Şimdi Ara

Citroen C5 hakkında bilgi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
12
Favori
249.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende 2009 almayi dusunuyorum. Kararsizim elde kalirmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elde kalma olayı farklı bir şey. Sonuçta her aracın bir alıcı kitlesi var. Kimi araç ilana koyduğun gün satılır, kimi de 1 ay sonra. Ama yine de satılır. Sonuçta bu aracı ben aldıysam, benim gibi alanlar varsa, satılır elbette. Biraz uzun sürebilir, o kadar. Şu ana kadar (14 yıl içerisinde) yaklaşık 8 araç değiştirdim. Biri hariç hepsini ikinci el olarak aldım. İçlerinde Toyota Corona, Renault Concorde gibi zor satılan araçlar da vardı, ancak her seferinde sattım ve aldım.

    Şu an itibariyle 13 aydır C5 kullanıyorum. Kullandığım araçlar içerisinde en konforlu, en rahat, en yumuşak araç bu. Yol tutuşu da oldukça iyi. Kesinlikle tavsiyedir.
  • Arkadaşlar yardım edin çok kararsızım 2010 model 140 binde c5 Sxpk araç 3 parça boya var başka sıkıntı yok 40 bin gibi bir fiyata alabilirdim çok niyetli ve hevesliydim ustama sordum citroeni önermiyoruz sıkıntı çıkardımı çok masraflı olur önünü alamazsın bence bulaşma dedi hevesimi kırdı
    Sizce ne yapmalıyım işi yine bu aracı bu km lerde kullananlar çözecek gibi geliyor bana en güzeli bence kullanıcı yorumları
    Yardımlarınızı bekliyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler dilerim arkadaşlar. 3yıldır Nissan X-trail 2.0 2003 model jeep kullanıyorum, bu araçtan önce Mercedes 200 E, BMW3.16 , golf VII, 208 ve 206 pejo , Toyota kullandım ...Bu aralar C5 1.6 diselin station wagonu ilgimi çekti ve forumu okuyunca danışmak istedim ..2011 sonrası olanlara bakıyorum 50-60000km aralığında uygun araç epeyce var.. Bilgi sahibi olan deneyimi olan benimle paylaşır mı?
  • Lütfen 2 dakikanınız ayırınız.... C5 araştırmacıları için yazıyorum. C5 NASIL
    Sakın olaki sağda solda yapılan yorumlara aldanıp psikolojik baskı altında br araba modelini araştırmayın.Tecrübemi sizinle paylaşıyorum.Bir Mercedes konforunda audı kadar alımlı wolswagen kıvamında bir dizayndan bahsedicem.
    citreon firmasına uzaktan yakından bir ticari yakınlığım yok hiç birçalısanını tanımam.Ama kendimin böyle bir yazı paylaşması gerektiğini bu arabayı üretenlere sonsuz teşekkürlerimi borç bildiğim için yazıyorum..
    Kesinlikle yapılan olumsuz yorumlarla uzaktan yakından alakası olmayan bir araçtır C5.
    2012 c5 1.6 mcd e-hdİ (otomatİkŞanziman) arac sahİbİyİm.
    Araci almadan Önce İnanin İĞnedelİĞİne soru sordum ve yorumlari dİnledİm.İŞİn en garİp halİ İse koltuĞuna oturupta ŞÖyle bİr tur atmamiŞ olmamdi.İnsanoĞlunun dÜnyaya bakiŞ aÇisi nasil farkli İse her araba modelİnede bakiŞ aÇisı okadar genİŞ farkliliklara neden olmuş olduĞunu keŞfettİm.mercedes ve wolswagen dahİl araÇ modellerİ hakkinda bİrbİrİnden İlgİnÇ tuhaf yorumlarla karŞilastikÇa bİr okadarda tecrÜbe kazandim.ÖĞrendİĞİm en anlamli İŞİme en yarayacak konu İse kesİnlİkle Şu oldu... EĞer araba alicak kİŞİ bİr araŞtirma yapicaksa kesİnlİkle İlk baŞta yapmasi gereken beĞendİĞİ kasayi modelİ test etmektİr.30 tane İnsana sorup 60 tane yorum almak İnanin mÜthİŞ bİr zaman kaybi ve dÜŞ kirikliĞindan baŞka hİÇ bİrŞey deĞİl.
    C5 İn koltuĞuna oturup kontaĞi Çevİrdİkten sonrakİ 3 dk İÇİnde arabayi almaya oracikta karar verdİm..sİze aktarmiŞ olduĞum bu tecrÜbemİ umarim kararsiz kalan arkadaŞlar İyİ deĞerlendİrecektİr.
    Kesİnlİkle ama kesİnlİkle bu fİyatlarda alabİleceĞİnİz enn mÜkemmel konfor-gÜvenlİk-dİzayn -yakit dÜŞÜklÜĞÜ c5 te toplanmiŞtir.uzun sÜredİr bİr sorun yaŞamadan kullaniyorum.İnanin yolda gİderken forsunuz bİr mercedesİn oluŞturduĞu forsla aynii.Çok ŞÜkÜr bÖyle bİr arÇ kullaniyorum.uzun yillarda satmayi dÜŞÜnmİcem.otomatİk aracimin yakitini hİÇ abartmadan yazacaĞim test etmek İsteyen olursa bİzzat ve memnunİyetle deneyebİlİrİz.Şehİr İÇİ 22 kuruŞ.
    EĞer bİr araÇ alicaksaniz lÜtfen Önce kullaniniz.
    Herkese teŞekkÜrler




