanede hastalar dezenfektanlari caliyorlar vidaladik care olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haisesasaki

    BEYLER X FİRMASINDA KURYE OLARAK ÇALIŞIYORUM İSTANBULDAYIM. DURUM ÇOK CİDDİ TÜRK İNSANLARI HİÇ BİR ŞEKİLDE ÖNLEM ALMIYOR, LİSELİ ERGENLER BİRBİRİNE ÖKSÜRÜP HAPŞIRIYOR MASKE ELDİVEN TAKIYORUZ BİZE SOKAKTA GÜLÜYORLAR, ÖLÜM ALLAHIN EMRİ DİYİP HİÇ BİR TEDBİR ALMIYORLAR, SİPARİŞ GÖTÜRDÜĞÜM İNSANLARA ÖZELLİKLE BELİRTMEME RAĞMEN BİR ŞEY OLMAZ DİYİP İLGİLENMİYORLAR. BU ŞEKİLDE GİDERSE VAKA/ÖLÜM ORANI EN ÇOK OLAN ÜLKE OLACAK. KISACA İNSANLARIN ÇOĞU BİLGİSİZ CAHİLCE HAREKET EDİYOR KARANTİNAYA ALINANLAR POLİSE İNSANLARA KÜFÜR EDİP KAÇMAYA YER ARIYORLAR. VİRÜS BİZE EN SON GELDİ DİYE ÖVÜNEN VAR ANCAK TEKRAR SÖYLÜYORUM TEDBİR ÇOK ÇOK AZ, KİMSE KİMSEYİ UMURSAMIYOR RESMEN.
    Allah size de yardım etsin kardeşim kim bilir gittiğiniz insanlarda neler vardır




  • Çin'de yaşıyorum. Sizlere tavsiyeler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msgunes -- 18 Mart 2020; 22:19:53 >
  • rmdy kullanıcısına yanıt
    Sen koyunu, danayi yalayarak mı öldürüyorsun?senin bakış acına göre çinliler öyle ,onlarin bakış açısına görede sen vahşisin.çinli olsan iyk boklu bagirsagi yiyorlar iğrencler diye bize söverdin belkide

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • univer66 U kullanıcısına yanıt
    ben danayi uzuvlarini canli canlı kesip o sekilde pişirip yemiyorum. mümkün olduğunca az aci çekeceği şekilde öldürülüyor. benim derdim hayvanların öldürülmesi değil işkence edilmesi daha yazdığımı bile tam okumadan burdan atlaman enteresan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jose Mari kullanıcısına yanıt
    köpeğin videosunu izledim malesef bu kadar vicdansız olunacağı aklima gelmezdi hayvan can çekişirken üzerinde yağ gezdiriyor bide şerefsiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakinda Asisi cikar ve herkes asilaninca bu tiyatro biter. Tiyatro biter ama asil film asidan sonra baslar. Boyle berbat bir tiyatro gormedim, asil virus Medyadir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.