Şimdi Ara

Çok Büyük İhtimalle Aldatılıyorum, Ne Yapmalıyım? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
30
Favori
39.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sonuç ne oldu acaba?

  • şu konunun sahibi kimse alıp daracağında asacaksın, hepimizi merakta bıraktı gitti. Gerçek vatan hainliği budur işte. Millet perişan oldu. Lost'un sonunu bu kadar merak etmemiştim.

  • kanka kusura bakmayında kadından gram anlamıyorsunuz en basiti yetişkin bir kadın ve bu kadın evli bunun arabasıda var başkasının arabasında ne işi var hani ortam şöyle olsa yine anlarım iş arkadaşları öğle arası gelin avm ye gidelim yemek yiyelim demiştir bir kişinin arabasıyla topluca gidilip gelinmiştir yine anlarım ulan baş başa herifin arabasıyla sen nereye gidip geliyon bide normal diyosun sen çocuk değilsin ki bir siteye falanda gittiyse aralarında ilişki var demekki boşan gitsin uğraşılmaz o tiplerle şimdi değilse yarın yine aldatır üstüne bide nafaka ödersin çoluk cocuk olmadan kurtul

  • yıl olmuş 2023 hala rezil tc kızlarıyla evlenen mi var? abi kafayı mı yediniz bu ülkenin kızlarıyla evlenilir mi? eldivenle bile sevmem

  • evlenmeyin evlenmeyin evlenmeyin.

  • evlenmeyin arkadaşlar. kızlar cok 2 yüzlü. cok karaktersiz. coğu sizi aldatıyor haberiniz bile olmuyor. yemedikleri nane yok.

  • Kardeşim neredesin, böyle yarıda bıraktın gittin... Merak ettik seni...

  • Hey gidi zaman.


    Aldatiliyormusum. Ilk gece gordugum linea da o ilk lineaymis aslinda. Takinti haline getirip rastgele o ilk arabayi gordugum yerde beklemeye baslamistim. Bos kaldigim her an oraya gidiyordum. Bir gun ikisinin beraber arabadan indigini gordum. Hemen telefonla aradim, hala is yerindeyim falan demisti. Daha sonra cikarken videoya almistim.


    Bosanma davasi actim, anlasmali bosanmak istedigimi yoksa videolari kullanacagimi soyledim. Uzatmadan kabul etti. Maddi olarak bir seyler alabilirdim belki ama psikolojim hic iyi degildi, bir an once bitsin istedim.


    Ama olayi yakalamam bu konuyu acmamdan yaklasik 1 ay sonra oldu. O 1 ay sanirim hayatimin en kotu zamaniydi. Ama zaten yakalamadan once de %99 emin olacak baska seyler gormustum.


    - Dedigim gibi linea gormustum. Yapi kredi bankasindan mtv odeme sayfasina gidince plaka soruyor size. Plakayi girdiginizde sahibinin bilgilerini kismen gorebiliyorsunuz. Ornegin adi ahmet yilmaz ise ah*** yi***** gibi bir sey goruyorsunuz. Burdan tahmini bir soyisim ogrendim. Cunku aldattigi kisinin ismini biliyordum ama soyadini bilmiyordum. Sadece ismin ayni oldugunu bile gordugum ani hatirliyorum. Elim ayagim tutmamisti.


    - Apple watch hediye etmistim. Her seyi silecek kadar akil etmis. Saatin icinde ise yarar mesaj vs yoktu. Ancak telefon rehberi ve saat senkronize olmus. Burdan tam olarak mtv odeme sayfasinda gorunen isim soyisimle eslesen birisini buldum. Telefon numarasini ogrendim.


    - Arkasindan whatsapp'ta telefon numarasini verdiginizde hangi saatlerde online oldugunu gosteren bir uygulama vardi, hala var mi bilmiyorum. Ikisinin numarasini kaydettim. Bir de kontrol grubu olarak kendi arkadasimi ekledim. Uygulama ne kadar duzgun calisiyor bilmiyordum. Sonucta eski esimin ve beni aldattigi kisinin online olma zamanlari ve sureleri %90 ortusurken, benim arkadasim hicbir sekilde onlarla korelasyon gostermiyordu. Bu da son kanitim oldu.



    Cok agir zamanlar yasadim. Simdi cok daha iyiyim. Benzer sureclerden gecen arkadaslar varsa hic korkmasinlar, ben atlattiysam herkes atlatir. En aci gercek, surekli suphe icinde yasamaktan daha iyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jestappp -- 25 Nisan 2024; 22:2:26 >




  • bypangea B kullanıcısına yanıt

    Anca topladim kafayi, vatan haini agir olmus biraz

  • jestappp J kullanıcısına yanıt

    evliliğinizin kaçıncı ayında emin oldunuz aldattığına? ve evlenmeden önce ne kadar süren bir sevgililik döneminiz olmuştu? 5 ayda aldatmak biraz erken gibi geldi çünkü.