  • Hidroaktif süspansiyon hangi yillar ve modellerde var acaba?
    Ben de fena sardım bu ara. Rabbim nasip eder inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enreka_tr kullanıcısına yanıt
    En son olarak 2011 model 1.6 benzinli Exclusive modelde getirdiler. Bunun dışında 2.0 modellerin de büyük çoğunluğunda var.

    Halen kullandığım 2003 C5 2.0i Exclusive den daha konforlu bir araca rastlamadım kendi sınıfında.
  • Merhaba,

    2010 Model Citroen C5 2.0 HDI Excetuve aracı 130.000 Km olarak aldım.
    Daha önce Passat 1.8 T , Honda Accord 2.0 ve 2.4 motorlarını kullanan birisi olarak bu sürüş konforu açısından bu aracın yanından bile geçmezler.
    Hydroaktif süspansiyon acaip bişeymiş :) sanki pamuk üzerinde gidiyorsunuz..

    Tavsiye ederim..
  • Hangi arabayı almak istediysem hepsiyle ilgili forumlara girdim ve hepsinde istisnasız aynı şey: "kronik problemli, bu şanzuman berbat, sakın alma, vs. vs. vs."...Öğrendiğim en önenmli şey şu oldu, birşey almak istiyorsan forum okumayacaksın arkadaş. Aracını seç, ekspertizini yaptır, sorun yoksa bin git, gerisini yalnız Allah bilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjkartall

    Hangi arabayı almak istediysem hepsiyle ilgili forumlara girdim ve hepsinde istisnasız aynı şey: "kronik problemli, bu şanzuman berbat, sakın alma, vs. vs. vs."...Öğrendiğim en önenmli şey şu oldu, birşey almak istiyorsan forum okumayacaksın arkadaş. Aracını seç, ekspertizini yaptır, sorun yoksa bin git, gerisini yalnız Allah bilir.

