Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (233. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.467
Cevap
83
Favori
1.901.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dergüla

    şu aralar elim biraz sıkışık almayı planladığım birbaşka ürün de bagaj için şu kenarları kıvrık kauçuk taban örtüsü.allah muhafaza bagaja birşey dökülünce aylarca kokusu çıkmıyor halıdan almak lazım.bilgisi ve önerisi olan varsa paylaşmasını bekliyorum.


    Orijinal kauçuk bagaj örtüsünün bulunup bulumadığını bilmiyorum, ancak varsa bile pahalıdır.

    Bunun en güzel çözümü, hırdavatçılarda metreyle satılan "dükap" lastik kestirip bagaja koymanız..

  • selam arkadaşlar, bugün arabamın 60.000 bakımını yaptırdım. Servise falan gitmedim, sanayideki bir ustaya yaptırdım. Sağolsun çok ilgilendi her şeyiyle. 210 TL'ye mal oldu.
  • selam. benim arabam 2001 clio symbol rna arabada merkezi kilit var ama uzaktan kumandalı değil acaba uzaktan kumandalı bi sistemi nasıl ve ne kadara yaptırabilirim. piyasada bazı setler olduğunu duydum ama bütün merkezi kilit sistemini değiştirmeye gerek kalmadan uzaktan kumanda sistemi yapılabilir mi?
  • günaydın yurdumun güzel insanları
  • nöBEKÇİYİM
  • hem burda hem sitede nöBEKÇİ benim heralde
    nerdesiniz arkadaşlar.
  • http://www.hepsiburada.com/rotacar-tuvturk-e-uyumlu-trs-701-double-cift-reflektorlu-trafik-seti/productDetails.aspx?categoryid=26007&productid=otrotatrs701

    arkadaşlar bu trafik setini sipariş ettim

    benzer fiata plastik çantalı bir model daha var ama yangın tüpü yoktu.yorumlarda muayene için yeterli olduğunu söylemişler.bir de bu sitedeki ürünler marketlere göre asgari 1,5 kat ucuz.

    sipariş verirken benim size önerim yangın tüpü,çekme halatı gibi trafik ekipmanlarına dikkat etmeniz.bazı paketlerde yok.nasıl tuvturk onaylı anlamadım.
    setin ilkyardım kısmı bence değerlendirilecek birşey değil.
    NEDEN Mİ?
    1-ÇOĞUMUZ KULLANMASINI BİLE BİLMİYORUZ
    2-İÇİNDEKİ SOLUSYONLARIN TAMAMI KIŞIN BİLE BAGAJ SICAĞINDA BİRKAÇ HAFTAYA KULLANILAMAZ HALE GELİR
    3-STERİL OLDUĞU SÖYLENEN MALZEMELERİN BU ORTAMDA SİTERİL KALMALARI ZATEN İMKANSIZ.
    onun için özellikle ilk bahsettiğim kısmın zengin olmasını,ilk yardım çantasının ise gerekirse ayrıyeten teminini öneriyorum.
  • İYİ AKŞAMLAR YURDUMUN GÜZEL İNSANLARI
  • http://www.hepsiburada.com/Department.aspx?CategoryID=251084
    inspayrın BU LİNKTE MERKEZİ KİLİT SİSTEMİ VAR
    dergüla sanada hayırlı geceler puuuuaaaahahahahaaaaaaaaa
  • dostum aracın hayırlı olsun. zaten merkezi kilit var. uzaktan kumanda seti taktırıyorsun. hiçbirşey değiştirmeye gerek yok. burası için söyleyeyim bu kiti 35- 65 arası taktırabilirsin. sadece marka farkı var. tek dezavantajı anahtarlıkta bir de kumanda gezdiriyorsun. bunun da çözümü var anahtarlı kitten takınca anahtarın içindeki çipi ve anahtarı yeni kumandanın içine yerleştiriyorsun tek anahtarla işini görmüş oluyorsun. ama orijinallik gidiyor.
    keşke sadece bunu kafaya takmış olsan.


    quote:

    Orjinalden alıntı: inspayrın

    selam. benim arabam 2001 clio symbol rna arabada merkezi kilit var ama uzaktan kumandalı değil acaba uzaktan kumandalı bi sistemi nasıl ve ne kadara yaptırabilirim. piyasada bazı setler olduğunu duydum ama bütün merkezi kilit sistemini değiştirmeye gerek kalmadan uzaktan kumanda sistemi yapılabilir mi?
  • bu gün forumun delidumrulu oldum.kardeşim bekle bekle sıkıldım artık.site canlanmayacak galiba
  • sağolun arkadaşlar. fiyatları da uygunmuş en kısa zamanda aracıma taktıracam bu uzaktan kumanda setlerinden. herkesin arabasında var biz de altta mı kalalım
  • Hepinize iyi haftalar arkadaşlar.
  • ÖHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!

    Sayın form arkadaşlarım ,

    öncelikle hepinize iyi haftalar slmlar saygılar hepinizi çok özledim cumartesi sabah 8 gibi ustanın kapısına dayandım çikoyla önce tekeri gösterdim iniyor diye bi baktı jant yamuk düzelttiler + iğneden kaçıyormuş hava patlak yok yani , sonra balans yaptılar tekere 15 lira aldılar :) bagaj kapağınında kablosu valiz felan koyarken kopmuş o kadar baktım bişey yoktu adam 2 sn de anladı :) 5 de ustaya verdim 20 lira ile kurtardık bu arada kaput u da yaptırıcam kaskoya 2 yıl geçerliymiş kaza raporu bilginiz olsun ,

    hafta sonu giiremediğim için üzgünüm malum aşk işte
  • İyi haftalar ozzzy222 geçmiş olsun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL

    İyi haftalar ozzzy222 geçmiş olsun

    saol üstat da neye geçmiş olsun dedin 20 tl yemi yaw o değil arabayı yaptırdım aynı gün o çukura yine düştüm bu gün baktım kapamışlar ya adam düşse içine çıkamaz 1 hafta sonra kapanıyo
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dergüla

    http://www.hepsiburada.com/rotacar-tuvturk-e-uyumlu-trs-701-double-cift-reflektorlu-trafik-seti/productDetails.aspx?categoryid=26007&productid=otrotatrs701

    bedava ya ben sadece tüpü 20 tl civarına almıştım o gün bende baktım aynen böyle full set 56 liraydı ya adamlar ne kazanıyor be artık boyunduruk şartmış birde benim arabada sadece yangın tüpü war oda boş :D yandık wallahi :D reflektörde yıkama kovası ilk yardım olarakta arap sabunu warr çakı war wallahi acil benimde almam gerek ya :D
  • Muayeneye 20 gün önce girdim. 2 adet reflektör, aynı yıl dolum tarihli yangın söndürme cihazı, ilkyardım seti ve boyunluk araç muayenesinde kesinlikle olması gerekenler. Bunun dışında frenler, altakım, ön düzen, silgeçler ve farlarda kontrolden geçiyor. Vizeye girmeden bunların bakımlarını mutlaka yaptırıp gidin yoksa geri dönersiniz arkadaşlar.
  • Dergüla, linkini verdiğin paspasların aynısından kullanıyorum. İlk 15 gün biraz kauçuk - plastik karışımı bir koku yaptı araç içinde ondan sonra normale döndü. Temizliği pratik. Almayı düşünürsen pişman olmazsın.
  • ya bende alıcam paspas bu bez tarzı olanlar berbat ya kauçukta çok pahalı nerden ucuza kalite paspas bulucaz ya
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.