  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

    4 yil beraberdik sonra evlendik. Beraberligimizin ilk 2.5 yilinda ikimiz de universite ogrencisiydik. Arkasindan ben guzel bir is buldum, o bulamadi. Biz evlenmeden yaklasik 3 ay once benim bir arkadasimin araciligiyla bir pozisyon ayarladim ona. Ise girdikten sonra butun tavri degismisti.


    Su an yillar sonra bakinca o issizken ben maddi olarak iyi bir kaynak saglayicisiymisim. Daha sonra kendisi is bulunca bana gerek kalmadi.


    Tam olarak suphelenmem evlendikten 3 ay sonra falan baslamisti. Ama eminim ki oncesi de vardir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jestappp -- 25 Nisan 2024; 20:33:57 >
  • jestappp J kullanıcısına yanıt

    afedersiniz malum konuda bi isteksizlik var mıydı? bu da bir belirteç diyorlar.

  • jestappp J kullanıcısına yanıt

    Vay be

  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

    Evet hocam bunu bende merak ediyorum. Nasıl olsa kimse sizi tanımıyor ve kim olduğunuzu bilmiyor. Net bir şekilde bu konuya cevap verirseniz seviniriz.

  • Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

    Merak edecek cok bir sey yok.


    Kendisi her ne kadar kotu karakterli olsa da oldukca akilliydi. Ben bu konuyla ilgili hicbir sorun hissetmemistim.

    Ancak muhtemelen yaptigi olaylarin daha da dikkat cekmemesi icin planli bir sekilde hareket ediyordu.


    Kaydettigim videoyu gostermeden once yukardaki mesajimda bahsettigim whatsapp takip uygulamasi ile kendisi ve beni aldattigi kisinin loglarini gosterdim. Tesaduf olmasi mumkun olmayan derecede olan benzerlikleri gosterdigimde bana ruh hastasi bir paranoyak oldugumu soyledi. Yuzu bile kizarmadi, hic teklemedi. Eger gercekten emin olmasaydim muhtemelen beni ikna bile edip uste cikardi.


    Sonradan ogrendim aldattigi kisi oldukca zengin bir aileden geliyormus, dedigim gibi daha iyi bir kaynak bulunca degistirdi beni.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jestappp -- 25 Nisan 2024; 21:57:44 >
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt

    Tek bir kotu aliskanlik kaldi bu olaydan kalma. Hala beyaz linealarin plakalarini takip ediyorum istemsizce :D

  • jestappp J kullanıcısına yanıt

    Gerçekten geçmiş olsun, benzer bir durumu kız arkadaşımla yaşamıştım, fake hesabıyla sürekli eski sevgilisini ve yakın arkadaşlarını stalklıyordu biliyordum ama ispat edemiyordum. Sonra bu postegro uygulaması piyasaya çıkınca ekran görüntülerini almıştım, fake hesabı da icloud mailine bağlıydı. Böylece bütün foyasını ortaya dökmüştüm, her şey ortada olmasına rağmen aylarca beni delilikle suçlamıştı gerçekten saf kötüler. Aylarca bana deli ve paranoyak muamelesi yapması her şey ortaya döküldülten sonra beni paramparça etmişti, başlarda o kadar üstüme gelmişti ki kendimi paranoyak olarak kabul ettirip üstüne özür diletmişti. Yine anımsadım yazıklar olsun

  • OdayıKarartanLamba kullanıcısına yanıt

    Hocam stalklama aldatma sayılmaz.


    İnsan merak edebilir.

  • jestappp J kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş geçmiş olsun.

    Konu sayesinde bi kelime daha öğrendim.

    "Korelasyon, olasılık kuramı ve istatistikte iki rassal değişken arasındaki doğrusal ilişkinin yönünü ve gücünü belirtir. Genel istatistiksel kullanımda korelasyon, bağımsızlık durumundan ne kadar uzaklaşıldığını gösterir."
  • Eşlerin erkek olan ortamda çalışması bana hiç doğru gelmiyor, zaten islama göre de uygun değil.

    Her ne kadar benim karım öyle şey yapmaz, sadık , güveniyorum deseniz de kadının kafası attı mı elinde hep hazır birileri olur. Nasıl bi cinsel açlık içinde insanlar biliyorsunuz. Yolda yürürken bile kadınlara sarkıyolar, iş yerinde ne olur düşünemiyorum bile.

    Düşünün eşinizle normal tartışmanız biraz alevlendi, tepesi attı, iş yerine gitti, birinden bi ilgi gördü aklı kayar maalesef aldatabilir. Normalde olsa yani islami usullere uygun yaşasak aldatması daha meşakkatli olacağı için o kızgınlığı geçecek, o ortam hazır olmadığı için belki de aldatmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.