    Aynen hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erencaneren E kullanıcısına yanıt
    Merhaba erencaneren öncelikle bilgilendirmeniz için çok teşekkür ediyorum.
    Ben de aynı sizin aracınız gibi 2012-2013 model C5 1.6 mcd e-hdİ (Otomatik Şanzıman) bakıyorum ve bulduklarım arasında şöyle bir ikilemde kaldım:
    2012 model 89.000 km'de + sunrooflu + navigasyon/tv paketli araç 51.000 TL (yani km diğerine göre yüksek + sunroof + navigasyon tv var ama fiyat diğerine göre 6.000 TL düşük)
    2013 model 42.000 km'de + sunroofsuz+ navigasyon/tv siz 57.000 TL (daha az km yapmış 1 yıl daha yüksek modelli ama sunroof'suz navigasyon/tv siz ama + 6.000 TL daha fazla) fiyatlı olan araç mı tavsiye edersiniz
    Sizin aracınızda sunroof varmıydı arabada çok önemli mi sizce
    Size ve değerli Citroen C5 kullanıcılarına genel olarak soruyorum görüşlerinizi merak ediyorum yanıtlarsanız sevinirim
    Hayırlı günler
  • Atkadaşlar hepinize iyi günler.2007 corolla vardı sattım 1.6 tdi manuel passat aldım. Öncesinde çok bakmıştım 1.6 hdi C5'e. Ama kaporta zayıf dediler otomatik sürdüm vites geçişi inanılmaz hissettirdi. Özellikle 1den 2ye geçerken sanki birisi arkamdan Direksiyon doğru beni ittirdi gibi hissettim. Dsg ise mobilet gibi bas git vites geçişi anlaşılmıyor. Şimdi tekrardan passatı satıp fiyat performans olarak c5 ya da 407 düşünüyorum aynı motor ama otomatik şanzumanı problemli midir? Yorumları baştan sona okudum. Otomatik şanzuman konusunda sadece bir kaç yorum var fakat pek anlayamadım. Kullananlar memnun mu? Kaporta durumu nasıl? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 model 121000 kilometrede C5 II aracımın malum sitede ilanı var numarası 346747073 . Citroen C5 dostları severleri ilgilenenler bakabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasinneo

    Atkadaşlar hepinize iyi günler.2007 corolla vardı sattım 1.6 tdi manuel passat aldım. Öncesinde çok bakmıştım 1.6 hdi C5'e. Ama kaporta zayıf dediler otomatik sürdüm vites geçişi inanılmaz hissettirdi. Özellikle 1den 2ye geçerken sanki birisi arkamdan Direksiyon doğru beni ittirdi gibi hissettim. Dsg ise mobilet gibi bas git vites geçişi anlaşılmıyor. Şimdi tekrardan passatı satıp fiyat performans olarak c5 ya da 407 düşünüyorum aynı motor ama otomatik şanzumanı problemli midir? Yorumları baştan sona okudum. Otomatik şanzuman konusunda sadece bir kaç yorum var fakat pek anlayamadım. Kullananlar memnun mu? Kaporta durumu nasıl? Teşekkürler

    sen şanzıman ile ilgili bu yargıdayken gidip te MCP şanzımanlı bir araba sakın alma..

    Mobilet gibi vitesli mobilet arabalardan devam et.. bu yüksek beklentin ile hayal kırıklığına uğrar, Memnun olmayıp gelip buralara negatif yorumlara boğarsın.. sana tavsiye..




  • C5 artık Türkiye'ye gelmeyecekmis.neden böyle birşey yaparlar en önemli sedan pazarlarindan biri olan ulkeye anlamış değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu volant arızası sorunu cozuldu mu arkadaslar 2008 ve ustu c5lerde? Malum 2-3 bın tl masraf cıkartan bır durum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shifisitert -- 22 Şubat 2017; 22:58:7 >
  • Merhabalar arkadaşlar
    az çok yorumları okudum ama bir şey sormak istiyorum. Yakın zamanda 2013 model citroen c5 aldık fakat yanlış bir seçim mi yaptık acaba ? Araba ciddi anlamda rahat ve göz alıcı bir tasarımı var kullanan ya da daha fazla bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
  • Rapz01 kullanıcısına yanıt
    Hangi paket c5 aldınız?
    1.6 THP, 1.6 Dizeller 2.0 Dizel mi?
  • erencaneren E kullanıcısına yanıt
    2011 YILINDA MAKYAJLANDIKTAN SONRA CİTROEN C5 1.6 e-hdi ye BAYILIYORDUM FAKAT ALMAK NASİP OLMADI. 1.6 e-hdi Dynamique Otomatik 112 hp MODELİNE TAM NİYETLENMİŞKEN FORUMDAN VE DİĞER İNTERNET SİTELERİNDEN DUYDUKLARIM BENİ BU ARABADAN RESMEN SOĞUTTU AMA YİNEDE BİR TÜRLÜ ARAÇTAN VAZGEÇEMİYORUM. İLGİLENDİĞİM VE ALABİLECEĞİM C5 1.6 e-hdi Dynamique Otomatik 112 hp VE EN AZ 100bin km DE OLACAĞI İÇİN; ARACIN KRONİK SORUNLARI; ÇOK GEÇMEDEN BASKI BALATA VE VOLAN SORUNLARI KAFAMI KURCALIYOR. BASKI BALATA VE VOLAN SETİ DEĞİŞMİŞ BAKIMLARI YAPILMIŞ OLSA BİLE FAZLA KM YAPMADAN BU ARACIN OTOMATİĞİ MASRAF ÇIKARTTIĞI BİRÇOK KULLANICI TARAFINDAN ŞİKAYET KONUSU. DAHA ÖNCE YENİ OPEL ASTRA COSMO 1.6 115HP BENZİNLİ ARACIM KASA OLARAK MÜKEMMELDİ FAKAT MOTOR TAM BİR KABUSTU. GİTMEDİĞİ GİBİ YAKIYI DA AZ DEĞİLDİ. LPG DE İSE SORUN ÇIKARTIYORDU. ONU SATIP YİNE YENİ OPEL ASTRA COSMO 1.3 95HP DİZEL ARACIM HARİKAYDI 1.6 BENZİNLİSİNDEN DAHA İYİ KAÇIYORDU FAKAT DS4 Ü GÖRÜNCE BİTTİM. SPORT DİZEL 112HP OTOMATİK MODELİNİ ALDIM FAKAT DAHA ARACA ISINAMADAN EV İŞİ ÇIKTIĞINDAN SATMAK ZORUNDA KALDIM. KISACASI SİZLERDEN İSTEĞİM 100BİN KM Yİ GEÇMİŞ OTOMATİK EN 2011 MODEL C5 ALINIR MI. YOKSA TEKRARDAN 1.3 95HP OPEL ASTRA COSMO YA GERİ DÖNÜŞ MÜ YAPMAYALIM.
    NOT: LÜTFEN BU ARAÇLARI KULLANMAMIŞ KİŞİLERİN YORUM YAPMALARINI, SADECE YAZMAK İÇİN YAZMALARINI İSTEMİYORUM.
    ARTI BU İKİ MODEL DIŞINDA DA ARAÇ ÖNERMEYİNİZ. YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...




  • erencaneren E kullanıcısına yanıt
    selam dostum..bende 2012 accent blue 1.6 dizel tam otomatik 4 vites var 1,5 senedir kullanıyorum beni şu ana kadar üzmedi memnunum ancak sıkıldım ve 2011-2012 1.6 c5 oto.dizele terfi etmek istiyorum. Araç çok hoşuma gidiyor muhtemelen takas etcem. bütün araçlar için olumsuz yorumlara da bakıyorum ancak kesin karar için mutlaka test etmenin gerekli olduğunu düşünüyorum.
    benim aracımın sevmediğim yönleri ;

    1-koltuğa oturduğumda beni saran bir yapısı yok, c5 testlerine baktım herkes bu konuda çok memnun
    2-kasislerden geçerken (çok hızlı değil tabi) süspansiyon yok gibi birşey,arka amortisörler benden önce değişmiş olmasına rağmen arkadan tak diye ses geliyor c5 de bu konforun ve genel olarak konforun daha iyi olduğunu tahmin ediyorum (tabi iki aracı da kullanan varsa bilgi verirse sevinirim)

    sadece tek endişem 2.el piyasası zayıf ,ihtiyacım olduğunda hyundai accent blue gibi hızlı satabilir miyim bilmiyorum




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.